De val van Rutte of een functie elders?

Foto: Birds, petitie.nl

Na dertien jaar Mark Rutte is hij nu bijna premier af en ook kondigde hij zijn vertrek uit de politiek aan, zomaar, plotseling, na jaren van vasthoudendheid en nietsontziend beleid!

Sommige zullen zeggen dat hij eindelijk “het licht gezien heeft” en daarom als zelfbehoud opstapt, maar dat geloof ik persoonlijk zelf niet. Hij is te fanatiek en loopt te lang mee in Den Haag!

Zijn fanatisme is momenteel Oekraïne. Dat wilde hij aan het begin van zijn afscheidsdebat nog even benadrukken!

 Iedereen dacht natuurlijk direct aan een functie bij de NAVO, immers Jens Stoltenberg zou dit jaar stoppen als secretaris-generaal van de NAVO, maar het blijft toch nog een jaar. Maar wat is een jaar? Natuurlijk zou Rutte op deze functie gezet kunnen worden! Even een training ertegen aan en hij kan volgend jaar beginnen. Maar misschien ook in andere functies, bij internationale (lees Westerse organisaties, internationaal is het niet meer) organisaties, geloof maar niet dat Rutte NIETS meer gaat doen, ergens duikt hij weer op! Altijd draait de banencarrousel door!

Hij heeft Nederland in de grootst mogelijke chaos achtergelaten, asiel, toeslagen, stiktof-boeren crisessen en oorlog natuurlijk vooral veel oorlogen heeft hij op zijn naam staan!

Eigenlijk heeft Rutte, als je het goed bekijkt, net als andere regeringsfunctionarissen en premiers oorlogsmisdaden begaan, het begon met premier Wim Kok de eerste NAVO-oorlog tegen ex-Joegoslavië! Het bombardement van Belgrado en andere steden in ex-Joegoslavië. De mislukking van Dutchbat!

Foto: Getty Images

Daarna kwam Premier Jan-Peter Balkenende, leider van het CDA, in 2003, aan de macht, die ging verder met het steunen van de illegale acties en oorlogen van de VS, Afghanistan en de schandelijke en criminele invasie van Irak in 2003, wat duizenden doden teweeg bracht, ook in de naam van Nederland en dan met name de bewindspersonen, die destijds aan de macht waren en VOOR stemden voor oorlogen, dood en verderf, zogenaamd voor de veiligheid van Europa! Jan-Peter heeft veel leed veroozaakt met het steunen van de “war on Terror”. In Duitsland en Frankrijk waren destijds nog staatsmannen aan de macht, die zich tegen het oorlogzuchtige beleid van de VS verzette en deden niet mee aan de Irak oorlog in 2003, maar Nederland gaf haar steun natuurlijk!

En toen kwam Mark Rutte in 2010 en werd het nog erger, met zijn VVD aan de macht, als premier van Nederland, precies een jaar voor de Arabische Lente, een doordacht plan van de VS om zo de Arabische wereld te destabiliseren en alweer voor duizenden, zo niet honderdduizenden doden zorgde!

De VVD stond voor zoals ze dat noemen de B.V. Nederland, voor de middenstand, het ondernemen en bovenal individualisme. Niets is daar meer van over, sinds ze onder de “plak” zitten van de globale elites, te beginnen natuurlijk met het meest oorlogszuchtige land Amerika en de rijken der aarde zoals de Bill Gates, Rockefellers, de Zweedse Wallenbergs en niet te vergeten het World Economic Forum (WEF), die nog steeds denken dat ze internationaal een grote speler zijn, maar in de “andere” wereld, buiten het Westen allang niet meer. Rutte kan natuurlijk daar ook nog een “baantje” krijgen!

Het treurige van het verhaal is, want veel positiviteit is er niet te vinden, is dat deze man de ergste onder de oorlog instemmende premiers is, de meest fanatieke wel te verstaan. Had Kok nog het imago van humanisme en polderen, Balkende, de “nette”, is Rutte de meest fanatieke te noemen, wanneer het om buitenlandse conflicten en oorlogen van de VS gaat. Ik noem ze nog maar  Syrië en Oekraïne zijn natuurlijk de obsessie van deze man geworden, hoe treurig! Rusland de grote vijand en Nederlandse bevolking heeft nog nooit zo geleden sinds het einde van WWII als de laatste jaren onder de waanzin van de politieke beslissingen, die natuurlijk alleen maar Europees gemaakt zijn!

Nederland staat op de rand van de afgrond door het domme EU en Amerikaanse beleid om oorlogen te voeren, nu een oorlog tegen Rusland, daarmee in de kaarten spelend van de Amerikanen, die duur LNG gas verkopen en ver van hun bed oorlog voeren. De facto is Amerika de heerser van Oekraïne. 

Foto: Telegraaf

Nederland speelt een sleutelrol op financieel gebied, net als bij Syrië de Witte Helmen, wordt geld van deze organisaties wit gewassen in Amsterdam. Oekraïens geld wordt (werd) witgewassen, door de eigenaar van de Azov Staalfabriek Rinat Akhmetov in Amsterdam natuurlijk, zover is het gekomen met de B.V. Nederland.  DIt heb ik allemaal al eens uitgelegd in een artikel (zie hieronder).

Koning van soberheid” bevordert fiscaal conservatisme voor iedereen behalve Oekraïners

De centrumrechtse regering van Mark Rutte onderscheidt zich van haar Europese tegenhangers door haar standvastige anti-Russische beleid en trouw aan de corrupte regering van Oekraïne. In een toespraak voor het Oekraïense parlement in mei waarin hij de Russische agressie en misdaden aan de kaak stelde, pochte Rutte dat Nederland antitank- en luchtafweermaterieel naar Oekraïne had gestuurd, samen met gepantserde houwitsers en andere militaire wapens. Er is enige legitieme bezorgdheid dat Nederland onder leiding van Rutte evolueert naar een buitenpost van de Britse inlichtingendienst. Dat komt doordat organisaties die ervan verdacht worden banden te hebben met Britse inlichtingendiensten, zoals Bellingcat en de Witte Helmen, nu hun hoofdkwartier in Nederland hebben.De Oekraïense oligarch Rinat Akhmetov, eigenaar van Azov Steel Factory, houdt ook zijn hoofdkantoor in Nederland. https://covertactionmagazine.com/nl/2022/10/05/netherlands-scandal-ridden-prime-minister-mark-rutte-embodies-hypocrisy-of-global-ruling-elite/

Ik bezocht als eerste Nederlandse jounaliste de AZOV staalfabriek in Mei 2022, na de bevrijding van de Russen, daar waren de bewijzen overweldigend, de geur van dode burgers en fascistische AZOV strijders en de tekenen van Nazisme zoals Mein Kampf en NAVO instructies voor straatgevechten etc.

Foto: Sonja van den Ende

Uit nieuw bewijs bleek dat Akhmetov, de ex-eigenaar van de Azov staalfabriek veel van zijn geld in Nederland – een witwasparadijs – heeft geïnvesteerd in een houdstermaatschappij genaamd Metinvest BV. Dit is een nepbedrijf dat in Nederland is geregistreerd.

 Dit is allemaal slechts het “topje van de ijsberg” en als het op fanatisme aankomt, kan ik ook best fanatiek zijn en vasthouden aan de indirecte criminele daden van Mark Rutte, die zich dertien jaar lang premier van Nederland heeft genoemd en in naam van het Nederlandse volk (ik niet) misdaden gepleegd heeft in Syrië, Oekraïne en niet te vergeten de politieke Covid-19 maatregelen waar niet gevaccineerde als “honden” behandeld werden, al worden die beter behandeld dan de regering Rutte deed!

De uitdrukking ‘misdaden tegen de mensheid‘ werd voor het eerst als een op zichzelf staand juridisch concept gebruikt in het handvest voor het Internationaal Militair Tribunaal van Nürnberg. De straf volgt de zonde (misdaad) op de voet!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

One thought on “De val van Rutte of een functie elders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *