De gemaakte voedselcrisis en de de laatste fase van de Great Rest geen graan, geen zonnebloemolie, geen kunstmest en geen vis!

Het hek is van de dam, het is overduidelijk Nederland is koploper in de “Great Reset”, eerst de boeren, nu de vissers, in de herfst het gas en de prik, rekening rijden, niet het oude idee maar kastjes in je auto, zodat “big brother” de overheid meekijkt en teveel rijden geeft je negatieve punten op je Europese ID2020. Uiteindelijk zal Nederland, net als de rest van de Westerse wereld, de slaven van de rijken worden, die hebben vast een warm huis, genoeg eten en blijven vliegen en autorijden.

https://www.ninefornews.nl/na-de-boeren-zijn-ook-de-vissers-aan-de-beurt-ik-zeg-gooi-alle-havens-maar-op-slot/

Geen graan, geen zonnebloemolie, of producten waar zonnebloemolie in is verwerkt zoals geëxtraheerd meel! Nog een leuke bijkomstigheid, het Westen moet Rusland sinds 1 juli 2022 in Roebels betalen, net als het gas. Het graan zoals ik gezien heb is er in overvloed, ook de aanplant van Zonnebloemen, het ligt letterlijk weg te rotten in de havens van Odessa en Mariupol. Omdat Europa sancties ingezet heeft zodat de schepen de havens van de EU niet binnen mogen en de NAVO (EU) heeft Oekraïne mijnen gegeven die geplaatst zijn bij de schepen en in de zee van AZOV en al doorgangen en zee passages vanuit Gershon. Odessa is nog handen van Oekraïne en ook vol met mijnen, zo is de Zwarte zee, dus de schepen met graan en allerlei andere producten kunnen niet uitvaren!

Vorige week in voormalig zuid- Oekraïne bij de graanvelden, de “graankamer” van Europa!

De Russische regering heeft graan, zonnebloemolie en geëxtraheerd meel toegevoegd aan de lijst van exporten die vanaf 1 juli 2022 in roebels moeten worden betaald. Iets wat de EU natuurlijk niet gaat doen, die laten liever hun mensen verhongeren, net als het gas, geen warmte.

Bovendien zijn de politici zo dom of crimineel dat ze, net als in Nederland, de boeren en de vissers opruimen. Geen graan, geen vis en geen import. Dit is crimineel te noemen, niet tegenover Rusland, hier eten we goed en is het warm in de winter, maar tegenover de Nederlandse bevolking en de hele domme EU!
Een resolutie die uitvoering geeft aan het Russische besluit werd aangenomen en gepubliceerd op het officiële portaal met juridische informatie van de Russische regering.

Ik was vorige week in het zuiden van Donetsk en zag de korenvelden van de Donbass. De tarwe ligt volgens de boeren in de graansilo’s klaar om ook naar Europa verscheept te worden. Het probleem is dus de sancties, de schepen met graan kunnen de EU-havens niet binnenvaren door de sancties en zou dit wel mogen kunnen veel schepen niet weg want zoals ik zei er liggen nog steeds veel mijnen (NAVO) in de zee van Azov en de Zwarte zee. Maar die worden geruimd en dat is slechts een kwestie van tijd!

Maar dat is nog niet alles, probeert de EU i.s.m. het World Economic Forum (WEF) dit voor de Europese bevolking te doen, zo ook voor Afrika, ze geloven immers nog dat het Westen de unipolaire macht heeft anders gezegd nog heer en meester van de wereld zijn, een utopie, dat is al lang voorbij:

” De EU heeft wekenlang geprobeerd haar armere buren in Afrika en het Midden-Oosten te helpen de crisis te doorstaan ​​door hen nieuwe fondsen aan te bieden, terwijl ze hen probeerde te overtuigen dat de EU-sancties tegen Moskou en Minsk niet verantwoordelijk zijn voor de voedselnoodsituatie.

Op een top van EU-leiders later deze week kwam de EU met een nieuw initiatief dat de afhankelijkheid van arme landen van Russische meststoffen structureel zou verminderen door hen te helpen hun eigen kunstmestfabrieken te ontwikkelen.

Maar tijdens een ontmoeting met EU-gezanten vorige week, verzette de EU-commissie zich expliciet tegen de tekst en waarschuwde dat ondersteuning van de productie van kunstmest in ontwikkelingslanden niet in overeenstemming zou zijn met het energie- en milieubeleid van de EU, zeiden functionarissen. Dus niet in overeenstemming met de Great Reset, het Build Back Better programma van de EU en het WEF.”

Dus de oplossing van de EU is om (het arme) Afrika aan te sporen’ om efficiënter te zijn met het gebruik van kunstmest… Als de voedsel kosten stijgen en er al tekorten zijn, zal het verspillen van tijd als deze waarschijnlijk dodelijke gevolgen hebben. Nu luistert Afrika niet meer en is “overgelopen” naar Rusland. Zoals deze week bekend werd op de BRICS vergadering, komen er diverse landen bij zoals Egypte, het grootste land in Afrika, Zuid-Afrika is al lid. Afrika is jarenlang geplunderd door het “vrije” Westen en laat nu voor eens en altijd het “vrije” Westen achter zich.

Nu moeten de “vrije” Europeanen hun totalitaire regeringen achter zich laten en de Europese Unie uit elkaar laten vallen, dan kan Europa en haar bevolking opnieuw beginnen net als in de Europese Renaissance.

Volg mij op Sonja van den Ende (vk.com) en op sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *