Nep gevecht video’s van het Oekrainse leger en Russische Su-34 jachtbommenwerpers vernietigen militaire infrastructuur van Oekraïne en het ontmijnen van landbouw grond

SU-34 stijgt op van een militaire basis in Rusland en vernietigd de militaire infrastructuur van Oekraïne foto: Ministerie van Defensie, Rusland

Het echte verhaal

Het Russische Ministerie van Defensie heeft beelden gepubliceerd van gevechtsvluchten door bemanningen van SU-34 jachtbommenwerpers om de militaire infrastructuur faciliteiten van de strijdkrachten van Oekraïne te vernietigen tijdens de speciale militaire operatie.

De bemanningen van de luchtvaart van de Russische luchtmacht voeren gevechtsmissies uit om vijandelijke lucht- en gronddoelen op te sporen en te vernietigen, met behulp van een breed scala aan raket- en wapens. Hieronder de vrijgegeven video van het Russische Ministerie van Defensie

De strijdkrachten van Rusland voeren met precisiegeleide wapens aanvallen op militaire infrastructuur faciliteiten en militaire doelen van de strijdkrachten van Oekraïne. Video: Ministerie van Defensie, Rusland.

Het ontmijnen van landbouwgrond in Luhansk

Het Russische ministerie van Defensie heeft ook beelden gepubliceerd van hulp aan inwoners van de republiek Luhansk bij het opruimen van hun landbouwgrond.

Het Oekrainse leger heeft namelijk de landbouwgrond van luhansk, het belangrijkste in Oekraïne vol met gelegd, m.n. aan het begin van de “speciale operatie” is dit gebeurd, net als aan de Zwarte zee en de zee van Azov.


Elke dag voeren speciaal opgeleide soldaten van het Russische leger operaties uit om het landbouw gebied te ontmijnen zodat het weer zeker gesteld kan worden voor het verbouwen van gewassen. Daar gaat de “nep” theorie van het Westen, voor de hongersnood, een hongersnood, die zij zelf proberen te creëren door media propaganda en ze weten drommels goed dat het niet de Russen zijn maar het Oekrainse leger die overal (met behulp van de EU en VK wapenleveranties) mijnen gelegd hebben.

Het Russische ministerie van Defensie heeft beelden gepubliceerd van hulp aan inwoners van de republiek Luhansk bij het opruimen van mijnen op hun landbouwgrond. Video: Ministerie van Defensie, Rusland


“In ons bedrijf is tegenwoordig bijna alles ontmijnd zegt een landbouwer in de video. Als er nog kleine plekjes over zijn, denk ik dat het een kwestie van een paar weken is. Maar dit is niet kritisch. De belangrijkste gebieden zijn ontmijnd en gereed. Wij verwerken ze. Op dit moment wordt er op dit veld zonnebloemen gezaaid en tegelijkertijd worden direct herbiciden toegepast, waardoor we al het onkruid van dit veld kunnen verwijderen. De velden werden ontgonnen, het was moeilijk zegt hij maar we zijn weer begonnen, nu de meeste mijnen weg zijn. We proberen langzaamaan de grond te bemesten, te zaaien, te bewerken”.

Alexander Bocharnik de landbouwer, ,video: Ministerie van Defensie, Rusland


Het nepverhaal van het Westen

Het Westen kiest ervoor om een eigenlijke “niet” bestaande oorlog te creëren met nep hongersnoden en zelf het d.m.v. chantage aan Rusland het gas voor haar eigen bevolking te ontnemen. Het heeft niets en dan totaal niets met hun oorlog te maken. Het Russische leger vecht tegen Oekrainse neonazi’s, het Azov en Aider bataljon ,die door deze huidige regering en het Westen gebruikt worden als Proxies (huurlingen). Het is precies hetzelfde verhaal als in Syrië, of misschien ook wel in Irak, Afghanistan en Libië. De eigen bevolking voorliegen dat de regeringen zo slecht zijn, echte dictatoren, die hun eigen bevolking vermoorden of slechte regeringen zoals Rusland die Oekraïners uitmoorden.

Een vluchtelingencrisis creëren. In Syrië hebben dit handig gedaan, zoals ik zelf gezien heb, gewoon kantoren openen van de VN vluchtelingen organisatie en toen hun rebellen (proxies) verloren kwam de stroom op gang, deze rebellen (jihadisten) waren gefinancierd door het Westen. Ook Nederland, welgeteld twee-en-twintig groepen kregen salaris van de Nederlandse belastingbetaler!

Nu hebben ze het iets anders aangepakt, van te voren al aangeven dat er “oorlog” komt en de mensen de stuipen op het lijf gejaagd in m.n. West-Oekraïne, die zijn alvast maar naar Europa gevlucht, naar het eens zo mooie, nu een land zonder moraal en in diep verval, Duitsland, dat al vol zit met jihadisten en God weet ik wat! De proxies (huurlingen) waren van te voren al getraind, op de Duitse, oeps nee Amerikaanse, vliegbasis Ramstein en in Oekraïne zelf natuurlijk, sinds 2014, toen de coup d’etat werd uitgevoerd door de VS en EU. Oekraïners en natuurlijk veel naïeve buitenlanders zijn daar getraind, om zo het “demonische” Rusland te vernietigen, want daar gaat het om, niet om Oekraïne, niet om de bevolking, dat kan hun geen barst schelen namelijk.

Veel buitenlandse huurlingen zijn al gevallen, ook een Nederlander, in Mei, geïndoctrineerd door het “vrije” Westen en de media propaganda besloot hij tegen de “slechte” Russen te gaan vechten. Maar de wapenleveranties, die zij elke keer aankondigen, lopen niet erg goed. Dus worden mannen als Ron Vogelaar afgeschoten en sterven niet eens de heldendood, want niemand wordt er echt warm of koud van in Nederland, de regering zeker niet, die loven alleen Zelensky, ze zwaaien met vlaggetjes en lijken net “groupies” voor hun popidool! Zover is het gekomen in het “vrije” Westen!

Ook, zie bovenstaande video, gebruiken ze net als in de Syrische oorlog, nep video’s, in Syrië betrof het de Witte Helmen en nu blijkt ook hun proxies (ISIS DAESH) heeft vele fake video’s verspreid over onthoofdingen enz.. Bovenstaande video is een zogenaamde Oekrainse eenheid in gevecht met de Russen, een nep video gemaakt met behulp van het VK.

Ook is beschamend hoe het Westen omgaat met de Russische ambassadeur in de VN (New York) ze schelden hem net nog niet uit. Ikzelf was getuige voor de VN afgelopen maand over de misdrijven die m.n. Azov gepleegd heeft in Marioepol, Ik was daar in Marioepol. Zoveel nep verhalen zijn er verspreid, maar er is geen één Nederlandse journalist in Marioepol, het zijn nep verhalen in de reguliere media, die ze via andere (alles Bloomberg of Murdoch media) halen en vertalen, of ze nemen tweets van Oekraïners over, meestal de “marionetten” regering, die geregeerd wordt door de VS, die niet geverifieerd zijn.

Maar als je net als ik, met het Russische leger naar de “afgesplitste” republieken Donetks en Luhansk meereist om te zien wat er echt gebeurd wordt je als terrorist beschouwd door het “vrije” Westen en wordt je op de Oekrainse/Amerikaanse “dodenlijst” gezet genaamd Myrotvorest (vredesstichter noemen ze dat). Net als Presdident Orban, of zelfs Kissinger (zelf een oorlogshitser in het verleden), zover gaat het. Dit is de reden dat ik voorlopig in Rusland blijf, de lijst wordt namelijk gefinancierd door de CIA en EU.

Mijn plaats op de lijst, mijn paspoort nummer heb ik eruit gehaald, voor veiligheid redenen! (30) A speech by a journalist from the Netherlands Sonja van den Ende – YouTube

Bij de VN wordt Rusland dus beschuldigd van God weet ik alles en nog wat. Maar de EU komt ten val, moge dat duidelijk zijn, ten val door hun eigen propaganda, hun oorlogen en criminele activiteiten. Illegale niet goed geteste vaccinaties, het verspreiden van bio-wapens ( 200 VS bio-laboratoria in de wereld) , het creëren en steunen van huurlingen zoals jihadisten en neonazi’s in het Midden-Oosten en Oekraïne, die duizenden mensen hebben vermoord.

Het beschamende gesprek in de VN:

Charles Michel (voorzitter van de Europese Raad) beschuldigde Rusland van het voeren van “een barbaarse oorlog waarbij duizenden Oekraïense kinderen, vrouwen en mannen gedood zijn”. Hij riep Rusland op om ermee op te houden. En benadrukte dat er een grootschalig onderzoek moet komen naar de wreedheden. Hij beloofde ook EU-steun om te voorkomen dat Oekraïense vluchtelingen het slachtoffer worden van seksuele uitbuiting.

Vassili Nebenzia, de Russische ambassadeur ontkende de (seksuele) wreedheden. En sprak van leugens. “Wees voorzichtig met die beweringen uit Kiev, want er is geen enkel bewijs voor”, zei hij. Waarna hij ook aanhaalde dat de westerse diplomaten met hun “gratuite beschuldigingen” in herhaling vallen.

Daarnaast beschuldigde Michel Rusland ervan graan als wapen te gebruiken. “De dramatische gevolgen van de Russische oorlog drijven de voedselprijzen omhoog, duwen mensen in de armoede en destabiliseren hele regio’s. Rusland is als enige verantwoordelijk voor de wereldwijde voedselcrisis. Ondanks de laster- en desinformatiecampagne van het Kremlin.”

Rusland is als enige verantwoordelijk voor de wereldwijde voedselcrisis

Bovenstaande feiten geven een ander beeld dan wat er in Europa als nieuw wordt verspreid, het is pure propaganda, die de EU niet lang meer vol kan houden, gezien de grote verliezen aan de Oekrainse kant en het veiligstellen van de landbouwgrond in Luhansk en/ook Donetsk. Maar ja het Westen wil, vanwege de “GREAT RESET” geen producten meer, het volk moet overgaan naar de “nieuwe” wereldorde, insecten en geen vlees, terwijl de rijken der aarde lekker van hun “steak “genieten en met dure auto’s en vliegtuigen naar DAVOS gaan, wordt er hard gewerkt aan de opruiming van het “nutteloze” volk!

VOLG MIJ OP VK (Facebook is natuurlijk, zoals verwacht) geblokkeerd en geïnfiltreerd (mijn account) door een trollenfabriek uit Polen (VS en Oekraïne) Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

9 thoughts on “Nep gevecht video’s van het Oekrainse leger en Russische Su-34 jachtbommenwerpers vernietigen militaire infrastructuur van Oekraïne en het ontmijnen van landbouw grond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *