ISIS terroristen vechten in Oekraïne

Volgens diverse bronnen in Syrië en daarbuiten hebben duizenden ex-ISIS (DAESH) jihadisten zich aangemeld om naar Oekraïne te reizen om tegen Rusland te vechten. Tegen betaling van zo’n 1500 dollar per maand, het huurlingenleger van de VS en Europa!

Natuurlijk draait het Westen zoals propaganda bladen in het VK en andere de boel om en beweren dat ISIS VOOR Rusland vecht. Een zieke voorstelling, een ieder die zich in de Syrië oorlog verdiept weet maar al te goed dat ISIS genaamd DAESH in het Midden-Oosten, gecreëerd is door Amerika in Kamp Bucca in Irak, ik heb er veel over geschreven afgelopen jaren. Abu-Bakr-Al-Bagdadi (gezegd wordt dat hij een Mossad agent is/was met de Shimon Elliot) gerekruteerd is door de VS, veel foto’s bewijzen dat hij een onderonsje had met de gestorven ” warmonger” en senator John McCain.

De overleden senator en oorlogshitser John McCain uiterst rechts en Abu-Bakr-Al-Bagdadi rood omcirkeld. Een samenkomst gefilmd door CNN, net voor ISIS grote delen van Irak en Syrië veroverde. Het was toen bekend als FSA (Free Syrian Army) gecreëerd door de VS.

De buitenlandse inlichtingendienst van Rusland (SVR RF) waarschuwde op 4 maart al, net na het begin van Militaire Speciale Operatie (SMO) dat de VS en NAVO-landen ISIS-strijders vanuit Syrië naar Oekraïne sturen.

De ISIS-leden, die naar verluidt op weg zijn naar Oekraïne, hebben een speciale training gehad op de militaire basis Al-Tanf van het Amerikaanse leger in Syrië. Twitter accounts van Al-Qaeda en DAESH (ISIS) bevestigen dit, deze accounts bestaan nog steeds!

De SVR verklaarde ook dat soortgelijke extremistische groepen worden gerekruteerd in heel West-Azië en Noord-Afrika. De militanten zullen naar verluidt Oekraïne binnenkomen via Polen.

Mijn artikel uit 2014 in Anonymous: https://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/

Donderdag 24 juli 2014

Geschreven door: Anonieme auteur

De leider van radicale soennitische strijders die snelle militaire vooruitgang hebben geboekt in Irak, is de rijzende ster van de wereldwijde jihad, gedreven, zeggen islamitische strijders, door een niet aflatende vastberadenheid om te vechten voor een harde islamitische staat en deze te vestigen.

In 2014 werd Al-Bagdadi in 2005 in Amerikaanse hechtenis genomen en werd vastgehouden in Camp Bucca, een door de VS gecontroleerde detentie faciliteit in Irak, totdat hij in 2009 werd overgedragen aan Iraakse controle en later dat jaar werd vrijgelaten op grond van een overeenkomst ondertekend door president George W. Bush.

Tijdens een interview bevestigde kolonel Kenneth King van het Amerikaanse leger, de commandant van kamp Bucca ten tijde van de detentie van al-Bagdadi, zijn insluiting en vrijlating in 2009 en onthulde dat de vertrekkende woorden van al-Bagdadi waren: “Ik zie jullie nog wel in New-York.”!

De huidige vijandelijkheden in Oekraïne hebben geleid tot een grootschalige toestroom van buitenlandse strijders, met berichten dat zowel Rusland als Oekraïne actief overzeese staatsburgers betrekken bij hun oorlogsinspanningen.

Dit paradigma doet denken aan conflicten uit het verleden, zoals de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939) en meer natuurlijk ISIS strijders in Syrië en Irak(2014-heden).

Bovendien breidt de nieuwe rekruteringsgolf eerdere uitzendingen van buitenlandse strijders naar de regio uit tijdens de spanningen in Donbas die in 2014 begonnen.

Te midden van de aanhoudende crisis heeft de Russische president, Vladimir Poetin, buitenlandse vrijwilligers voor Rusland verwelkomt en de Syrische strijders om mee te doen, echter zonder bewijs zullen er strijders meedoen maar niet van ISIS maar het Syrische leger of de Liwa-Al-Quds brigade, een groep die streed tegen ISIS. Het Westen noemt hen Shabiha, totale onzin, het is een bataljon die vocht zij aan zij met het Syrische leger om ISIS te bestrijden! Shabiha betekend “geest” het waren bepaalt geen “geesten” en streden in het openbaar!

Oekraïne heeft toegegeven dat meer als 20.000 strijders zich aansloten hebben. Waaronder veel Europeanen maar ook ISIS strijders. Huurlingen of jihadisten zoals ik ze liever noem, die al gerekruteerd waren in Syrië en Irak door de VS en NAVO om de regering van President Bashar-al-Assad uit te schakelen en zo ok Rusland. Deze strategie wordt weer gebruikt en dit noem je een proxy-oorlog. Huurlingen die de strijd aangaan in een land waar zij niet thuishoren!

Een onderzoek

Nederlandse buitenlandse strijders die naar Syrië reisden, identificeerden verschillende psychotische stoornissen, stoornissen door het gebruik van drugs zoals pervitine, verwerkt in captagon pillen (geproduceerd destijds in Nederland), m.a.w. “Crystal Meth” of speed!

In de Oekraïense context merkten wetenschappers op dat de aanwezigheid van psychische stoornissen in de Donbas precies hetzelfde zijn. Dit verklaard de gruweldaden die m.n. het AZOV bataljon gepleegd heeft op onschuldige, meestal oudere burgers in het bejaardenhuis in Luhansk, Boecha en vele andere plekken waar de schuld bij Rusland gelegd werd.

Door deze harddrug raken de huurlingen iedere vorm van angst kwijt en worden zo moordmachines! Dit is een andere strategie van het Westen, geperfectioneerd in NAZI Duitsland, waar Duitse soldaten pervitine kregen om zo beter te vechten, zonder slaap en brutale moordenaars werden!

Volg mij op:

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *