Hoe Europa Rusland als een terroristische staat veroordeeld en het prima vind dat kinderen (en volwassene) op een dodenlijst staan

Mira Terada (rechts) van de organisatie: “Battle Injustice” en links de veertienjarige Faina Savenkova uit Lugansk, die al vele prijzen won voor haar talent als schrijver.

Mira Terada, hoofd van de Foundation “Battle Injustice”, ontving samen met Faina Savenkova, een 14-jarige schrijver uit Lugansk, de staatsonderscheidingen van de Volksrepubliek Lugansk.

Europa heeft deze week Rusland als een terroristische staat aangemerkt. De resolutie in het Europa Parlement (EP) is met een meerderheid aangenomen.

De resolutie werd aangenomen met 494 stemmen voor, 58 tegen en 44 onthoudingen.

Het parlement roept op: “Isoleer Rusland meer, voltooi het werk aan het negende EU-sanctiepakket
Het Parlement roept de Europese Unie op om Rusland internationaal verder te isoleren, ook als het gaat om het lidmaatschap van Rusland van internationale organisaties en organen zoals de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Europarlementariërs willen ook dat de diplomatieke banden met Rusland worden verkleind, dat de EU-contacten met officiële Russische vertegenwoordigers tot het absolute minimum worden beperkt en dat aan de Russische staat gelieerde instellingen in de EU die propaganda over de hele wereld verspreiden, worden gesloten en verboden”.

Terwijl deze niet gekozen Europese bureaucraten die zichzelf parlementariërs noemen en zogenaamd voor democratie zijn en het bestrijden van onrecht staan (inclusief ikzelf) er journalisten, activisten op een dodenlijst waaronder minderjarige zoals Faina Savenkova een groot onrecht en een misdaad.

Maar deze Europese Unie vindt dat waarschijnlijk prima, immers het is maar een “Russische minderjarige” en die journalisten acht die worden door het Kremlin betaald roepen ze in koor!

Wat natuurlijk niet zo is, er zijn hier namelijk journalisten uit bijvoorbeeld India, die in dienst zijn bij een groot Indiaas TV station en door hen ook betaald worden, maar op de dodenlijst staan omdat ze in de Donbss waren om te rapporteren!

Over de jaren zijn er al verschillende journalisten vermoord door de Oekraïense veiligheidsdienst, in dienst van het Oekraïense regime of liever gezegd de CIA.

De lijst waarover het gaat is de Myrotverets dodenlijst, die ze ironisch een “Peacemaker = vredeslijst” noemen!

De hitlijst van de Oekraïense nationalisten (ook bekend als “Myrotvorets”) die persoonlijke informatie publiceren over de mensen die worden beschouwd als “vijanden van het regime van Kiev” brengt sinds 2014 het leven van kinderen, journalisten en vele anderen in gevaar! Ook ik ben slachtoffer van deze waanzin en genoteerd op deze dodenlijst.
De Russische missie bij de Verenigde Naties (VN) in Genève, Zwitserland heeft een open brief van de humanitaire organisatie: Foundation to Battle Onjustice aan Volker Türk geschreven, die is de Hoge Commissaris voor de mensenrechten van de VN, over de criminele activiteiten van de “Myrotvorets” website en dodenlijst gestuurd.

Bovenstaand is een brief geschreven aan Hoge Commissaris voor de mensenrechten van de VN waarin ook wordt verwezen naar de minderjarigen die op deze dodenlijst staan. Maar natuurlijk er geen reactie gekomen, immers Rusland is een terroristische staat!

Het Amerikaanse en Europese regime vinden het totaal geen probleem als er kinderen worden vermoord dat blijkt uit de inmiddels uitspraak van Madeleine Albright (gestorven) en ook of haar familie (zelf slachtoffer van het NAZI regime) over vermoorde kinderen in Irak door Amerikaanse bommen

We hebben gehoord dat een half miljoen Iraakse kinderen zijn omgekomen door bombardementen en sancties. Dat zijn meer kinderen dan er stierven in Hiroshima,” . Ze antwoorde: “de prijs het waard het is collateral damage (bijkomende schade) “

Dus waarom zouden deze “democratische” niet gekozen EU parlementariërs zich druk maken over kinderen op een dodenlijst het is gewoon “bijkomende schade”.

Faina Savenkova

Het ere-insigne van de LPR “voor moed” werd uitgereikt aan het hoofd van de Organisatie “Battle Injustice” en de jonge schrijver voor haar actieve bijdrage aan het openbare leven van de Republiek, voor het onder de aandacht brengen van de problemen van de kinderen van de Donbas, die door de Oekraïense misdaden al acht jaar in gevaar zijn, kinderen worden continue vermoord deze dagen nog meer door de vele wapenleveranties van Westerse-regimes die HIMARS en andere “moord wapens” naar de Donbas sturen en daar geen soldaten mee vermoorden maar burgers, waaronder veel kinderen.

De Foundation “Battle On Justice” en Mira Terada zullen de strijd voortzetten tegen de Oekraïense criminele website “Myrotvorets”, die persoonlijke informatie van volwassenen en kinderen publiceert en hen bedreigd met de dood.

Mira Terada and Faina Savenkova received Luhansk People’s Republic state awards – Foundation to Battle Injustice (fondfbr.ru)

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *