Israël zegt dat zij Syrië bombarderen om de vluchtelingen te stoppen die naar Europa gaan – Nethanyahu de “great dictator” spreekt!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor netanyahu the killer cartoon

Israeli Premier Benjamin Netanyahu heeft openlijk gesproken over de militaire aanvallen van zijn land op doelen in Syrië en zegt dat ze als maatregelen dienen, om te  voorkomen dat meer vluchtelingen naar Europa vluchten.

Netanyahu zei donderdag dat het bombarderen door Israël op de door Iran gesteunde sjiitische moslimmilities Hezbollah, “de veiligheid” van de Europese landen helpt. Hij beschuldigde Iran van het sponsoren van ongeveer 80.000 sjiitische strijders naar Syrië, die o.a. komen uit landen als Afghanistan en Pakistan, om Soennitische moslims in Syrië te “bekeren” en aanvallen op Israël te lanceren. Serieus? Iedereen gelooft deze  overduidelijke leugens?

De Israëlische leider zei dat deze vermeende pogingen van Iran “een recept zijn voor een hernieuwde burgeroorlog” en dat de resultaten “mogelijk miljoenen meer vluchtelingen” zou opleveren die naar Europa gaan”, meldde Reuters (MSM media).

Even deze fantasie verhalen in laten werken en analyseren! Dan kom je al snel tot de conclusie, dat de bedoeling achter zijn woorden, een ordinaire oorlog met Iran te provoceren. Hij spreekt niet over Assad in dit geval, of over honderduizenden burgers en Syrische soldaten die hun leven lieten. Ook is er nog NOOIT een aanslag van ISIS geweest in Israël, dat verklaart alles. Zoals wij, de alternatieve media al jaren schrijven het westen, m.n. de VS, VK en EU, maar natuurlijk ook Israël zijn de oprichters en “funding fathers”van ISIS, Jahbat-al-Nusra, Al-Queda en alle andere namen die in de loop van de jaren zijn gegeven aan deze terroristen, niet te vergeten natuurlijk ook de Witte Helmen (Al-Queda).

Het is zo overduidelijk, nu zelfs in de MSM, dat je een ezel moet zijn als je nog steeds de zogenaamde officiële versie van de politiek en MSM gelooft! Dictatoren en leugenaars als Nethayahu!

Verder met het fantasieverhaal van Benjamin “de Zionist”:

Dat zou in veel, vele landen leiden tot eindeloze omwentelingen en terrorisme, de dreiging van Iran, “voegde Netanyahu eraan toe. “Natuurlijk laten WIJ ( zo spreekt een dictator) het niet toe. WIJ zullen met ze vechten. Door dat te voorkomen –  hebben we nu de bases van deze  sjiitische terroristen gebombardeerd “zei hij (klinklare onzin, slechts een fractie is geraakt).

Israël heeft de afgelopen maanden veel aanvallen uitgevoerd in Syrië (zegt hij), voornamelijk gericht tegen Iraanse troepen en sjiitische milities gesteund door Teheran gestationeerd in het land (hij vergeet erbij te zeggen dat er veel aanvallen waren op het Syrische leger). Libanon’s militante sjiitische groep Hezbollah is een van de belangrijkste groepen die naast Iran strijd ter ondersteuning van de Syrische president Bashar Al Assad.

Iran en Hezbollah worden algemeen gezien als een hulpmiddel om het succes van Assads troepen tijdens de oorlog te ondersteunen. Tegelijkertijd staan beide groepen openlijk vijandig tegenover Israël, en het Israëlische leger heeft preventief toegeslagen wanneer het zich bedreigd voelt door hun aanwezigheid dicht bij zijn grens. Einde citaat Nethanyahu!

Afbeeldingsresultaat voor netanyahu the killer to syria cartoon

Photo: Sputnik

Vergeten is ISIS, terroristen die de wereld zogenaamd bedreigen, vergeten Bakr-al-Baghdadi, natuurlijk zoals ik al zei, zijn zij  de “helpers of huurlingen” van Israël en het westen. Israël bezet sinds 1948 grote delen van Palestina en sinds 1967 illegaal de Golan hoogte van Syrië. In 2006 hebben zij duizenden Libanezen gedood (isw met de VS en Europa) en zo is Hezbollah ontstaan, uit haat tegen de barbaren die zichzelf Israël noemen en tegen de “zwakke” EU die nu op weg is om een “multiculturele – gesegregeerde”  samenleving te worden, naar voorbeeld van Chicago, New-York, etc…De rechtse partijen schreeuwen moord en brand over de moslims, maar de echte oorzaak is het Zionisme die Joden-Christenen en Moslims tegen elkaar opzet, oorlogen uitlokt, godsdiensten gebruikt als wapen en zoveel mogelijk landen minimaliseren of polariseren, dan heb je uiteindelijk de controle en de macht!

Dus gaat het gebrul van deze gevaarlijke idioten door, de wapenhandel floreert, m.n. in de VS, Israël, Frankrijk en Duitsland. Dat zijn de ergste! Totdat de hele wereld in oorlog is, het water weg is, de landbouw kapot en kunstmatige intelligentie ons voor een groot gedeelte hebben overgenomen, m.a.w. het einde van de menselijk beschaving (die geen beschaving mag heten)!

 

Bron: Reuters, Israël Times.

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *