De Westerse informatie oorlog neemt groteske vormen aan !

Waar zal ik beginnen? In deze informatie oorlog van het Westen, want dat is het, niets anders! Het Westen heeft geen leger zoals in Rusland, nog niet, dus voeren ze een oorlog met huurlingen (proxy), die uit alle Europese landen komen en proberen tegen het Russische leger te vechten in Oekraïne, over de ruggen van de Oekraïners die daar wonen. Ik probeer dit zo simpel mogelijk uit te leggen, mochten trouwe Oekraïne aanhangers dit lezen, die nog verblind zijn door propaganda!

Was de informatie oorlog tijdens de Syrische oorlog al schandalig, ook een proxy oorlog die trouwens verloren is door de NATO, slaat het nu echt alles, zo erg dat ze in het ‘echte ‘ leven de Nederlandse burgers (alle EU burgers) laten lijden om de zelfopgelegde gas crisis en hoge inflatie. Een destructieve politiek, die dom is of aan de touwtjes van de machtige mediaconcerns (Buffet, Sanoma) en rijken met een agenda (zoals Soros, Gates, Schwab) bungelt. De tijd zal het leren, de waarheid zal boven tafel komen. Feit is dat de Nederlandse bevolking door deze propaganda niet kan begrijpen dat hun leiders met vuur spelen. Een kernoorlog is niet zomaar iets!

De propaganda dat de Russen niets weten van de Europese “waarheid” over Oekraïne is onzin, we, ja ik ook, ik woon in Moskou, hebben hier VPN en kunnen al het Westerse nieuws gewoon lezen. De NOS en NU.nl, twee propaganda kanalen bij uitstek zijn NIET geblokkeerd hier, Russia Today wel in Europa, dat is het verschil!

In Zwitserland, Davos, Bern en Zurich rijden de nieuwe rijken uit Oekraïne met gigantische dure auto’s rond, het zijn de nieuwe protegés van het Westen, de Russen zijn eruit gegooid en hun bezittingen gestolen en verdeeld over de banken of gewoon geconfisqueerd door criminele regeringen. Het is ook niet toevallig dat de superrijke Klaus Schwab in Davos woont!

Zwitserland heeft haar neutraliteit opgegeven en is gewoon onderdeel van de Europese Unie geworden, niet officieel natuurlijk. Russen zijn niet meer gewenst, zelfs de Russische gewone burgers mogen geen toerist meer spelen in de EU. Daar rinkelen ergens belletjes, was dat in 1933 ook niet het begin van iets groters en verschrikkelijks? O je nu wordt ik weer ergens in de pseudo-media uitgemaakt voor antisemiet natuurlijk!

Het is lastig om al de propaganda van de afgelopen 6 maanden in één artikel te noemen, maar ik zal een poging wagen en de “ergste” propaganda te benoemen.

Den Haag met Oekraïne staat er, terwijl het gros van de Nederlandse bevolking niet eens weet dat er een oorlog in de Donbas heerst sinds 2014, de Russische sprekende bevolking dagelijks vermoord wordt , afgeschoten in koele bloede, kinderen, ouderen, waarom?

Omdat volgens het regime in Kiev, zij Oekraïens moeten spreken en Rusland moeten haten! Zoiets noem je extreem nationalistisch. Natuurlijk draait het regime in Kiev de boel om. Maar zeg nou zelf een minderheid in de Donbas kon in 2014 geen Oekraïners doden in Kiev! Omgekeerd wel!

De verschrikkelijk verhalen over Russische soldaten die vrouwen en zelfs kinderen verkrachten, is gelukkig, door domme fouten van het Zelensky regime zelf “ontkracht” , de zogenaamde ombudsvrouw van de Oekraïense regering moest opstappen! Natuurlijk verdraait de media de feiten, maar zo wordt de informatieoorlog gespeelt!

Werd er eerst met kinderen en zwangere vrouwen geprobeerd de massa te bewerken en indoctrineren, gaan ze nu over op dieren, de zogenaamde “hondenmeme” bedacht door de Atalantic Council, de EU.

Berichten met Russische desinformatie worden sinds kort bedolven door een lawine van hondenmemes. De memes zijn afkomstig van de North Atlantic Fellas Organization (NAFO). Dat is een online groep die het opneemt tegen berichten van het Kremlin, Russische politici en sympathisanten.

Nederlandse en EU media hebben weer een Boetsja nodig:

In de onlangs bevrijde Oekraïense stad Izium is een massagraf gevonden, meldde president Volodymyr Zelensky vandaag in zijn dagelijkse videoboodschap. Hij vergeleek de vondst van de waarschijnlijk 440 lichamen met die in Boetsja in het voorjaar”.

Misschien handig voor de Oekraïne fans, die nog geloven in deze propaganda dit verhaal te lezen misschien wordt je minder fanatiek en kun je weer realistisch nadenken :

Een brief uit Kiev- Oekraïne – de vlucht uit Bucha een ooggetuige vertelt – FREESURIYAH

Of naar de video te kijken:

Natuurlijk is het voor Westerse geïndoctrineerde lezers moeilijk te begrijpen, dat niet Rusland maar de Oekraïners zelf veel van deze doden op hun geweten hebben. Ook is het moeilijk te begrijpen dat veel van deze “misdaden” gepleegd zijn door extreemrechtse radicale milities zoals het Azov of Aidar bataljon!

Terwijl er toch door het Westen EU (Soros) gesponsorde “mensenrechten” organisatie Amnesty International een rapport uitgebracht is, in 2014 en door de media destijds in 2018 is verspreid:

https://www.reuters.com/article/us-cohen-ukraine-commentary-idUSKBN1GV2TY

Een demonstratie op 28 januari 2018 in Kiev door 600 leden van de zogenaamde “Nationale Militie”, een nieuw gevormde ultranationalistische groep die belooft “geweld te gebruiken om orde te scheppen”, illustreert deze dreiging. Terwijl de lancering van de groep in Kiev vreedzaam was, bestormden leden van de Nationale Militie in bivakmutsen de volgende dag een gemeenteraadsvergadering in de centraal Oekraïense stad Cherkasy, schermutselend met afgevaardigden en dwongen hen een nieuwe begroting goed te keuren.

In 2016 marcheerde het AZOV bataljon door de straten van Odessa – Foto: Sonja van den Ende

Het Amnesty rapport uit Augustus 2022 was ook duidelijk, Oekraïense soldaten en milities zoals Azov en Aidar gebruiken scholen en ziekenhuizen als hun militair kwartier. Ze verjagen de kinderen en zieken en nemen zo hun posities in om burgers vanaf deze positie neer te knallen, een ander woord heb ik er niet voor!

De totalitaire regimes van de EU en VS waren nog nooit zo snel geweest om dit rapport af te keuren, de media moest een campagne voeren om het rapport te “ontkrachten” en de coördinator Oost-Europa/Rusland moest ontslag nemen. Een “foutje” in de informatiecampagne!

‘Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal’

‘Je kan het niet zo zwart-wit zeggen dat de Oekraïners bezig zijn geweest om hun bevolking in gevaar te brengen. Ze zijn bezig geweest hun land te verdedigen en dat doen ze op een bepaalde manier. Soms leidt dat ertoe dat de bevolking in gevaar komt’.

Uitspraak van Patrick Bolder, luitenant-kolonel buiten dienst en strategisch analist bij het Den Haag Centrum voor Strategische Studies

Tot slot iets over mijn persoonlijke ervaring. Natuurlijk zullen de zwaar geïndoctrineerde Oekraïne fans na mijn artikel en bevindingen nog steeds vinden dat ik propaganda verspreidt! Ze krijgen er geen genoeg van in de zogenaamde media. Maar misschien zal in de herfst duidelijk worden, dat jullie op het “verkeerde” paard gewed hebben, als er volgens jullie “weermannen, vrouwen en de hele LGBT etc gemeenschap” de extreem koude winter in aantocht is en jullie moeten “lijden” voor Oekraïne natuurlijk!

Bij de NCRV en KRO hebben ze hele artikelen over mij geschreven, ik was op een conferentie waar de bevindingen van het Russische leger over de biologische laboratoria gepresenteerd werden. Natuurlijk “fake” voor het Westen. Maar als het zo “fake” is waarom dan zoveel artikelen over mij?

Dan negeer je het toch, zo’n “zielig” burgerjournalist vrouwtje die met het Russische leger, als enigste Nederlandse verslaggever, meetrekt? Bovendien een Assad aanhanger en zelfs familie van hem, hoe verzinnen ze het!

In België, schijnbaar nog erger dan Nederland, natuurlijk zit daar het hoofdkantoor van de opperste Sovjet, genaamd de Europese Unie, blokkeren ze maar direct alle bestaande accounts en mag ik niets meer schrijven. Zo “onbelangrijk” is de waarheid!

In een video zetten de Belgen mij zelfs naast Tucker Carlson, wat een eer! Ik rapporteer alleen mijn bevindingen, verder niets eigenlijk!

De Telegraaf komt zelfs met een hele pagina, ik zou door het Kremlin “gelokt” zijn. Ja ja ik ben in de val van de rattenvanger van Hamelen (Moskou) gelokt en gevangen genomen.

Hoe verzinnen ze het! Natuurlijk staat Thierry Baudet er ook bij, ook de Andere krant, die af en toe artikelen van mij publiceren!

Wat die idioot van een Ratelband erbij doet geen idee, waarschijnlijk willen ze ons met hem vergelijken. Maar ja de Telegraaf, een tabloid niets anders!

Maar genoeg over dit, ik ben nog steeds enigste Nederlandse journaliste die de Donbas ingaat en de realiteit in de steden en dorpen zelf kan zien. De rest van de Westerse media haar verhalen zijn ongefundeerd, ze zijn er immers niet en horen het via via!

Hoe gaat het verder? Het zal alleen maar erger worden! Het Duitse rijk bleef tot aan het einde toe proclameren dat ze aan de winnende hand waren, zelfs toen Berlijn al verloren was! Het wordt een “hete” herfst, voor de meeste Europeanen een “koude” herfst!

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “De Westerse informatie oorlog neemt groteske vormen aan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *