De Rand Corporation heeft al voor 2019 het plan uitgewerkt voor een oorlog met Rusland

TRANSCEND MEDIA SERVICE » Ukraine, It Was All Written in the Rand Corp Plan

Rand Corporation

De RAND Corporation is een Amerikaanse denktank, opgericht in 1946 door de Amerikaanse luchtmacht in opdracht van de Douglas Aircraft Company. In mei 1948 werd RAND een onafhankelijke non-profitorganisatie. Het acroniem RAND is een samentrekking van onderzoek en ontwikkeling.

RAND-onderzoek richt zich op het ontwikkelen van oplossingen voor complexe problemen door onderzoekers van verschillende academische specialisaties samen te brengen en op praktische begeleiding door inzicht te geven in beleidskeuzes en barrières voor beleidsuitvoering.

Historisch gezien heeft RAND een sterke focus op defensie gehad – tweederde van haar onderzoek heeft te maken met de Amerikaanse nationale veiligheid: Project Air Force, het Arroyo Center (dat werkt voor het Amerikaanse leger) en de Nationaal Instituut voor Defensieonderzoek. Het meeste onderzoek wordt dus gedaan voor de overheid. ( dit volgens Wikipedia).

America's “Color Revolution”. For those readers who may be unfamiliar… | by  Marisol Nostromo | Medium

Color Revolutions of wel Regime Changes genoemd

Er is een rapport uit 2019, dus nog voor de COVID pandemie en de oorlog van de VS en Europa tegen Rusland. In dit rapport staat precies beschreven waar er een “geplande” revolutie plaatsgevonden heeft. of in ieder geval geprobeerd is en hoe Rusland op de knieën te krijgen en te veroveren.

HIeronder de hoofdstukken uit het rapport en de link naar het rapport.

Extending Russia: Competing from Advantageous Ground | RAND

Als je op rechts op het icoontje gaat staan op:

Extending Russia Competing from Advantageous Ground , kun je het hele rapport downloaden als een PdF of zelfs als een gratis E-book.

Measure 1: Provide Lethal Aid to Ukraine …………………………….. 96
Measure 2: Increase Support to the Syrian Rebels …………………….. 103
Measure 3: Promote Regime Change in Belarus………………………. 109
Measure 4: Exploit Tensions in the South Caucasus…………………… 115
Measure 5: Reduce Russian Influence in Central Asia ………………… 121
Measure 6: Challenge Russian Presence in Moldova ………………….. 13

Maatregel 1 – Oekraïne

Vanaf 2014 (de coup van de VS en Europa/NAVO) tot 2016 hebben de Verenigde Staten
$ 600 miljoen aan beveiligings hulp gestuurd, deze fondsen zijn gebruikt om:
Het trainen van Oekraïense strijdkrachten en militaire uitrusting, inclusief artillerie- en radars, veilige
communicatie en logistieke systemen, tactische onbemande verkenningsvliegtuigen en medische apparatuur.

Tijdens NAVO top van Wales in 2014:


De NAVO besloot Oekraïne te helpen met commando, controle, communicatie, computers, logistiek, cyberdefensie, militair personeel en medische ondersteuning.


Verder kwam er druk vanuit de Verenigde Staten waar diverse senatoren via een brief aan de toenmalige President Donald Trump om meer militaire hulp vroegen in Oekraïne – in termen van kwantiteit als kwaliteit van wapens.

Ook in een open brief van 2 februari 2017 aan president Trump, drong senator John
McCain drong er bij hem op aan “om Oekraïne dodelijke defensieve hulp te bieden om”
haar grondgebied te verdedigen tegen verdere schendingen door Rusland als reactie op het oplaaiende geweld in Oost-Oekraïne.


De verklaring van McCain werd ondersteund door (een brief van februari 2015) van senator Dick Durbin (Democraat) van Ohio en de republikeinse senator Rob Portman die ook oproepen, in deze brief om
antitankraketten naar Oekraïne te sturen .

Verder op 15 december 2017 hebben de Verenigde Staten de verkoop van “defensieve” dodelijke wapens aan Oekraïne goedgekeurd, het zijn niet gespecificeerde wapens.


Ook kwamen er verschillende oproepen van met name van de Republikeinse senator en presidentskandidaat van 2016 Marco Rubio om het NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne te versnellen.

Uitbreiding van de Amerikaanse hulp aan Oekraïne, inclusief militaire hulp, zou waarschijnlijk de kosten voor Rusland verhogen, zowel in het doden en gewonden , met name van de Donbass-regio. Het zou betekenen meer Russische hulp aan de separatisten en een extra Russische troepen aanwezigheid zou waarschijnlijk zijn vereist, wat zou leiden tot grotere uitgaven, en Russische slachtoffers. Dat laatste kan in Rusland behoorlijk controversieel worden, zoals het deed toen de Sovjets Afghanistan binnenvielen.

Aan de andere kant is Oekraïne zeker een capabele en betrouwbaardere partner dan anderen aan wie de Verenigde Staten dodelijke wapens geleverd hebben (staat letterlijk in het rapport), zoals bijvoorbeeld de anti-Russische Afghaanse moedjahedien (inclusief Osama Bin Laden en de Taliban) in de jaren 80.
Je zou je ook Oekraïne met wapens van niet-Amerikaanse oorsprong kunnen beleveren gaat het verder.

Dit is dus de strategie bedacht lang voor 2019 (rapport) en uitgevoerd nu in 2022. De operatie die de Amerikanen en EU een oorlog noemen, een geplande oorlog, net als de zogenaamde pandemie die tijdens EVENT201 voorbereid is of al eerder, net als deze oorlog van het Westen tegen Rusland. Voor degene die nog geloven aan het Oekraïne verhaal, hier zijn de glasharde bewijzen dat het niemand anders dan het Westen, VS/EU/NAVO, deze oorlog gepland hebben!

Maatregel 2: Verhoog de steun aan de Syrische rebellen (Jihadisten)


Syrië is een ander slagveld waar de Russische kosten kunnen worden opgedreven door
uitgebreide Amerikaanse steun aan lokale – in dit geval anti-regeringsgroepen (die jihadisten bleken te zijn) . De Syrische (burger zo noemt de VS en EU het) oorlog begon in maart 2011 als een uitvloeisel van de Arabische Lente. Het bevatte voornamelijk soennitische rebellen lees terroristen terug uit Irak – met back-up van de Verenigde Staten en de Golfstaten – tegen de door Iran en Rusland gesteunde
Alawitische regering van Bashar al-Assad.

Watch what the west does on Syria, not what it says | Financial Times

Rusland heeft het Assad-regime (regering) in de loop der jaren economische en militaire steun verleend en zijn steun na de (burger) oorlog opgevoerd .Op 30 In september 2015 begon Rusland met directe militaire actie in Syrië – gericht op rebellen (Jihadisten) groepen, sommige gesteund door de Verenigde
Staten, met luchtaanvallen – onder het mom van terrorismebestrijding (door de VS).

Er zijn ten minste twee mogelijke manieren waarop de Verenigde Staten de
rebellen (jihadisten) zou kunnen steunen volgens het rapport. Ten eerste zouden de Verenigde Staten de anti-Assad-jihadisten van militaire hulp kunnen voorzien. Rusland had al aangegeven dat het Amerikaanse hulp aan de Syrische jihadisten als een bedreiging zou zien. Toen de Verenigde Staten een wet aannemen die de wapenbeperkingen voor de rebellen in december 2016 ophief, verklaarde
de woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken , Maria Zakharova boos: “Washington heeft weddenschappen geplaatst op het leveren van militaire hulp aan anti-regering oftewel jihadisten bloeddorstige koppensnellers. We beschouwen de stap daarom als een vijandige daad.” Zij betoogde verder dat dit een rechtstreekse bedreiging was voor de Russische troepen in Syrië !


Het Amerikaanse ministerie van Defensie kwam in botsing met de CIA over de vraag of de…
Aleppo-rebellen waren aangesloten bij al-Qaeda in Syrië of bij Jabhat al
Nusra en of ze Amerikaanse militaire hulp verdienden? Wat bleek volgens dit rapport ja de jihadisten of zoals Syrië hen noemt DAESH waren één en dezelfde, jihadisten van het ergste soort.

Dis is dus het vieze spel van Amerika en Europa, wat tien jaar lang gespeeld is, over de hoofden van de onschuldige bevolking in Syrië, die uitgeroeid zijn door de koppensnellers van de VS en Europa. De uitvoerders van dit plan, de regeringen van de VS en EU zitten nog steeds in de regering en gaan gewoon verder met het uitmoorden nu dit keer in Oekraïne.

Het rapport gaat verder over de geplande regime change in Wit-Rusland, wat niet gelukt is. Een wig drijven in de Kaukasus, zoals het Armenië en Azerbeidzjan conflict over Karabach. De recente coup poging in Kazachstan en natuurlijk de coup’s in Georgië, waar de VS een door hen opgeleide Micheil Saakasjvili  ( die nu in Georgië in de gevangenis zit) die een tijdlang nadat hij Georgië uitgegooid was gouverneur van Odessa was, ook daar is weer weggegaan terug naar Georgië, een domme zet natuurlijk. Ook de onrusten in Zuid-Ossetië en Abchazië waren de speelbal van de VS en EU, net als Armenië.

Ook werden er de volgende ideeën uitgedacht die nu werkelijkheid geworden zijn:

Economic Measures ……………………………………………………. 47
Recent Russian Economic Performance………………………………… 48
Measure 1: Hinder Petroleum Exports …………………………………. 54
Measure 2: Reduce Natural Gas Exports and Hinder
Pipeline Expansions…………………………………………………. 59
Measure 3: Impose Sanctions……………………………………………. 69
Measure 4: Enhance Russian Brain Drain………………………………. 85

Ik wil hiermee de conclusie trekken dat het een vooropgezet plan van de VS in samenwerking met de EU/NAVO is om Rusland aan te vallen en voorheen Syrië kapot te maken, als je kan lezen in dit rapport uit 2019, de plannen waren er al lang van te voren natuurlijk. Dit is een bevestiging, van wat velen, die geopolitiek en oorlogen volgen allang weten. We weten dat de VS en haar bondgenoten nietsontziende strategieën volgen die miljoenen mensen op de wereld het leven gekost heeft en nu is de “endgame” Rusland en misschien zijn ze wel zo misdadig om ook China aan te pakken, dan kunnen we alleen maar hopen dat de aarde zoals die wij kennen er nog is.


Bron: Extending Russia: Competing from Advantageous Ground | RAND

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “De Rand Corporation heeft al voor 2019 het plan uitgewerkt voor een oorlog met Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *