Bericht “aan mijn moeder” van een Russische SPETZNAZ officier – het is oorlog!

Russian Spetsnaz operating in the battle of Debaltseve Foto: 68media

Dit is een echt bericht van een echte officier van de Russische speciale troepen. De informatie die het bevat is waar. Onderaan het bericht staat de bron vermeld in het Russisch!

Hieronder het bericht dat hij schreef aan zijn moeder:

Hallo mama,

Ik reis nu vanuit Tver en er is een mogelijkheid om over Poetin en zijn acties als leider te praten. Het is duidelijk dat iedereen over zichzelf denkt dat ze een geweldige strateeg zijn, terwijl ze een gevecht van buitenaf observeren.

We stellen ons allemaal van ver voor dat “als ik hem was, ik dit, dat en dat zou doen”. Maar we hebben niet alle informatie. We krijgen niet dagelijks inlichtingen over wat er in alle uithoeken van ons land gebeurt, ik bedoel dat niet alleen in de Donbas.

Krachtige intelligente en uitgerust met technische capaciteiten, spelen de globalisten tegen Poetin en Rusland. Oekraïne wordt gerund door Groot-Brittannië en de VS, die hen alle satelliet informatie verstrekken (Elon Musk). AWACS-vliegtuigen vliegen over de Zwarte Zee en bieden volledige coördinaten voor alle faciliteiten, inclusief olieboortorens Binnenkort zullen we vechten tegen het collectieve Westen en in de eerste plaats de VS en Groot-Brittannië en

Europa moet de prijs betalen voor deze waanzinnige oorlog!

Ze willen een paar problemen tegelijk oplossen: het verzwakken en de invloed van Europa verminderen, Europa zo ver mogelijk van Rusland terugdringen. Ze (VS en VK) vinden het wenselijk dat er een ​​soort verenigd land tussen Europa en Rusland komt, dat willekeurig “Anti-Rusland” wordt genoemd.

Om dit te bereiken moeten Polen, Oekraïne en de Baltische staten worden verenigd. Momenteel proberen ze de situatie op verschillende manieren te manipuleren om samen te komen en de elites van Oekraïne en de Baltische staten te verenigen met Polen in een soort confederatie of federatie, hoe je het ook wilt noemen!

Ze herschrijven nu snel de wetten om Poolse burgers, ambtenaren, openbare aanklagers en anderen in staat te stellen zonder enige beperking in Oekraïne te werken. Hetzelfde zal nu worden gedaan in de Baltische staten. Litouwen al is begonnen om de doorgangsweg naar Kaliningrad af te sluiten, waardoor Rusland wordt uitgelokt om in reactie daarop enkele maatregelen te nemen!

Voor landen die nog steeds twijfelen, zal de VS hen ervan overtuigen dat de Baltische staten zich moeten aansluiten bij deze drievoudige unie tegen Rusland ongeacht de kosten!

Als ze erin slagen om in zo’n wig tussen Europa en Rusland te drijven, zal Europa stoppen met ontwikkelen en zullen haar capaciteiten worden teruggedraaid.

Europa zal geleidelijk haar invloed en status als Westerse “rijke” staten verliezen en failliet gaan, terwijl Rusland, zonder contact met Europa, bepaalde moeilijkheden zal ondervinden, omdat we, hoewel we over een sterke basis van grondstoffen beschikken, geen toegang zullen hebben tot verschillende technologieën die Europeanen, namelijk de Zwitsers, de Duitsers, de Oostenrijkers wel (nog) hebben.

Er was een idee om een gemeenschappelijke economische ruimte te creëren van Lissabon tot het Verre Oosten (Eurazië nieuwe zijdestraat) en als zodanig zouden we een sterke geopolitieke invloed hebben gehad op het Euraziatische continent. Zoals je misschien wel of niet weet moeder, nemen de Britten en Amerikanen echter alle mogelijke maatregelen om dit niet te laten gebeuren.

Het is duidelijk dat de bevrijding van Oekraïne van het nazisme een gedwongen maatregel was, omdat het hun plannen (Oekraïne, VS, VK) heel snel hun eigen plannen voor een inval in Rusland zouden hebben uitgevoerd.

Ze hadden hun krachtigste vliegtuig, een Antonov An-225 “Mrija , een zware lifter (vrachtvliegtuig), op de luchthaven van Hostomel voorbereid om een aanval op Rostov aan de Don uit te voeren. Dat is de reden waarom onze luchtlandingstroepen daar landden en de Mrija “onklaar” maakten en naar Rusland brachten.

 Antonov An-225 “Mrija foto: Wikipedia

Geloof het of niet moeder maar het waren onderdelen voor een “vuile” atoombom die we in de Mrija vonden, die boven Rostov aan de Don zou worden gebruikt . Oekraïne was van plan om Donbas aan te vallen en Rusland moest wel tussenbeide komen, we hadden dit plan ontdekt!

In feite zouden de gevechten aan de grens gaan plaatsvinden (van de VS, VK en NAVO), omdat ze binnen 2-3 dagen de Russische grens zouden hebben bereikt door de Donbas te verpletteren, daarna was het plan om een grote strijdmacht te installeren zo’n 250 duizend bewapende en getrainde soldaten.

Als reactie daarop zou Rusland een operatie zijn begonnen om de Donbas en Rusland te beschermen, maar dit zou in feite in Rusland of op de grens tussen de DNR en de regio’s Rostov of Belgorod plaatsvinden.

Oekraïne zou gaan schreeuwen “We worden aangevallen! Rusland is de grens over!” Dan zouden ze als vergelding het Mrija-vliegtuig, laten opstijgen en Rostov treffen met een vuile bom niet alleen Rostov maar ook om Krasnodar en Donetsk te vernietigen. Het doel was ervoor te zorgen dat Rusland dit land in de toekomst niet zou kunnen gebruiken om zichzelf en anderen te voeden (kraamkamer van Europa).

Er komt een vrij ernstige voedselcrisis aan. De leiders van deze crisis waren van mening dat als het land voor een langere periode, voor de komende 20-30-50 jaar wordt vergiftigd, Rusland niet zo’n krachtige troefkaart zal hebben, namelijk het feit dat ze de helft van de wereld, de helft van de mensheid, met brood zal kunnen voorzien, dat was het waanzinnige plan van het Westen!

Daarom zijn we van tevoren met de Speciale Militaire Operatie (SMO) begonnen. Natuurlijk waren we er misschien niet helemaal op voorbereid, maar we hadden geen keus. Allereerst ontmantelde we de “vuile bom” in Hostomel, daarna ontmantelde we Tsjernobyl en namen de controle over de kerncentrale van Zaporizja. Dus alle plaatsen waar ze probeerden hun nucleaire programma te ontwikkelen, werden onder controle genomen en (wij) schakelden alles uit.

Verder was het plan dat we door Kiev te omsingelen de Oekraïense elites zouden kunnen dwingen op een bepaalde manier in opstand te komen, evenals de pro-Russische elites, zoals Medvedchuk die zou leiden tot de val van de het Oekraïense regime. Dat was plan A.

Plan A mislukte echter. Zoals altijd (in elk land denk ik) door verraders. Maar de Kiev-elites werden bang, doodsbang waren ze. Maar het Westen floot hen terug zodat niemand van het Kiev regime in opstand kwam ze zijn nog banger voor de VS.

Toen ging plan B in actie. Plan B bestond uit het systematisch vernietigen van de gehele militaire infrastructuur in Oekraïne en het langzaam en geleidelijk afbouwen van de rest. Daarom trokken we bij bepaalde gebieden terug. De troepen werden teruggetrokken naar bevriend gebied, waar we geen slechte achterhoede hadden. We weten dat degenen achter ons, ons niet in de rug zullen schieten. Dit was de reden!

M.a.w., dit is waar we langzaam onze strijdkrachten aan het afbouwen zijn. Het Westen blijft nieuwe versterkingen aanrukken, nieuwe wapens . Het Westen blijft sturen wat het maar kan.

Wij hebben echter veel minder verliezen, aanzienlijk minder verliezen, minder dan wat we zouden hebben als we opgerukt waren naar Kiev, aangezien we langzaam en behoedzaam al hun militaire infrastructuur, inclusief hun aantal goed opgeleide troepen vernietigen. Als alleen territoriale verdedigingstroepen, bestaande uit krankzinnige mensen met stokken en machinegeweren, overblijven, wordt het makkelijker te overwinnen.

Ons volgende doel wordt Nikolaev en Odessa. Oekraïne moet koste wat kost van de Zwarte Zee worden afgesneden, want onze Zwarte Zeevloot is niet veilig zolang Oekraïne toegang heeft tot de Zwarte Zee. Daarna hebben we ook toegang tot Transnistrië. Transnistrië zal ook in de veiligheidszone zijn, we zullen onze mensen daar uiteraard beschermen.

De volgende stap is Wit-Rusland we hebben dan het voordeel van twee kanten, de ene kant Wit-Rusland in het noorden en in het zuiden Transnistrië, zo kunnen we een krachtige verenigde opmars maken om Oekraïne van zijn westelijke grens af te sluiten, de grenzen met Polen en Roemenië!

Met andere woorden, om zo Oekraïne volledig te blokkeren en isoleren en af te snijden van alle westerse wapenleveringen. Dit zou het moment zijn waarop de orde en rust kan worden hersteld,. Het regime in Kiev zal worden vervangen, de criminelen die Oekraïne de afgelopen 8 jaar hebben geterroriseerd moeten worden gevangen gezet en berecht!

Natuurlijk, weet het Westen van deze plannen of speculeren ze daarover in hun propaganda media met allerlei “experts” en “specialisten” en zullen verschillende “vuile” trucs gaan uithalen. Ze zullen waarschijnlijk opschudding gaan veroorzaken in Litouwen, of misschien proberen Kaliningrad aan te vallen; ze zullen hoogstwaarschijnlijk ook Transnistrië invallen via Roemenië (Roemenen zullen proberen via Moldavië in te vallen en Polen zal Oekraïens grondgebied binnenvallen met een ogenschijnlijke vredesmissie, in een poging om in ieder geval de westelijke regio’s van Oekraïne onder controle te houden. Er komen dus behoorlijk serieuze gevechten met het NAVO-blok!

Russische T-90 tank foto: Wikipedia

President Poetin gooit op dit moment nog niet de nieuwste wapens (in de strijd), hij gebruikt alleen oude tanks, zoals T-62’s, T-70’s, T-80’s. Maar het lijkt erop dat de T-90 tank nu is waargenomen in Donbas. Zoals ik het ervaar wordt nu alleen oudere apparatuur gebruikt, in de eerste plaats om het te “verbruiken” omdat vernietigen duur is, en ten tweede omdat er genoeg van is . Wanneer het NAVO-blok daadwerkelijk (bovengenoemde) fronten opent, moeten we krachtige reserves hebben om het NAVO-blok te verslaan.

Het zal stoppen niet stoppen met alleen Oekraïne. Dit is nog maar het begin, en er komt een vrij ernstige puinhoop van in de nabije toekomst.

Daarom, aan al degenen die nu roepen: “Laten we Kiev aanvallen!”, het zou misschien geweldig zijn om dat nu te doen, terwijl we “roepen” op emoties, maar dat zou een bepaald niveau van chaos van de operatie brengen.

Met andere woorden, we zouden de commandocentra kunnen vernietigen en de krankzinnige elites kunnen verwijderen. Als volgende stap zou de NAVO dan actie moeten ondernemen om de controle over Oekraïne over te nemen en alles zelf te gaan controleren, wat het voor ons moeilijker zou maken. Daarom is het beter om met deze idioten om te blijven gaan. Laat ze deze troepen controleren, terwijl wij ze vernietigen . Als de tijd daar is, zullen de idioten in Kiev worden aangepakt. Het lijkt erop dat het nu nog te vroeg is om dat te doen.

Het duidelijk dat de mensen in de Donbass lijden, Donetsk lijdt, maar dit zijn de laatste maanden van hun lijden. Het bolwerk in Avdivka zal worden omsingeld en vernietigd en Donetsk zal in de achterhoede zitten, zoals Mariupol nu is.

Niemand raakt of bombardeert Mariupol nu. Donetsk zal op een dag worden bevrijd. Het is duidelijk dat er mensen zijn die de oorlog beu zijn, er zijn mensen die een hekel hebben aan de Russen omdat ze niet op de juiste manier, niet snel genoeg hebben ingegrepen, maar mama uit deze brief blijkt naar jou, “we staan tegenover de NAVO VS en het VK”.

Er zijn veel journalisten die momenteel mensen in Marioepol interviewen. Uit de rondvragen blijkt dat de meerderheid, ongeveer 95% van de stadsbewoners in Marioepol, antwoorden met zoveel haat over de Azov-strijders, ze spreken over de misdaden die ze in de stad hebben gepleegd.

Er zijn geen woorden van woede of haat jegens de Russen, die hen hebben bevrijd. Het is jammer dat de stad werd verwoest, dat mensen hun appartementen zijn kwijtgeraakt, maar over het algemeen zijn de meeste mensen opgewekt, omdat de toekomst geen duisternis inhoudt die over hen bleef hangen.

Hetzelfde zal worden gevoeld door mensen in Melitopol, in Cherson, in Tokmak, en in de komende bevrijde gebieden. Ze zullen zien dat het leven in Rusland veel eerlijker, eerlijker en beter is dan onder het bewind van nazi’s.

Ze zullen betere sociale vangnet programma’s hebben, betere pensioen steun, ze zullen een functionerende elektriciteits- en gasinfrastructuur hebben, ze zullen niet zulke hoge energierekeningen hebben. Als eindresultaat zullen ze voelen dat er een verandering ten goede is, en geleidelijk zullen zelfs de sceptici kalmeren.

Voorlopig moet iedereen geduldig blijven. En men kan alleen maar wensen dat Poetin geduldig blijft. Hij heeft een zeer moeilijke baan, omdat zeer gevaarlijke spelers het tegen hem en Rusland opnemen, zeer machtige spelers, waaronder ook de binnenlandse vijfde colonne – zoals de bankiers, sociale leiders, het liberale blok van de regering, enzovoort.

Ze willen allemaal op de een of andere manier teruggaan naar het verleden, want alles was volgens hen in orde, we hadden onze paleizen (oligarchen) , onze families, onze vliegtuigen, onze jachten.

Wat ben je aan het doen, Poetin, wat heb je ons aangedaan , schreeuwen ze in de media! Het is duidelijk dat hij de elites zal moeten vervangen, ze blijken niet trouw te zijn aan Rusland, maar trouw aan hun geld en Westerse elite!

Als dat moet gebeuren, moet het vanaf nu geleidelijk gebeuren, met de steun van het machtsblok, en geleidelijk zullen de verhoudingen binnen de samenleving veranderen, om een ​​krachtige maatschappelijke vraag naar verandering in Rusland teweeg te brengen.

Dit zou ertoe kunnen leiden dat we het daadwerkelijk halen, want dit is een oorlog op leven of dood.

We mogen niet falen en zeggen: “Laten we alles laten zoals het is, laten we teruggaan naar 24 februari 2022.”

Het Westen heeft missie om ons tot een fijn poeder te vermalen, ons aan flarden te scheuren, ons te reduceren tot het niveau waarop we volledig onschadelijk voor hen worden. Ze betreuren het ten zeerste dat ze dit werk tijdens het Jeltsin/Gorbatsjov-tijdperk niet hebben kunnen voltooien.

Ze waren ontspannen omdat ze dachten dat ze al gewonnen hadden, Jeltsin op de schouder klopte en hem uitlachte, denkend dat ze Rusland in hun zak hadden. En ineens werd duidelijk dat ze een grove fout hadden gemaakt door te vroeg te ontspannen, door te vroeg in hun overwinning te geloven. Nu gaan ze bittere vruchten plukken!

We hebben maar twee opties: Opgeven of we zetten ze terug op hun plaats en markeren uiteindelijk onze grenzen met rode lijnen, zodat ze geen grip op ons hebben, of we gaan terug naar de liberale duisternis, en dan zullen we een nieuwe kolonie worden van het zogenaamde “vrije” Westen om hen de ruimte te geven ons komende 50 jaar ofzo, te beroven van onze grondstoffen en moraal door ons land te plunderen en de harten van de mensen te vernietigen.

Daarom denk ik dat we allemaal op de een of andere manier moeten consolideren en elkaar moeten helpen.

Waarschijnlijk zijn er voldoende voorraden voor ons eigen leger, dus het is beter dat mensen zich verenigen om te helpen. Zo was het ook tijdens de Grote Vaderlandse Oorlog (WOII) dat hebben we op school en onze ouders gehoord, toen hielpen mensen naar beste kunnen, werkten ze in fabrieken, enzovoort.

Het is nu hetzelfde. Doe alsof “het niet onze oorlog is en we gaan koffie drinken en dansen” moet stoppen! Toen Rusland deelnam aan de Russisch-Japanse oorlog, heerste er een soortgelijke houding in de samenleving: “Dit is niet onze oorlog, dit gebeurt ergens ver weg.” Daardoor hebben we die oorlog verloren.

Noch het volk, noch de elites begrepen het punt van de oorlog en steunden het niet. Hetzelfde vond plaats in 1914, tijdens WOI, toen iedereen zich ontspande, wat er toe leidde dat het land uit elkaar viel. Tijdens de Grote Patriottische Oorlog slaagde de regering er echter in de samenleving te organiseren en te consolideren. De hele vijfde colonne werd toen opgeruimd.

Men herinnert zich 1937, maar dat was een geforceerde maatregel. Alle mensen die voor de vijand zouden kunnen werken, werden uit alle gevaarlijke faciliteiten verwijderd. Alleen degenen die loyaal waren aan het land, aan het moederland en klaar waren om (de vijand) met hun tanden te verscheuren, bleven.

Met als resultaat, na 4 jaar weerstand te hebben geboden, hebben we ze echt verslagen. Het verenigde Europa werd verslagen. Heel Europa, behalve Griekenland en Servië, werkte voor Hitler. Momenteel gebeurt hetzelfde, alleen nu is Griekenland ook tegen ons, met alleen Servië voor ons. Het is dus praktisch dezelfde aanval (op ons) en we moeten het alweer weerstaan.

Daarom maakt het nu niet uit of sommigen de politiek van Poetin goed- of afkeuren, of ze het nu steunen of niet. We moeten hier schouder aan schouder staan, in eigen land. We komen er later wel achter. Voor nu is de missie om de oorlog te winnen.

Liefs…..

Eerder verschenen in het Engels gepubliceerd door Russell Bentley, met toestemming van de auteur. Originele audio (in het Russisch) t.me/TXDPR  https://vk.com/donbasstexac 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *