Wat willen de inwoners van Oost Oekraine? Ab Gietelink zoomt met reporter Sonja van den Ende.

1 0
Read Time:33 Second

www.alternatief.tv

“De mensen in de Donbas willen onafhankelijkheid, maar als ze moeten kiezen, dan kiezen ze voor Rusland en niet voor Oekraïne’ De mainstream media leunt zwaar op informatie van de Oekraïense regering in Kiev. Hoeveel journalisten zijn er daadwerkelijk in de Donbas en Marioepol geweest en welke indrukken kregen ze daar? Journalist Sonja van den Ende (reisde vanaf half Maart in vijf verschillende reizen ‘embedded’ naar Zuid-Oekraïne en de Donbas, waarbij de afgelopen maanden het zwaar beschadigde Marioepol bezocht. Van den Ende bekritiseerde in de Syrische oorlog reeds de ‘framing’ van de westerse media.

Loading

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.