Wordt 2024 het beslissende jaar? Een jaar vol chaos en oorlog ligt voor ons

Er heerst overal chaos, oorlog vernietigt mensenlevens en politici in het Westen die er niets om geven, zo lijkt het. Foto’s: Getty Images, Shutter Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Heb jij dat ook als je ’s ochtends wakker wordt en het zogenaamde nieuws leest? Het enige wat je tegenwoordig kunt lezen gaat over oorlog, doodslag en moord, het lijkt alsof de wereld in brand staat. We kunnen met recht zeggen dat het niet langer een kwestie is van wanneer de Derde Wereldoorlog zal uitbreken, maar dat die al een tijdje geleden is begonnen!

De Amerikaanse oorlog samen met de landen van de Europese Unie tegen Rusland in Oekraïne , die begon als een proxy-oorlog, is uitgegroeid tot een wrede oorlog, waarin het Westen, tegen beter weten in, miljarden euro’s inpompt en wapens blijft leveren voor ‘vrede’, een oorlog die heeft het leven gekost aan duizenden Oekraïners, die de speelbal van het Westen zijn.

Het lijkt alsof Europese politici gehersenspoeld zijn door wie of wat? Vanwege geld, macht of zijn ze gewoon blind? Dat laatste geloof ik niet. Ik herinner me altijd de zin die ‘oorlogsmisdadiger’ ex-premier Mark Rutte van Nederland zei tijdens één van zijn vele persconferenties, tijdens de corona pandemie (oorlog) die aan de Nederlandse bevolking werd opgelegd, helaas deed toen het grootste deel van de wereld mee aan dit sociale experiment. Het Westen had destijds nog het grootste deel van de wereld in haar macht. Nu niet meer, hun wereld hegemonie en “verstoorde” wereldbeeld, valt als een kaartenhuis in elkaar en ze verliezen aan macht, ook bij hun eigen bevolking!

De wereld van vóór coronacrisis keert niet meer terug een uitspraak van ex-premier Mark Rutte en andere zogenaamde politici in het Westen.

Wat bedoelde hij (en al die andere westerse leiders) daarmee? Ging het over de pandemie? Nee, het ging al over macht en de afnemende macht van de westerse wereld op het wereldtoneel. Uit deze woorden kunnen we ook concluderen dat de westerse landen feitelijk op de rand van een faillissement stonden en nog steeds op de rand van een faillissement staan.

De VS zijn een afnemende wereldmacht

Overal kun je vinden, zien en lezen hoe de VS zijn geëvolueerd van een supermacht, een economisch wonder in de jaren zestig en zeventig, tot, hun eigen geliefde term voor Afrika, een derdewereldland.

In de westerse pers wordt deze armoede, in de VS beschreven als gevolg van de Corona-pandemie, maar uiteraard stonden de VS (nu ook Europa) al op de rand van een faillissement en was de corona-pandemie slechts een politiek instrument, zoals ex-premier Mark Rutte. zei: de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn!

Geconfronteerd met een pandemie (en nu oorlogen), een ongekende economische en sociale crisis, lijken de Verenigde Staten op de rand van de afgrond te staan. Amerikanen uit de middenklasse die zich nu op de armoedegrens bevinden.

Het enige wat je hoeft te doen is op YouTube kijken en je ziet de vele video’s van gewone Amerikaanse burgers die het verval, de vele daklozen, het drugsgebruik en de ongezonde levensstijl in de VS filmen. Wat vooral opvalt is de domheid van de Amerikanen (niet allemaal natuurlijk). Het land is getransformeerd in het kamp van Biden of Trump, beiden niet echt voor vrede en welvaart. Als je aan Trump denkt, denk ik aan Israël en Biden? Het resultaat nu zichtbaar en geëvolueerd tot een Derde Wereldoorlog. Het lijkt erop dat dit virus van domheid en corruptie ook Europa heeft besmet.

De positie van de Verenigde Staten als supermacht wordt beïnvloed door hun militaire kracht, technologische innovatie, diplomatieke invloed en meer. Deze drie punten zijn ze het verliezen of hebben ze al gedeeltelijk verloren. Foto: Cartoonstock

Hoe Europa wordt opgezogen wordt door de VS

In het westerse nieuws hoor je veel ‘specialisten’ praten over de EU, het Oekraïense conflict of de oorlog in Gaza. Velen praten over hoe de dingen zouden kunnen aflopen, maar weinigen praten over de echte oorzaken.

De kampen in de VS zijn duidelijk: in de VS ben je een Republikein, meestal een zionist, gezien de sterke evangelische boodschap en ultraconservatief, of je bent een Democraat, woke, liberaal, globalist en gelooft vast in het ‘wonder’ van Amerika, en verdedigd haar oorlogen over de hele wereld en de bezetting van Europa, maak maar een keuze, voor mij zijn beide niets.

Persoonlijk geloof ik meer in een soeverein wereldbeeld, waarin de bevolking zelf beslist over haar land, cultuur, tegen oorlogen en voor persvrijheid, meningsuiting en vrijheid van geloof, zoals ooit werd beschreven in de grondwetten van veel EU-landen, maar tegenwoordig worden deze basis rechten niet gerespecteerd en geïmplementeerd.

De Europese waarden en normen zijn veel ouder dan die van de VS, waar vooral criminelen uit Groot-Brittannië en de Europa naartoe werden gestuurd; het was vroeger een strafkolonie van de Britten en Fransen, ook Nederland heeft een (korte) rol gespeeld in de VS net als in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada.

Volgens veel burgers, vooral in Duitsland, wordt Europa ‘bezet’ door de VS, die Europa in 1944-1945 hebben bevrijd van hun eigen moorddadige Europeanen, de nazi’s. Sindsdien hebben ze (VS) Europa niet meer verlaten en geleidelijk werd Europa gekoloniseerd en veramerikaniseerd.

Uiteraard beweren zogenaamde Westerse media en politici dat dat niet zo is, maar denk maar aan TV, Sociale media, Ramstein VS/bases in Duitsland, de Amerikaanse kernraketten die in Volkel staan, de oorlogen en ga zo maar door… Foto: Cartoonstock

Maar nu ze te ver zijn gegaan en ze weten het, staat Europa, ook al beweren de media en politici van niet en wordt het afgedaan als propaganda, op veel gebieden aan de rand van de afgrond.

De oorlog tegen Rusland, het ondersteunen van de genocide in Palestina (Gaza), het uitlokken van oorlogen in het Midden-Oosten, het vermoorden van presidenten (op bevel van de VS) zoals Sadam Hoessein en Muammar Gaddafi, het vernietigen van landen door bombardementen, het gebruik van witte fosfor en verarmd uranium die Irak en haar bevolking volledig verwoest hebben en Afghanistan in een middeleeuws land veranderd. En Europa, de leiders en de media deden en doen al die jaren mee, kritiekloos.

Ook zullen we meer terrorisme zien dit jaar, de stad Belgorod in Rusland wordt al een week aangevallen door Oekraïners, met drones. De nieuwe vorm van oorlogsvoering. Het is niet het front dat wordt aangevallen, maar alleen burgerdoelen.

Europa zelf is de weg van totale controle ingeslagen voor haar eigen burgers, met de introductie van de nieuwe CDBC-valuta (digitale Euro) en een eigen sociaal kredietsysteem voor het reguleren van de CO2-uitstoot per persoon in 2024, waar met name de boeren het veld voor moeten ruimen. Het beperken van de vrijheid met het idee van 15 minuten steden, transhumanistische propaganda (eigenlijk LGBT) en het beperken van de pers, daardoor bestaat de ‘vrije’ pers eigenlijk niet meer, de persvrijheid is verdwenen en de bevolking wordt alleen nog maar bediend door dagelijkse propaganda in zogenaamde nieuwsuitzendingen, gecreëerd en goedgekeurd door (lokale) overheden en het EU-blok.

De financiën van de EU worden gedomineerd door de geldstroom van de Open Society Foundation, die wordt gefinancierd en is opgericht door de miljardair George Soros, beter bekend als “de man die de Bank van England oplichtte” in 1992, feitelijk een eersteklas oplichter die zich voordoet als filantroop. Foto: Follow the money.

We kunnen concluderen dat Europa meegezogen wordt in de ondergang van Amerika, denk aan al het geld dat in wapens voor Oekraïne en eerder in Syrië is gepompt, waar Nederland 22 jihadistische groeperingen onder leiding van Mark Rutte financierde, daarom noem ik hem nog steeds een ‘oorlogsmisdadiger’, hij wist het en had nee kunnen zeggen tegen de VS, net zoals Duitsland deed met de Amerikaanse oorlog tegen Irak in 2003.

De schimmige wereld van klimaathysterie (Al Gore begon er mee), die wordt gefinancierd door de superrijken en de bevolking in armoede stort, de EU wil immers op verzoek van de VS geen gas meer uit Rusland, nee Rusland heeft de kraan NIET dichtgedraaid Europa moest het op verzoek van de VS doen. Net zoals de Nordstream II die op verzoek van de VS moest worden opgeblazen, bewijsmateriaal is overal te vinden. Het onhandige bewijs dat Oekraïne dit deed, verscheen vervolgens als propaganda in de Westerse zogenaamde media.

Duitsland is nu in de greep van de-industrialisatie, een ongekende stroom vluchtelingen die gemakkelijk kan worden gestopt, klimaathysterie enzovoort. Niet alleen Duitsland, maar alle landen, vooral de westerse EU-landen, worden overvallen door een hysterie die zal leiden tot zijn eigen vernietiging en het gaat nog sneller dan verwacht!

In 2024 zullen we nog veel meer oorlogen, burgeroorlogen en geweld zien, de chaos zal compleet zijn

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *