Acteur Zelensky in Nederland voor 4 en 5 mei een schande voor de Nederlandse democratie en vrijheid!

Superheld Zelensky op bezoek in de tweede kamer, ontvangen als een held door Vera Bergkamp D’66 en Jan Anthonie Bruijn VVD
foto: Nu.nl, bewerking Mirjam©Photo

Na omzwervingen in Europa, als laatste land Finland, gingen er geruchten de ronde dat de grote superheld van het Westen Zelensky, die miljarden Euro’s verlangt van de Nederlandse belastingbetaler om de Russische soldaten en burgers te doden, naar Duitsland zou gaan!

Maar nee daar dacht Mark Rutte, die zichzelf als tweede superheld ziet vandaag waarschijnlijk, anders over, hij Zelensky moest naar Nederland komen om zo op 4 mei dodenherdenking en op 5 mei de Bevrijdingsdag van Nazi Duitsland te komen spreken.

Natuurlijk kan een bezoek aan het International Criminal Court (ICC) op zijn Nederlands het Internationale strafhof genaamd, in den Haag, een nutteloze geldverslindend organisatie, die alleen Afrikanen berecht, buiten hun enigste succes, ex-Joegoslavië, daar willen ze toch graag die “duivelse” Poetin berechten. Natuurlijk niet ontbreken op zijn politieke toeristische rondleiding door Nederland! Ook de 1e kamer en weet ik wat voor andere zinloze instituties gaat hij bezoeken, vervoerd in een privé vliegtuig, wat fantastisch is wederom voor het klimaat!

Niet dat dat mij persoonlijk iets uitmaakt, zolang Europa oorlogstuig blijft leveren aan Oekraïne, is het klimaat sprookje een hoax! Ook het verarmd Uranium wat het VK levert, wat een schande is een criminele daad, werkt niet mee aan het klimaat en dood vele mensen ook Oekraïense soldaten!

Voor een zogenaamde leider wiens land in oorlog is maakt hij vele leuke reisje het eigenlijke doel is natuurlijk geld en wapens!

Ze staan allemaal paraat vandaag, de politici, opgedoft als kerstbomen net als bij Prinsjesdag of koningsdag, immers de superheld van Europa is op bezoek, natuurlijk is hij de superheld gekleed in zijn eigen kledinglijn, met heel geniepig nazi symbolen op zijn T-shirt en trui, een superheld in gevechtskleding!

Natuurlijk ontkent hij in alle toonaarden dat hij maar iets te maken heeft met de laatste drone aanvallen, stel je voor, hij verdedigd toch alleen maar Oekraïne? Hij heeft ook niets te maken met dood van Dariya Dugina of Vladven Tartasky, stel je voor. Of die andere drone aanvallen van de laatste dagen, nee natuurlijk niet, niets mee te maken, dat is de Russische oppositie volgens hem en het hypocriete Westen!

Daar staan ze dan allemaal vandaag de ene politici nog meer opgewondener dan de andere, wat een eer ze mogen speeches geven en op Twitter zijn ze helemaal lyrisch over hun held, die voor de vrijheid van het Westen staat, een paar stribbelen tegen , maar dat mag de pret niet drukken!

BBB, PVV en FVD zullen niet aanwezig zijn, maar ja BBB kun je niet serieus nemen dat is een politieke partij opgericht door een reclamebureau en Forum ja dat is volgens de gevestigde elite de partij van het Kremlin, betaald door Poetin persoonlijk, dus Thierry zal wel rijk zijn! Zelfde met Wilders natuurlijk, een Kremlin agent! Sorry voor mijn cynisme maar dat is de toestand van de schijn democratie en de grote Zelensky show in Nederland!

Op veel boerderijen in het land hangen nog steeds de Nederlandse met de blauwe streep boven. Een teken van verzet en nood! Natuurlijk voor de komst van de superheld is dit nu verboden met als excuus 4 en 5 mei!

Foto: omroepzeeland.nl

Het bezoek van Zelensky is een schande voor Bevrijdingsdag en helemaal al voor de dodenherdenking. Een acteur gekozen door de VS en EU om een oorlog tegen Rusland te beginnen. Hij ondersteund het AZOV en AIDAR bataljon, wat fascistische neonazi’s zijn, zoals de media in Europa 2014 al berichtte, maar dit werd en wordt ontkent en de media moesten hun artikelen verwijderen of censureren sinds het Westen de oorlog tegen Rusland uitriep!

O ja hij is Joods, maar Joods zijn is een religie, niets te maken met je politieke voorkeur, Joden net als Moslims of Christenen kunnen fascisten of socialisten zijn .

Europa is nu een technocratische fascistische blok geworden waar andersdenkende vervolgd of gehaat worden . Maar eigenlijk zijn de leiders en politici eigenlijk zelf fascistische technocraten die het woord antisemieten en rechts-radicalen gebruiken voor de oppositie en protesterende burgers!

Het is een schande en ik denk dat veel verzetsstrijders die hun leven lieten in de 2e wereldoorlog, zoals Hannie Schaft of andere zich in hun graf omdraaien met wat zij nu zien gebeuren in Europe, overgewaaid uit de fascistische Baltische Staten en Polen is Heel West-Europa verzonken in een hernieuwd fascisme!

Nerdeland is weer bezet door landverraders die hun burgers uitverkopen voor oorlogen en plannen van het WEF!

De echte heldin voor vrijheid en vermoord door de Nazi’s in 1945 Hannie Schaft!

Jannetje Johanna Schaft (Haarlem, 16 september 1920 – Bloemendaal, 17 april 1945) was een Nederlandse communiste en verzetsstrijdster tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als verzetsstrijdster gebruikte ze de schuilnaam Hannie.

Bij haar executie zou Schaft na een schampschot nog hebben gezegd: “Ik schiet beter”, waarop SD’er en landverrader  Maarten Kuiper zijn machinepistool op haar zou hebben leeggeschoten.

Tijdens de tweede wereldoorlog waren er al veel landverraders in Nederland, na de Baltische Staten en Polen (natuurlijk eerst Duistland) zijn de meeste Joden weggehaald en vermoord uit Nederland, met behulp van de Nederlandse regering en burgers!

Foto: Hannieschaft.nl

Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Ze is gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *