De PVV wil regeren en Rusland de pan in hakken omdat Rutte’s NAVO baantje moet worden veiliggesteld

Geert Wilders (PVV) wil regeren en is daarom nu voorstander van de oorlog van het Westen in Oekraïne en uiteraard is Wilders een zionist en kan hij zichzelf gelijkstellen met de ‘maffe’ president van Argentinië Javier Milei, die pleit voor de derde tempel in Jeruzalem (Al-Quds) , Foto’s: ANP, Getty Images, NRC, Volkskrant, redactie: Mirjam©Photo

Onlangs was er weer eens een debat in de Tweede Kamer, wat sinds jaren niets meer voorstelt, de uitkomst is altijd voorspelbaar, moties en amendementen worden sinds jaar en dag nooit meer uitgevoerd, de burgers zijn monddood gemaakt, door allerlei wetten en opruiende media campagnes, democratie is een woord in de “Dikke van Dalen”, en slechts een woord, door de oude Grieken in het leven geroepen. De rechtsstaat is ook allang “dood”, denk maar aan de kindertoeslag affaire, de illegale oorlogen van de Westerse landen sinds decennia, wat overblijft zijn “hypes”, lege woorden en beloftes die niet nagekomen worden en resulteren in politiek bedrog en intriges, net als in de tijden van het ondergaande Romeinse rijk.

Nu Nederland heeft gekozen voor een ‘rechtse’ regering, al bestaan de links en rechtse stroming allang niet meer, zoals ik al eerder schreef, net als democratie zijn het slechts woorden. Wilders zou geen wapens meer leveren aan Oekraïne en misschien zelfs de oorlog met Rusland stopzetten (hoewel het woord oorlog tot nu toe niet is gevallen uit zijn mond), maar ja, er is een nieuwe oorlog, van Israël, die momenteel genocide pleegt op de Palestijnen en sinds Wilders net als Milei het Joodse geloof aanhangt en nog erger een zionist is, moeten uiteraard alle Arabieren verdreven worden en liefst vermoord, volgens plan van de ultrarechtse groeperingen, gelieerd aan de Amerikaans-Joodse kolonisten en Wilders dient twee landen, Nederland en Israël en is een fan van de ultra-Joodse groeperingen, die hem waarschijnlijk hem financieren, want de PVV is geen politieke partij maar een stichting.

Tijdens zijn eerste bezoek (als President) zei de Argentijnse Milei dat hij de ambassade naar Jeruzalem zal verhuizen. Vergezeld met zijn persoonlijke rabbijn vertelde de pro-Israëlische leider aan president Herzog dat zijn land er ook aan werkt om Hamas tot een terreurorganisatie te verklaren. Momenteel hebben de Verenigde Staten, Guatemala, Honduras, Papoea-Nieuw-Guinea en Kosovo ambassades in Jeruzalem. Andere landen, waaronder Hongarije en Tsjechië, hebben ambassadekantoren in de hoofdstad. Met Wilders zal Nederand snel volgen. Foto: Israël Times

Terug naar Oekraïne, voorheen was er een semi-neutrale opstelling van de PVV, voorman Wilders, die gehyped werd in diverse media als zijnde een Rusland aanhanger, omdat hij jaren geleden de organisatie van Alexander Dugin bezocht, maar verder geen aanhanger van deze organisatie is en dit lang voor de Speciale Militaire Operatie was, heeft nu, of liever gezegd zijn stichting, zijn mening veranderd en Raymond de Roon, die als er een regering met de PVV komt, waarschijnlijk minister van Buitenlandse zaken zal worden, zei gisteren in debat over Oekraïne iets opmerkelijks.     

” Rusland moet de pan in gehakt worden”

De Nederlandse media hebben de zogenaamde vriendschap met Alexander Dugin gebruikt als leugens tegen Wilders, omdat het zogenaamde “linkse” kamp van de “schaduwregering” Frans Timmermans als favoriet bestempelt, niet voor niets heeft hij zijn prestigeuze baantje bij de EU opgegeven, hij wondt er ook geen doekjes om, hij wil premier van Nederland worden, en dat zal waarschijnlijk ook gaan gebeuren.

In 2017 schreven de zogenaamde media” Nederlandse veiligheidsdiensten houden ernstig rekening met Russische inmenging in de komende Tweede Kamerverkiezingen en we stemmen met een potlood om de verkiezingscomputers mogelijk door de Russen zouden worden gehackt.
Volgens Alexander Dugin, die ze steenvast de raadgever van de Russische president Vladimir Poetin noemen, zonder enig bewijs, hij is waarschijnlijk net zomin als ik in het Kremlin geweest, is dit onzin. ‘De Nederlandse verkiezingen zijn voor Moskou volstrekt oninteressant zei hij. Wilders is niet onze vriend’. Waarom niet? Omdat Wilders een Zionist is en Rusland telt ongeveer 14 miljoen Moslims die vredig samenleven in Rusland ook zijn er veel arbeidsmigranten uit de Kaukasus, het aantal ligt waarschijnlijk veel hoger!

Natuurlijk proberen allerlei Nederlandse (meestal van het establishment) media de connectie te leggen met het Kremlin en Trump, een wirwar van aannames en idiote verhalen, die niets met de realiteit te maken hebben, zoals veel artikelen in het Westen over Rusland. De feiten zijn duidelijk Wilders is een Zionist, hangt het Joodse geloof aan, getrouwd met een Joodse Zioniste en verdedigd Israel in alles, hij dient twee “belangen” Nederand en Israël.

Terug naar het debat met Raymond de Roon PVV (ook een fervernt Zionist) met de kamer, die onlangs in een debat dus iets totaal opmerkelijks zei, hij vindt niet alleen dat Rusland de pan in gehakt moet worden, noemt Rusland verder de “vijand” van Europa, maar gevraagd werd naar de wapen leveranties. Zijn antwoord was dat zijn partij niet tegen deze wapenleveranties aan Oekraïne is maar de wapens in Nederland moeten blijven, omdat de PVV, net als haar NAVO-bondgenoten (PVV was altijd tegen de NAVO en EU) een oorlog met Rusland verwacht en wie kan de PVV garanderen dat Oekraïne de oorlog wint?

De titel van deze video is verkeerd, maar de video is gemaakt door PVV aanhangers, eigenlijk zou de titel moeten zijn: PVVer van Roon wil Rusland de pan in hakken. Bij ongeveer 9 min 30 zegt hij dit!

Ook kreeg Wilders bezoek van de Oekraïense ambassadeur, na zijn overwinning in januari 2024, waarna hij op X (voorheen Twitter) zijn steun verkondigde aan Oekraïne .

Wilders heeft ook beloofd aan de kiezer dat hij iets zou doen aan de grote “illegale” immigratie, maar door het steunen van de Israelische oorlog (genocide) op de Palestijnen in de Gaza, zullen er duizenden, in ieder geval meer dan een miljoen vluchtelingen de kant van Europa op komen. Natuurlijk ook veel meer Oekrainers, die na onderzoek van nota bene de BBC, massaal het land illegaal verlaten, bang zijn om gerekruteerd te worden voor het leger en in grote getalen Europa binnenstromen. Niet de vluchtelingen zijn het probleem, maar de oorlogen van ook Nederland en steun van Wilders’s stichting genaamd de PVV, hij zal het probleem niet oplossen, het zijn slechte campagne beloftes en politieke leugens.

Uit #BBCEyeInvestigation is gebleken dat bijna 20.000 mannen sinds het begin van de oorlog het land illegaal zijn ontvlucht om te voorkomen dat ze opgeroepen zouden worden. Nog eens 21.000 mensen hebben geprobeerd te vertrekken, maar zijn door de Oekraïense autoriteiten opgepakt. Velen kwamen eruit door illegaal de grens over te steken, anderen betaalden aanzienlijke steekpenningen om een medische vrijstelling te kopen. Maar het aantal is veel groter, hun families zijn nu in Europa, als vluchteling, ook in Nederland natuurlijk.

Maar Wilders zal waarschijnlijk geen Premier van Nederland worden, om diverse redenen, Mark Rutte, die op campagne (voor hemzelf) tour is “in de Westerse wereld, immers het Westen heeft een nieuwe muur, dit keer door henzelf”, en zich gedraagt alsof hij nog premier van Nederland is, hij heeft een belangrijke missie (voor hemzelf), hij wil de nieuwe baas van de NAVO worden en komende maand, volgens de NOS kan de beslissing vallen!

Natuurlijk kan de NAVO geen tegenstanders als premier van Nederland, tegen de oorlog tegen Rusland dulden (ze noemen het steevast de invasie van Rusland) en dus denk ik persoonlijk dat Wilders geen premier wordt, al doet hij nog zo zijn best en draait net als zijn leermeester Rutte “met alle winden mee”, denk ik nog steeds dat Frans Timmermans het wordt. De keuze van het establishment, de “groene goeroe en toneelspeler van de MH17”. Hij zal Rutte onvoorwaardelijk steunen in allerlei oorlogen die de NATO komend jaar plant, te beginnen met Rusland. De corridor naar Kaliningrad is erg belangrijk, Nederland zal daar soldaten heensturen volgens de krant van Wilders en de foute krant in de 2e wereldoorlog de Telegraaf en ook het leger meldt dit in een reeks artikelen!  Immers Nederland is in oorlog met Rusland, zoals de man die zich nog premier waant, totdat hij de NAVO baas is, Mark Rutte, zegt!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

One thought on “De PVV wil regeren en Rusland de pan in hakken omdat Rutte’s NAVO baantje moet worden veiliggesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *