Europa gaat tot het uiterste provoceert oorlog en probeert verdeeldheid te zaaien in Rusland

Europa, en vooral Nederland, dat na de Baltische staten en Groot-Brittannië een prominente plaats inneemt, zijn de ergste landen qua russofobie en haat tegen alles wat Russisch is, zogenaamde specialisten in de vorm van media, zoals bijvoorbeeld de Moscow Times van Derk Sauer vertelt het Nederlandse volk via hun propagandamedium en via de politiek dat Rusland de grootste vijand is die er bestaat! Foto’s: Getty Images, Cartoon Stock, Moscow Times en Nato Media, bewerking: Mirjam©Photo

Eerst was er sprake van een andere provocatie campagne, waarbij ook Nederlandse journalisten van de NOS betrokken waren, zoals protesten van(Russiche) moeders, vrouwen en familieleden van soldaten, die de regering de schuld gaven van de oorlog in de Donbass. Deze demonstratie vond een tijdje geleden plaats op het Rode Plein in Moskou. De organisatoren kwamen met de hulp van westerse diplomaten en journalisten met een plan, het leek op de “dwaze moeders uit Argentinië“, journalisten werden tijdens deze demonstratie op het Rode plein kortstondig gearessteerd.

Meestal worden dit soort demonstraties, door andere landen georganiseerd via buitenlandse ambassades, die Westerse journalisten (die nog steeds aanwezig zijn) de opdracht geven ontevreden burgers te verzamelen en hen uiteraard te indoctrineren met westerse propaganda, in dit geval Rusland.

Onlangs was er de terroristische aanslag in Moskou, het Krokus-winkelcentrum, bestaande uit een winkelcentrum, fitness- en theaterafdeling, was het doelwit, helaas met succes, er kwamen ongeveer 140 mensen om het leven. De aanslagplegers waren Tadzjieken, maar al snel werd duidelijk dat zij niet het echte “brein” waren achter de aanslag, ze werden aangestuurd door Oekraine (SBU) en andere buitenlandse veiligheidsdiensten (CIA, MI5/6 etc). Iets wat het Westen direct als Russische propaganda veroordeelde en volgens alle Westerse media en politici was het (al na een uur van de aanslag) de schuld van ISIS-K (Daesh).

Natuurlijk schreven ze allemaal over de waarschuwing die uit Amerika was gekomen, ongeveer twee weken eerder had de Amerikaanse ambassade in Moskou HUN mensen opgeroepen niet naar CONCERTEN of drukke plaatsen zoals winkelcentra te gaan. Deze waarschuwing werd niet gegeven aan het Russische volk of de regering, daar maken de VS maken zich geen zorgen over, dat is zoals ze het noemen ‘bijkomende schade- collatoral damage’ alleen hun eigen volk en de Europeanen werden gewaarschuwd, d.w.z die nog steeds hier in Moskou zijn.

Het is natuurlijk wel een heel transparant plan, bijna doorgstoken kaart zou je denken! Hoe wisten zij (de VS) dat Tadzjieken deze aanval zouden plegen? Het hadden natuurlijk ook Oezbeken of andere Kaukasische landen kunnen zijn. Bovendien waarschuwde de Amerikaanse aftredende staatssecretaris van Politieke Zaken van 2021 tot 2024, Victoria Nuland, de ergste Russofoob van de VS, President Poetin, dat Rusland iets ergs te wachten stond, iets verschrikkelijks voor zijn land!

Victoria Nuland, die koekjes uitdeelde op het Maidanplein in Kiev en zei: ‘Fuck the EU’, is, zoals we het zouden kunnen noemen, de ‘peettante’ van de fascistische milities en terrorisme van Oekraïne, net zoals haar overleden collega John McCain de ‘peetvader’ was van ISIS (Daesh).

Je kunt je afvragen waarom Nederland nog steeds verbonden is met Amerika, dit heeft uiteraard alles te maken met ‘dirty business’ en andere onsmakelijke zaken. Ik denk dat het duidelijk is dat het Amerikaanse imperium, dat na de 2e (sommigen beweren de 1e) wereldoorlog een supermacht werd, een imperialistische supermacht en eenvoudigweg de rol van met name Groot-Brittannië overnam, maar ook van Nederland en oorlog voert in verre landen voor olie en andere minerale hulpbronnen, zoals uranium en lithium, onder het mom van democratie een land veroveren, een marionettenregering installeren en het land leeg plunderen.

Ik kan er niets anders van maken, Rusland valt nu ook ten prooi aan deze waanzin en criminele oorlogsvoering van de VS en bondgenoten Europa. Rusland is een rijk land vol met olie, gas en andere minerale hulpbronnen. De VS hebben Europa ervan overtuigd dat de ‘wereld zal vergaan’ als ze doorgaan met fossiele energie, zoals gas, en ‘domme’ politici, vooral in Duitsland, gaan daarin mee, de zogenaamde klimaat crisis, zoals sinds kort alle journalisten dit volgens de draaiboeken van de politici moeten noemen.

Gisteren werd bekend dat Augsburg de eerste Duitse stad wordt die zonder gas gaat en de Duitse transportminister Wissing heeft een nog krankzinniger plan bedacht: vanaf deze zomer een verkeersverbod in de weekenden! Dus Duitsers mogen niet rijden en dat in het weekend! Een krankzinnig plan, in een land dat bijna leeft in zijn auto!

De eerste grote stad in Duitsland voert de nieuwe wet op verwarming van minister van Economische Zaken Robert Habeck (Groenen) eerder dan gepland uit – met enorme gevolgen voor de gasklanten!
Augsburg (bijna 300.000 inwoners) wil zijn gasnetwerk afsluiten. Binnen tien jaar (liefst 5) zullen alle huishoudens geen gas meer hebben.
Augsburg will offenbar als erste Großstadt Gasnetz zurückbauen (augsburger-allgemeine.de) Foto: Cartoonstock

Terugkerend naar de propaganda van Nederland en in het bijzondereen artikel van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS), een staatsmedium, gefinancierd door de Nederlandse overheid met subsidies, schrijft het volgende:

Tadzjieken in Rusland na aanslag: ‘Men was al tegen ons, maar nu nog erger’

“Centraal-Aziaten in Rusland, met name Tadzjieken, hebben sinds de aanslag in Moskou vorige maand meer last van intimidatie, bedreigingen, (verbaal) geweld en discriminatie. Discriminatie komt al langer voor, maar de laatste weken neemt het toe, ervaren Tadzjieken”.

“Laatst zat ik in de metro, toen er een oudere, stevige man instapte. Hij zei: ‘Ik ben vies van je'”, vertelt de Tadzjiekse Bahtiyar aan de NOS. “Toen ik vroeg wat hij bedoelde, zei hij dat ik gewoon mijn spullen moest pakken en moest verdwijnen. Ik ben in mijn eigen land, antwoordde ik, ik heb de dubbele nationaliteit. De afgelopen weken waren heel zwaar. Familieleden van mij huurden een appartement. Ze zijn eruit gezet. Zomaar, uit het niets. Toen ze naar de reden vroegen, kregen ze te horen dat het aan hun uiterlijk ligt.”

Wie is de degene die schrijft ” Laatst zat in de metro etc“? Waarschijnlijk een van de laatste overgebleven NOS propagandisten genaamd Geert Groot Koerkamp, de rest van de zogenaamde kwaliteitsmedia uit Nederland is vetrokken, naar hun zeggen was ‘het te gevaarlijk’ hier!

Geert Groot Koerkamp verspreidt veel propaganda voor de NOS en andere propagandakranten in het Westen, zoals de Belgische VRT en Stentor of de Telegraaf, de Volkkrant of de NRC (een staatskrant) over Rusland. Het kan zijn dat het verhaal van hem afkomstig is, maar het kan ook totale fictie zijn, er staat geen naam bij het artikel, wat op zich al heel verdacht is ! Tadzjieken in Rusland na aanslag : ‘Men was al tegen ons, maar nu nog erger’ (nos.nl) Foto: NOS

Dit is precies wat ik bedoel met de titel: West-Europa-Nederland probeert oorlog en verdeeldheid te zaaien en haat aan te wakkeren onder de multiculturele gemeenschap in Rusland. Als het om andere redenen is geschreven, kunnen ze beter hun mond houden. Nederland zelf heeft (net als alle landen in West-Europa) enorme problemen met ‘vluchtelingen’.

Andere verontrustende berichten die helaas waar zijn, zoals de aankoop van munitie of F16’s, betaald met Nederlands belastinggeld, worden opgeschreven zonder commentaar of kritiek op de oorlog van het Westen tegen Rusland, er is geen Nederlandse propagandakrant die enige kritiek uit, anders ben je natuurlijk een Poetin-trol, een verrader zoals ik.

Het kabinet koopt voor 150 miljoen euro aan munitie voor F-16’s die aan Oekraïne wordt gegeven. Ook lucht en grondwapens worden geleverd, die door F-16’s gedropt kunnen worden, zo meldt demissionair minister Ollongren van Defensie. De munitie heeft Nederland niet zelf op voorraad, maar wordt direct bij de industrie aangekocht.

Bij 200.000 jongeren viel deze dagen de zogenoemde dienstplichtbrief op de mat. Die is bestemd voor alle jongeren die dit jaar 17 zijn of worden. In de brief staat dat ze zijn ingeschreven voor de militaire dienstplicht. Veel mensen denken dat die niet meer bestaat, maar dat klopt niet. De militaire dienstplicht geldt voor iedereen tussen de 17 en 45 jaar. Op naar het Oosten, vechten voor Oekraïne tegen Rusland is het credo! Bij 200.000 17-jarigen valt dienstplichtbrief op mat: ‘Bij dreigende oorlog volgt oproep’ | RTL Nieuws Foto: Drang naar het Oosten, Frank Seberechts | 9789463100830 | Boeken | bol

We kunnen zeggen dat Europa zich in een ‘waamzinnige’ fase bevindt, misschien zijn ze al te lang zonder oorlog geweest, nadat alle bloedbaden in Syrië, Irak, Libië en Afghanistan ‘een ver van mijn bed show’ waren is het tijd voor de echte oorlog, volgens politici! Nederland en Europa worden voorbereid op deelname van de Derde Wereldoorlog en hopelijk gaan zij niet met vol enthousiasme de oorlog in voor hun ‘meesters’, zoals zij dat in de Eerste en Tweede Wereldoorlog deden!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

freesuriyah (odysee.com)

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

2 thoughts on “Europa gaat tot het uiterste provoceert oorlog en probeert verdeeldheid te zaaien in Rusland

  1. Ik schrijf dit uit ervaring. Nederland heeft een regering die slechter is als welk land ook. Naar buiten toe lijkt deze regering democratisch gekozen maar niets is minder waar. De Nederlandse regering maak zich bewust schuldig aan alles wat slecht is. Fascisme, corruptie, discriminatie, uitbuiting en onderdrukking van het eigen volk en oorlogen financieren zijn dagelijkse praktijken voor de dictators in den Haag. Ik als vredelievend en voorheen trotse Nederlander schaam mij dan ook diep voor dit schorem dat niet alleen ons mooie land vernietigd maar met behulp van de geroofde centen van de burgers ook vele andere landen en daarmee mensen ten gronde richt. Dictator Rutte zegt dat het “onze oorlog” is tegen Rusland maar ik ben niet in oorlog met welk land dan ook, ik ben ook niet in oorlog met mensen die een ander geloof aanhangen of een andere huidskleur hebben. Ik ben in oorlog met de regering van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *