Het getouwtrek om een nieuwe premier de chaos in Nederland is compleet

Wie wordt de nieuwe Premier van Nederland? We zullen het snel weten misschien, chaos alom in Nederland, politiek, songfestival, alles is verwarrend, foto’s NRC, Wikipedia, Nu, bewerking: Mirjam©Photo

Maar maakt het nog uit wie premier wordt? De bevolking heeft daar immers niet direct voor gekozen, zij heeft gekozen voor een zogenaamd ‘rechts’ kabinet, voor minder asielzoekers, meer huisvesting, om de, zoals zij dat noemen, ‘linkse’ elites aan te pakken die alles wat ‘normaal’ was, zoals man en vrouw, contant geld en transhumanisme, door de reguliere media die ze manipuleren en gebruiken, deze onderwerpen promoten. Het ‘kleine’ land dat Nederland heet, is verzonken in totale chaos, beloften van zogenaamde ‘linkse’ en ‘rechtse’ politiek worden gedaan aan zijn burgers, twee geradicaliseerde groepen staan tegenover elkaar, het vuur is aangewakkerd en blussen heeft geen zin meer. De afgelopen jaren is de politiek en de reguliere media hier diep verantwoordelijk voor.


Het eten van insecten wordt op scholen gepromoot voor het klimaat. Kinderen en jongeren worden zo gemanipuleerd en geïndoctrineerd dat ze denken dat de wereld over misschien wel vijf jaar niet meer zal bestaan, vanwege het gedrag van ons mensen! Boeren moeten onteigend worden, vanwege het klimaat omdat de CO2-uitstoot te hoog is, daardoor wordt de natuur bedreigd, is het credo. Vele boeren zien hun levenswerk en dat van hun voorouders in rook opgaan.

Nederland koos in november 2023 duidelijk voor een zogenaamd ‘rechtse’ regering, maar niemand wilde met de PVV regeren, maar dat is waar de Nederlanders voor kozen. De zogenaamde formatie duurde maanden en uiteindelijk waren er twee nieuwe partijen bereid om samen te werken met de PVV, de Boer Burger Beweging (BBB), opgericht door een reclamebureau met aan het roer een pseudo boerin, en het Nieuw Sociaal Contract (NSC) van Pieter Omtzigt, dat in mijn visie is een soort dubbelspel speelt (ik ken hem persoonlijk van de Syrische oorlog), zowel zijn broer als zijn vrouw hebben belangen in het World Economic Forum (WEF). Bovendien is hij niet geschikt als premier, zijn slechte communicatieve vaardigheden en zijn besluiteloosheid zijn geen goede eigenschappen voor een leider!

Ronald Plasterk zou de nieuwe ‘onafhankelijke’ premier moeten worden, hij had helaas een probleem met Omtzigt en daarom stuurde hij een soort kinderlijk excuus kort briefje naar de Telegraaf. De Telegraaf, de ‘foute’ krant in de Tweede Wereldoorlog en de krant van het Wilders blok, die mij afschildert als een Kremlin-trol in walgelijke riool journalistiek. Plasterk vertegenwoordigt de sociaaldemocraten, die de WEF agenda promoten, is een zogenaamde PvdA’er (als dat nog bestaat)Mea culpa Plasterk aan Omtzigt via ingezonden briefje: ‘Sorry Pieter!’ (nos.nl) Foto: Plasterk tijdens de ‘gay’ parade in Amsterdam, op de boot!

Een premier, als hij het wordt, met linkse – WEF – KI, idealen, een wetenschapper bij uitstek, die een ‘rechts’ kabinet moet leiden? Kunt u het zich al voorstellen? Ook de botsing tussen Israël en Palestina zal geen goede match zijn, de PvdA profileert zich immers als voorvechter van de tweestatenoplossing tussen Israël en Palestina, terwijl de PVV van Geert Wilders in de basis een zionistische partij is. Wilders heeft naar verluidt twee paspoorten en heeft een vertegenwoordiger van de Israëlische Likud-partij in zijn stichting (de PVV is geen officiële politieke partij) genaamd Gideon “Gidi” Markuszower, geboren in Tel-Aviv. Net als Geert Wilders zijn echtegenote trouwens!

Markuszower stond eerder op de Partij voor de Vrijheid-lijst voor de Tweede Kamer. Uit onderzoek van de Nederlandse veiligheidsdienst AIVD in 2010 bleek echter dat hij werd beïnvloed door een buitenlandse veiligheidsdienst, waarschijnlijk de Mossad, en als een veiligheidsrisico voor Nederland werd beschouwd.

Dan komen we uit bij de VVD, die Nederland sinds jaren bestuurt. In het begin stonden ondernemerschap en vrijheid bij de zogenaamde ‘liberale’ partij hoog in het vaandel. Maar oud-premier Mark Rutte verkocht deze idealen voor wat nu zijn eigen belang blijkt (NAVO-baan) en leek zich in de loop der jaren te ontwikkelen tot een soort narcist, die alles en iedereen weg lachte, ook de burgers van Nederland en Nederland langzaam maar zeker in de armen van het WEF dreef, zoals hij zelf lachend toegeeft als hij met zijn WEF tasje over het binnenhof fiets, zijn imago als fietsende gewone Nederlander, is natuurlijk al lang acherhaald.

Hij had deze excessen moeten beteugelen die de overhand hebben, bijvoorbeeld wat ik hierboven noemde, het Eurovisie Songfestival dat een soort satanisch LHBT-toneelstuk is geworden, maar dat komt door de jarenlange indoctrinatie van de LHBT-lobby uit de VS. Nederland heeft nooit een probleem gehad met homo’s, dit is ontstaan door de import van veel radicale jihadisten tijdens de Syrische oorlog (Al-Nusra, Al-Qaida etc), hiervoor stond de deur wijd open in 2015, toen Rutte het voorbeeld van Angela Merkel volgde. Hij heeft Nederland niet alleen ‘uitverkocht’ maar onbewoonbaar gemaakt, vele Nederlanders denken aan vertrekken en velen hebben dit al gedaan!

De VVD met leider Mark Rutte die ons in allerlei oorlogen, van Irak tot Syrië, in de war en verderf heeft gebracht en tot op de dag van vandaag niet openlijk over deze ‘vuile’  zaken kan praten omdat hij onder druk staat van de Amerikanen. Nu weer ‘zijn’ oorlog tegen Rusland en de bescherming van Israëls genocide tegen de Palestijnen, allemaal voor grote broer Amerika, een continent dat op de rand van de afgrond staat. Rutte weet dit best maar kiest voor een mooie (westerse) internationale baan voordat Europa zichzelf in de afgrond stort. Foto: Adobe Stock

Natuurlijk loopt daar nog Frans Timmermans (PvdA – EU) rond , die niet voor niets zijn ‘belangrijke’ baan bij de EU heeft opgeven, nota bene een klimaatgoeroe met veel belangen, hij zal toch de nieuwe premier gaan worden, niet onder deze constructie, maar deze constructie zal geen lang leven hebben en dan komt Frans Timmermans.

Dit artikel gaat over de stand van zaken in de Nederlandse politiek, een theaterstuk, clownesk, melodramatisch, maar vooral treurig. Nederland is zijn kompas kwijt. Misschien heeft Wilders goede bedoelingen voor Nederland, maar moet hij afstand nemen van zijn zionistische spel, wat hij niet zal doen. Je kunt niet twee landen tegelijk dienen en dat weet ik als geen ander! Deze belangenverstrengelingen zijn verwoestend en een gevaar voor Nederland. Nederland heeft een soevereine premier en een soevereine partij nodig. Niet rechts-extremistisch, maar ook niet links-extremistisch, deze begrippen zijn sowieso achterhaald. Gewoon een partij die de belangen van Nederland behartigt en neutraal moet zijn ten opzichte van de belangen van andere landen, en moet streven naar vrede via diplomatie en bemiddeling.

Het (partij en premier) zou de excessen moeten beteugelen die de overhand hebben, bijvoorbeeld wat ik hierboven noemde, het Eurovisie Songfestival, oorlogen, LHBT, klimaat andere zaken!

Er moet vrede en onderhandelingen worden gezocht in het conflict in Oekraïne, in plaats van Oekraïne van wapens te voorzien, moeten ze het echte probleem identificeren, de oorlog die daar sinds 2014 heerst (burgeroorlog) en Rusland probeert dit op te lossen door de Speciale Militaire Operatie, omdat het zich anders naar Rusland zou hebben verspreid. Maar Europa, bang voor de Amerikanen en haar oorlog lobby, heeft het tegenovergestelde gedaan, Nederland en de EU zoeken geen vrede maar oorlog en hebben het Europese continent alweer op de rand van nu een Derde Wereldoorlog gebracht! Hoe dom en treurig!

Types als Jan Paternotte en andere politici die zich waarschijnlijk laten omkopen door de lobby in de VS en het WEF moeten uit hun ambt gezet worden, zij wakkeren oorlogen en haat in Nederland aan! Ook Mark Rutte moet zich verantwoorden voor zijn destructieve daden. Maar Nederland is waarschijnlijk te ver heen in haar waanzin, een verlengstuk van de VS en ook het VK, die haar mee zullen zuigen in haar ondergang, ik blijf hopen op betere tijden, tegen beter weten in? Eerst zullen er nog veel jaren van slechte tijden komen, vrees ik, en een lange weg uit de waanzin van de dag!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

freesuriyah (odysee.com)

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *