Nederland en het Westen willen geen vrede geen onderhandelingen maar oorlog wie boeit het nog?

Recentelijk is er een motie ingediend door de politieke partij Forum voor Democratie (FVD) over het opstarten van vredesonderhandelingen met Rusland en de NATO wat verworpen is door bijna alle partijen. Foto’s: Blackbox en Getty Images, bewerking: Mirjam©Photo

Onlangs is tijdens een debat in de Tweede Kamer een motie ingediend door Thierry Baudet van de politieke partij Forum voor Democratie (FvD), een belangrijke motie, die feitelijk gaat over het leven en dood van honderdduizenden mensen uit Oekraïne en Rusland, maar ook over NAVO-soldaten en misschien wel miljoenen burgers, als de Derde Wereldoorlog echt uitbreekt en dat wordt met de dag meer waarschijnlijker dan mensen denken, die verblind zijn door westerse propaganda, en erger nog, onverschillig zijn. De motie ging over staakt-het-vuren en vrede, waar ieder weldenkend mens het mee eens moet zijn!

Over een voortrekkersrol in het opstarten van vredesonderhandelingen tussen de NAVO en Rusland om zo spoedig mogelijk een staakt-het-vuren te bereiken!

Of Forum voor Democratie nu je partij is op wie zou je willen stemmen of niet is in dit geval ondergeschikt, het gaat om oorlog en vrede over leven en dood, maar politiek Den Haag is zo verblind door hun haat tegen Rusland of de indoctrinatie van Amerika en haar talloze oorlogen, en erger nog de haat tegen Forum voor Democratie, dat niemand met ze wil samenwerken en zelfs niet meer in staat zijn naar “redelijke” argumenten te luisteren, de politiek blijft in mijn ogen door en door “verrot”. Door nee te zeggen tegen deze hele belangrijke stap tonen ze eens te meer aan dat ze oorlog willen en geen vrede, of erger nog alles onderschatten en door hun verzkiezingswaanzin oorlog en vrede geen belangrijk thema meer vinden!

Zelfs christelijke partijen als de SGP van CU stemden tegen en gaven hiermee toestemming tot de voortzetting van de oorlog!

Politici in den Haag weten het best dat de NAVO betrokken is bij deze oorlog en dat veel NAVO-soldaten in Oekraïne tegen Rusland vechten en als ze het niet weten zijn ze dom en ongeschikt voor de politiek. Ze liegen alleen maar, speciaal nu de verkiezingen er weer aan komen. Ooit had ik bijvoorbeeld Pieter Omtzigt iets hoger ingeschat na met hem en Harry van Bommel ons ingezet te hebben voor de Syrische zaak (de gruwelijke oorlog), maar het blijkt nu duidelijk dat hij alleen bezorgd was voor zichzelf en zijn Syrische/Turkse familie en blind is voor wat er zich nu afspeelt.

Maar hij is niet de enigste, alle politici schijnen een meer “belangrijke” agenda te hebben dan zich bezig te houden met vredesonderhandelingen of nadenken over oorlog en vrede om zo de stabiliteit van de wereld te garanderen ook die van Nederland, dit noem ik onverschilligheid die hen duur te staan komt, zo ook de Nederlandse bevolking, waarvan de meerderheid “stekeblind” en onverschillig is!

We zien het nu al gebeuren in Duitsland, waar de meest “domme” regering ooit een nieuwe energietransitie wil, die zo met hun medeweten de Nordstream II pijpleiding heeft laten opblazen, op verzoek van de VS. Duitsland is afhankelijk van de import van gas, daar wordt namelijk gas voor het opwekken van elektriciteit gebruikt. De industrie in Duitsland is totaal kapot en staat op de rand van de afgrond, het eens zo welvarende land, de motor van Europa is niet meer. Duitse bedrijven zoeken hun “heil” in andere landen, de inflatie stijgt en veel Duitsers kunnen net als Nederlanders niet meer rondkomen. Natuurlijk is de grote winnaar in dit verhaal de VS die hun dure LNG gas nu aan Duitsland verkopen, dat was de opzet.

Vandaag is het precies een jaar geleden dat de Nord Stream-gasleidingen werden gesaboteerd. De autoriteiten van de Europese landen hebben nog steeds geen interesse getoond in het doorgronden van de werkelijke oorzaken. In hun gezamenlijke onderzoek komen Der Spiegel en ZDF tot de conclusie dat er gezocht moet worden naar mensen die deze faciliteit, die ook van strategisch belang is voor Duitsland, hebben vernietigd in Kiev.

Dan is er nog het “probleem” van de asielzoekers, vluchtelingen of immigranten, hoe je het ook wilt noemen, die in Nederland een beetje de situatie van het Kerstverhaal weergeven: “er was geen plaats meer in de herberg” en je hebt een dodelijke cocktail die de ondergang van Europa inluiden en dan heb ik het nog niets eens over de LGBT waanzin.

Schijnbaar is het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld om “wapens voor de vrede” te leveren wapens die door Oekrainers of hun Westerse huurlingen gebruikt worden om Russen te doden net als in 1940-1945, maar wie boeit dat nog tegenwoordig in Nederland? Misschien een handjevol mensen die net als ik zien en gezien hebben wat wapens of oorlogen met mensen doen.

Wie boeit het in Nederland nog dat de begraafplaatsen in Oekraïne groeien met de dag, waar wekelijks honderden jonge mannen begraven worden, die op verzoek van de fascistische Zelensky en de VS voor het “vaderland” moet dienen en als vanzelfsprekend beschouwd wordt in Nederland. Niemand boeit het zeker de politici niet!

Wie boeit het dat de feiten verdraait worden dag in dag uit? Niemand, slechts een handjevol mensen die de waarheid willen weten over de coup van 2014 in Kiev van Europa en de VS en dat de Russische bevolking in de Donbas sinds 2014 uitgemoord wordt door hun regime in Kiev, ondersteund door het Westen! Of kinderen in Donetsk stad die elke dag sterven door Amerikaanse HIMARS of wapentuig van de NATO!

Wie boeit het überhaupt nog? Of de Westerse pers de feiten verdraait en alle zogenaamde experts hun haat en strategieën over de oorlog en over Rusland spuien in zogenaamde gerenommeerde kranten of praatprogramma’s op de pseudo onafhankelijke televisiezenders!

Wie boeit het nog dat de situatie van de Russen in Europa is te vergelijken met de periode 1933-1945, met name in de Baltische Staten, niemand boeit dit, als ze maar antisemitisme kunnen roepen, zonder te weten wat het eigenlijk inhoudt!

Antisemitisme Is de discriminerende en racistische behandeling van mensen op basis van een vermeende etniciteit, het woord betekent letterlijk ‘haat jegens alle Semieten, waarmee de Semitische volkeren, sprekers van Semitische talen worden bedoeld, dus ook Arabisch, die jarenlang gediscrimineerd zijn en uitgemoord in de Irak en Syrië oorlogen. Foto: Getty Images

Wie neemt de moeite naar mij te luisteren, die in de Donbass was en afgeschilderd wordt als een propaganda maker voor Poetin en geen echte journalist, door het slijk gehaald door zogenaamde onderzoeks platformen, zonder mij te vragen om toestemming natuurlijk of ze het kunnen publiceren, wat voor een opleiding ik wel niet heb en wat mijn bevindingen zijn in de Donbass. Maar wie boeit dat?

Wie boeit het nog? Niemand, zo is de onverschilligheid en domheid in de Nederlandse huiskamers, media en politiek binnengeslopen, maar zeg nou zelf wie boeit dat überhaupt nog in Nederland. Het Westen is waanzinnig geworden en gaat ten onder aan haar onverschilligheid, iets wat mij totaal niet meer boeit, hun verdiende loon zou ik zeggen!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *