Nieuwe propaganda campagne overheid – Sneuvelbereidheid onder Nederlanders groeit – Reclame voor de 3e Wereldoorlog

Er is een overheidscampagne gestart om de bevolking voor te bereiden op de Derde Wereldoorlog. Fotos: DDS, X, bewerking: Mirjam©Photo

De grootste propagandamaker voor het zogenaamde ‘rechtse’ establishment, Silvan Schoonhoven, die mij al diverse keren in de propagandakrant ‘de Telegraaf’ (in vele gevallen zonder mijn toestemming) zwart gemaakt heeft, werft nu, waarschijnlijk i.o.v., de overheid voor de Derde Wereldoorlog, maakt Nederland zogezegd klaar voor de hernieuwde dienstplicht om tegen de gecreëerde vijand de Russen te gaan vechten. Overigens was De Telegraaf tijdens de Tweede Wereldoorlog een heel ‘foute’ krant, een NSB-krant die samenwerkte met de nazi’s! Deze propaganda staat niet alleen in de Telegraaf (die met dit artikel de eerste was). Maar bij een twintigtal zogenaamde kranten, die alles van elkaar kopiëren, geen wonder natuurlijk want ze zijn allemaal eigendom van dezelfde eigenaar, en daarom krijg je gekopieerde artikelen. Geen van deze kranten heeft journalisten in Moskou (niet meer ze zijn bang zeggen ze en gevlucht terug naar Nederland of anders), zeker niet in de Donbass natuurlijk, dan wordt je een landverrader, zoals ik genoemd wordt!

Jarenlang was de zogenaamde “sneuvelbereidheid” van Nederlanders erg laag. . Maar opeens berichten de media heel blij dat dit nu anders is. De sneuvelbereidheid neemt toe, serieus?

De Telegraaf liet zich in de beginjaren van de oorlog wel kritisch uit over de Duitsers. Op last van de Duitsers werden er anti-joodse artikelen en andere pro-Duitse teksten geplaatst. De meeste andere kranten in Nederland hebben dit in de oorlog geweigerd maar de Telegraaf niet. Hierdoor werd De Telegraaf na de oorlog veroordeeld tot een dertig jaar lang verschijningsverbod. Geschiedenis van De Telegraaf | IsGeschiedenis

De Telegraaf is uiteraard ook de ‘huiskrant’ van de PVV, dus al die onzin die geschreven wordt over het pro-Russische standpunt van de (stichting) partij van Wilders is complete onzin. Het establishment, inclusief de PVV, doet gewoon mee aan de oorlog tegen Rusland, want zo mogen we het nu wel noemen, we draaien er niet meer omheen! Europa en dus ook Nederland, zoeken de confrontatie met Rusland, onder het mom van veiligheid en om Europa te beschermen! Terwijl zij dit zelf jaren geleden hebben uitgelokt. Toen de NAVO verder oprukte aan de Russische grens en vervolgens de EU/VS-staatsgreep in Oekraïne pleegden (een paar stappen en jaren later) was het hek van de dam. Natuurlijk zijn er nog veel meer confrontaties geweest, maar de staatsgreep van 2014 was de ‘trigger’ voor de komende Derde Wereldoorlog, wederom is Europa de uitlokker, net als de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

De zogenaamde controversiële bijdrage van het instituut Klingendael, dat simpelweg een verlengstuk is van de politiek (en ook van het koningshuis) heeft een ‘onafhankelijk’ onderzoek gedaan naar de bereidheid van de Nederlanders om ‘tot de dood’ te strijden tegen de Russen, Ik kan het niet anders noemen! Waarschijnlijk een neponderzoek, als je bedenkt dat Nederland nu wellicht uit een derde of meer niet-Nederlanders bestaat, die na het trauma van Amerikaanse oorlogen in eigen land als Irak, Afghanistan en Syrië de Nederlanders zeker niet steunen of de EU en willen gaan vechten tegen de Russen. Het onderzoek is natuurlijk uitgevoerd in opdracht van het demissionaire kabinet.

Dit instituut spreekt alleen maar oorlogstaal, ik kan me nog herinneren hoe een medewerker genaamd Bob Deen (die voortdurend wordt uitgenodigd voor de propaganda-talkshow op de Nederlandse staats TV) allerlei onzin vertelde over Kherson (waar de dam werd opgeblazen door het Oekraïense leger) in de nu nieuwe Russische republiek Kherson. Hij beweerde dat het door de Russen was opgeblazen. Ik was er net geweest in mei 2022 (en later nog een paar keer) en heb daar met het Russische leger gesproken, de dam was beschermd en nee, er waren geen explosieven geplaatst en nee, Rusland was niet van plan de dam op te blazen. Maar specialisten uit Europa, die daar of zelfs nooit in Rusland zijn geweest, proberen je uiteraard van alles te overtuigen, zonder bewijzen mind you! Net als nu, ze je willen inrommelen in de Derde Wereldoorlog. Voor de veiligheid van Nederland, hetzelfde credo dat Israël jarenlang gebruikt om zo een excuus te vinden om de Palestijnen te vermoorden

Wat als de dam bij Cherson doorbreekt? (nos.nl)

“Rusland zal de schuld van een damdoorbraak aan Oekraïne geven, verwacht Zelensky. Hoewel het niet aannemelijk is dat Oekraïne in staat is op afstand de dam te verwoesten, zaait het op zijn minst twijfel over de toedracht, zegt Deen. “En twijfel is altijd in het voordeel van de dader.” Vervolgens kan Rusland ‘wraak’ nemen op Oekraïne, met hernieuwde aanvallen”. Bron: NOS Bob Deen

Foto: Bob Deen | Clingendael

Deze “expert” werkt voor Clingendael en natuurlijk de anti-Russische website Podium voor kennis, analyse en debat – Raam op Rusland

Terug naar de propaganda van de kranten en het nieuws in Nederland. Het NRC (Nederlandsche Staats Courant), gesubsidieerd door de overheid en vallen onder dezelfde (politiek gekleurde) eigenaar van de krant, eerst PCM uitgevers maar nu sinds 2009 de Belgische Persgroep (niet eens meer Nederlands), eigenaar is de Belgische familie Thilo. Zij bezitten de Nederlandse en Belgische kranten en zijn gelieerd aan het Belgische en Nederlandse koninghuis.

Een kleine greep uit de kranten waarvan zij eigenaar zijn: Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, het Parool, Brabants Dagblad , BN DeStem, de Gelderlander, de Stentor, De Twentsche Courant Tubantia, Eindhovens Dagblad, Provinciale Zeeuwse Courant, de Limburger verschillende (zo’n 150) huis-aan-huiskranten, zogenaamde nieuwssites als Nu.nl

Het NRC schrijft verder in haar krant (over het sneuvelen gekopieerde artikel): “Vechten moet wel. De Derde Wereldoorlog komt eraan”, zegt Rob Waldram op de vraag of hij wil vechten of zelfs sneuvelen voor Nederland. De 26-jarige student informatiekunde zit samen met andere studenten op een terras op het Utrecht Science Park. Maar, zo voegt hij toe: „Ik zou vechten voor mijn moeder, niet voor Nederland. Dus het liefst pas als de vijand aan de landsgrens staat. Alleen zijn tegen die tijd de NAVO-tanks waarschijnlijk op.” Waldram en andere studenten reageren desgevraagd op een peiling die dinsdag bekend werd. Daarin zegt 49 procent van de 4350 deelnemers ‘ja’ op de vraag of ze bereid zijn te ‘vechten voor het vaderland’.

Nederland wordt al jaren ‘misleid’ door de huidige politici, ook de nieuw gekozen PVV (stichting) maakt daar deel van uit, zoals ik in het vorige artikel schreef, de staatsgreep van Rutte en Wilders!

De oorlog met Rusland zal sowieso gebeuren met of zonder de PVV, het is gepland en de uitvoering zie je nu gebeuren. Er worden proefballonnen opgezet om de bevolking te peilen, al denk ik persoonlijk dat 4000 en dan nog studenten, niet echt representatief zijn voor de resterende Nederlandse bevolking (een groot deel is gestorven tijdens de Covid-19 pandemie, veelal als gevolg vande illegale niet geteste vaccinaties) en ook de vergrijzing van de bevolking waaraan niets gedaan is als alleen maar het te verbergen met de zogenaamde mens-vijandelijke LGBT beweging, ook gesponsord door de overheid. Samen met het vluchtelingenbeleid was dit de zogenaamde oplossing van de overheid voor een ‘stervend’ Nederland en Europa, waar ze nog meer Nederlanders willen laten sterven in hun waanzin door (militaire) werving voor de Derde Wereldoorlog.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *