Staatsgreep in Duitsland. De nieuwe “Putsch” Duitsers willen hun land terug aanvoerder is een Prins gelieerd aan het Nederlandse koningshuis!

Heinrich XIII. Prinz Reuss Een heuse adellijke prins uit het geslacht Reussen wil een nieuwe revolutie in Duitsland! foto: Großrazzia: Gruppe soll Staatsumsturz geplant haben – Reussen-Prinz festgenommen | MDR.DE

Een groep heeft de omverwerping van de staat gepland valt te lezen in de Duitse media – Een adellijke Prins Reussen, gelieerd aan het Nederlandse koningshuis is gearresteerd.

De Duitse politie voert sinds woensdagochtend in heel Duitsland een razzia uit tegen een netwerk van zoals zij dat noemen samenzweerders en revolutionairen .

De verdachten zouden al jaren plannen hebben gemaakt voor een omverwerping van de staat Duitsland, m.a.w. een revolutie . De focus is Bad Lobenstein in Oost-Thüringen, het hoofdkwartier van de Prins en zijn organisatie.

Heinrich XIII, een bekende prins in Thüringen, was een van de gearresteerden en hij is de aanvoerder van de revolutie, maar belooft de Duitsers om terug te komen en Duitsland weer Duitsland te laten worden !

Prins Heinrich Reussen de achtste moet de regering overnemen


De militaire tak van militie van de prins genaamd de “Patriottische Unie” moest ervoor zorgen dat de plannen van de groep zouden slagen. Een aantal leden wordt er daarom van verdacht zich wapens en munitie te hebben aangeschaft. Onder de leden zijn veel politieagenten en leden van de Duitse Bundeswehr (soldaten en officieren) .

Volgens een woordvoerder van de politie wilden ze een landelijke stroomuitval veroorzaken door onderstations en hoogspanningslijnen aan te vallen en politici als Karl Lauterbach te ontvoeren (de meeste psychotische minister van gezondheid ooit waarschijnlijk verslaafd aan Cannabis)!

Zo bespotten de Duitsers zelf hun ministers, niet alleen Lauterbach maar ook Annalena Baerbock, de domste minister van Buitenlandse zaken ooit, die geen enekele studie heeft afgemaakt, of Robert Habeck een kinderboeken schrijver op Economische zaken een domme boer eerste klas, die het verschil tussen faillissement en tijdelijke sluiting niet begrijpt!

Het Huis Reuss is een Duits graven- en later vorstengeslacht, In 1945 stierf de voormalige jongere linie uit, toen Heinrich XLV, zoon van de laatste vorst Heinrich XXVII (1903-1918) in een Russisch krijgsgevangenenkamp stierf.  Heinrich de XIII is de nieuwe prins, uit een aanverwante tak,sinds de Duitse Hereniging probeert hij langs juridische weg in het bezit van bepaalde onroerende goederen te komen, die door de voormalige Oost-Duitse regering waren onteigend.

Het huis Reuss is net als bijna alle andere vorstenhuizen in Duitsland gelieerd aan het huis van Oranje in Nederland, immers alle prinsen -gemaal van Nederland waren Duitsers: Hendrik, Bernard en Claus waren van Duitse afkomst ook het huis van Oranje-Nassau stamt uit Duitsland, bijna “Nederlandse” prinsen waren ook lid van de NSDAP, de Duitse NAZI partij, Bernard was wel de prominentste. Koningin Maxima is een telg uit een Argentijns rechts radicaal geslacht en haar voorouders woonden in het beruchte Barioloche of hebben er buitenhuizen, bescheiden huisjes geven zij aan, of dit ook zo is?

Prins Bernard en Barioloche, Argentinië

Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler, een boek uit 2011 van de Britse auteurs Simon Dunstan en Gerrard Williams, suggereerde dat Hitler en Eva Braun in 1945 uit Berlijn ontsnapten en naar Denemarken vlogen, vervolgens naar Spanje en vandaar naar de Canarische Eilanden, waar ze gingen aan boord van een U-boot en staken de Atlantische Oceaan over naar Argentinië, waar duizenden nazi’s een toevluchtsoord kregen van president Juan Perón, die samen met zijn vrouw Eva Perón al een tijdje geld van de nazi’s ontving.

Zoals door de FBI ontvangen claims verklaarden, zou Hitler in Argentinië zijn aangekomen, eerst in Hacienda San Ramón, een landelijk landgoed 10 kilometer (6 mijl) ten oosten van Bariloche dat eigendom was van een familielid van prins Bernhard, en vervolgens naar een Beiers land verhuisde. herenhuis in Inalco, een afgelegen en nauwelijks toegankelijke plek aan de noordwestkant van het Nahuel Huapi-meer, dicht bij de Chileense grens. Het is maar een boek, maar Stalin zei ooit dat Hitler in Spanje of Argentinië woonde, natuurlijk is niet te verifiëren, maar verhalen blijven de ronde doen! Foto: Prince Bernhard and Eva Peron during the reception at the Government… | Eva peron, First lady, Evita perón (pinterest.com)

https://www.youtube.com/watch?v=LXuKk0tHtnY
Dit is geromantiseerde film over het boek. Of het de waarheid is mag een ieder voor zich bepalen!

Gevaarlijke operatie

Terug naar de actie van vandaag door de politie: Aangezien een aanzienlijk deel van de revolutionaire groep bestaat uit voormalige soldaten van de Bundeswehr en de NVA (Nationale Volksleger van de DDR), waaronder mannen met een speciale militaire opleiding, wordt de groep als bijzonder gevaarlijk beschouwd door de “domste” Duitse regering ooit!

Prins Reuß werkt als onafhankelijk financieel adviseur in Frankfurt am Main en is eigenaar van een jachthuis in Thüringen. Volgens veiligheidskringen zouden leden van de groep daar in de loop van dit jaar verschillende keren zijn bijeengekomen en hun plannen gemaakt hebben om de regering omver te werpen!

Een Rechter uit Berlijn zou in de nieuwe regering, het voormalig parlementslid Birgit Malsack-Winkemann zijn aangewezen voor de nieuwe regering . Ook ene Tim Paul G., een doctor in de rechten, zou zijn aangewezen als minister van Buitenlandse Zaken en een huisarts Melanie R. uit Nedersaksen staat op de lijst als minister van Volksgezondheid. Volgens de onderzoekers zou ze de groep financieel hebben gesteund. Ik denk eerder dat lid is van de Stichting Corona Ausschuss!

De Duitsers, d.w.z. de regering, zijn zo dom dat ze niet begrijpen dat meerdere leden lid waren van de groep genaamd Stiftung Corona Ausschuss (corona-ausschuss.de). Duitsland is het land waar de corona maatregelen het ergste waren en de rechtstaat (die sinds de VS bezetting) nooit een rechtsstaat geweest is en nu nog meer geradicaliseerd is, sinds ze een illegale oorlogsverklaring aan Rusland gegeven hebben.

Natuurlijk worden ook anti-Covid-19 activisten beschuldigd en pro-Russische elementen. Dat is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld in het nieuwe “Groene” Duitsland. Persoonlijk zie ik Europa uit elkaar vallen, Duitsland als eerste! Je kunt de situatie vergelijken met de jaren 30, voor de 2e wereldoorlog, de Weimar republiek, geen moraal, het uiteenvallen van een volk, inflatie en de bevolking en regering zijn totaal de weg kwijt.

Volgens Russische media heeft Rusland hier niets mee te maken, al zouden ze, de Duitse regering dit graag gezien hebben natuurlijk. Beschuldigingen doen al de ronde in Duitsland.

https://tass.com/society/1546959

“De vermoedelijke organisatoren van een staatsgreep in Duitsland hebben contact opgenomen met Russische vertegenwoordigers, maar konden geen steun vinden, zei het Duitse federale parket woensdag. Volgens de aanklager beschouwden de verdachten een staatsgreep als een noodzakelijke stap om “het systeem op alle niveaus te veranderen”.

Dit zal zeker niet het eerste of de laatste binnenlandse coup zijn in Duitsland en ook Nederland zal er aan moeten gaan geloven, de mensen zijn ontevreden, met alles, COVID maatregelen, domme regeringen, oorlog, boeren, vluchtelingen, “Great-Reset” opgelegd door de rijke elite en armoede een cocktail voor revolutie en opstand en hoe harder ze worden onderdrukt des te meer protest zal er komen, leert de geschiedenis! De elite zal ook vallen zij kunnen er niet mee doorgaan.

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *