Hoe Europa een fascistische staat geworden is en critici onderdrukt en zelfs gevangen zet

Vroeger in het toen nog redelijke “vrije” Europa, kon je zeggen wat je wilde (tot een bepaalde hoogte natuurlijk), had je vrijheid van reizen en heel belangrijk, vrijheid van meningsuiting, gedachtegoed. Vroeger kon je in discussie gaan met gekozen volksvertegenwoordigers, die op een redelijke democratische ( letterlijk de wil van het volk) gekozen waren, zij hadden nog empathie met hun gekozen bevolking. Maar dat is zoals, de generatie van boven de veertig het ervaren, het verleden, waar we echte vrijheid hadden die onze kinderen, als zij in het duisterste Europa blijven wonen niet meer mee zullen maken! Of er moet natuurlijk een “echte” revolutie komen, wat veel van onze generatie vurig hopen!

Hoe is het zover gekomen? Ik persoonlijk denk de onverschilligheid van de generatie voor ons, de zestigers en zeventigers, die het kapitalisme en individualisme omarmt hebben zonder aan de consequenties voor latere generaties te denken. Een beetje kapitalisme en individualisme is goed, maar het is in de jaren 90 van de vorige eeuw de hoofdtoon geworden. Nu zijn de gevolgen zichtbaar, we hebben regeringen, politici en grote multinationals hun gang laten gaan en zij hebben nu alle macht aan zich toegetrokken, zonder zich te realiseren dat zij (als betwijfel ik dat deze dagen of er eerlijke verkiezingen zijn) door het volk gekozen zijn.

Maar dit is een “oud” verhaal, nu zijn er systemen, gecreëerd door Big Tech, die de verkiezingen d.m.v. online manipulatie maken en breken. Big Tech heeft ons overgenomen en dat is een kwalijke zaak, het is, na oorlogen en ziekte, de ondergang van de de mensheid!

Het Nieuwe EU totalitarisme

De Europese staten en m.n. West-Europa handelen steeds meer als technocratische fascistische staten, al zullen ze dat in alle toonaarden ontkennen (de politici). In Duitsland mag je niet meer vrij je mening uiten over de oorlog die het Westen probeert te voeren tegen Rusland. Je moet met de Oekraïense vlag lopen, het Z teken is verboden en je moet doen wat de regering zegt anders…3 jaar gevangenisstraf! Tegenspraak is “nicht gewünscht”!

Ook worden er in Duitsland nu activisten vastgezet, die Querdenkers genoemd worden, de groene fascistische regering, maar ook de vorige regering het CDU van “Mutti” Angela Merkel noemt hen rechtsradicalen (natuurlijke overgenomen door de Nederlandse gelijkgeschakelde MSM de NOS,) eigenlijk is het een beweging ontstaan tijdens de totalitaire lockdowns, waar regels de ware fascistische aard van de politiek naar boven brachten, een medische en sociaal experiment loslieten op de bevolking (in heel Europa), dat beschreven is in het handvest van de EU (ook in de VN agenda 2030 maar ik spreek nu over Europa), waar nieuwe vaccinatie campagnes voordat er maar sprake was van een “pandemie” al gepland waren en beschreven. Maar welke burger neemt de moeite om dit handvest te lezen? Als ze het zouden doen, kun je de toekomst lezen, die donker en duister is gezien de 4e industriële revolutie.

Een paar miljard mensen moeten opgeruimd worden, daar is immers geen werk voor en je kunt hen ook niet iedereen, zoals Klaus Schwab’s (WEF) rechterhand de Israëlisch historicus en futuroloog genaamd Yuri Hariri (tot 2014 totaal onbekend), een gestoorde gekke wetenschapper die suggereert om deze “massa” maar computerspellen en drugs te geven! Dus pandemieën zijn de oplossing, het zijn de-populatie programma’s, je kunt betwisten of ze echt een virus losgelaten hebben, wat gezien het grote aantallen biologische laboratoria in Oekraïne (15 of zelfs 20) goed het geval zou kunnen zijn, dit is ook onderdeel van de oorlog van de VS tegen Rusland, President Biden en zijn zoon zitten diep met “vieze zaakjes” (al betwijfel ik of deze twee, Hunter is drugsverslaafd en Joe seniel nog weten wat ze doen) in deze laboratoria business!

Tijdens de pandemie geef je als oplossing een vaccin (een medicijn), gemaakt door wederom Westerse gesponsorde grote farmaceutische bedrijven, waar politici tot hun nek toe in zitten en ook geld aan verdienen. De man van EU commissaris von der Leyen werkt voor deze bedrijven in een hoge positie. De man van von der Leyen is uit een oud adelijk Duits geslacht. Heiko Von der Leyen (haar man) werd in 2005 directeur van Hannover Clinical Trial Center GmbH; Hanover Clinical Trial Center (HCTC) is een academische klinische onderzoeksorganisatie op de campus van de Hanover Medical School (onderzoek en uitvoering COVID 19 vaccins e.a.).

https://www.cmocro.com/company/Hannover+Clinical+Trial+Center+GmbH/index.html

Het is de “oude ” elite, de adelijken, die ook onderdeel zijn van deze nog fascistische ideologie, die moeten opgeruimd worden of onteigend. Zoals het Nederlandse huis van Oranje wat al eeuwenlang bij de slavenhandel betrokken was en de Duitse aristocratie (ja nog springlevend in Duitsland) betrokken was bij de NAZI ideologie en velen bij de SS waren, zoals Prins Bernard, een Duitse aristocraat getrouwd met een Oranje, niet vergeten dat Duitsland in WWII op grote schaal euthanasie toepaste op “ongewensten in klinieken en kampen”, zo sluit het cirkeltje zich en we zien ook nu de resultaten nog van dit “oude” fascistische systeem.

Op de lange termijn zullen velen sterven, het gaat geleidelijk, zodat het niet direct opvalt, maar we zien de oversterfte nu al en natuurlijk in september of oktober dit jaar krijgen we een nieuwe pandemie, de apenpokken zijn helaas voor hen niet succesvol! Dus verder met COVID? Of misschien wel weer een nieuwe ontdekking!

Querdenken-Gründer Michael Ballweg in Untersuchungshaft – SWR Aktuell Natuurlijk verzinnen ze iets van fraude of seksuele gronden, waar het voor kort nog antisemitisme was zijn het nu de LGBTH oorzaken of nog fraude. zo schakelt de regering vijanden uit, bet als vroeger tijdens totalitaire systemen . Een oude methode!

In Nederland, waar de regering aangekondigd heeft dat ongeveer 95% van de boeren hun bedrijven moeten opgeven, zetten ze nu boeren vast in de gevangenis omdat deze boeren tot het uiterste gedreven zijn, hele families met hun rug tegen de muur staan, geen toekomst meer hebben en geen leven, gaan ze over tot acties, begrijpelijk! Tot wanhoop gedreven begeven zij zich in een oorlog tegen de regering. En wat doet de regering? Die veroordeeld dit nog meer, dus komt er nog meer haat en tegenactie, dit is oorzaak en gevolg. De regering weigert met haar volk te spreken, in het eens zo “vrije” Nederland een gotspe. Dit is het ultieme bewijs dat ze niets om de bevolking geven, totaal verstard zijn in EU doctrines en heel belangrijk het plan van de “elite”, die aan de touwtjes trekken uitvoeren, de Great Reset is versneld, door hun oorlogsplannen tegen Rusland!

In Nederland zijn er ook genoeg voorbeelden te noemen bijvoorbeeld een Willem Engel, die op klaarlichte dag vastgenomen werd en van allerlei onzin beschuldigd wordt. Ikzelf ben helaas ook een voorbeeld, ik sta op de door de CIA/Oekraïense met als hoofdkantoor Polen (EU) zogenaamde vredeslijst Myoverets (eigenlijk een dodenlijst) en natuurlijk op de EU desinformatie lijst (website) ,eigenlijk een pro-Oekraïense/CIA site, sinds 2014 in het leven geroepen is, omdat ik verslag doe van de speciale operatie in Oekraïne, vroeger de normaalste zaak van de wereld, een oorlog kent twee partijen, maar dat was vroeger…. Ook Bellingcat, het spionnen kantoor van de EU, in het leven geroepen in 2018 na het noodlottige ongeval met de MH-17 en de oorlog van het Westen tegen Syrië, is onderdeel van deze fascistische EU, een soort CIA! Voor Kritiek en goede verslaggeving over twee kanten is geen sprake meer van, je MOET voor Oekraïne zijn, je MOET in COVID geloven, je MOET een vaccinatie nemen, je MOET LGBTH (terwijl in het vroegere vrije Nederland niemand hen discrimineerde) omarmen anders…!

Natuurlijk zit het hoofdkantoor in Amsterdam Zuidas (crimineel witwas gebied van Europa), net als de Witte Helmen in Syrië, ontvangen ze donaties via de Nederlandse belastingbetalers via de Postcode loterij show.

Stichting Bellingcat is registered on 11 July 2018

Business address: Stichting Bellingcat, Herengracht 449A, 1017BR Amsterdam, Netherlands

For post and mail: PO Box 15712, 1001NE Amsterdam, Netherlands

Ook de AZOV staal fabriek in Mariupol, heeft haar adres in Amsterdam door een stichting METINEVST B.V,, maar dit komt later terug in een apart artikel over de Azov staal fabriek!

Verzet tegen de oorlog (en) van het Westen

Sinds jaren na WWII voeren de VS en haar bondgenoten de EU, Canada New-Zeeland en Australië, bloedige coups en (color) revoluties uit in landen over heel de wereld zoals: Vietnam, Korea, veel landen in Zuid-Amerika (Chili etc.), het Midden-Oosten zoals Libië, Irak, Syrië, Libanon (een zachte coup zonder proxies) Afrika en zelfs in Europa zoals ex-Joegoslavië. De plunderingen in Rusland na de val van het communisme in de jaren negentig, waarvan Bill Browder een goed voorbeeld van is. Deze had zovele “vieze” zaakjes lopen, dat hij er uitgezet is, daarna ging hij op tournee door Europa en heeft de totalitaire EU zijn doctrine overgenomen d.m.v. de Magnitsky act (nu onderdeel van EU beleid).

Nu is Rusland aan de beurt, als sinds 2014 (zoals recentelijk bekend geworden is het VK) zijn er oorlogsplannen gesmeed nadat de Krim gekozen had via een referendum om onderdeel van Rusland te worden, het Westen noemt dit annexatie, maar de bevolking op de Krim niet (ik was er vele malen). Dus met deze beschuldiging zie je hoever Europese leiders, politici en EU ambtenaren verwijderd zijn van de werkelijkheid, vanuit hun kantoren beslissen ze over mensen kilometers ver weg en liegen continue, dat is nog het ergste, liegen over Rusland, over alles eigenlijk.

Propaganda is het niets meer en niets minder. Propaganda die de wereld in oorlog stort, oordelen over landen en mensen die ver verwijderd zijn van hun eigen land en cultuur. Zij die sinds decennia lang oorlogen gevoerd hebben d.m.v. Proxies (huurlingen) voeren nu hun laatste proxy oorlog tegen Rusland. Het is Amerika en de NAVO tegen Rusland, die weleens heel erg slecht voor de Europese bevolking kan gaan aflopen!

Volg mij op : Sonja van den Ende (vk.com) of Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *