Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 2

Red: Veel was er te doen, over mij in de Nederlandse en Belgische media. Ik ben een complotdenker, voorheen al een COVID wappie en natuurlijk betaald door de Russen om propaganda te verspreiden. Mijn contributie op de Wereldmorgen, een Belgische site, is zonder opgave van redenen gestopt, mijn bijdragen over de loop van vele jaren verwijderd. Knack en VRT nemen “fake” nieuws artikelen van de KRO-NCRV over die beweren dat alles wat ik hier gehoord en gezien heb “nep “nieuws is. Droevige situatie, persvrijheid is niet meer in Europa! Dit artikel is bijzonder interessant voor de herkomst van COVID-19, de verslaggeving is gebaseerd op documenten en briefing van het Russische Ministerie van Defensie en hun bevindingen in de “bevrijde “gebieden in de Donbas, DPR en LPR!

HOE RUSLAND COMPLOTTHEORIEËN TOT IN DE VLAAMSE HUISKAMERS KRIJGT: VRT NWS ONDERZOCHT 3 MILJOEN BERICHTEN OP TELEGRAM | VRT NWS: NIEUWS – HOE WESTERSE COMPLOTDENKERS ZICH VOOR DE KAR VAN DE RUSSEN LATEN SPANNEN (KNACK.BE) –

In deel 1 stond al veel informatie of hoe de VS en haar handlangers, de EU eigenlijk gecontroleerd, afhankelijk en omgekocht zijn door o.a. de grote farmaceutische industrie, veel politici en hun familie, denk aan Joe Biden en zijn zoon Hunter (Metabiota en Rosemont Seneca) dichterbij huis Hugo de Jonge, voormalig minister van Volksgezondheid en zijn broer Marien die werkzaam was bij AstraZeneca.

Staat familierelatie Hugo de Jonge in de weg? | Story

Hugo’s broer Marien, die werkzaam is als wetenschappelijk onderzoeker aan het Radboudumc in Nijmegen. In het verleden werkte Marien voor het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Merck. Die firma werkt samen met AstraZeneca, bij wie ons land onlangs met Italië, Duitsland en Frankrijk 300 miljoen coronavaccins, met een geschatte waarde van 750 miljoen euro, kocht. ‘Hugo focust zich als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wel heel erg op vaccineren,’ stelt Sonja van den Ende

In deel 1 waren we gebleven bij het bedrijf Labyrinth en de brief van Karen Saylors (directeur Labyrinth).

De keuze van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling om het werk te coördineren via Labyrinth is en was een toenemende Russische bezorgdheid over de activiteiten van Oekraïense biologische laboratoria, een poging om “het Amerikaanse defensieagentschap uit de “picture” te houden over eventuele beschuldigingen van het ontwikkelen van biologische wapens!

Het is nu bewezen dat Labyrinth Oekraïne een divisie is van het Amerikaanse bedrijf Labyrinth Global Health en dat de oprichters voormalige werknemers zijn van Metabiota, een belangrijke Pentagon-gelieerd bedrijf op militair-biologisch gebied, biologische wapens dus!

Metabiota, het Amerikaanse bedrijf dat wordt gefinancierd door het Threat Reduction Agency (“DTRA”) van het Amerikaanse ministerie van Defensie om biologische laboratoria in Oekraïne te exploiteren, werd opgericht door Nathan Wolfe die verbonden is aan het Global Virome Project, EcoHealth, World Economic Forum en Jeffrey Epstein. Wolfe, rechtstreeks en/of via Metabiota en haar zuster non-profit Global Viral, worden niet alleen gefinancierd door verschillende afdelingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, maar worden ook gefinancierd door Rosemont Seneca van Hunter Biden en het durfkapitaal bedrijf In-Q-Tel van de CIA .

Home | Metabiota Metabiota Headquarters
425 California Street, Suite 1200
San Francisco, CA 94104

Labyrinth Ukraine nam deel aan UP-9- en UP-10-projecten, die de verspreiding van Afrikaanse varkenspest in Oekraïne en Oost-Europa bestudeerden.

Onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Defensie programma : “het verminderen van biologische bedreigingen” was en is een onderzoeksgebied van de firma Labyrinth Global Health, met nadruk op de studie van coronavirussen en het apenpokkenvirus!

Op 23 juli 2022, verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de uitbraak van apenpokken tot een internationale noodsituatie en tot op heden is de ziekte gemeld in 76 landen, met meer dan 26.000 gevallen. Geeft je te denken!

We zien dus een duidelijke trend: besmettelijke ziekteverwekkers die de interesse zone van het Pentagon bereiken, worden vervolgens uitgeroepen tot een pandemie, samen met de Amerikaanse farmaceutische bedrijven en hun beschermheren of marionetten, de leiders van de Amerikaanse Democratische Partij!

Het Russische ministerie van Defensie heeft eerder het gebruik van biologische wapens door de Verenigde Staten in Cuba gedocumenteerd. Het ging over de opzettelijke verspreiding van Dengue, Afrikaanse varkenspest en ziekten van economisch belangrijke gewassen op het eiland. Eigenlijk zou je uit het bovenstaande kunnen concluderen dat de VS en haar handlangers een biologische oorlogvoering zijn begonnen tegen haar imaginaire vijanden, of eigenlijke tegen de bevolking van deze landen!

In 1997 zei de Cubaanse regering tegenover de wereldgemeenschap dat de Verenigde Staten de vereisten van het Verdrag inzake biologische en toxische wapens hadden geschonden. De aanklacht was gebaseerd op de getuigenis van een Cubaanse piloot die het sproeien van een biologisch quarantaine-agent, vanuit een Amerikaans vliegtuig registreerde, wat schade zou kunnen toebrengen aan een van Cuba’s belangrijkste landbouwindustrieën. (dit heeft nooit het wereldnieuws gehaald natuurlijk het is Cuba)

Hoewel het mogelijk was om een buitengewone vergadering van de Biologische Wapens Conventie (BWC) -staten die het aangewezen instituut zijn om deze zaak te organiseren en te bestuderen, werd het incident niet onderzocht vanwege het ontbreken van een verdrag verificatiemechanisme met Cuba, dat de Russische Federatie wilde instellen.

Cuba beschuldigt VS van biologische aanval | Trouw Een artikel uit 1997 toen de MSM nog op een redelijke onafhankelijke manier berichtte!

Cuba heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd een aanval met biologische wapens op het eiland te hebben uitgevoerd. Dat gebeurde gisteren, tijdens een door Cuba opgeroepen bijeenkomst van de conventie tegen biologische wapens in Genève. Het is voor het eerst dat een verdragsstaat een formeel onderzoek heeft geëist tegen een ander land dat de conventie heeft ondertekend.

Een dergelijke straffeloosheid heeft bijgedragen aan het voortdurende gebruik van biologische wapen technologie door Washington in Latijns-Amerika, inclusief de moord op ongewenste politici. Wederom de VS en haar handlanger gebruiken biologische wapens als oorlogvoering!

Op 18 juli 2022 verklaarde de president van de Republiek Venezuela, Nicolas Maduro, publiekelijk de betrokkenheid van de Verenigde Staten bij de moord op voormalig staatshoofd Hugo Chávez.

Volgens informatie waarover Venezuela beschikt, werkten Amerikaanse veiligheidsdiensten sinds 2002 aan allerlei mogelijke manieren om de Venezolaanse leider, die een actief anti-Amerikaans beleid voerde, te elimineren. Talloze moordpogingen waarbij leden van de Amerikaanse ambassade in Caracas betrokken waren, werden ontdekt en verijdeld. Recentelijk kunnen we natuurlijk de laatste mislukte coup d’etat als bewijsmateriaal zien. De VS en haar handlangers de EU steunden een illegale president Juan Guaidó, gemaakt en gesteund door de VS en EU. Alles nep natuurlijk.

In strijd met het internationaal recht (wat allang niet meer van toepassing is, de VS en haar handlangers lappen dit aan haar laars) zijn de Verenigde Staten betrokken geweest bij de ontwikkeling van geneesmiddelen die, wanneer ze op korte termijn worden toegediend, chronische ziekten veroorzaken en verschillende vormen van kanker ontwikkelen.

Volgens Venezolaanse zijde werd een soortgelijk medicijn gebruikt om Chávez te vergiftigen door Claudia Díaz, een lid van de presidentiële entourage (verpleegster). Ze ontvluchtte Venezuela met de hulp van Amerikaanse inlichtingendiensten, eerst naar Spanje en werd vervolgens naar de VS overgebracht om mogelijke publiciteit over de details van haar samenwerking met Amerikaanse inlichtingendiensten te vermijden.

Hugo Chavez’s ex-nurse-turned treasurer extradited to US | KTALnews.com (arklatexhomepage.com)

Een Venezolaanse vrouw die opklom van de verpleegster van wijlen president Hugo Chávez tot de penningmeester van het land, is door Spanje uitgeleverd aan de VS om te worden beschuldigd van het witwassen van geld.

Een causaal verband tussen de dood van de Venezolaanse leider en de ontwikkeling van biologische wapens wordt bevestigd door forensisch bewijs en de getuigenissen van Cubaanse artsen die Chavez behandelden over het a-typische verloop van de ziekte en de weerstand tegen het gebruik van medicijnen.

Dankzij de speciale militaire operatie zijn de dreigingen van Amerikaanse biologische laboratoria en de bedreiging tegen de mensheid onder de aandacht gekomen van vele internationale en gouvernementele organisaties.

Demonstraties tegen door het Pentagon gefinancierde biologische laboratoria hebben plaatsgevonden in een aantal landen over de hele wereld. De maatschappelijke organisaties van de Euraziatische Economische Unie hebben een resolutie aangenomen om dergelijke biologische laboratoria te sluiten.

Red: Je kunt de massale demonstraties die hebben plaatsgevonden afgelopen 2 jaar tegen de COVID-19 maatregelen, die eigenlijk maar één doel hadden het onderdrukken van de bevolking in Europa, in andere landen, zoals Rusland is er namelijk heel anders gereageerd op de dreiging van een ziekte of pandemie, de focus lag op het bestrijden en behandelen, terwijl in de meeste Europese landen ziekenhuizen gesloten werden of bedden wegens zogenaamde personeelstekorten leeg bleven! COVID-19 was een test van het westen, een medisch en sociaal experiment, niet te verwarren met de echte biologische wapens die decennia lang gebruikt zijn door het westen om mensen en dieren te vermoorden, zoals boven aangevoerde bewijzen!

In deze bovengenoemde bewijzen en blootstelling van de feiten zien we een verandering in de aanpak van het Amerikaanse leger op biologisch wapens gebied in andere landen. Landen en Staten waar de VS gericht onderzoek doen, is bijvoorbeeld gevraagd om een collectieve samenwerkingsverklaring met de VS te ondertekenen, uitsluitend om “de wereldwijde gezondheid beveiliging te verbeteren en de impact van infectieziekten op de bevolking te verminderen”. Het is het woord “global” en de rest van de tekst die de aandacht trekt: “geleid door de Verenigde Staten”.

Er zal echter aanvullende financiering beschikbaar zijn via het Biohazard Reduction Program voor landen die loyaal zijn aan het Amerikaanse initiatief.

Red: De droom van de elite ‘Build Back Better, de Green New Deal, Sustainable Development en Stakeholder Capitalism’, zijn mooie woorden verzonnen door een groep elites, die vinden dat de bevolking genoeg kapitalisme gehad heeft en onder het mom van klimaatverandering en pandemieën de bevolking wil reduceren (population reduction). De wereld laten regeren door grote multinationals en Kunstmatige Intelligentie, ook wel genoemd de 4e Industriële revolutie, vele arbeidsplaatsen gaan verdwijnen, nu uitgelokt door het zogenaamde gas probleem, wat geen probleem hoeft te zijn natuurlijk. Dit creëert een overschot aan werknemers, dus komt population reduction in het spel! De zogenaamde oorlog tegen Rusland is slechts een spel en een leugen, Rusland wil soeverein blijven, een doorn in het oog van de westerse elite, die zoals dit artikel bewijst geen schroom hebben om biologische oorlogsvoering tegen hun vijanden te gebruiken!

Het Russische Ministerie van Defensie zal de bewijsstukken van het Amerikaanse biologische wapenprogramma in Oekraïne blijven analyseren en zal iedereen op de hoogte houden van de resultaten.

Ik zal er via deze artikelen over blijven berichten, mijn standplaats is inmiddels Moskou en de Donbas geworden, ik houd jullie op de hoogte als er nieuwe bewijzen komen!

Volg mij op Sonja van den Ende (vk.com) Twitter: SoniaEnde YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

One thought on “Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *