Waar zijn de wapens en miljoenen Euro’s gebleven voor Oekraïne – Azov bewijzen Europese steun – Marioepol AZOV hoofdkwartier

Marioepol is bevrijd, dat vindt het Westen niet voor hen is Marioepol “gevallen”, voor de inwoners is het bevrijd van ja inderdaad het Azov bataljon, wat haar oorsprong vindt in Marioepol, gelegen aan de zee van Azov. Het Westen bagatelliseert, bewust, het feit dat dit specifieke bataljon een neofascistische groepering is, die het Westen willens en wetens getraind en gesponsord hebben met na wat we mogen geloven, als je retoriek mag geloven, die de verschillende EU landen en m.n. Amerika voor de reguliere pers dag in dag uit verkondigen (het is net als met de Corona propaganda die tot idiote berichtgeving leidt). Ik heb de afgelopen dagen veel bewijzen gevonden in het voormalig hoofdkwartier van het Azov bataljon in Marioepol, waar Hitler een prominente plaats innam.

Tot mijn verbazing lagen er visitekaartjes van de Duitse ambassade MICHAEL FAUL, een Canadese kolonel genaamd: COLONEL BRIAN IRWIN. De Franse ambassade medewerker in Kiev, eerste secretaris: CHRISTOPHE BOURSIN.

Het bewijs dat NATO direct betrokken is en een PROXY oorlog voert tegen Rusland, vandaar dat ze iedere keer zeggen : “De oorlog in Oekraïne en tegen Rusland”.

MICHAEL FAUL: Volgens volgende informatie werkt MICHAEL FAUL nu in de VK: “Michael Faul works at German Embassy London and Consulate General Edinburgh, which is a Federal company with an estimated 766 employees“. Hij is dus verplaats of altijd al werkzaam daar, waarschijnlijk voor MI6, de geheime dienst van het VK. Last Update: 3/10/2022 5:43 PM ( verplaats 3 maart naar het VK), EMAIL: m***@london.diplo.de

COLONEL BRIAN IRWIN. Dit is erg interessant het volgende is over hem bekend:

Colonel Robert Brian Irwin
Kanata, Ontario, Canada
Eretekens voor verdienstelijke dienst – Militaire Divisie
Verdienstelijk dienstkruis
Toegekend op: 16 oktober 2019
Geïnvesteerd op: 27 mei 2021
Rang: Kolonel
Als Canada’s defensieattaché voor Oekraïne van augustus 2016 tot juli 2019, bleek kolonel Irwin van groot belang bij het realiseren van de doelstellingen van het buitenlands beleid van Canada. Hij werd al snel een invloedrijk en belangrijk lid van de missie, waar hij opeenvolgende commandanten van de gezamenlijke taskforce adviseerde, de hervorming van de veiligheidssector bevorderde en actief bijdroeg aan de militaire samenwerking tussen de twee naties. Hij staat bekend om zijn professionaliteit en diplomatie en heeft een onmiskenbare invloed gehad op de operaties van de Canadese strijdkrachten in Oekraïne.

De andere is de medewerker, eerste secretaris aan de ambassade van Frankrijk in Kiev, Oekraïne is Christophe Boursin. Van hem zijn geen afbeeldingen, maar hij zal waarschijnlijk nog in Kiev zijn.

Dus het komt er eigenlijk op neer dat de NAVO sinds 2014, de coup d’etat, in Oekraïne, o.a. neonazi’s zoals het AZOV bataljon getraind heeft en dit bataljon op haar beurt de Russisch sprekende bevolking van Oekraïne geterroriseerd, gemarteld en gedood heeft en het Westen is medeplicht (alweer) aan genocide op de burgers van de Donbass door deze neonazi’s te sponsoren, net als zij met de Jihadisten in Syrië gedaan hebben en voordat nog in vele andere landen. Een schande.

Waar zijn de miljoen uit het Westen gebleven?

Grote woorden van de EU leiders, de Westerse landen zoals de VS, als we mogen geloven gaan er miljoenen Euro’s en Dollars naar Oekraïne om het “vreselijke” Rusland te verslaan. Is dit zo? Ik denk persoonlijk van niet. De laatste dagen komen er steeds meer berichten naar buiten van Oekrainse leger eenheden die niet kunnen vechten, omdat zij geen materialen hebben, m.n. aan het front in Severodonetsk geven zij op, ze kunnen niet vechten ze hebben geen wapens en het moraal is laag!

Dit is slechts een één video, er zijn er tientallen te vinden R&U video’s. Het Oekrainse leger en bovenal het Westen is aan het verliezen, krampachtig proberen zij dit ontkrachten, maar de bewijzen stapelen zich op en naar wat ik gezien heb en waarschijnlijk nog ga zien gaat de NAVO verliezen!

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “Waar zijn de wapens en miljoenen Euro’s gebleven voor Oekraïne – Azov bewijzen Europese steun – Marioepol AZOV hoofdkwartier

  1. Ga lekker door met Rusland pleasen. Je hebt geen oog voor de Russische invloed vanaf 2014. Al die stiekeme acties negeer je. Poetin en zijn kliek zijn gemeen bezig en jij schijnt dat toe te juichen. Je laat je misbruiken door Rusland en doet me denken aan al die kruiperige figuren uit WO II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *