MH-17 ramp, 17 Juli 2014, de waarheid is ver te zoeken, aanloop naar de oorlog tegen Rusland

Vandaag is het negen jaar geleden dat de MH-17 neergehaald werd door wie? Volgens het Westen door Rusland natuurlijk. Volgens Rusland zijn er geen echte bewijzen die dit aan kunnen tonen! Photo: YouTube en het Nederlands Dagblad, editing Mirjam©Photo

Hoe nabestaande een speelbal werden

Natuurlijk is het vreselijk voor de nabestaanden die elke dag met deze tragedie moeten leven, hun geliefden, familie en/of vrienden ruw uit het leven weggerukt! Daar gaat dit artikel niet over, het gaat over de politieke kant, het geen echte bewijzen leveren en de schuldvraag.

Maar in plaats van een eerlijk proces, kregen ze een “schijn of nep” proces, gevoerd in Scheveningen, zonder de zogenaamde verdachten, werd het eigenlijk meer een showproces dan over de waarheidsvinding, de overheid moest en zou Rusland de schuld geven om ook zo de nabestaanden gerust te stellen.

“Volgens bewijzen werd de crash van vlucht MH17 op 17 juli 2014 werd veroorzaakt door de ontploffing van een kernkop van het type 9N314M die vanuit het oostelijk deel van Oekraïne werd gelanceerd met behulp van een BUK-raket”. Okay en waarom Rusland de schuld geven dan, zou je, als je dit leest, jezelf afvragen? Het is toch in Oekraïne gebeurd? Niet in Rusland, die waren trouwens nog niet in Oost-Oekraïne aanwezig in 2014 (het leger)!

De BUK was geproduceerd in Rusland en Oekraïne is nu eenmaal een ex-Soviet staat die jarenlang Soviet BUKs en andere wapens en militaire ondersteuning van Rusland kreeg, dus ja natuurlijk is de BUK van Russische makelij en natuurlijk is hij gebruikt in de burgeroorlog, zo simpel is het! Ze waren op voorraad bij het leger en de separatisten!

Veel is er over geschreven, door mij en andere journalisten en onderzoekers, in binnen en buitenland, een echte conclusie is er niet, simpelweg omdat de bewijzen niet kloppen en veel in de “doofpot” gestopt is!

Het waren zoals het Westen het noemt “separatisten”, eigenlijk gewoon de Russische etnische bevolking die zich verweerde tegen het criminele regime in Kiev, die hen sinds 2014 wilden onderwerpen aan hun regime en hen niet als etnische Russen wilden laten leven. Een ordinaire burgeroorlog, zo moet je het zien.

Ook heeft het Westen, in de vorm van ex-Kanzlerin Angela Merkel en Frankrijks ex-president Hollande onlangs toegegeven dat zij Oekraïne sinds 2014 bewapenen om zo tijd Oekraïne klaar te stomen voor wat? Voor de oorlog die we nu zien gebeuren van het Westen tegen Rusland? De Minsk akkoorden waren bedoeld om Rusland “te misleiden”.

Merkel verdedigde opnieuw haar Ruslandbeleid. Ze beschreef de inspanningen om het conflict in Oost-Oekraïne na de volgens haar annexatie van de Krim in 2014 als onderdeel van het zogenaamde proces van Minsk op te lossen als correct. Wetende dat het Minsk proces nooit uitgevoerd zou worden, haar woorden in het interview, dezelfde woorden van Hollande en Petro Poroschenko, voormalig President van Oekraine.

Foto: Angela Merkel: Angela Merkel verteidigt ihre Russlandpolitik | ZEIT ONLINE

Oekraïne is niet bezet door Rusland, Rusland voert een Speciale Militaire Operatie (SMO) uit in Oost-Oekraïne, waar de meerderheid etnische Russische zijn, net als op de Krim, omdat zij in een burgeroorlog waren met het regime in Kiev, ondersteunt door het Westen!

Een tweet van Mark Rutte vandaag;

Het gebied, de Donbass, waar sinds 2014 een bloedige burgeroorlog gaande is tussen de Russische meerderheid en het regime in Kiev, ondersteunt door het Westen. De MH-17 is ergens in dit gebied afgeschoten, door een BUK? Dat weten we nog steeds niet echt, volgens specialisten kan een BUK raket (oude makelij) nooit een modern vliegtuig op deze hoogte geraakt hebben, maar dat is voor de specialisten, maar dit feit had meegenomen moeten worden in het proces!

Foto: Geopolitical Monitor

Eigenlijk kunnen we stellen dat het Westen direct na het afschieten van de MH-17 zich voorbereid heeft op een oorlog tegen Rusland.

De Oekraïne is de speelbal of zoals dat in geopolitieke termen heet de “de proxy” van het Westen, m.n. de VS en verklaart ook waarom Nederland een prominente rol speelt in de oorlog tegen Rusland, de MH-17.

 Ik ga hier geen wilde theorieën verkondigen dat het vliegtuig misschien wel expres is afgeschoten door Westerse veiligheidsdiensten. Het kan natuurlijk, maar het kan ook gewoon een “vergissing” geweest zijn van de Oekraïense strijdkrachten, het leger of de andere partij zoals ze in het Westen genoemd worden, de separatisten, die ik liever vrijheidsstrijders noem. Ik ga er niet vanuit dat het expres gedaan is als het een “vergissing” was, deze opstandelingen, die ik zelf gezien heb, tijdens mijn rapportages vanuit Oost-Oekraïne, hadden niet de middelen om zoiets te doen!

Als de tweede theorie waar zou zijn, er een “vergissing” is, heeft het Westen hier direct op ingespeeld, de VS heeft pas na heel erg lang aandringen slechts een paar radarbeelden vrijgegeven, met geen bewijzen op deze beelden!

Ook is het zogenaamde onderzoek journalistiek bureau Bellingcat direct na de ramp geopend, natuurlijk in Nederland, daar zitten alle “globalistische” organisaties en moesten zo de schuld van Rusland aantonen, met allerlei ondoorzichtige constructies en zogenaamde onderzoeken!

We kunnen een paar conclusies trekken;

  1. Het vliegtuig is afgeschoten door Westerse inlichtingendiensten zoals de CIA, of in opdracht van het Westen of door het Oekraïense leger.
  2. Het was een vergissing van de opstandelingen, die zogenaamd een verouderde BUK gebruikt hebben, maar die nooit op die hoogte een vliegtuig kon afschieten, volgens specialisten.
  3. Het hele spektakel met de dood van onschuldige slachtoffers was de aanleiding voor de oorlog van het Westen tegen Rusland over de ruggen van vele dode Oekrainers en Nederlanders in de ramp.

Het proces was een schijnproces, een politiek proces. Om zo de nabestaanden van de slachtoffers gerust te stellen, dat Nederland en de politieke elite onder aanvoering van Mark Rutte er alles aan gedaan had om de daders ter verantwoording te brengen, wetende dat de zogenaamde daders nog in Rusland wonen.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

5 thoughts on “MH-17 ramp, 17 Juli 2014, de waarheid is ver te zoeken, aanloop naar de oorlog tegen Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *