De Woke ideologie, oorlog en uitverkoop van Nederland jaagt Nederlanders weg

Agenda 2030, oorlogsrethoriek en de woke ideologie jagen Nederlanders weg uit Nederland, het loopt totaal uit de hand. Foto’s: Getty Images, De Limburger, bewerking: Mirjam©Photo

Sinds 2020 is de agenda van de elites/politici voor iedereen duidelijk, het begon met de Covid-19 (Corona) pandemie. Wat niet de dodelijkste pandemie ooit bleek te zijn, wat de elites ons wilden laten geloven was een leugen, de pandemie werd gebruikt als een sociaal controle-experiment en natuurlijk de farmaceutische industrie, die miljarden heeft verdiend aan de vaccins, die ik nog steeds biologische wapens noem, ook een experiment op de bevolking. Zoals we nu weten zijn er veel “plotselinge doden” te betreuren, veel myocarditis en onverklaarbare kankervormen. Hoe zou dat toch komen?

Dit is allemaal onderdeel van Agenda-2030, die de Verenigde Naties (UN) zo mooi verwoordt in zogenaamde 17 mondiale ontwikkelingsdoelen, genaamde Sustainable Development Goals (SDG’s). Ze werden in 2015 opgericht met als doel “vrede en welvaart voor mensen en de planeet, nu en in de toekomst”, hoe ironisch als we naar de toestand in de wereld anno 2024 kijken. Het is onwaarschijnlijk dat de meeste of alle doelstellingen in 2030 zullen worden bereikt, gelukkig maar, laten we het in ieder geval hopen!

Het klinkt toch mooi al deze doelen, maar elites en politici uit het Westen vertellen nooit de waarheid, het is een verkooppraatje wat zoals we nu zien niet echt werkt, het praatje. De wereld staat in brand, het vuurtje is opgestookt door deze elites zelf, die wapens voor vrede sturen aan Oekraïne, 15 minuten steden inrichten, bedrijven failliet laten gaan voor het klimaat. Digitale transformatie doorvoeren, we moeten (eerst de elites natuurlijk) “transhuman” worden en daardoor hebben we geen geslacht meer is het credo en daar komt de “woke” campagne in beeld. Homo, Lesbisch is al eeuwen een verschijnsel in de menselijke natuur, waar de wereld goed mee kon leven, iedere cultuur deed dat op zijn eigen manier. Nu worden deze mensen (wat eigenlijk een afwijking in hormonen is, dat mag je natuurlijk niet zeggen in het Westen) gebruikt voor de “woke” doelstelling, m.a.w. voor de “transhuman” agenda en daarbij worden transgenders gebruikt en andere.

Een transgender persoon is iemand wiens genderidentiteit verschilt van de genderidentiteit die doorgaans wordt geassocieerd met het geslacht dat hij of zij bij de geboorte heeft gekregen.Sommige transgenders hebben medische hulp nodig bij de overgang van het ene geslacht naar het andere. Alweer een medische verklaring en zo oud als “de weg naar Rome” , het wordt nu (mis) gebruikt voor Agenda 2030. Een foto van transgenders in de 19e eeuw. Fotograaf Stacey Yates

Nederland en andere Europese landen kon goed leven met deze mensen en zover ik weet was het nooit een issue, het is zoals het nu in Rusland is, je moet je aan de regels houden en wat je thuis doet, moet je zelf weten (natuurlijk binnen de perken van het fatsoen). Het Westen verspreidt alweer leugens in haar zogenaamde media, waarin ze stellen dat deze mensen worden vervolgd. Dit is niet waar, vervolgd worden mensen die aan kinderen komen en de LGBT agenda propaganderen voor geslachtsveranderingen bij kinderen, wat onder kindermisbruik valt!

Ook weten we uit vele voorbeelden dat kindermisbruik in Europese landen op grote schaal voorkomt, al beweren de media en politici dat dit niet het geval is. Kinderprostitutie door vluchtelingen uit ‘oorlogsgebieden’, pedofilie, in het verleden pedofilie van Europeanen in Thailand, de Epstein-zaak, de Joris Demmink-zaak in Nederland, waarbij leden van de VVD, waarschijnlijk ook Mark Rutte en de koninklijke familie betrokken zijn en natuurlijk de grote Mark Dutroux-zaak in België.

Dit zijn maar een paar van de vele zaken: kinderen worden nu nog minder beschermd door de overheid, ze mogen hormoonblokkers slikken voor geslachtsverandering en pedofilie moet niet zo zwaar bestraft worden is de nieuwe norm . Dit noemen ze de “woke” agenda, een duivelse agenda als je het goed beschouwd!

https://rumble.com/v4f3br3-russia-reminds-me-of-europe-before-it-went-woke-when-culture-was-respected-.html

Na als deze “ellende” genoemd te hebben, is er natuurlijk de “oorlog”, het Westen noemt het oorlog van Rusland tegen ook het Westen, Nederlanders en andere Europeanen worden gek gemaakt met oorlogshitserij in de media, “de boze Russen komen ook naar Nederland” zo heet het .

Overal in de media schrijven en zeggen ze het, vreemd genoeg hebben de Westerse landen direct na de “pandemie” de oorlog tegen Rusland uitgeroepen (niet officieel) natuurlijk en nu financieren ze de genocide in Gaza, waar dagelijks kinderen vermoord worden door ook Nederlandse steun aan de oorlogsindustrie van Israël. Israël, samen zijn ze met Noord-Korea bijna de enige landen die niet hun nucleaire arsenaal bekend willen maken, m.a.w. niet geratificeerd bij het International Atomic Energy Agency (IAEA)

Of de Russen komen en wanneer, dat wordt er weer niet bij verteld. Maar dát de Russen komen, daar zijn alle deskundigen wel van overtuigd. Waar die overtuiging vandaan komt, wordt niet naar gevraagd.  In de ons omringende landen wordt het defensiebudget opgevoerd. Ook een vorm van dienstplicht is ineens bespreekbaar. Ook Nederland blijft hierin niet achter en ook hier gaat het defensiebudget omhoog. Met alleen de aanschaf van materieel zijn we er echter niet. Al dat gloednieuwe spul moet ook bediend worden. Dus ook de personeelswerving gaat in een hogere versnelling. De Russen komen – EdeDorp

Al deze oorlogsretoriek, woke, Covid-pandemie en natuurlijk het onbehagen door de oprukkende censuur in de pers, de digitale wereld (is overal), wat leidt tot uitgebreide censuur, vooral in Nederland. Ook is Nederland dé proeftuin voor Agenda 2030, want het is een klein land, en de benoeming van Mark Rutte (de man van oorlog en vaccinatie) tot hoofd van de NAVO maakt Nederlanders ook onzeker. Daarom zie je dat dissidenten als Jeroen PolsWillem Engel (en ikzelf natuurlijk) Nederland hebben verlaten. Ieder heeft op zijn of haar manier geprobeerd te bewijzen dat de elites en politici te machtig, corrupt en zelfs boosaardig zijn, maar het mocht niet baten, helaas lopen er nog steeds talloze “makke” schapen rond. In het verleden waren er dissidenten zoals Willem Oltmans, die later, na ongeveer dertig jaar, gelijk kregen over de walgelijke oorlogen die ook uit naam van Nederland gevoerd zijn.

Er is geen ruimte meer voor discussie en kritiek, dat is weg, kritiek wordt de kop in gedrukt en discussie eenzijdig, zonder kritiek natuurlijk. Het is triest dat Nederland vervallen is tot een soort totalitaire staat, geregeerd door “marionetten” van het grote geld en instituties zoals het World Economic Forum (WEF), World Health Organisation (WHO) en nu Rutte zijn droombaan bij de NAVO krijgt kan hij eindelijk zijn oorlog (op) voeren tegen Rusland!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

3 thoughts on “De Woke ideologie, oorlog en uitverkoop van Nederland jaagt Nederlanders weg

  1. Sonja van den Ende;Kunt u Maria Zakharova (woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland) op Twitter vertellen dat mijn Twitter (Sprink) is geblokkeerd, waarschijnlijk om politieke redenen, omdat ik vaak met haar van gedachten wisselde over de politieke situatie. Dit is opnieuw een bevestiging dat wij in het Westen in fascisme leven!Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *