Van premier tot dictator tot-secretaris-generaal van de NAVO, de carrière van Mark Rutte  

Ex-premier Mark Rutte van Nederland was ooit een liberaal en voor het bedrijfsleven nu heeft hij voor de afbraak van Nederland gezorgd en ronduit dictatoriale trekjes gekregen, wat is er gebeurd met deze man? Foto’s: NOS, Getty Images, NATO, bewerking: Mirjam©Photo

Ik heb de kans gehad om Mark Rutte, eerst van dichtbij, later en nu van veraf te analyseren en ben tot de schrikbarende conclusie gekomen dat hij zich werkelijk gedraagt als een dictator, de hoofdfoto mag dan ironie uitstralen, maar de werkelijkheid is heel erg!  Misschien kan ik vanuit het “verre” Rusland zijn transformatie nog beter zien als Nederlanders zelf, immers ik ken beide kanten van het waanzinnige verhaal die het Westen onder Markt Rutte vertelt aan zijn volk en aan de burgers van EU/NAVO.

Hij is niet de enige, zeg ik erbij, die geradicaliseerd is en trekjes van een dictator vertoont, denk maar aan Frans Timmermans, die de meest walgelijke beschuldigingen uit aan het adres van Geert Wilders, die de nieuw gekozen premier zou moeten worden van Nederland. Maar zoals ik al vele malen schrijf en zeg, hij wordt het niet, het wordt Frans Timmermans, die zich nu opstelt als een gefrustreerde schooljongen, met dictatoriale trekjes, hij is nog net niet aan het stampvoeten, maar het scheelt niet veel!

Frans Timmermans, hij heeft zijn prestige job bij de Europese Unie opgegeven, om wat? Om toe te zien hoe Geert Wilders premier wordt? Natuurlijk niet, dat gaat niet gebeuren, dat kan gewoon niet. Rutte, de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, die samen met Frans hun waanzinnige oorlog tegen Rusland voort moeten zetten kunnen dat niet laten gebeuren. Frans is de huilebalk van de MH17, klimaatgoeroe en Rutte die is zo waanzinnig geworden, dat het bijna lijkt of de man lijdt aan “grootheidswaanzin”. Foto: Shutterstock

In de Wikipedia van Frans Timmermans staat iets bijzonders, het claimt dat Frans Timmermans een Russische krijgsgevangenen ondervrager was tijdens zijn militaire dienst bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) (MIVD). Nu ken ik persoonlijk zelf wel meerdere Nederlanders die in de jaren tachtig voor deze dienst werkte en Russisch leerde, er was immers de koude oorlog, maar lieden als Frans zijn blijven hangen in de koude oorlog en zijn waarschijnlijk geradicaliseerd, dat verklaart zijn gedrag tijdens het proces en het neerschieten van de de MH17 en net als Rutte zijn regelrechte haat tegen Rusland. Gevaarlijk zulke personen die het land moeten besturen, erg gevaarlijk, beide Timmermans en Rutte kunnen geschaard worden onder een nieuw soort fascisme/totalitairisme dat nu zijn weg gevonden heeft in het eens zo vrije en tolerante Nederland.

Terug naar Mark Rutte, waar dit artikel tenslotte om gaat. Stond hij en dat zeg ik niet zelf, bekend als een leugenaar, vele politici in de tweede kamer heb ik de term horen uitspreken, tijdens debatten en de kranten stonden vol met spotprenten, waar hij meestal afgebeeld werd als het sprookjesfiguur van Gepetto, Pinokkio, wiens neus steeds langer werd, naarmate hij steeds meer loog. Daar kon men misschien nog enigszins om lachen, maar de tekenen van waazin en dictatoriale trekjes waren al aanwezig. Hoe langer hij aan de macht was, hoe erger het werd. Volgens mij lijdt hij ook aan het “narcisme” syndroom, Nederland moest het “beste jongetje van de klas” worden en zijn en Mark zelf ook natuurlijk! Hij is het lichtende voorbeeld voor allerlei organisaties, waar Nederland (hij zegt het zelf) een belangrijke rol speelt zoals het meest besproken World Economic Forum (WEF) waar Mark nog beschreven wordt als een “liberaal” persoon.

Ik heb al eens een artikel over hem geschreven, over de “vuile zaakjes in Oekraïne” die Mark en zijn regering het liefst onder tafel schuiven en verklaart ook het “inlegvelletje” nadat de meerderheid van de Nederlandse bevolking NEE gestemd had tegen een associatieverdrag (2016) van Oekraïne met de EU, niet alleen wegens corruptie, maar in principe was het al een soort oorlogsverklaring aan Rusland. Ook schreef ik in juli 2023 al, dat Mark Rutte niet zomaar van het “toneel” zou verdwijnen maar waarschijnlijk een hoge internationale positie zou krijgen en inderdaad (helaas) krijg ik gelijk!

Maar afgelopen week werd het echt pijnlijk duidelijk dat Rutte geradicaliseerd is en Nederland alweer in het verderf stort, door zijn (bijna persoonlijk zou ik zeggen) oorlogsretoriek tegen Rusland. Vanuit München, waar de jaarlijkse security conferentie wordt gehouden, gaf hij een kort interview aan de NOS, nieuwsuur, waar hij uitspraken deed, die ik durf te zeggen, Hitler in zijn tijd ook in de “Bierkeller” in München bezigde, met een andere strekking, maar dat ging ook over oorlog en verderf. Hitler zei op 24 februari 1941 de volgende woorden (een deel de rest per link).

Geleverd in München, Duitsland, 24 februari 1941
24 februari is voor ons altijd, en terecht, een dag vol levendige herinneringen. Op deze datum en vanuit deze zaal begon de verbazingwekkende mars van de Beweging naar de overwinning, die haar naar het roer van het Reich bracht, naar het leiderschap van de natie en haar lot. Voor mij is deze dag ook een geweldige dag. Het komt beslist zelden voor dat een politieke leider voor dezelfde groep volgelingen kan staan die zijn eerste grote publieke optreden eenentwintig jaar eerder hebben toegejuicht, en hetzelfde programma kan herhalen. Zelden kan iemand dezelfde leerstellingen verkondigen en deze eenentwintig jaar lang in praktijk brengen, zonder ooit ook maar één onderdeel van zijn oorspronkelijke programma op te geven.

Tijdens deze conferentie kwam het bericht van de dood van Alexey Navalny, wat Rutte in zijn uitspraken nog geradicaliseerde maakt, alsof het een familielid betrof, zo reageerde hij, trouwens ook alle andere leiders die aanwezig waren, dit geeft weer dat deze elite’s meer om elkaar geven dan hun bevolking. Ook heel raar, was de vrouw/weduwe van Navalny aanwezig op deze conferentie. Het is een raar toneelspel waar we allemaal getuigen van werden en totaal zonder enige realiteitszin. Het merendeel van de Nederlandse en ook Europese bevolking (wat er nog van over is gezien de omvolking door asielzoekers/migranten) wil vrede met Rusland, in ieder geval het stoppen van “wapens voor de vrede”.

Het korte interview met Nieuwsuur was buiten alle porporties hij zei o.a. het volgende;

“Mensen moeten niet zeuren over Trump wordt dan maar Amerikaans staatsburger als je dat wilt doen.” Wilders MOET Oekraïne steunen anders komt er geen nieuw kabinet. “Alles in belang van Amerika, onze bondgenoot en ja, anders wordt Europa bezet door Rusland, of haar invloedssferen en wordt Europa een lanceerplatform naar Amerika”.

Het hele interview hier te zien: Mark Rutte over de NAVO en steun aan Oekraïne (nos.nl)

Nog niet eerder in de politieke naoorlogse geschiedenis is het voorgekomen dat er zulke uitspraken gedaan worden door Nederlandse politici, dreigen aan Wilders en aan de Nederlandse bevolking om vooral niets over Trump, Rusland en de oorlog van deze waanzinnige te zeggen! Ook spreekt hij hier (niet direct) zijn voorkeur uit voor Biden, of Kamela Harris, die Biden zal vervangen, gezien zijn psychische staat en stelt het Amerikaanse continent boven Europa en Nederland. Niet één keer is het woord diplomatie, vredesonderhandelingen of wapenstilstand gevallen, alleen dreigingen en oorlog. Natuurlijk zullen de democraten winnen, net als Frans Timmermans, dat is een beklonken zaak. Voor de show zal Trump misschien winnen, net als Wilders, maar gezien het oorlogsscenario worden ze waarschijnlijk beide geen premier/president!

Oorlogspropaganda van de Nederandse staat. NOS-nieuwsuur is de spreekbuis van de Nederlandse staat!

Ook worden de Nederlandse en de Europese bevolking klaargestoomd voor oorlog met Rusland, wat natuurlijk erg “fout” gaat aflopen, gezien al de nucleaire wapens aan beide kanten. Daar spreken de meeste politici maar liever niet over, alleen hier in Rusland wordt er gewaarschuwd tegen deze onbezonnen reacties uit Europa. Het lijkt net alsof de Europese en Amerikaanse elites graag de derde wereldoorlog (die al ten dele bezig is natuurlijk) graag willen. Het is tijd met deze “waanzinnigen” af te rekenen, die niet alleen Nederland en Europa, maar de hele wereld in oorlog storten met Rusland, in het Midden Oosten, de genocide op de Palestijnen en alle andere oorlogen die ze op hun naam hebben staan, met name Mark Rutte is een gevaar voor de wereldvrede in zijn job als secretaris-generaal van de NAVO!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

7 thoughts on “Van premier tot dictator tot-secretaris-generaal van de NAVO, de carrière van Mark Rutte  

  1. Timmermans is notabene degene geweest die Roelie Post oneervol heeft ontslagen binnen het EP, nadat zij als klokkenluider, baby en kinderhandel in Roemenië wilde aanpakken! Zonder uitkering en ondergedoken wegens dreigementen leeft zij nu ondergedoken in een Fries gehucht…..zucht!

  2. Helaas ben ik het helemaal met U eens. Walgelijk hoe wij met zijn allen in een oorlog gerommeld worden. Ik strijd hier al jaren tegen maar het is aan dovenmansoren gericht. Een gek, een complotdenker word ik genoemd en de mensen gaan over tot de orde van de dag…..hoe lang nog voordat ook ons onmenselijk leed ten deel valt? Ik hoop dat Uw artikel veel gelezen en goed ontvangen wordt maar vooral de ogen opent van diegenen die nog slapen in de onwetendheid van een kapotte wereld.

    1. Complotdenker, en meer. Zo gaat het meestal. Ik vraag me werkelijk af hoe je je in NL nog kunt verzetten tegen de oorlog in Europa en Gaza. waar is de vredesbeweging van jaren ’80?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *