We zijn aanbeland in biologische oorlogsvoering en bio-terrorisme conclusie van de conferentie in Moskou, Rusland over biologische wapens

Het besluit om van Oekraïne een feitelijke proeftuin te maken voor de studie van dodelijke virussen
en ziekteverwekkers voor militaire doeleinden werd in 2005 goedgekeurd door de Amerikaanse president George W. Bush.

Hij stuurde voordat er getekend werd Senator Richard Lugar (Indiana), US Assistant Secretary of State voor Defensie Andrew Weber en Illinois Senator Barack Obama en een aantal andere hooggeplaatste functionarissen van het Pentagon en het ministerie van Buitenlandse Zaken destijds naar Oekraïne voor inspectierondleidingen door de verschillende biologische laboratoria.

“Biologische wapens werden niet ontwikkeld op het grondgebied van Oekraïne, vóór 1991, zegt de politicoloog Dmitry Skvortsov. – En nu zijn er 15 militairen laboratoria in het land en hun activiteiten zijn ondoorzichtig en onverklaarbaar. Vandaar de conclusie: deze faciliteiten zijn gecreëerd door het Pentagon voor het maken van van biologische wapens. ” Er zijn volgens bronnen 200 van deze uiterst gevaarlijke laboratoria in de wereld (VS).

Obama schrijft dit zelf in zijn boek The Daring of Hope:
Het herscheppen van de Amerikaanse droom, waarin in duidelijk staat
dat hij een bezoek bracht aan de Oekraïense centra voor ziekte en Toezicht

Tijdens de regering-Obama heeft het Pentagon zijn netwerk van Oekraïense biolabs uitgebreid. Sinds 2012, zijn de gehele staatsgezondheidszorg- en epidemiologische laboratoria van Oekraïne onder controle van de Verenigde Staten. Hoezeer de Westerse pers en politiek dit proberen te ontkennen, het staat in het boek van Obama (beetje dom misschien). Rusland heeft tijdens de “speciale operatie”, de bewijzen gevonden en Victoria Nuland, de spil in de Oekraïne coup d’etat van 2014, nu staatsecretaris voor politieke zaken in de regering Biden, maar al heel lang actief in de Amerikaanse politiek en deep-state moest dit uiteindelijk toegeven.

“Heeft Oekraïne chemische of biologische wapens”, vroeg de Amerikaanse senator voor Florida Marco Rubio.
In reactie hierop zei de Amerikaanse staatssecretaris voor Politieke Zaken Victoria Nuland: “Oekraïne heeft biologische onderzoeksfaciliteiten, waar we in feite behoorlijk bezorgd over zijn dat Russische troepen, Russische troepen, mogelijk controle over willen krijgen, dus we werken met de Oekraïners over hoe ze kunnen voorkomen dat al dat onderzoeksmateriaal in handen valt van Russische troepen als ze naderen.”
Over deze kwestie zei Bill Burns, directeur van de Central Intelligence Agency: “Het gevaar hier lijkt mij de capaciteit die de Russen hebben ontwikkeld en die ze in het verleden hebben gebruikt, en hun interesse om hier valse verhalen te creëren als goed.”

De Amerikanen, de Westerse pers en politiek proberen nog steeds het bestaan van deze laboratoria te ontkennen en de zogenaamde “fact checkers” zeggen dat het “fake” verhalen zijn, maar Nuland bevestigde het bestaan ervan, onder ede tegenover het Amerikaanse parlement en tijdens de “Speciale Operatie” zijn de bewijzen gevonden.

De programma’s die door het Amerikaanse ministerie van Defensie worden gefinancierd om met biologische agentia te werken worden al drie decennia uitgevoerd en hebben enorme schade toegebracht aan de bevolking in desbetreffende landen. De bevolking, maar ook militair personeel zijn het object van experimenten geweest, zonder het te beseffen. In Oekraïne, Georgië, Kazachstan, Armenië en nog veel meer landen, buiten de invloedsfeer van Rusland en China.

De activiteiten van Amerikaanse biologische laboratoria schaden de economie van desbetreffende landen, onder meer door indirecte methoden (vanwege de vernietiging van vee of ziek vee) deze dierlijke producten komen op lokale en wereldmarkten,. Evenals het (menselijk) potentieel van Rusland (vermindering van de algemene immuniteit en weerstand tegen seizoensgebonden ziekten, het vermogen om zich voort te planten, verminderde efficiëntie, enz.)

Het achterhouden medicijnen (door sancties denk aan Syrië en Iran etc) tegen deze kunstmatige uitbraken van infectieziekten. Hierdoor is de afhankelijkheid van de aangevallen landen (Rusland, China en Iran) vergroot in de afgelopen jaren, van producten van de westerse farmaceutische industrie. Maar de hoop zelf in de toekomst medicijnen te kunnen maken tegen tegenkunstmatig veroorzaakte uitbraken van infectieziekten is groot.

Dan zijn we aanbeland, het kan niet anders bij COVID-19, volgens velen een biowapen en uit deze conferentie blijkt dat dit ook het geval zou kunnen zijn. In eerste instantie gericht tegen “vijandelijke” landen (van het Westen) zoals China, Rusland, Iran etc.

conferentie in Moskou, Rusland over biologische wapens, photo: Mirjam©photo

Het is ook niet verwonderlijk dat de eerste uitbraak in China (Wuhan) was, na deze conferentie, wordt mij in ieder geval duidelijk, dat het toch weleens tijdens de Militaire Games in 2019, in Wuhan gebeurd zou kunnen zijn, immers waren er soldaten uit Fort Detrick ook aanwezig waren op deze spelen. Een gevaarlijk Biologisch laboratorium, wat naderhand op Wikipedia gewijzigd is, het zou in Augustus 2019 gesloten zijn, wegens veiligheid issues. Deze gecreerde pandemie was niet van grote gevaarlijke omgang, maar eerder een “experiment” voor de volgende echte pandemie, de bevolking is geconditioneerd, sociaal en voor gehoorzaamheid.

Ten tijde van de Militaire Games, was Trump president van de VS en in een handelsoorlog met China en we weten allemaal dat een handelsoorlog vaak uitmond in een fysieke oorlog. In maart 2020 was er COVID-19, waarschijnlijk bewust de wereld in geholpen.

De VS en het Westen, zijn al langer van plan de wereld (hun wereld) te veranderen en hebben daarom direct tijdens (het begin) al uitgeroepen, dat de wereld die wij kennen nooit meer zal zijn, ze begonnen met hun “slogans”: Build Back Better. Zij weten natuurlijk van het bestaan af van deze uiterst gevaarlijke laboratoria en voeren al jaren experimenten uit, niet allen in Oekraïne, maar ook Europeanen zijn blootgesteld aan deze farmaceutische en ziekteverwekkende terreur.

Volgens de Nederlandse (WHO) viroloog (een foutje dit zeggen natuurlijk) Marion Koopmans krijgen we 10 pandemieën tot 2030. Waarom 2030? Natuurlijk Agenda 2030 van de VN, die 193 landen hebben onderschreven, maar nu we naar een multipolaire wereld gaan, of al in zitten, zullen vele landen afhaken, zoals Rusland, China, aanverwante CIS landen, de “vijanden” zo te zeggen van de “pseudo” Westerse “Vrije” wereld, wat nu, mede dank deze biologische terreur, verenigd in een louche organisatie Het World Economic Forum. Het is natuurlijk ook bedoeld voor de-populatie van de eigen bevolking en van de vijand, dus dubbel op. De Westerse wereld wordt geregeerd door maffia achtige criminelen, die gelukkig steeds “dommer” worden, de bevolking gaat steeds meer zien wie deze lieden zijn.

Lees het hele rapport van de conferentie (Engels) : biolab_USA_en_1.pdf

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

One thought on “We zijn aanbeland in biologische oorlogsvoering en bio-terrorisme conclusie van de conferentie in Moskou, Rusland over biologische wapens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *