De laatste provocatie en de waanzin van de elite die een veroverde Russische tank en het stelen van bezittingen in Nederland normaal vindt

De laatste provocatie van de elite, de eens veelbelovende en progressieve burgemeester Femke Halsema is nu vervallen tot een propaganda spreekbuis van de heersende elite en bovenal van de NATO en VS de oorlogsvoering tegen Rusland! Foto’s: Natalia Vorontsova bewerking: Mirjam ©Photo

De elites in Nederland en de rest van de Europese Unie en de Westerse wereld zijn totaal de realiteit kwijt, of niet, spelen ze gewoon maar een spelletje?

Het Westen voert oorlog tegen Rusland, laat dat duidelijk zijn. Rusland voert geen oorlog tegen het Westen. Dit was ook nooit de bedoeling van Rusland, de bedoeling en was en is nog steeds een militaire speciale operatie uit te voeren in de Donbass, nu het nieuwe Rusland.

Waar als sinds 2014 een nietsontziende burgeroorlog woedt en het regime in Kiev, met alle geweld het oosten wil de-Russificeren, in alles, de taal, cultuur en hun geschiedenis m.n. aan de tweede wereldoorlog. De meeste bewoners in het oosten, de Donbass, nu Rusland zijn Russen en Rusland aarzelde al sinds 2014 om te hulp te schieten, wetende dat het problemen met het Westen zou veroorzaken, maar de situatie was zo erg geworden dat President Poetin op 24 februari 2022 besloot de Speciale Militaire Operatie uit te voeren!

Het Westen voert oorlog tegen Rusland en niet andersom!

Het Westen heeft moeite haar oorlog te winnen tegen Rusland, omdat eenvoudigweg de Oekraïners, gezien het aantal inwoners in vergelijking met Rusland veel minder is, het kanonnenvoer, de mannen die moeten vechten tegen Rusland uitgedund is, er ook vele mensen naar Europa gevlucht zijn en naar Rusland zelf natuurlijk!

Het Westen kan de oorlog niet winnen, daarom proberen ze informatie oorlog, met zogenaamde NAFO fellows en fascistische retoriek

Dus voert NATO en ook Nederland, die de meest verbale ergste tegenstander is van Rusland, na het VK en de VS, op militair gebied stellen ze natuurlijk helemaal niets voor, de druk op!

Met retoriek en oorlogstaal van de huidige regering, met leider Mark Rutte, die zich nog steeds premier van alle Nederlanders noemt, maar allang zijn populariteit en vooral integriteit verloren heeft, probeert hij, de instructies van de VS uit te voeren om zo te verbloemen dat de VS en bijna alle Europese staat failliet zijn.

Dit heeft hij duidelijk gezegd en hoe hij het ook probeert goed te praten, later toen media hem aanvielen over deze uitspraak, het staat als een huis, het is ook Nederland haar oorlog, ook van de burgers, die betalen tenslotte belastinggeld voor de WAPENS VOOR DE VREDE!

Waarom zijn al deze lieden, die vroeger redelijk normaal waren, even weg van het feit of je voor de VVD Groen Links of welke partij dan ook stemde, zo gestoord geworden?

Persoonlijk denk ik dat het te maken heeft met ten eerste het faillissement dat hangt over de VS en ook Europa. De oorlogen die de laatste decennia gevoerd zijn kostte heel veel, denk aan Afghanistan 20 jaar, Irak 20 jaar, Libië 10 jaar, Syrië 12 jaar. Of de War on Terror en de Arab Spring. Dat is nog maar het topje van de ijsberg. Daaruit voortvloeiend de vluchtelingen, die de VS natuurlijk niet opneemt, maar op het bordje komt van Europa, geografisch gezien en onderdeel van het plan.

Toen kwam de pandemie, los van het feit of je gelooft of het een pandemie was of niet, ik persoonlijk geloof het niet, het was een oefening of misschien wel een noodgreep om de economie of liever gezegd Agenda 2030 en daarmee verbonden de plannen het World Economic Forum (waar bijna alle Westerse politici lid van zijn natuurlijk) te implementeren, wetende dat Europa zo goed als failliet is en het kapitalistische systeem aan haar einde is!

Het “wokisme” is slechts een afleiding van al deze problemen om te verbloemen dat het heel slecht gaat met Europa en de elite bezig zijn met een transformatie van het kapitalistische systeem tot een totalitaire digitale super staat Europa!

Vluchtelingen in Nederland slapen op straat er is geen plaats voor hen, waarom stop de regering dit niet? Het kan het niet stoppen omdat het moet van Europa en de VS. Een goed doordacht plan om nog meer chaos te creëren of domheid? Ik denk het eerste, alles om te verbloemen dat Nederland zo goed als failliet is en in transitie naar een nieuw systeem, al horen we dagelijks dat we het rijkste land zijn. Maar alles in de media en de politiek is een spiegel van de werkelijkheid!

Foto: HNL

Het stelen van bezittingen

In heel Europa en het Westen worden bezittingen gestolen van “rijke” Russen, niet alleen van rijke Russen maar ook van mensen die volgens het Nederlandse regime collaboreren met de Russische regering (zoals ik al ben ik maar een kleine vis) een goed voorbeeld bij uitstek van een niet Rus is Jorit Faassen de Nederlandse schoonzoon (of ex) van President Poetin in de Guardian (natuurlijk niet in een Nederlandse krant) kunnen we het volgende lezen:

Nederlandse aanklagers hebben beslag gelegd op een stuk grond in de buurt van Amsterdam dat toebehoort aan de voormalige schoonzoon van Vladimir Poetin, zo blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van The Guardian en twee andere mediaorganisaties. Het stuk grond in Duivendrecht is eigendom van Jorrit Faassen, een Nederlandse zakenman die getrouwd was met Maria Vorontsova, de oudste dochter van de Russische president. Uit een aantekening in het Nederlandse Kadaster blijkt dat op 12 mei beslag is gelegd op het stuk grond door het Landelijk Parket voor financiële, economische en milieudelicten. Het bureau is verantwoordelijk voor de handhaving van de sancties. Uit Nederlandse kadasterdocumenten blijkt dat het stuk grond in beslag is genomen in het kader van een strafrechtelijk onderzoek.

Zo doen ze dat in Nederland, ze gooien het op financiële zaken, in Duitsland krijgen voorstanders van de Russische regering, die een Telegram kanaal beheren of mensen zoals ik die in de Donbass waren om te rapporteren en verslag te geven van wat daar gebeurd, direct drie jaar gevangenisstraf, het oude fascistische Nazi systeem is nog diepe geworteld in de Duitse cultuur.

In Nederland een globalistische land, waar we een hard-core kapitalistisch system hadden met als voorbeeld de VS is straf via financiële zaken diep geworteld!

Het fascistische regime gaat verder met mensen op doden lijsten te zetten de Myrotvorets killlist (waar ik natuurlijk ook op sta) gerund door de Oekrainese regering i.s.m. de CIA in Langley. Natuurlijk kan dat de Nederlandse regering en oppositie niets schelen, ze zijn zelf fascistisch en gebrainwashed door oorlog! Al zijn ze natuurlijk nooit aan het echte front geweest of het lijden van de mensen gezien!

Tweede wereldoorlog vergelijkingen

De politiek en media spreken graag over antisemitisme of rechtsextremisme, onlangs probeerde de AIVD op verzoek van de regering nog te waarschuwen over complotten enz.. Een warrige poging wat niet aanslaat in Nederland, misschien in Duitsland met haar Nazi verleden maar niet in Nederland.

Ik vergelijk de huidige situatie altijd met de jaren 1933-1945. Het stelen van bezittingen en demoniseren van Russen in Europa staat voor mij gelijk aan wat er in 1933 gebeurde, in een moderne context. Daar werden Joden en oppositie beroofd van hun goederen en gedemoniseerd met spotprenten en allerlei beschuldigingen zoals ook nu weer gebeurd, zoals gezegd in een moderne context!

De politieke elite heeft misschien zelf niet in de gaten dat ze eigenlijk in en fascistische manier proberen het “volk” te overtuigen om oorlog te voeren tegen Rusland, net als Hitler dit deed met zijn retoriek tegen Polen in 1939 of tegen de Joden, zigeuners en vooral ook tegen de politieke oppositie.

Hitler begon de oorlog door Polen binnen te vallen en daarna de Sovjet-Unie. Dat schijnt vergeten te zijn of herschreven te worden in de Westerse Europese wereld van nu!

De schaamteloze speech van Femke Halsema

Femke Halsema, die eens mijn bewondering had en een goede politicus was verlaagt haarzelf nu tot de spreekbuis te zijn van Oekrainese propaganda, zonder maar een stap gezet te hebben aan het front, in de Donbass of het Rusland van nu, haalt als Jodin de tweede wereldoorlog erbij, niet erkennende dat Zelensky, zelf een Jood is die notabene het fascisme omarmt! Te zien aan zijn kleding waar op al zijn shirts het nazi symbool de drietand te zien is, behalve toen hij een bezoek bracht aan Duitsland. Fascisme is een gevaarlijke stroming die Joden, Christenen en Moslims kunnen zijn, religie is geen politiek!

Het is allemaal propaganda en retoriek, maar propaganda en retoriek heeft tot de tweede wereldoorlog geleid het is nu een wachten op de uitbraak van de derde eigenlijk zitten we er al midden in! Waar alweer het Westen schuld aan gaat hebben, Joden zijn nu de Russen en de fascistische Baltische staten nemen het voortouw m.b.t. escalatie in Europa!

Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *