Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne

Het Ministerie van Defensie (MOD) van Rusland blijft de militaire en biologische activiteiten van de VS en haar bondgenoten in Oekraïne en elders in de wereld analyseren. Foto: MOD, dierenbescherming Nederland, editing: Mirjam©Photo.

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO).

(Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met Van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.

Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV

Het Russische Ministerie van Defensie bevestigde dat bewijs verkregen tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO) bevestigde dat medewerkers van het biosfeer reservaat in Askania Nova in de Kherson-regio, de trekroutes van trekvogels en geselecteerd biologisch materiaal bestudeerden en vervolgens naar het buitenland brachten.

Het Russische Ministerie van Defensie (MOD) heeft samen met de Federale Veiligheidsdienst en Rosselkhoznadzor het bewijs materiaal en certificering, bevestigd van stammen van het vogelgriepvirus dat klaar is voor epidemische verspreiding, m.a.w. het is nu gemodificeerd om het dodelijk te maken voor mensen, met name de H5N8-stam, waarvan de dodelijkheid bij menselijke overdracht kan oplopen tot 40%.

Ondanks pogingen van het personeel van het reservaat om de biomaterialen te vernietigen vonden specialisten van het onderzoeksinstituut van het Russische MOD sporen van genetisch materiaal van de vogelgriep. Het virus ook genaamd de ziekte van Newcastle, of de vogelpest, zijn dus verspreid naar Europa en natuurlijk naar Rusland en misschien nog wel verder.

Een eend met de symptomen van de ziekte van Newcastle zoals het genoemd wordt. Is dit virus bewust verspreid? In ieder geval is het uiterst gevaarlijk, door wat de VS en de EU in de Donbass gedaan hebben in al de biologische laboratoria, experimenteren met virussen, met als doel het tot een biologische wapen te maken, net als de COVID-19 vaccins en misschien het virus zelf !

Foto: Wikipedia

Volgens de werknemers die achter bleven in het reservaat , bood de regering van Oekraïene (via de VS) hen een grote beloning (geld) voor het verwijderen of vernietigen van de onderzoeksresultaten.

Documenten die in beslag zijn genomen tijdens de SMO, die in het veterinaire laboratorium van het reservaat lagen, bevestigen de betrokkenheid van het Kharkov Institute of Veterinary Medicine bij het werk van de Amerikaanse UP-8- en P-444-projecten en de voorbereidingen voor een zogeheten Flu-Fly-Way-project.

Het doel was /is om de omstandigheden te evalueren waarin de overdracht van ziekten die verband houden met economisch significante infecties oncontroleerbaar kan worden, kan leiden tot economische schade en een bedreiging kan vormen voor de voedselzekerheid. Wat we nu al ten dele zien gebeuren in Europa!

M.a.w., wat we nu zien gebeuren het doden van kippen besmet met het vogelgriep virus wat een impact heeft op de pluimvee sector het kipenvlees en eieren!

Zoals al vele malen gezegd en ook bewezen het Amerikaanse ministerie van Defensie, die totaal niets te maken zouden moeten hebben met het onderzoek naar vogeltrekroutes, heeft opdracht gegeven voor de bovengenoemde projecten. Hoezo? Wat is het doel? Ik kan er maar één bedenken; het doel is en was om biologische wapens te maken voor een biologische oorlogsvoering!

Foto: HLN

In Rusland (volgens het Westen nog steeds Oekraïne) was er een wijdverbreide vogelsterfte in het Askania Nova-natuurreservaat in 2021, waarvan experts denken dat het besmettelijk van aard was en dus met het virus geknoeid is.

De uitgevoerde experimenten en het negeren van veiligheidsvoorschriften werden erkend als de oorzaken van de eenfase-vogelsterfte, tijdens de experimenten kan er misschien klein gedeelte van het virus zijn vrijgekomen, of misschien wel express, dat weten we niet.

Daardoor is er waarschijnlijk een toename van de vogelgriep in Rusland en in Europese landen dit is bijzonder zorgwekkend, de ziekte is volgens het International Office of Epizootics een ziekte geworden die niet meer incidenteel is maar het hele jaar door uitbraken ziet, met verliezen van meer dan € 3 miljard euro sinds 2021.

Sinds begin 2023 zijn er in alle districten in Rusland 32 uitbraken van de vogelgriep geregistreerd. In pluimveehouderijen zoals bijvoorbeeld in de regio’s Kirov en Yaroslavl. In Moskou gelden sinds 17 mei 2023 quarantaine pluimvee maatregelen voor de aviaire influenza.

De Afrikaanse varkenspest en mond- en klauwzeer een andere ernstige ziekte, die een bedreiging vormen voor de voedselzekerheid m.n. in Europa, zijn in de VS nooit voorgekomen, ondanks het feit dat de VS sinds 2003 te maken hebben gehad met de vogelgriep. Toch bestudeert de VS deze ziekten actief niet op haar eigen grondgebied natuurlijk maar op het grondgebied van Oekraïne in biologische laboratoria langs de grenzen van zijn geopolitieke tegenstander Rusland!

Dit toont eens te meer aan dat de VS biologische wapen componenten in het buitenland maken, met name in Oekraïne. M.a.w. biologische wapens!

In de voormalige sovjet landen hebben de VS hun militaire-biologische activiteiten al opgevoerd. Het Pentagon en het Amerikaanse Center for Disease Control Prevention (CDC) en het onderzoeksbureau Gryphon Scientific hebben de taken overgenomen van het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency (DTRA) en het Pentagon. Projecten zijn gepland voor het verzamelen en genotyperen van monsters van de ziekteverwekkers van drie uiterst gevaarlijke ziekten die inheems zijn in deze regio’s – pest, miltvuur en tularemie – onder het mom onderzoek ten gunste van de regio Centraal-Azië en de Kaukasus!

Foto: Biologisch laboratorium in Tbilisi, Georgië AP news

Volgens de documenten die in bezit zijn van het Russische MOD, was het Amerikaanse Walter Reed Institute actief betrokken bij het conflict van 2014-2020 in Donbas. Zij bestudeerde de antibiotica resistentie van de militaire troepen van het Oekraïense leger. Dit is te lezen op de website van de US Army Medical Research Directorate-Georgia (USAMRD-G), haar activiteiten in Georgië beschrijven ze zeer duideijk! Persoonlijk vind ik de taal nogal dreigend het gaat namelijk over de gellieerde troepen binnen het Amerikaans-Europees commando centrum, wie zijn de vijand? Natuurlijk sinds 2014 (en daarvoor) Rusland!

USAMRD-Georgia werd in 2014 opgericht in het Richard M. Lugar Center for Public Health Research in Tbilisi, Georgië. Het Lugar Center, beheerd door het Georgian National Center for Disease Control and Public Health, is een state-of-the-art, internationaal gecertificeerd centraal referentielaboratorium en opslagplaats met samenwerkingsverbanden in de hele regio.

USAMRD-G voert zijn missie van wereldwijde gezondheidsbeveiliging uit door Georgische wetenschappelijke en medische capaciteit op te bouwen, ziektebedreigingen te monitoren met een bijzondere focus op antibioticaresistentie, en zijn laboratoriumfaciliteiten te gebruiken om Amerikaanse en geallieerde troepen te ondersteunen die zijn ingezet binnen het Amerikaanse Europese commando.

Projecten zijn onder meer het bevorderen van bacteriofagen als nieuwe behandelingsstrategieën tegen multiresistente bacteriën, het monitoren van ziektevectoren van muggen om het risico van overdracht aan serviceleden te helpen kwantificeren, en het blijven samenwerken met de Georgische regering en het ontwikkelen van regionale partnerschappen.

Foto: Global Research Network (health.mil)

Hier will Uw Nederlandse en Vlaamse complotdenker het voor dit artikel bij laten, natuurlijk komen er zeer zeker nog meer updates, immers het Russische leger gaat ondanks de propaganda van het Westen gewoon door met de SMO en veroverd gebieden terug in de Donbas.

De biologische laboratoria zijn echt, ondanks de zogenaamde ” factcheckers” van het Westen en nep nieuws verspreiders zoals Knack, HLN en KRO/NCRV pointer. Zij pretenderen onderzoeksjournalisme te bedrijven, in bepaade onderwerpen zullen ze dat zeker doen.

Maar niet over Rusland en Oekraine dat kunnen ze niet, de Westerse media agenda staat vast er is een oorlog van het Westen tegen Rusland en de tekst op de US Army Medical Research Directorate-Georgia (USAMRD-G), Walter Reid website toont dit aan! Dus de media is in handen van de geallieerden die in hun waanzin een derde wereldoorlog plannen ook met biologische wapens!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

One thought on “Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *