Help de Russen komen, Nederland moet mobiliseren en de dienstplicht komt terug!

Het Westen is wanhopig en wil dat de Nederlanders (en ook de Duitsers en Belgen) nu worden gemobiliseerd om tegen de Russen te vechten, Foto’s: Andere Tijden, RTL nieuws, bewerking: Mirjam©Photo

De afgelopen dagen is er overal in Nederland propaganda geweest. Overal waarschuwingen in de zogenaamde media, de Russen komen eraan, dus Nederland moet mobiliseren anders worden we aangevallen door de Russen. In andere media staat dat president Poetin een ontsnappingsplan voor zichzelf heeft, het doelwit is Venezuela of Syrië. Propaganda die verwarring zaait, maar dit is uiteraard de bedoeling, Oekraïne is aan het verliezen, sinds de start van de Speciale Militaire Operatie zijn er tienduizenden soldaten gesneuveld, ondanks de “wapens voor de vrede” uit het Westen!

‘Maatschappij moet klaar zijn’

Baas Nederlandse landmacht waarschuwt voor oorlog met Rusland | RTL Nieuws

“Nederland moet volgens Wijnen een voorbeeld nemen aan Zweden, Finland en de Baltische staten. Die landen grenzen aan of liggen dicht bij Rusland en de bevolking is er volgens de baas van de landmacht beter voorbereid op een oorlog met de grote buur. De commandant staat niet alleen. Eerder deze maand zei de stafchef van het Belgische leger al dat hij vreest voor een oorlog met Rusland. Ook hij wilde een betere voorbereiding. Voormalig commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif zei toen tegen RTL Nieuws het met hem eens te zijn: “Poetin luistert niet naar rede, alleen naar macht.”

Ook Duitsland overweegt om de militaire dienstplicht opnieuw in te voeren.
De Bundeswehr kampt met een dramatisch tekort aan personeel. De Duitse minister van Defensie Boris Pistorius opende het debat over de herinvoering van de dienstplicht. Dus ook de oosterburen, Duitsland, die de Slag om Stalingrad (23 augustus 1942 – 2 februari 1943) verloor, wat wordt beschouwd als het keerpunt van de Tweede Wereldoorlog in Europa, willen de dienstplicht. Het Duitse 6e Leger werd uiteindelijk volledig vernietigd door het Rode Leger, dat slechts een paar maanden eerder vrijwel verslagen leek. De Duitsers doen het opnieuw voor de derde keer in de geschiedenis, (eerste keer in WO-I) en willen alweer vechten tegen de Russen.

In 1941 had Duitsland gepoogd door middel van Operatie Barbarossa de Sovjet-Unie een snelle en totale nederlaag toe te brengen. Het Duitse leger leed onder zware logistieke problemen en uiteindelijk werd de Duitse opmars door de zware Russische winter een halt toegeroepen. Wikipedia Slag om Stalingrad – Wikipedia

De Tweede Wereldoorlog is nooit geëindigd

De overgave van Duitsland op 8 mei 1945 had in principe het einde van de Tweede Wereldoorlog moeten betekenen, maar dat was het niet. Zoals ik vaak heb geschreven, over Operatie Paperclip, waarbij hoge SS-officieren, wetenschappers en kampbeulen naar de VS werden overgebracht om te werken aan de nieuwe ‘oorlogstechnieken’ en ‘medische experimenten’ die nu verder ontwikkeld zijn en gebruikt worden, sinds 1945 voor nieuwe oorlogsvoering. Denk maar aan al die oorlogen waar de VS (en partners EU/NAVO) sinds 1945 bij betrokken zijn geweest en nu nog aan de laatse oorlog in Oekraïne.

Rusland is altijd de vijand van Europa geweest omdat het sinds 1917 communistisch werd, maar het communisme viel in 1989-1990. Vóór de Tweede Wereldoorlog beschuldigden Europa en vooral Duitsland de Joden ervan bolsjewieken te zijn en dat de hele communistische regering uit Joden zou bestaan, was de propaganda. De ‘Russen’ zijn een slavische bevolking, dus ook een wreed volk en geen partij voor de Arische Duitsers en West-Europeanen, dus moesten ze dood en verslagen worden.

Je zou denken dat met de val van het communisme de Europeanen, dat wil zeggen de politici en de elites, tot bezinning gekomen zouden zijn, omdat hiermee ook een einde kwam aan de ‘koude oorlog’, die was ontstaan en gepland was onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog. Hiervoor had het ‘Arische’ ras de Joden nodig; veel Joden waren vóór de Tweede Wereldoorlog naar Amerika geëmigreerd en velen van hen waren goed opgeleid en in grote getallen te vinden in politiek en bankwezen. Ook werd er een nieuwe politieke stroming in het leven geroepen het zionisme, die nu veel leed en oorlogen veroozaakt in Palestina.

Maar na 1990 was het nog steeds niet voorbij, Rusland was geen communistisch land meer maar werd in de jaren negentig geplunderd door de kapitalisten van het Westen, de Russen kenden immers het kapitalisme niet en waren daardoor een gemakkelijke prooi voor het Westen. Ze werden berooid achtergelaten door deze nieuwe roofbaronnen van het kapitalisme, tot het jaar 2000, toen werden de zaken op orde gebracht door de eerste regering onder leiding van president Poetin en ging het berg opwaarts met het land.

De Tweede Wereldoorlog eindigde toen de Amerikanen atoombommen gooiden op de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki. Na de oorlog ontstond een nieuwe wereldorde. De spanningen tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie liepen na de nederlaag van Nazi-Duitsland steeds hoger op. De streng bewaakte grenzen stonden al snel bekend als het IJzeren Gordijn, een term die bedacht is door Winston Churchill. Foto: IS Geschiedenis.

Na 2000 probeerde Rusland zich bij het Westen zich aan te sluiten via de diplomatie van president Poetin en de eersteklas diplomaat, minister van Buitenlandse Zaken Lavrov. Maar het mocht niet baten: het Westen leefde en leeft nog steeds in de termen van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog en zag en ziet Rusland nog steeds als een communistisch land.

Rusland dacht dat het partners had gevonden in de EU-landen, die voor hen een voorbeeld waren van democratie en vrijheid, maar, zoals president Poetin onlangs zei, we hadden ongelijk: het Westen is nooit eerlijk geweest (voor zover politici eerlijk zijn) tegen Rusland en, zoals we nu zien, willen ze nog steeds de vernietiging van Rusland en de controle over het grote land overnemen, met al zijn rijkdommen, zoals olie, gas en diamanten (een kleine selectie van de rijkdommen).

Westerse politici, elite en de rijken van het Westen, lijken nog steeds in deze onrealistische wereld te leven, ondanks de modernisering en de opkomst van het internet, en nu met de bedreiging van Kunstmatige Intelligentie (KI) die een bedreiging voor de mensheid zal gaan vormen, zeggen ze, al hoeft dat niet natuurlijk, de mens zelf kan het nog stoppen en reguleren.

We moeten zelfs met een nieuwe wereldoorlog rekening houden. Al heeft het Westen nog niet de militare capaciteit daarvoor.

Het is paniekzaaierij, ze zijn bang hun controle te verliezen, het Westen is immers al sinds 1945 de belangrijkste wereldorde (unipolair) en lang daarvoor, door kolonisatie van veel landen in de wereld, waren ze ‘heer en meester’. Ze zijn bang en terecht, hun heerschappij is voorbij en daarom zullen ze er alles aan doen om hun macht te behouden. Zelfs een nieuwe (wereld)oorlog staat op de agenda van deze “verstoorde” elite, die je zelfs boosaardig zou kunnen noemen.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *