Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie blijft de militaire en biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en elders in de wereld analyseren in het licht van nieuwe informatie die is verkregen in de bevrijde gebieden.

Red: Veel was er te doen, over mij in de Nederlandse en Belgische media. Ik ben een complotdenker, voorheen al een COVID wappie en natuurlijk betaald door de Russen om propaganda te verspreiden. Mijn contributie op de Wereldmorgen, een Belgische site, is zonder opgave van redenen gestopt, mijn bijdragen over de loop van vele jaren verwijderd. Knack en VRT nemen “fake” nieuws artikelen van de KRO-NCRV over die beweren dat alles wat ik hier gehoord en gezien heb “nep “nieuws is. Droevige situatie, persvrijheid is niet meer in Europa! Dit artikel is bijzonder interessant voor de herkomst van COVID-19, de verslaggeving is gebaseerd op documenten en briefing van het Russische Ministerie van Defensie en hun bevindingen in de “bevrijde “gebieden in de Donbas, DPR en LPR!

Hoe Rusland complottheorieën tot in de Vlaamse huiskamers krijgt: VRT NWS onderzocht 3 miljoen berichten op Telegram | VRT NWS: nieuwsHoe westerse complotdenkers zich voor de kar van de Russen laten spannen (knack.be)

Het Russische ministerie van Defensie heeft op 4 augustus in een verklaring over het Amerikaanse bio wapenprogramma in Oekraïne COVID-19 aangewezen als een door de VS ontwikkeld biologisch wapen.

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie blijft de militaire en biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en elders in de wereld analyseren in het licht van nieuwe informatie die is verkregen in de bevrijde gebieden.

Er wordt gewerkt in Russische laboratoria aan studies van biologische monsters van Oekraïense soldaten genomen, die vrijwillig hun wapens hebben neergelegd. Zoals eerder al was opgemerkt, werden hoge concentraties antibiotica in hun bloed gevonden, evenals immunologische markers die wijzen op blootstelling aan het Nefrotisch syndroom en West-Nijl-pathogenen, die door het Pentagon werden bestudeerd als onderdeel van de Oekraïense UP-4 en UP- 8 projecten (op de conferentie in mei 2022 besproken zie hieronder het verslag).

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de ontdekking van verdovende middelen, waaronder opioïden zoals methadon, codeïne, codeterp, evenals efedrineachtige stoffen: t-fedrine en tri-fedrine, gevonden op de “bevrijde” plekken, waar monsters werden genomen van legerkwartieren van het Oekraïense leger!

Er is op grote schaal methadon gevonden een synthetische drug die wordt gebruikt bij de behandeling van drugsverslaving (heroïne) als vervangende therapie.

Het is algemeen bekend dat tijdens de tweede wereldoorlog de Duitse soldaten pervitine gebruikten, om sneller en lange tijd zonder slaap en rust te kunnen functioneren. Dit gebeurde m.n. tussen 1943 en 1945, de pervitine tabletten, een amfetaminederivaat, werden ook veel aan soldaten gegeven om de psycho-emotionele last te verminderen, voornamelijk aan de SS-troepen (die veel misdaden pleegden, het vermoorden van Joden etc.). Tegenwoordig is pervitine bekend als crystal meth, een harddrug, die zo verslavend is dat het vaak tot een “vroege” dood leidt!

Deze harddrug werd ook massaal gebruikt door Amerikaanse troepen in de oorlogen in Korea en Vietnam. Maar ook door de zogenaamde rebellen in Syrië, onder het merk Captagon, geproduceerd in m.n. Limburg en Noord-Brabant, Nederland.

Grote lading ‘jihad drugs’ onderschept in Nederland: wat is Captagon eigenlijk?

Zo nu en dan wordt er een lading Captagon-pillen aangetroffen in Nederland, zo ook in oktober van vorig jaar in een loods in het Limburgse Maasbree. Dinsdagochtend heeft de politie een man aangehouden die ervan verdacht wordt iets te maken te hebben met de ruim 2 miljoen onderschepte pillen. Maar wat is Captagon eigenlijk? En waarom wordt het ook wel ‘jihad drug’ of ‘jihad meth’ genoemd? Grote lading ‘jihad drugs’ onderschept in Nederland: wat is Captagon eigenlijk? | Panorama

Een neveneffect van dergelijke verslavende drugs is voornamelijk buitensporige agressie, wat de extreme wreedheid jegens burgers van sommige Oekraïense militairen verklaart, evenals de beschietingen van steden in Donbas (net als in Syrië gebeurde).

Gezien de beschikbare informatie over het gebruik van deze stimulerende middelen door de Oekraïense militairen en milities, onderzoeken Russische laboratoria de binnenkomende monsters op de aanwezigheid chrystal meth. De sporen hiervan blijven lang aanwezig in menselijke organen en weefsels (bijvoorbeeld in haar – tot zes maanden).

De resultaten zullen worden overhandigd aan de onderzoekscommissie voor oorlogsmisdaden en worden gebruikt als bewijsmateriaal in onderzoeken naar oorlogsmisdaden gepleegd door het regime in Kiev.

https://www.youtube.com/watch?v=C6UQe8wgL6I

Gevonden documen in de bevrijde Loegansk Republiek

Een paar weken geleden, tijdens de speciale militaire operatie, werd Rubezhnoye in de Volksrepubliek Loegansk bevrijd. In het laboratorium van het Pharmbiotest medisch centrum aan de Pochaivska-straat 9 zijn documenten gevonden, die bevestigen dat er al jaren onderzoek wordt gedaan in Oekraïne in opdracht van de zogenaamde “Big Pharma”, farmaceutische industrie bedrijven van de VS en EU. Er zijn klinische proeven gedaan met niet-geregistreerde geneesmiddelen met mogelijk ernstige bijwerkingen bij omwonenden.

Pharmbiotest 93000, regio
Loegansk, Rubezhne, Pochaivska str., 9, 

Thuis (pharmbiotest.com.ua)

Het Russische leger en haar specialisten onderzochten de gebouwen van het centrum dat verantwoordelijk is voor klinische proeven met geneesmiddelen op vrijwilligers. Daarin werd bewijs gevonden dat westerse “vertegenwoordigers” regelmatig Pharmbiotest bezochten en toegang kregen tot alle onderzoeksprocessen. Alle inscripties op apparatuur, kamernamen en werkdocumentatie zijn in het Engels gedupliceerd voor de Westerse clientèle, namelijk de vertegenwoordigers van de grote farmaceutische bedrijven die regelmatig op bezoek kwamen.

Dit sluit aan bij het westerse concept van “uitbesteding” voor de meest internationaal controversiële onderzoeken, dit heet globalisering, of in de nieuwe terminologie van het westen “Stakeholder kapitalisme”. In Oekraïne zijn hiervoor militair personeel en burgers met een laag inkomen, ingezet om de meest kwetsbare bevolkingsgroepen, patiënten in psychiatrische ziekenhuizen, tot doelwit van testen gemaakt.

We gaan door met het analyseren van het documentaire materiaal dat is ontdekt in het Rubezhnoye laboratorium.

Het is inmiddels ook in het westen bekend dat er meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, getransporteerd zijn door Oekraïne naar de VS, Georgië en Europese landen.

In gedachte nemend dat er garanties waren gegeven van de Amerikaanse regering dat de genetische informatie die van Oekraïense burgers is verkregen uitsluitend voor “vreedzame doeleinden” zal worden gebruikt, zou ik een verklaring willen citeren van Jason Crow van het Amerikaanse House Intelligence Committee in the North Amerikaanse veiligheidsconferentie van afgelopen juli.

“Crow waarschuwde Amerikanen voor de gevaren van het geven van hun DNA aan particuliere bedrijven om te testen, omdat: ” er een mogelijkheid is dat testresultaten aan derden worden verkocht” en de verkregen informatie kan worden gebruikt om biologische wapens te ontwikkelen die gericht zijn op specifieke groepen of individuen.”

Vertegenwoordiger Jason Crow, maakte de opmerkingen tijdens een optreden op het Aspen Security Forum in Colorado op vrijdag, en zei dat veel Amerikanen veel te bereid zijn om hun DNA-informatie af te staan aan particuliere bedrijven

Intelligence Committee members warn US of bioweapons targeting DNA of individual Americans | Fox News

Gezien de interesse van de Amerikaanse regering in de studie van “gerichte” biologische agentia, dwingen dergelijke verklaringen een nieuwe kijk op de oorzaken van de nieuwe pandemie het coronavirus en de rol van Amerikaanse militaire biologen bij de opkomst en verspreiding van de ziekteverwekker COVID-19.

In mei 2022 vertelde Jeffrey Sachs – een vooraanstaand expert in het gerespecteerde medische tijdschrift The Lancet en professor aan de Columbia Universiteit, de toonaangevende academische universiteit voor wereldwijde biologische wapens – veiligheid, op een conferentie in Spanje dat:

“Het coronavirus kunstmatig is gecreëerd en zeer waarschijnlijk is gemaakt met behulp van de Amerikaanse vooruitgang in de biotechnologie “.

Volgens onze Russische experts blijkt dit uit de niet karakteristieke variabiliteit van de genvarianten die verschillende pieken in de incidentie van coronavirussen veroorzaken, significante verschillen in letaliteit en effectiviteit, ongelijke verdeling en de onvoorspelbare aard van het epidemische proces als geheel.

M.a.w. en makkelijk uitgelegd het lijkt erop dat pogingen om de ziekte in te dammen en te isoleren, de pandemie kunstmatig wordt aangewakkerd door de introductie van nieuwe varianten van het virus in een bepaalde regio.

“We (Russische MoD) sluiten het niet uit dat het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) betrokken was bij de opkomst van het nieuwe coronavirus. Sinds 2009 financiert het bureau het Predict-programma, dat nieuwe soorten coronavirussen heeft onderzocht door vleermuizen te vangen die de virussen dragen. Een van de deelnemers aan het project was Metabiota, een bedrijf dat bekend staat om zijn militair-biologische activiteiten in Oekraïne”.

Het PREDICT programma werd in 2009 gelanceerd als reactie op de uitbraak van het influenza A-virus subtype H5N1 “vogelgriep” in 2005. Het werd ontworpen en stond onder toezicht van Dennis Carroll, toen de directeur van de USAID-afdeling voor opkomende bedreigingen, met epidemioloog Jonna Mazet van de University of California, Davis als global director. Het programma was een van de vier projecten binnen het Emerging Pandemic Threats-programma van USAID, de andere waren RESPOND, IDENTIFY en PREVENT

Metabiota, het Amerikaanse bedrijf dat wordt gefinancierd door het Threat Reduction Agency (“DTRA”) van het Amerikaanse ministerie van Defensie om biolabs in Oekraïne te exploiteren, werd opgericht door Nathan Wolfe die verbonden is aan het Global Virome Project, EcoHealth, World Economic Forum en Jeffrey Epstein.

Wolfe, rechtstreeks en/of via Metabiota en haar non-profit Global Viral bedrijf, wordt niet alleen gefinancierd door verschillende takken van het Amerikaanse ministerie van Defensie, maar wordt ook gefinancierd door Rosemont Seneca van Hunter Biden en het durfkapitaalbedrijf In-Q-Tel van de CIA. . En dit is slechts een topje van de ijsberg van degenen die de biologische laboratoria in de Oekraïne sponsoren. Ziekte en biologische onderzoeken zijn tot wapen en geld geworden! Biolabs in Ukraine: Who are Metabiota’s Investors? | The Underground Newswire

Kenmerkend is dat in 2019 – voordat de eerste COVID-19-gevallen verschenen – het Amerikaanse John Hopkins Instituut een oefening organiseerde genaamd ‘Event-201’,, waar ik al vaak over geschreven heb! Hoe men moest omgaan met een epidemie van een voorheen onbekend coronavirus, dat volgens de deelnemers aan de oefening , werd overgedragen door vleermuizen op mensen via een tussengastheer de varkens. Zo werd het virus van de ‘Spaanse griep’, waaraan tientallen miljoenen mensen het leven hebben gekost, een pandemie. Zo ook nu de bevindingen van de Russen The Source, The Virus, The Multipolar World Order – FREESURIYAHHet scenario lag klaar voor het CORONAVIRUS, sinds Oktober 2019, Bill Gates en Michael Bloomberg -NWO – FREESURIYAH

De implementatie van het COVID-19-scenario en de afbouw van het Predict-programma door USAID in 2019 suggereren de opzettelijke aard van de pandemie en de betrokkenheid van de VS bij het ontstaan ervan.

Labyrinth Oekraïne – Afrikaanse varkenspest – Carl Norberg – Palanthir

Tijdens de speciale militaire operatie zijn documenten in beslag genomen waaruit blijkt dat USAID en Labyrinth Ukraine, sinds 2019 deelnemen aan het Amerikaanse militaire biologische wapenprogramma.

Labyrinth Ukraine was involved in US research of African swine fever — Russian general – Russian Politics & Diplomacy – TASS Het wereldwijde bereik van Labyrinth wordt verder uitgebreid via ons kantoor in Kiev, Oekraïne, een toegangspoort tot Oost-Europa Where We Work — Labyrinth (labyrinth.com)

Het hoofd van de AFU Sanitaire en Epidemiologische Afdeling Karen Saylors verklaart aan de directeur van Labyrinth Oekraïne, dat het commando van de Oekraïense strijdkrachten bereid zijn om samen te werken met USAID bij het toedienen van vaccins aan militair personeel en bij het verzamelen, verwerken en doorgeven van informatie van belang is voor de VS.

Wordt vervolgd in deel 2….

Loading

13 thoughts on “Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *