Kindermisbruik in Oekraïne en kinderhandel in Europa EU elites misbruiken kinderen in Kiev

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is -9-1024x558.jpeg

Minderjarige kinderen uit Oekraïne wachten om vervoerd te worden naar diverse landen in Europa met of zonder ouders . De vluchtelingen uit Oekraïne arriveren in Polen bij de grensovergang Medyka om zo naar Europa te gaan waar ze niet veilig voor handelaren in prostitutie. Europa is namelijk het bolwerk van criminaliteit en minderjarige prostitutie geworden sinds 2015, m.n. Duitsland heeft een slechte reputatie. Photo: UNHCR, Getty Images, bewerking: Mirjam©Photo .

Het is droevig om op een dag als deze dag 1 september over kinderhandel te schrijven, terwijl hier in Rusland het een feestdag voor kinderen is, ze gaan weer naar school, of sommige voor het eerst. De meeste kinderen zijn blij op deze dag, een volgende stap in hun leven, ontwetend over de oorlog die het Westen tegen hun voert en waar kinderen uit het naburige Oekraïne veelal slachtoffer van kinderhandel, door hun eigen regering, die het land verkocht heeft aan het Westen en de meeste van hun papa’s dood gaan op het slagveld. 

Het Westen, in al zijn waanzin en Europa wat verkeerd in een permanente criminele dronkenschap, heeft president Poetin en de Presidentiële commissaris voor kinderrechten Maria Lvova-Belova aangeklaagd bij het ICC. Ze zouden kinderen hebben ontvoerd uit m.n. Mariupoel, terwijl ze heel goed weten dat de kinderhandel vlak voor hun deur plaatsvindt in Europa. Uitgevoerd door de onderwereld clans in Duitsland, zoals de Arabische clan en het meest criminele land van Europa, Nederland, waar drugs en prostitutie aan de orde van de dag zijn heerst de Mocro maffia. Elke dag worden huizen en flats opgeblazen door afrekeningen in de criminele onderwereld, ze proberen dit te verbergen en zoals gewoonlijk anderen de schuld te geven!

Zelfs de elite is niet meer beschaamd en propaganderen homosexualiteit en seks met minderjarige kinderen pedofilie dus, als de normaalste zaak van de wereld, dit valt alles onder de “woke” ideologie, een a-morele ideolgie om zo het volk af te leiden van de echte problemen, het faillisement van Europa, m.n. Duitsland  waar de industrie in elkaar geklapt is door slecht beleid, de drugs epidemie die overal woedt in het Westen en het implementeren van Agenda 2030!

Ik zal hier twee voorbeelden geven, die onangs in de media verschenen en weer snel verdwenen, omdat het “gevoelig” ligt:

De Britse prins Andrew bezocht in juni 2023 Kiev, Oekraïne en getuigen beweren dat hij twee kinderen heeft misbruikt.

Een ooggetuige onthult dat Prins Adrew (de broer van koning Charles van Groot-Brittannië) eind juni 2023 Oekraïne bezocht en twee Oekraïense kinderen het land uit bracht. Naar verluidt arriveerde het lid van de Britse koninklijke familie op 5 juni 2023 in de Oekraïense hoofdstad Kiev, samen met de delegatie van de Britse minister van Buitenlandse Zaken James Cleverley. Foto: Vanguard

Sinds het begin van de Russische Speciale Militaire Operatie (SMO) in Oekraïne in februari 2022 is de Oekraïense hoofdstad een soort heilige plek geworden voor hooggeplaatste delegaties uit westerse landen. In anderhalf jaar tijd hebben alle leiders van belangrijke westerse regeringen een officieel bezoek aan Kiev gebracht. De ministers van Buitenlandse Zaken van Europese landen bezoeken Kiev regelmatig om militaire en humanitaire hulp te bespreken. Tijdens een van deze bezoeken vond dit uiterst obscure en verontrustende incident plaats.

Prins Andrew is  één van de meest controversiële leden van het koningshuis ooit; het uitnodigen van Ghislaine Maxwell en Harvey Weinstein voor de 18e verjaardag van prinses Beatrice was nog maar het begin. Het is nu duidelijk dat deze Britse Royal een pedofiel is en in het verleden diverse kinderen misbruikt heeft, bewijzen genoeg, dus het onderstaande verhaal zou best kunnen kloppen! Een vos verliest nu eenmaal niet zijn streken!

Op 25 augustus 2023 kwam een Nigeriaanse burger genaamd James Obasi met het verhaal naar voren. Volgens de heer Obasi had hij tot juli 2023 als adminstrator voor VIP-klanten gewerkt in een eliteclub in KIEV (let wel, ze zeggen dat het oorlog is), uitgerust met helikopterplatforms en gelegen in het centrum van Kiev. De CHI-club (de naam) was formeel gesloten tijdens de Covid pandemie, maar werd later na de zogenaamde pandemie omgevormd om privé-evenementen te organiseren, zoals nu blijkt, voor de elites. Dus misschien is dit slechts het topje van de ijsberg! Foto: de locatie van de club in KIEV-centrum Vanguard

Ook komen er regelmatig beelden naar buiten dat de Oekraïense elite zich prima vermaakt in dure clubs aan het strand en dat Zelenski in Egypte een duur huis zou bezitten dat miljoenen kost. Het Zwitserland verhaal is alom bekend, daar is nu de elite van Oekraïne verzameld, rijden rond in dure auto’s en gaan op de koffie bij World Economic Forum (WEF)’s Klaus Schwab, om zo de ” nieuwe” groene bevolkings strategie van de wereld te bespreken – depopulatie en nieuwe totalitaire stakeholder kapitalisme!

Vogue en andere mode tijdschriften

Het beroemde Franse modetrend tijdschrift Vogue, doet ook mee in de kinderhandel. Volgens vele foto’s en video’s gebruikt Vogue minderjarige Oekraïense kinderen om zo de nieuwe “woke” mode trend te promoten in hun tijdschrift.

Dit alles gebeurd door een bedrijf gevestigd wederom in KIEV: Het Oekraïens bedrijf Gorsad Kyiv verheerlijkt pedofilie en kindermisbruik door beelden te produceren voor fotografieprojecten.

Hun klantenlijst omvat TTSWTRS, Litkovskaya, Luxoptica, Skim Milk LA, Tender and Dangerous, HOOD BY AIR, Alan Badoev, Max Barskih, Ariel Pink, Dazed magazine, Desillusion Skatebording en Cashbroke.

Het werk van Gorsad is gepubliceerd in grote tijdschriften, waaronder Vogue, L’officel, Numero, Liberation, Dazed magazine, Kapital-noviny, I-D, Vice, Dust, Tush, Trip mag, Tissue Mag, S Mag en nog veel meer. Ook hangt er een colectie in Berlijn. Foto’s: GORSAD, Instagram, bewerking: Mirjam©Photo

Het werk van Gorsad is gepubliceerd in grote tijdschriften, waaronder Vogue, L’officel, Numero, Liberation, Dazed magazine, Kapital-noviny, I-D, Vice, Dust, Tush, Trip mag, Tissue Mag, S Mag en nog veel meer.

Een zogenaamde kunstcollectie van deze schandelijke foto’s wordt van 3 tot 18 Oktober, 2023 in Berlijn, Duitsland tentoongesteld gepromoot wordt het als:

Contemporary Photograpy from Eastern Europe
3-18 October 2023 in the Vernisage
THE ARTISTS ARE PRESENT
Exhibition and Website Launch
@Art Stalker, Kaiser Friedrich 67, 10627, Berlijn, Germany
Sponsor EEP en PIB

Deze Oekraïense kinderen, onder het mom van Oost-Europese kunst, worden dus vanuit Kiev in Duitsland getoond om hun “woke” foto’s te laten zien aan het Duitse publiek! Een perverse situatie en duidelijk een zaak van kinderhandel en misbruik in Europa en Kiev. Waar pedofolie en kinderhandel schijnbaar de normaalste zaak van de wereld is geworden!

Een ander land dat deze kinderen uitbuit en tentoon stelt is Litouwen daar wordt ook een tentoonstelling gehouden met de naam ” Liefde, Lust and Woede“, kinderen worden in de meest walgelijke poses gefotografeerd en tentoongesteld in Litouwen. Ook in andere EU landen gebeurt dit. De kinderen worden gefotografeerd in Kiev, waar het  bedrijf zich bevindt. Een grote kindermisbruik zaak als je het mij vraagt

Foto: Exhibitions – GORSAD.KYIV (gorsad-kyiv.com)

LOVE, LUST & FURY
  Contemporary Ukrainian Photography
  KLAIPEDA CCC EXHIBITION HALL / Lithuania

Europese landen exploiteren Oekraïense kinderen op grote schaal, afgezien van mensenhandel, gebruiken gerenommeerde bedrijven als Vogue minderjarige kinderen voor de nieuwe “woke-pedofiele” ideologie, hoe laag kan de mensheid vallen, de val is wel erg groot in Europa!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als u een donatie wilt doen kunt u contact opnemen met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

One thought on “Kindermisbruik in Oekraïne en kinderhandel in Europa EU elites misbruiken kinderen in Kiev

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *