Chaos in Nederland en Duitsland -duistere krachten zijn bezig met de verwoesting van welvaart in het eens zo stabiele Europa

We zien overal veel oorlogen plaatsvinden. Waarom? De redenen liggen voor de hand. Foto: Getty Images, Shutter Stock, bewerking: Mirjam©Photo

VN-secretaris-generaal Antonio Guterres heeft gewaarschuwd voor chaos. Hij waarschuwt voor chaos, maar waarom waarschuwde hij niet eerder? Het is al chaos, Rusland en Oekraïne, de Arabische Lente van 2011, de Gaza en de Midden-oosten oorlog alles gesteund door Israel en het Westen/NAVO landen.

De westerse wereld, inclusief Israël, zijn criminele staten (de leiders) onder het mom van democratie, hebben ze zoveel menselijk leven vernietigd, en dat gaat nog steeds door tot op de dag van vandaag , dit moet worden gestopt in het belang van de mensheid. Het zou beter geweest zijn als de VN-secretaris-generaal Antonio Guterres deze landen waarschuwt en hen opdracht geeft te stoppen met hun waanzin en vernietiging van de mensheid op deze aarde en tot nu toe hebben we maar één aarde en zijn we allemaal mensen, zelfs dieren behandelen elkaar beter dan de situatie die we nu zien.

Guterres aanhoudende oorlog van Israël in de Gazastrook, en uitte zijn bezorgdheid dat de wereld een ‘tijdperk van chaos’ binnengaat.

Over welke donkere krachten spreek ik? Nee het is geen complottheorie of zo, maar gewoon de zelfdestructie van de Europeanen, aangewakkerd door de Amerikanen, die er altijd op bedacht zijn om Europa voor hun karretje te spannen, Duitsland is sinds 1945 bezet (West Duitsland), Japan ook en vele andere landen hebben een Amerikaanse militaire basis, zogenaamd voor vrede. Amerika is de grote kolonisator geworden na de Tweede Wereldoorlog en nu verliezen ze hun hegemonie.  Dit doet zeer en ze slepen Europa mee in hun waanzin, een waanzin zoals je alleen in Amerika kunt vinden.

Nederland en Duitsland

We zullen beginnen met Nederland, al leef ik zelf in Rusland en kan Nederland niet bezoeken (een te groot risico gevangenis en zo), blijf ik de ontwikkelingen natuurlijk op de voet volgen.

(Daarom o.a. niet naar Nederland) De overgrote meerderheid van de Russische buitenlandse propagandisten zijn burgers van de EU, de Verenigde Staten, Canada of andere westerse landen. Hoewel ze actief betrokken zijn bij propaganda ten gunste van Rusland, heeft de internationale gemeenschap niet adequaat op hun activiteiten gereageerd: verwijdering uit publieke posities, de invoering van sancties en onderzoeken naar persoonlijke betrokkenheid bij misdaden. Molfar benadrukt de ernst van de acties van buitenlandse propagandisten om de territoriale integriteit en soevereiniteit van staten te ondermijnen en het internationaal recht te manipuleren. Foreign propagandists of the Russian Federation – Molfar

Nederland is niet Nederland meer, het eens zo nuchtere volk is gevangen in de waanzin van de dag, de hype en leugens van de Amerikanen, vooral de media, hebben de overhand genomen en natuurlijk is de heterogene bevolking nu een soort “woke” multiculturele samenleving geworden, met culturen die met elkaar botsen en daar heb je het fenomeen polarisatie. Niemand weet meer wat links of rechts is (politiek) wat socialisme, communisme of fascisme is, alles is een grote verwarring, misschien het doel van degene die achter de schermen aan de touwtjes trekken, dan bedoel ik de media, de VS, de EU en de billionairen, m.n. de Amerikaanse die verenigd zijn in fascistische globalisatie.

Coalitie en kabinetsvorming zijn in rook opgegaan door interne verdeeldheid, maar bovenal door de corrupte politiek. Afgesproken was (achter de schermen) dat Frans Timmermans de nieuwe premier van Nederland wordt en Mark Rutte de baas van de NAVO en daar wordt nu hard aan gewerkt. Pieter Omtzigt (zijn broer werkt bij het World Economic Forum WEF) heeft de droom van Geert Wilders vernietigd en de droom van Timmermans en Rutte nieuw leven ingeblazen! Foto: NOS

” Het overleg tussen NSC, PVV, BBB en VVD over een coalitie is voorlopig afgelopen. NSC heeft zich teruggetrokken. Na aandringen heeft de partij een overzicht gekregen van brieven van de ministeries over de staat van de overheidsfinanciën. Door het lezen van de brieven is NSC zeer geschrokken, schrijft Omtzigt in een verklaring. NSC stelt vast dat we sinds vandaag met andere financiële verwachtingen voor de komende jaren zitten. NSC wil onder geen enkel beding beloftes maken aan Nederlanders, waarvan zij van tevoren weet dat dit loze beloftes zijn die de komende kabinetsperiode niet waargemaakt kunnen worden,” vervolgt Omtzigt”.

Omtzigt is geschrokken over de financiële staat van Nederland? Wat heeft dat te betekenen? Is Nederland, het ultra-rijke land, nu failliet of zo? Volgens Europarlementariër Dorien Rookmaker, lid van Forum voor Democratie zegt dat we alles kunnen verwachten. “Na vier jaar EU-parlement kan ik u zeggen: het is allemaal nog veel erger dan in uw stoutste nachtmerries (bron Ninefornews).” Of is het gewoon een politiek spelletje, immers afgesproken is dat Rutte de baas van de NAVO moet worden en Frans Timmermans premier van Nederland. Dan kan de oorlog met Rusland gewoon verder gaan en “groene” Frans kan de plannen van het WEF verder uitvoeren. Wilders is een leuke bijkomstigheid, hij is immers een Zionist en zal ten alle tijden Nederland en Israël  blijven verdedigen, vooral Israël   is natuurlijk nu extra belangrijk, je kunt hem vergelijken met de “maffe” president van  Argentinië   Javier Milei.  Natuurlijk is er veel meer aan de hand in Nederland, de boeren etc, maar daarover in een ander artikel.

Duitsland

Bij de oosterburen van Nederland is de chaos compleet. Afgezien van het feit dat de “groenen” die samen met de SPD (zoiets als de PvdA) regeren in een zogenaamde AMPEL regering en op grote schaal deïndustrialisatie uitvoeren, wat ook in hun plannen staat en i.o.v het WEF (die de meeste Europese regeringen in haar zak hebben). Het eens zo welvarende Duitsland staat nu op de rand van de (WEF) afgrond en de plannen voor een zogenaamde “groene” economie is desastreus te noemen.

De jeugd is totaal geïndoctrineerd (bij West-Duitsers gaat dat altijd iets sneller dan Nederlanders) en kleeft zich vast aan snelwegen, vliegtuigen en gooit verf of olie op beroemde schilderijen, alles voor het klimaat, de groep Extinction Rebellion (gefinancierd door o.a. George Soros) is een extreme uitwas van de Groene beweging een moderne versie van Greenpeace en net zoiets als de RAF in vroegere jaren op een ander gebied natuurlijk.

Daarbij hebben ze ongeveer tussen 2 en 3 miljoen “vluchtelingen” en tendens stijgende, een conflict tussen Moslims en Joden speelt zich af, minstens 1 miljoen “vluchtelingen” zijn Islamitische landen en daarbij nog extreme Jihadisten (ISIS-DAESH) die bij de grote stroom in 2015 zijn binnengekomen. 

De “verstoorde” Duitse regering is niet in staat te regeren en valt van de ene crises in de andere en probeert krampachtig zogenaamde anti-rechts-fascistische demonstraties te organiseren, die voluit in het nieuws komen, natuurlijk zijn de aanhangers meestal Groenen of andere groepen hierboven genoemd. De rest is volgens hen fascitisch en rechts-extreem. Een regering die niet meer weet wat fascime of extremisme is en zelf de genocide in Gaza goedkeurt en oorlog met Rusland. Terwijl Duitsland 26 miljoen Russen heeft vermoord in de Tweede Wereldoorlog. The Painful Separation and Downfall of Europe — Strategic Culture (strategic-culture.su)

Er is ook een nieuwe beweging genaamd Correctiv, zoiets als Bellingcat, maar meer in de stijl van de voormalige Sicherheits Dienst (SED) of Bundes Nachrichten Dienst (BND) in de vorm van zogenaamde ‘burgerjournalistiek’ die burgers en media met elkaar verbindt. Journalisten, Bloggers en YouTubers gaan controleren op nepnieuws, zoals onlangs het schandaal bij de Süddeutsche Zeitung: Hoofdredacteur doorzoekt eigen redactie. De Süddeutsche zocht in de telefoons en e-mails van haar redactie naar een ‘mol’. Verslaggevers Zonder Grenzen ziet de bescherming van bronnen in gevaar.

Ook is het tijdschrift Compact al verboden omdat het extreem rechts zou zijn en is het tijdschrift uit de Duitse kiosken en boekhandels verwijderd. Natuurlijk wordt deze zogenaamde journalistiek ook weer gesponsord door George Soros, volgens der Spiegel. Een mooi staaltje censuur, maar als de burgers in de EU wakker zijn, moeten ze dit al zien aankomen door de nieuwe DSA wet en het zal nog erger worden nu het fascistische beleid aan de verliezende hand is. 

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *