Het nieuwe kindermisbruik hormoonblokkers, oorlogskinderen, het EU Rubicon Instituut en Europees kindermisbruik

Oorlogskinderen in Syrië die dagelijks moeten werken en sporadisch naar school gaan!

Kindermisbruik vindt je overal, in elk land ter wereld, in arme landen is het bekend dat meisjes jong uitgehuwelijkt worden, op de leeftijd van 12 of jonger. Of kinderarbeid, ook een vorm van kindermisbruik, kinderen zouden namelijk gewoon naar school moeten gaan. Natuurlijk oorlogskinderen, kindsoldaten en kinderen die voor hun familie moeten zorgen, door de vele oorlogen gevoerd door het Westen zij veel kinderen wees geworden, gerekruteerd door ISIS of andere groepen gefinancierd door de EU en NATO.

Het Westen pretendeert kindermisbruik “hoog in het vaandel” te hebben staan, zeggen ze in al hun mooie advertenties van zogenaamde humanitaire organisaties zoals bij de Verenigde Naties (UN) speciale organisatie UNICEF, veel worden, veel NGO’s, weinig daden .

Kindermisbruik in het Rubicon Instituut, Ida Oberstein, Duitsland is slechts het topje van de ijsberg

Ik heb onlangs informatie gekregen van Sascha Clauß-Theisohn over het Rubicon instituut in Ida Oberstein, waar de staat (Duitse) jarenlang kindermisbruik tolereerde, veel kinderen zijn misbruikt, jongens en meisjes, met medeweten van de Duitse staat en in het geval van Duitsland heeft de Katholieke kerk er flink aan meegedaan.

Nu staat deze stichting niet op zich, het blijkt dat Rubicon overal in de Europese Unie te vinden is, ook in Nederland!

Rubicon Nederland (onlangs haar naam veranderd).

Wat staat het Rubicon instituut voor: “Onder het motto ‘Rubicon helpt je vooruit’ bieden wij kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben de helpende hand. Samen werken we eraan dat ouders de regie over de opvoeding en het gezinsleven terug krijgen. Samen werken we eraan dat kinderen veilig kunnen opgroeien zonder mishandeling, verwaarlozing of misbruik”.

Missie & visie – Over Rubicon – Rubicon Jeugdzorg (rubicon-jeugdzorg.nl) (onlangs de naam veranderd)

Rubicon-Instituts in Idar-Oberstein (vaterlos.eu) (ook onlangs de naam veranderd, erg toevallig)

Nu is er de laatste tijd veel te doen geweest over het “toeslagen” schandaal, in Nederland. Kinderen zijn ten onrechte blijkt na grondig onderzoek van kamerlid Pieter Omtzigt uit huis geplaatst! Hun ouders moesten letterlijk duizenden Euro’s terugbetalen aan de Nederlandse staat, omdat zij ten onrechte geld ontvangen hadden, waar zij achteraf gezien gewoon recht op hadden. De zaak is nog steeds niet opgelost, veel van de kinderen zijn niet terug bij hun ouders, ze zijn eigenlijk als je het zo bekijkt “vermist”. Ze waren allemaal in het Rubicon geplaats, want dat is de EU naam voor dit soort instituten of tehuizen!

Bij onze “oosterburen” de Duitsers is het ook al niet veel beter daar werden jarenlang door rechters bedriegers in het Rubicon instituut gebruikt voor rechtszaken, hieronder een voorbeeld!

Familierechters stellen al jaren bedriegers aan als experts.

Het is algemeen bekend in Duitsland dat bedriegers worden aangesteld als experts in Duitse rechtbanken. De rechters van Duitse arrondissementsrechtbanken en hogere regionale rechtbanken die bedriegers als deskundigen aanstellen of verklaren dat zij een overtuigend deskundig oordeel hebben overgelegd, worden echter niet vervolgd voor hun fouten, omdat de Duitse rechter de grootst mogelijke vrijheid heeft En zo veroordeelde bijvoorbeeld een rechter genaamd Bruno Kremer alleen de bedrieger, maar niet de rechters die de bedrieger als deskundige hebben aangesteld.

Hochstapler (vaeternotruf.de)

Nog een voorbeeld van kindermisbruik door het Rubicon EU instituut, dat zich afspeelde in Roemenië met Duitse kinderen.

Vermoedelijke kindermishandeling in Roemenië

Kinderen met gedragsproblemen uit Duitsland zouden als slaven zijn behandeld in een huis in Roemenië. Vijf mensen zitten vast. Het project wordt gefinancierd uit Duitse belastingen. Natuurlijk het Rubicon EU instituut.

foto: DIICOT-hoofdaanklager Felix Banila: De Roemeense onderzoekseenheid voor georganiseerde misdaad en terrorisme heeft aanvankelijk acht mensen gearresteerd – drie zijn nu vrij. Afbeelding: EPA

Verdacht auf Kindesmisshandlung in deutschem Projekt in Rumänien (faz.net)

Nog een voorbeeld van het Rubicon Instituut in Italië:

In Bibbiano in Noord-Italië werden jarenlang kinderen verhandeld. Talloze artsen en maatschappelijk werkers worden verdacht, zelfs de burgemeester zou erbij betrokken zijn geweest.

https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/wie-im-italienischen-bibbiano-jahrelang-mit-kindern-gehandelt-wurde-16294845.html

Bibbiano is een stad van ongeveer tienduizend inwoners in Noord-Italië. Eind juni werden 27 verdachten aangeklaagd, onder wie psychologen en psychotherapeuten, artsen en maatschappelijk werkers. Ook de burgemeester staat onder huisarrest. De verdachten worden beschuldigd van kindermishandeling en lichamelijk letsel, fraude en ambtsmisbruik, vervalsing van documenten en diagnoses en allerlei andere misdrijven. Er zijn kinderen verhandeld en seksueel misbruikt, waarheen ze gingen is onbekend!

In het Verenigd Koningrijk (VK) is het Rubicon nog steeds actief onder de naam Useful Links | The Rubicon Centre (therubiconcentre-northyorks.co.uk)

Natuurlijk zijn er andere grote misbruikzaken geweest denk maar aan de Dutroux zaak, een voorloper van Jeffrey Einstein, een grote ring van kindermisbruik zaken kwam in België aan het licht, er werd zelfs gezegd dat hoog geplaatste politici in Europa betrokken waren, zelfs het Nederlandse Koninklijk huis!

Bescherming van de Elite
Een goed aangeschreven kinderactiviste, Marie France Botte uit België, beweerde dat hoge kopstukken, politiek gevoelig, op de lijst van spraakmakende klanten van Dutrouxs duizenden videobanden stonden.

Marc Verwilghen, de Vlaamse parlementariër die het onderzoek naar Dutroux leidde, beweerde dat velen in het Belgische establishment, waaronder regeringsleiders, weigerden mee te werken, en probeerden zijn rapport te onderdrukken en belachelijk te maken. Hij beweerde dat magistraten en politie officieel werd verteld om bepaalde vragen niet te beantwoorden, in wat hij beschreef als een ‘karakteristieke verstikkingsoperatie’.

Hij werd verder geciteerd als te zeggen: ‘Voor mij is de Dutroux-affaire een kwestie van georganiseerde misdaad.’

Concluderend kunnen we zeggen dat er op grote schaal in Europa aan kindermisbruik werd en misschien nog steeds wel wordt gedaan. Door al deze beweringen blijft er een zweem van schuld en niet bewezen zaken rondom de m.n. politieke elite hangen, geruchten doen al jaren de ronde en gezien de sfeer van de jaren zeventig en tachtig, waar “vrije” seks gepredikt werd is dit natuurlijk niet raar en er zou een gedegen onderzoek moeten komen naar al deze zaken.

Nieuw Kindermisbruik onder het mom van de Great Reset en Agenda 2030

De laatste jaren is de LGBTH agenda steeds verder gepusht. Was het vroeger, speciaal in Nederland gewoon geaccepteerd dat er homo’s of lesbiennes waren, is het nu een totale ziekelijke hype geworden, je ben bijna abnormaal als je hier tegen bent! Natuurlijk door de komst van vele (veelal Moslim) vluchtelingen is de intolerantie gegroeid, alweer een “foutje” van de overheid, het is toch duidelijk dat dit volgens hun religie een “zonde” is, net als bij christenen.

Het heeft niets met vrijheid te maken, maar allemaal met Agenda 2030, daar staat namelijk dat we een wereld (de Westerse wereld dan) tegemoet gaan waar we “transhuman” worden, m.a.w. je hebt geen geslacht meer nodig! Dus aanrotzooien maar is het motto.

Ook is het een afleiding van de werkelijke problemen zoals het faillissement van Europese landen, daarom pushen ze een oorlog met Rusland, die wel eens fataal voor hen kan aflopen. Hun laatste redmiddel is de “transformatie” van de maatschappij, geen fossiele brandstoffen meer, wat absurd is, het zet de maatschappij terug in de tijd, digitale transformatie is niet de oplossing. Ook de transgender agenda hoort bij agenda 2030, kinderen worden reeds op jonge leeftijd geïndoctrineerd!

Een nog erger destructief punt van deze LGBTH agenda 2030 is wat ik een ernstige vorm van kindermisbruik noem, is het geven van hormoonblokkers aan minderjarige kinderen , zodat deze niet hoeven te kiezen of ze meisje of jongen zijn. Volgens het wetboek van strafrecht is dit een criminele daad en valt onder kindermisbuik!

Nederland, dit schrijf ik al vaker is de “proeftuin” van Agenda 2030, of ook wel de “Great Reset” genoemd, niet te verwarren met de “green new deal” , die is onderdeel van de Great Reset en/of Agenda 2030!

Wat is nou beter dan kinderen te indoctrineren. Zoals algemeen bekend , zijn de schoolboeken allemaal gefinancierd door de organisatie van George Soros, die heeft de bedrijven opgekocht die schoolboeken printen en maken.

George Soros heeft een “duivelse” agenda, misschien gebaseerd op zijn eigen haat en projectie, hij maakte in zijn tienerjaren mee hoe, hij is zelf Joods, al zegt zijn biografie dat hij seculier is, Joods zijn is namelijk een religie, Nazi Duitsland Hongarije bezette. Natuurlijk als “Jood” moest hij bang zijn voor zijn leven, dit verklaart misschien zijn “oorlog” aan het Westen, al hebben velen in het Westen dit niet door en vinden hem geweldig, zijn pseudo socialistische agenda is een cover-up!

Transhumanisme en het indoctrineren van de LGBTH agenda is eigenlijk de uitroeiing van de mensheid, er is immers geen voortplanting meer, daarbij nog een vaccinatie, die de vruchtbaarheid verminderd, voor een niet pandemisch virus, maakt de zaak compleet. Hij is natuurlijk niet de enigste met deze destructieve agenda, veel van de elites willen graag “minder mensen”, maar bij hij doelt specifiek op Europeanen!

Natuurlijk sponsort hij Agenda 2030 en is hij een grote donateur van de Europese Unie!

Op een school in Overijssel worden nu “meelwormen” gegeven aan kinderen, een experiment alles voor het Great Reset onderdeel van, de “Green New Deal” een “sustainable” (duurzame) wereld, ik kan het woord zo langzamerhand niet meer horen.

De “sustainable” Westerse wereld elite stuurt zware wapens naar Oekraïne, om daar burgers te doden, want dat doen ze en voorheen werden “sustainable” wapens naar Syrië, Irak , Afghanistan en Libië gestuurd om mensen te doden, kinderen hun kindheid te ontnemen om zo een betere wereld te maken met natuurlijk democratie en sustainablity, Oekraïne moet het eerste “sustainable” land worden in de EU (na Nederland natuurlijk), na de verwoesting wordt het duurzaam opgebouwd volgens de Nederlandse regering.

Het zijn gestoorde psychopaten, die geen gevoel voor de mensheid hebben en de grote delen van de wereld in het ongeluk gestort hebben, nu doen ze het bij hun eigen mensen in Europa en met name de kinderen zijn de dupe, zoals als altijd!

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

One thought on “Het nieuwe kindermisbruik hormoonblokkers, oorlogskinderen, het EU Rubicon Instituut en Europees kindermisbruik

 1. Kollektive Neurose (Wolfgang Heuer, 2019)

  Die tiefere Ursache aller Übel der “Zivilisation” / “zivilisierten Gesellschaft” ist “Die Krankheit der Gesellschaft”, eine “kollektive Neurose”, wie der (Gattungs-)Begriff in der Soziologie lautet.

  Leider sind die meisten derer, die davon wissen, aus Gründen eigener Befallenheit / Beeinträchtigung nicht befähigt, das wahre Ausmaß des Problems zu erkennen.

  Die sehr wenigen wahrheitsgemäßen Beschreibungen / Expertisen wurden / werden aus demselben Grund ignoriert, verschwiegen, geleugnet, bzw. die Autoren diskreditiert.

  Die Angst vor der Wahrheit ist pathologisch (neurotisch), kann aber – und muß (für die Heilung) – überwunden werden.

  Kollektive Neurosen bestehen aus den individuellen Neurosen der (Mehrheit der) Mitglieder des – jeweiligen, gemeinten – Kollektivs.

  Neurose verstehe ich primär als den Zustand zwischen seelischer Verletzung / Traumatisierung und grundlegender, natürlicher, Heilung.
  Neurose ist in Wahrheit weitaus mehr als die in manchen Veröffentlichungen beschriebenen auffälligen Symptome.

  Der größere Teil der Symptome “versteckt” sich in der – angeblichen, vermeintlichen – “Normalität” der zivilisierten Gesellschaft.
  Die Krankheit selbst “versteckt” sich im Unbewußten der Befallenen.

  Im Zustand der Neurose befindet sich die Seele – die ich als rein energetisches (nichtmaterielles, feinstoffliches) Lebewesen sehe – in einer Art “Rückzugs- / Schutzhaltung”, wodurch ihr Leistungs-Potenzial für den materiellen (grobstofflichen) Aspekt des Menschen nur begrenzt verfügbar ist.

  Das Leistungs-Potenzial der Seele umfaßt im Wesentlichen ZWEI Komponenten:

  1.: ENERGIE (feinstoffliche Lebens-Energie, Kraft der Liebe und des Friedens, Heilkraft, usw.)
  und
  2.: INFORMATION (intuitive Erkenntnisse, Eingebungen, Ahnungen, Fügungen, Führung, usw.).

  Bei Mangel an diesen Komponenten kann kein wahres Leben / Sein, keine gesunde Entwicklung, stattfinden – so daß befallene Menschen auch nicht wahrhaft (geistig-seelisch) erwachsen werden können.

  (Kollektive) Neurose sehe ich als den wesentlichen Ursachenfaktor aller sogenannten “Störungen” / “Krankheiten” einschließlich der Störung(en) der Fähigkeiten zu wahrer Verantwortung und echten, menschlichen, Beziehungen.

  Kollektive Neurosen können sich steigern zu “kollektiven Psychosen” wie Krieg, Bürgerkrieg, Aufstände, Terror(-ismus), Massaker, Genozid, usw..

  Bei fortgesetzter Nichterkenntnis / Nicht-Heilung droht der befallenen Population Untergang und Aussterben. Entsprechende Warnungen finden wir in der Literatur.

  Wir stehen in der Erfahrung dieser schlimmsten aller Krankheiten seit mehr als 10.000 Jahren – und vor der Herausforderung, sie nun endlich auch kollektiv zu erkennen und den Weg der grundlegenden, natürlichen, Heilung zu beschreiten.

  Das erfordert intensive wahrheitsgemäße Aufklärung – und zwar mit zunehmender Dringlichkeit; denn die Krankheit wächst exponentiell.

  Mehr dazu auf http://www.Seelen-Oeffner.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *