De Hypocriete Kerst in het Westen, leugens en bedrog zijn het nieuwe normaal van de regerende elites – Kerstboodschap aan Nederland –

Als regeringen zeggen dat door wapenleveranties vrede wordt verkregen!

Afgelopen jaren ben ik helaas gewend geraakt een leugens en bedrog van regeringen, met name de Nederlandse regering, maar ook de Duitse en eigenlijk het hele westen.

Sinds 2011 heb ik de leugens die verspreid worden in de realiteit kunnen zien in Syrië, Iran, Palestina en Libanon. Maar nu hebben we het hoogtepunt bereikt! Een hoogtepunt van leugens en bedrog over oorlogen, COVID-19 en grootschalig bedrog op de eigen bevolking.

Het demoniseren van Rusland, net als bij Syrië gebeurde, alleen op een grotere schaal, immers Rusland is groter, maar ook een kernmacht, wat ze totaal schijnen te vergeten!

De leugens zijn zo grotesk, ik heb het kunnen zien in de Donbas, daar was ik van maart tot oktober dit jaar, zo’n 10 keer en hoop als het front wat rustiger wordt er weer heen te kunnen.

Ik heb destructie gezien in Syrië, in Homs en dacht alles gezien te hebben, maar de ravage in de Donbas, het nutteloos vernietigen van leven, omdat de mensen zich Russisch voelen en niet bij het regime in Kiev wilden horen is hartverscheurend.

Dagelijks worden er door de Europese wapens de VS raketten op woonwijken afgevuurd, op scholen, ziekenhuizen en ga maar door. Over zijn de sporen van HIMARS te vinden. Waar ze het op afschieten zijn vaak dorpen en steden, waar oudere mensen gebleven zijn, die niet weg willen of kunnen, ze hebben al veel van hun kinderen en/of kleinkinderen vermoord zien worden sinds 2014.

In April dit jaar kwam in voor het eerst aan in Marioepol, wat gelukkig nu al gedeeltelijk opgebouwd is en mensen kunnen terugkeren naar nieuwe appartementen, gebouwd door Rusland.

April zal ik niet vergeten, mensen in het park aan het eten koken en raketinslagen rondom mij!

De propaganda en leugens zijn sinds april alleen maar erger geworden, Russen worden weggezet als barbaren en de Russische regering als criminelen, terwijl, volgens mijn eigen opinie en ervaring, het tegendeel waar is.

Rusland heeft lang geaarzeld om de Donbas binnen te gaan om de mensen daar te helpen en het moorden te stoppen, wat al sinds 2014 aan de gang is. Misschien hadden ze rekening gehouden met oppositie van het Westen, maar ik denk niet dat ze hadden kunnen voorzien dat het is zoals het nu is, een regelrechte haat campagne op alles wat Russisch is, haat pure haat te lezen in de zogenaamde nieuws kanalen, haat bij politici als Rutte en zijn criminele gang.

De Minsk akkoorden van het Westen blijken waardeloos, Merkel zei dat het alleen maar was om tijd te winnen om Oekraïne te militariseren, dus wapenleveranties zijn er sinds 2014 al aan de gang!

Gespeeld door de regeringsleider, of wisten ze het niet, wat al erg genoeg is? Zou kunnen, maar desalniettemin, moeten ze gestraft worden voor hun misdaden tegen de menselijkheid voor het ondersteunen vanaf de illegale oorlog in 2003 in Irak, destructie van Syrië, Libië en Afghanistan tot nu in 2022, wegens steun aan een crimineel regime genaamd Oekraïne, die dagelijks burgers dood! Democratie en antisemitisme zijn slechts woorden, die als propaganda gebruikt worden!

Het is walgelijke propaganda in de zogenaamde media, die de agenda van deze criminele politici overneemt en net als bij Syrië, verslag geeft van één kant van de oorlog daar en daarbij nog veel leugens verspreiden, hun (regering) oorlog is jullie oorlog geworden!

Jullie Nederlanders moeten bloeden voor Oekraïne, of liever gezegd bloeden voor jullie zogenaamde leiders, die alleen maar leugens verspreiden over eigenlijk alles! Zelfs de hypocriete paus heeft partij gekozen voor het donkere der aarde!

Ik wens jullie een bedachtzame kerst, misschien jullie laatste in welvaart, ik ga niet voor vrede vragen, die komt er van de kant van het Westen (regering) niet, ik hoop op een snelle overwinning van het Russische leger en hoop op wijsheid van de Westerse bevolking, jullie alleen kunnen deze criminele bende stoppen en terug naar de waarden en moraal van het eens zo welvarende en redelijk gelukkige Nederlandse volk!

Loading

3 thoughts on “De Hypocriete Kerst in het Westen, leugens en bedrog zijn het nieuwe normaal van de regerende elites – Kerstboodschap aan Nederland –

 1. Jij ook fijne en veilige feesddagen gewenst Sonja, want jij bent zowat de enige moedige reporter die rechtstreeks vanuit oorlogsgebied ons op de hoogte houd van de gang van zaken daar.
  Dank voor je moed en doorzettingsvermogen. Hier mogen heel wat laffe zogenaamde elitereporters, die denken alles beter te weten vanuit hun luie stoel in hun verwarmd kantoor, wel eens een voorbeeld aan nemen.
  Kijk regelmatig achterom, Sonja, want je bent een luis in hun pels. Iets waar ze niet tegen kunnen is iemand die met de waarheid op de proppen komt.
  Sterke en veel succes voor het komend jaar en ik hoop voor jou dat je na maart (verkiezigen) weer op vakantie in Nederland kan komen

 2. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  Zoveel waardering voor uw werk en inzet.
  Het is diep beschamend wat sommige mensen denken te moeten zeggen.
  Gelukkig zijn er mensen die leven zonder haat in hun hart, de situatie goed kunnen inschatten en de stem van de slachtoffers laten horen. Ga aub door, blijf positief en bedankt!
  Pas goed op uzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *