De PVV heeft gewonnen en nu?

Wilders van de PVV de grote winaar voor en tegenstanders in de kranten en reguliere propaganda media deze morgen. Foto;’s: Telegraaf, NRC, NOS, bewerking: Mirjam©Photo

Niemand zag het aankomen, maar de PVV van Geert Wilders is de grootste partij van Nederland geworden, misschien was het enigszins wel te verwachten, Nederland en de rest van Europa zijn in chaos, te veel immigranten, te veel World Economic Forum (WEF), te veel digitale euro’s, te veel klimaat en te veel boeren in Nederland met hun zogenaamde stikstofprobleem.

Wilders heeft een makkelijke oplossing voor de Nederlanders die snakken naar een ander beleid, na 13 jaar Rutte en de uitverkoop van Nederland en dan heb ik het nog niets eens over de kosten en schuld voor deelname aan alle oorlogen van de laatste decennia, tijdens het bewind van de VVD. Afghanistan, Libië, Irak, Syrië, Oekraïne en nu Gaza. Zijn oplossing is asielzoekers eruit, Nederland weer voor Nederlanders, uit de EU, een nobel streven zou je denken! 

Maar gaat dit echt gebeuren? Als de PVV een coalitie moet gaan vormen, zal het erg moeilijk worden, met wie? Met de VVD, het NSC? De partij van PVDA-GroenLinks is uitgesloten. Frans Timmermans huilde bijna gisterenavond over zijn verlies en reageerde zoals altijd zeer emotioneel, te emotioneel voor een premierskandidaat, ook waren zijn woorden radicaal te noemen over de uitslag!

De meeste Nederlandse en Westerse gesponsorde media in het Westen keurde Wilders af en overdrijven zoals gewoonlijk schromelijk met titels als zou Nederland naar de verdoemenis gaan en de andere kant de ultra-rechtse media zoals de in de tweede oorlog foute krant de Telegraaf waren blij, immers de Telegraaf is de spreekbuis van Wilders en schreef trouwens walgelijke artikelen over mij.

Ook moet niet vergeten worden dat de partij van Wilders eigenlijk geen echte partij is en geen leden heeft. De partij wordt gesponsord door Zionistische Israelische lobbies in de VS. Met de Israëlische vlag (en Nederlandse) op de achtergrond vierde Wilders de exitpoll waarin een grote Nederlandse verkiezingsoverwinning werd voorspeld.

” Een video die online circuleert, toont Wilders in zijn kantoor, zichtbaar blij bij het horen van de resultaten van de exitpoll, met een Israëlische vlag ( en Nederlandse) op de achtergrond.
Wilders’ reactie op een golf van anti-immigratiegevoelens, waarbij hij de vluchtelingenstroom de schuld gaf van asielzoekersstromen en voortbouwde op wijdverbreide zorgen over de kosten van levensonderhoud en het overbelaste gezondheidszorgsysteem. De overwinning van Wilders kwam twee maanden na overwinning van de anti-EU-populist Robert Fico in Slowakije.
Eerder deze week werd de extreemrechtse econoom Javier Milei tot president van Argentinië gekozen. De 53-jarige heeft diepe genegenheid geuit voor Israël en het jodendom in het algemeen.
Vorig jaar vormde Italië na de verkiezingsoverwinning van Giorgia Meloni de meest rechtse regering sinds de Tweede Wereldoorlog.
Schrijft het Israelische (Mossad) magazine Ynetnews.

En wat deed Giorgia Meloni, zij sloot zich aan bij het anti-Rusland kamp, zoals Wilders waarschijnlijk ook zal doen, immers hij moet met de NSC of de VVD gaan regeren, die beiden, zoals alle Nederlandse partijen, tegen Rusland zijn en voor de oorlog, de proxy oorlog. Foto: HP de Tijd

Ook de utopie dat Nederland uit de EU zal vetrekken zal een utopie blijven, immers kijk maar wat er gebeurde met het VK, toen zij de Brexit hadden, een lang moelijk proces en daarbij is Nederand ÉÉN van de oprichters van de EU.

https://rightsforum.org/israel-lobby-verenigt-zich-aanval-op-vn-organisatie-palestijnse-vluchtelingen/

Er zal in principe in het buitenland beleid niets veranderen, ook zijn er geruchten dat Mark Rutte de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO wordt, dus tja moet men loyaal blijven t.o.v Oekraïne en natuurlijk wordt er een pro-Israelische standpunt ingenomen, dat Israel tientallen kinderen vermoord heeft in de Gaza doet er niet toe. Het binnenlandse beleid zal zich waarschijnlijk verharden, meer discriminatie en Islam haat that’s all! Nu afwachten op de eventuele nieuwe coalitie en premier!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

2 thoughts on “De PVV heeft gewonnen en nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *