Stop de Oekraïense Myrotvorets-dodenlijst

De hitlijst van de Oekraïense nationalisten (ook bekend als “Myrotvorets”) die persoonlijke informatie publiceren over de mensen die worden beschouwd als “vijanden van het regime van Kiev” brengt sinds 2014 het leven van kinderen, journalisten en vele anderen in gevaar! Ook ik ben slachtoffer van deze waanzin en genoteerd op deze dodenlijst.

De Russische missie bij de Verenigde Naties (VN) in Genève, Zwitserland heeft een open brief van de humanitaire organisatie: Foundation to Battle Onjustice aan Volker Türk geschreven, die is de Hoge Commissaris voor de mensenrechten van de VN, over de criminele activiteiten van de “Myrotvorets” website en dodenlijst gestuurd.

Open letter from the Foundation to Battle Injustice to the United Nations on the fact of criminal activity of the Ukrainian nationalist website “Myrotvorets” – Foundation to Battle Injustice (fondfbr.ru)

De brief, ondertekend door de journalisten die op de “Myrotvorets” staan en met de dood worden bedreigd, en andere journalisten die deze flagrante schendingen van de mensenrechten willen stoppen, roept de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN op om de activiteiten van “Myrotvorets” te veroordelen. ”.

De Russische Missie bij de VN in Genève sluit zich aan bij deze oproep en dringt er bij de Hoge Commissaris op aan om speciale aandacht te schenken, naar behoren te beoordelen en publiekelijk te reageren op het bestaan en de werking van “Myrotvorets”, die de mensenrechten schendt en het leven van mensen in groot gevaar brengt.

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Stop de Oekraïense Myrotvorets-dodenlijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *