NTI Paper oefening “Apenpokken virus” zoals Event201 een oefening was voor COVID-19. Bio laboratoria in Oekraïne en oorlog!

Ja daar gaan we weer, zoals voorspeld door het World Health Organization (WHO) en het World Economic Forum (WEF) en hun aanhangers van deze laatste sekte de EU en andere westerse landen zoals de VS, Canada en Australië.

Nu komt er weer pandemie, dat wordt aardig verdacht, als je van te voren dit allemaal al aan gaat kondigen. Voor de COVID-19 uitbraak, was er om het zo maar uit te drukken een “generale repetitie” genaamd Even201: About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019 (centerforhealthsecurity.org). Verdacht, maar dit was voor het eerste virus, er zouden er nog velen komen zo de uitspraken van Klaus Schwab en zijn “sekte” aanhangers zoals Bill Gates beweren tijdens hun jaarlijkse sekte bijeenkomst in hun tempel in Davos, Zwitserland.

En nu is er een nieuwe waarschuwing, subtiel wordt het in de media gesijpeld, tot het waarschijnlijk Juni wordt en de media propaganda weer op volle toeren gaat draaien. En ja je raadt het al voor het apenpokkenvirus, daar was er ook al een “generale repetitie” voor, als beschreven in een “paper – abstract” tijdens de jaarlijkse zogeheten “Munich Security Conference” . Maar dit keer zeggen ze eigenlijk al , dat deze pandemieën uit laboratoria komen, de titel van het “paper” zegt het al:

Wereldwijde systemen versterken, voorkomen en reageren op Biologische bedreigingen met grote gevolgen. Resultaten van de tafelbladoefening 2021, uitgevoerd in Partnerschap met de veiligheidsconferentie van München“.

NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf

Het oefeningsscenario schetste een dodelijke, wereldwijde pandemie met een ongebruikelijke stam van het apenpokkenvirus die ontstond in de fictieve natie Brinia en zich wereldwijd verspreidde over 18 maanden. Uiteindelijk is de oefening een scenario wat suggereert dat de eerste uitbraak word veroorzaakt door een terroristische aanslag met behulp van een pathogeen ontworpen in een laboratorium met ontoereikende bio veiligheids- en bio veiligheidsvoorzieningen en een zwak toezicht. Aan het einde van de oefening resulteerde de fictieve pandemie in meer dan drie miljard gevallen en 270 miljoen doden wereldwijd. NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf

Dit scenario van een terroristische aanslag is verdacht erg verdacht. Er heerst (volgens de Westerse criminele gang) een oorlog, een oorlog met Rusland en waar topcrimineel Victoria Nuland (Fuck the EU), voor de Amerikaanse senaat een getuigenis heeft afgelegd waarin zij het bestaan van de VS gesponsorde laboratoria in Oekraïne NIET ontkende en zenuwachtig verklaarde, dat het eigenlijk een GEVAAR is, want zo zei ze letterlijk” Rusland kan door de verovering van deze laboratoria een aanslag plegen met biologische wapens. Dat is dus het plan, Rusland de schuld gaan geven van een biologische aanslag, terwijl zij zelf een aanslag beramen op de mensheid, komt natuurlijk ook goed uit met de Great Reset, de vierde industriële revolutie, waar miljoenen banen gaan verdwijnen, wat te doen met al deze mensen? Een basisinkomen is te duur voor de “rijke elite”, dus de-populatie is het toverwoord. Ook komt alles heel goed uit om Rusland de oorlog te verklaren. Zij zijn het die de “Great Reset” blokkeren en weten hoe crimineel het Westen nu is.

The Fourth Industrial Revolution Explained (oneworld.press)

VS gesponsorde laboratoria in Nigeria

Het Russische leger onderzoekt nu al meer dan twee maanden de omvang en reikwijdte van de Amerikaanse militair-biologische onderzoeken in Oekraïne, en onthuld dat het Pentagon Oekraïne heeft gebruikt als een proeftuin voor de studie van dodelijke bi agentia en het blootleggen van van militaire, zakelijke en politieke belangen achter deze activiteiten. Bekend is de belangen verstrengeling van de Huidige President Biden en zijn zoon Hunter Biden. Hunter Biden’s firma Rosemont Seneca investeerde in een bedrijf gelieerd aan Oekraïense bio-laboratoria . Het Burisma schandaal: Joe Biden en het Oekraïne schandaal – Burisma – FREESURIYAH en nog vele andere gevaarlijke “vieze zaakjes” in Oekraïne. Daarom vind ik persoonlijk deze lieden in de VS en EU criminelen, zij zijn een gevaar voor de mensheid met hun biologische laboratoria en andere criminele zaken. Zij zijn de “maffia” van de wereld.


De chef van de Russische stralings-, chemische en biologische verdedigingstroepen, Igor Kirillov, heeft onlangs een nieuwe briefing gegeven, met nieuwe informatie over de Amerikaanse militaire biologische activiteiten in Oekraïne, evenals details over wat zijn troepen weten over de apenpokken, die voor een wereldwijde gezondheidsprobleem heeft gezorgd, de afgelopen weken.

Het Pentagon, zei hij, voerde in 2003 al een verplichte vaccinatie tegen pokken in (toen waren ze al aan het rotzooien denk ook aan Ebola), waarbij Amerikaanse diplomaten en medisch personeel moesten worden gevaccineerd tegen de besmettelijke ziekte.

“Dit geeft aan dat de Verenigde Staten de pokkenpathogeen beschouwen als een prioritair pathogeen middel voor gebruik in de strijd en de lopende vaccinatiemaatregelen zijn gericht op het beschermen van hun eigen militairen “, zei Kirillov. M.a.w. het wordt ingezet als wapen!

Het Pentagon, zei hij, voerde in 2003 al een verplichte vaccinatie tegen pokken in (toen waren ze al aan het rotzooien denk ook aan Ebola), waarbij Amerikaanse diplomaten en medisch personeel moesten worden gevaccineerd tegen de besmettelijke ziekte.

“Dit geeft aan dat de Verenigde Staten de pokkenpathogeen beschouwen als een prioritair pathogeen middel voor gebruik in de strijd en de lopende vaccinatiemaatregelen zijn gericht op het beschermen van hun eigen militairen “, zei Kirillov. M.a.w. het wordt ingezet als wapen!

“De interesse van het Pentagon in deze infectie is verre van toevallig. De terugkeer van de ziekte zou een wereldwijde catastrofe zijn voor de hele mensheid”, suggereerde Kirillov, waarbij hij benadrukte dat het pokken virus ettelijke malen dodelijker is dan COVID-19.


Onder verwijzing van de beslag genomen documenten, onthulde Kirillov dat Amerikaanse instructeurs werknemers van bio laboratoria in Oekraïne hebben getraind in hoe te reageren op een uitbraak van pokken. Documenten (in de Oekraïense taal_ over deze training zijn hier te vinden: Документы к брифингу И.А.Кириллова 27.05.2022 — Яндекс.Диск (yandex.ru)

Rusland heeft info van het WHO dat de veroorzaker van het apenpokkenvirus, dat nu wordt aangetroffen, afkomstig is uit Nigeria, en wees erop dat dit “een andere staat is op wiens grondgebied de Verenigde Staten biologische laboratoria hebben, vier laboratoria, twee in Abuja, één in Zaria en één in Lagos “.

Foto uit het onderzoek van Rusland en de plekken van de biologische laboratoria waar apenpokken virus wordt “gemaakt”. Foto: Sputnik.
Russian Military Points to Presence of US-Funded Biolabs in Nigeria Amid Global Monkeypox Scare – 27.05.2022, Sputnik International (sputniknews.com)

En zoals hierboven beschreven wees het Russische Ministerie van Defensie ook op berichten in verschillende media over de simulatie van de München Security Conference-Nuclear Threat Initiative in 2021 waarin de uitbraak van het gemodificeerde apenpokken virus, een zeer dodelijke soort apenpokken door terroristen wordt gemodelleerd, en noemt de oefening “een vreemd toeval”.

Maar Westerse criminaliteit is geen “toeval”, terroristische aanslagen in het Westen zijn geen “toeval”, oorlogen en de COVID-19 pandemie, zijn geen “toeval”, alles is gepland, vooraf, alles, de Great Reset, de Green New Deal, de sancties tegen Rusland een olie en gas boycot. Alles is gepland om voor deze elite sekte een “nieuwe wereld” te creëren, miljoenen of misschien wel een paar miljard mensen te laten verdwijnen. Dan kan deze sekte, zoals Klaus Schwab het uitdrukte tijdens een speech afgelopen week, de wereld regeren!

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *