Nederland helpt boeren in Oekraïne maar elimineert haar eigen boeren en kritische denkers worden complot dummies genoemd

Veel boeren in Nederland moeten verdwijnen van de Nederlandse staat i.v.m. stikstof reductie maar de boeren in Oekraïne worden met miljoenen Euro’s van de Nederlandse belastingbetaler geholpen foto: Getty Images bewerking: Mirjam©Photo

Stikstof probleem

Volgens de simpele uitleg bij de NPO, simpel want Nederland telt steeds meer laagopgeleiden dankzij het slechte onderwijs en de vluchtelingen problematiek, daardoor gedraagt het groepje hoogopgeleiden zich steeds meer arroganter en elitair, volgens wetenschappers is het stikstof probleem (voor dummies uitgelegd) als volgt:

“Stikstofproblematiek is de schadelijke, door menselijk toedoen veroorzaakte, uitstoot van reactieve stikstofverbindingen zoals stikstofoxiden en ammoniak. Overmatige uitstoot van deze stikstofverbindingen (of kortweg ‘stikstof’) leidt tot stikstofdepositie in ecosystemen, waardoor eutrofiëring van water en bodem kan optreden”. Ik ga deze theorie niet betwisten in ben een “dummie” op het gebied van deze materie, ik ben journalist en een” Global Media, War and Technology” specialist!

Lees “het kan optreden“, dus het is niet zeker, maar de Nederlandse overheid neemt het zekere voor het onzekere en volgt daarmee de dictaten van Brussel op en de kritisch denkenden mensen zijn gevaarlijk die zijn ,volgens de AIVD, complotdenkers en beschouwd als domme mensen die in “kwaadaardige elites” geloven . Natuurlijk mijn artikelen lezen, ik woon tenslotte in een “kwaadaardig land, het land van de grote duivelse dictator Poetin” en ik verspreid “nep” nieuws!

Dus gaat de Nederlandse overheid tegen beter weten in verder met haar stikstof beleid, tovert brieven naar boven, die niet bestaan of zelf geschreven, die de Agenda 2030 moeten pushen, want ja alles is verbonden met elkaar, de Europese Unie (EU), het World Economic Forum (WEF) en de Verenigde Naties (VN niet meer zo verenigd) maar o wee als de “dummies” vragen gaan stellen en de media “verkeerde” berichtgeving geeft of nog erger liegt of vals spel speelt!

De Telegraaf: “DEN HAAG – De uitgelekte brief die de Europese Commissie deze week aan minister Van der Wal (Stikstof) stuurde, roept grote vragen op in de Tweede Kamer. Kamerlid Pieter Omtzigt noemt de brief en de timing ’opvallend’ en heeft bij de Europese Commissie een verzoek ingediend om alle correspondentie rondom de brief openbaar te maken”.

Deze “uitgelekte” brief is natuurlijk expres uitgelekt, zoals alles “uitlekt” wat dringend uitgevoerd moet worden, bijna een traditie in het bananen koninkrijk Nederland!

Ook wil de Nederlandse Staats Omroep (NOS) Nederlanders wijsmaken (NOS voor dummies, al is NU.nl nog erger) dat het stikstofprobleem een Nederlands probleem is en legt het uit in acht grafieken!

Maar wat Nederlanders niet door deze media voor “dummies” wordt vertelt en zeer zeker niet door de politiek is dat de Nederlandse overheid 40 miljoen Euro aan de boeren in Oekraïne geeft omdat de boze Russen de oorlog begonnen zijn en Nederland als grootste supporter, na de VS, VK, Polen en de Baltische staten (meest fascistische landen in Europa) baat heeft bij een oorlog tegen Rusland.

Nederland heeft 40 miljoen euro toegewezen aan het steunprogramma van de Wereldbank voor Oekraïense boeren, zei de Nederlandse minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher: “Deze week hebben we 40 miljoen euro bijgedragen aan @IFC_org [de International Finance Corporation] van @Worldbank. Dit geeft de Oekraïense boeren toegang tot financiering en zorgt voor meer voedselzekerheid”, zei Schreinemacher op Twitter. Foto Sputnik

https://twitter.com/LSchreinemacher/status/1647113910057594881?s=20


Maar dit is nog niet het hele verhaal, al zouden boeren en de nieuw gekozen “pseudo” partij Boer Burger Beweging (BBB) hier ontzettend boos om moeten worden, maar de BBB is gewoon een “reclamestunt” opgericht door een reclamebureau zoals ik al schreef!

De achtergrond van dit verhaal is dat al voor de door het Westen uitgeroepen oorlog tegen Rusland in 2021 er iets besloten was. Op 1 juli 2021 werd de markt voor landbouwgrond in Oekraïne geopend. Dit is een historische gebeurtenis, het hoogtepunt van de landhervorming, volgens een publicatie van de Nederlandse staat!

Wie zal kunnen kopen en verkopen?
In het begin zal de markt vrij conservatief en beperkt zijn. De volgende partijen kunnen participeren in de transacties van landbouwgrond: In de periode van 1 juli 2021 tot 31 december 2023 is de circulatie van land tussen burgers van Oekraïne toegestaan. Gedurende deze periode is de vervreemding van particuliere landbouwgrond toegestaan tussen burgers van Oekraïne, niet meer dan 100 hectare in “één hand”. Consolidatie van landbouwgrond door een burger van Oekraïne voor een hoeveelheid van 10.000 hectare is pas mogelijk na 1 januari 2024. Ukraine: agricultural land market | Nieuwsbericht | Agroberichten Buitenland

Tussen 2021 en 2023 kunnen de burgers van Oekraïne hun land circuleren, zoals dat deftig heet, maar er wordt niets gecirculeerd vanwege de oorlog. Het Westen, waaronder Nederland, zoals ik al zei is een belangrijke “oorlogspartij” en hoopt te kunnen winnen van Rusland, daarom Rutte zijn wekelijkse statements, elke vrijdag, die hij opdreunt als een mantra! Want na 2024 is het niet meer mogelijk voor de burgers van Oekraïne om eigenlijk grond te bezitten en is hun land uitverkocht aan de EU en hun “Stake Holders” groot kapitalisten zoals Bill Gates die al veel land heeft opgekocht in de VS!

Mark Rutte: “Oekraïne moet winnen, ze mogen niet verliezen”!!

Expectations of a Dutch farmer on the opening of the Ukrainian land market | Nieuwsbericht | Agroberichten Buitenland

Dit is dus één van de redenen dat Nederland (onofficieel) de oorlog tegen Rusland heeft uitgeroepen, gelukkig gaat het momenteel goed fout voor de Nederlandse regering en elite, oeps die kwaadaardige elites, daar schreef de AIVD een heel stuk over, i.o.v. de Nederlandse staat natuurlijk!

AIVD waarschuwt voor complottheorie dat kwaadaardige elite aan de macht is

“De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) waarschuwt voor de complottheorie dat er in Nederland een kwaadaardige elite aan de macht is. Daar gaat een lange termijn dreiging vanuit, staat in het jaarverslag over 2022″.

Je voelt hem al aankomen het grootste probleem is nu de oorlog tegen Rusland, waren het voorheen de COVID-19 kritische denkers (wappies genoemd) en tegenstanders van vaccinaties wat inderdaad bewezen biologische wapens zijn is er nu dreiging, lees angst, voor de zogenaamde ” tegen kwaadaardige elite wappies”. Zoals in Duitsland alle tegenstanders betitelt worden als “rechtsradicalen” zijn het in Nederland wappies of dummies.

Maar deze “kwaadaardige elite” momenteel de politiek in Nederland, n.l. de regeringspartijen, zijn in overtreding van hun eigen gemaakte regels, namelijk artikel 100. Zij provoceren met “wapens voor vrede” een opzettelijke oorlogshandeling waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken!. Nederland is een oorlogspartij! Nederlandse militairen zijn in Oekraïne aanwezig, niet één maar meerdere wat ik binnenkort zal onthullen!

Art. 100 Sr – Artikel 100 Wetboek van Strafrecht :: Maxius.nl voorheen Lexius.nl

Natuurlijk komen ze met spionage dreiging, wat al zo oud is als de “weg naar Rome”. Nederland spioneert, Rusland spioneert en China spioneert, zo werkt het in de wereld, niets nieuws. Maar voor de dummies en wappies die alleen de NOS of Nu.nl lezen is het natuurlijk een grote schok!

Ook fantaseren ze nog steeds over het gevaar ISIS (DAESH) hun gesponsorde huurlingen in het Midden-Oosten. Waar het Westen allang de controle heeft verloren en alleen de VS nog illegaal delen van Syrië en Irak bezet, om olie en graan te stelen, maar dit is binnenkort ook over, waarschijnlijk zullen we dezelfde aftocht zien als in Afghanistan en dan is bijna alles verloren voor de VS en Europa, daarom ook hun fanatisme voor de oorlog tegen Rusland! Natuurlijk is het gevaar in eigen land waar duizenden jihadisten met de vluchtelingenstroom meekwamen! Foto: today.com

Een nog grotere schok zal het worden als blijkt dat Rusland inderdaad aan de winnende hand is in Oekraïne en de oorlog van het Westen ten dele gebruikt wordt voor de implementering van de zogenaamde “groene transitie“, dan heb je geen gas of andere fossiele brandstoffen uit Rusland meer nodig, de huidige politieke elite gelooft in deze utopie!

Ook hebben de meeste burgers niet door dat Europa totaal van de rest van de wereld is afgesneden, zichzelf een utopie aan het bouwen zijn, de digitale muur, imaginaire vijanden opbouwt zoals Rusland en China, deze utopie werkt averechts uit en de imaginaire vijanden zijn nu reële vijanden geworden, we zijn terug in de “koude oorlog” dankzij de VS en Europa, geen vrij reizen over de wereld meer, geen contant geld, überhaupt bijna geen vrijheid meer in de nieuwe wereld van het Westen. Die een totalitaire, groene digitale technocratie aan het bouwen zijn, waar de groot kapitalisten de baas zijn!

De transitie waar we nu in zitten heet de overgang naar een multipolaire wereld, m.a.w. een wereld waar verschillende grote en kleinere spelers zijn en het Westen haar eigen wereld heeft, de alleenheerschappij (unipolaire wereld) van de VS en het Westen verdwijnt, zoals we nu al zien in Afrika en het Midden-Oosten die met het Westen hebben gebroken! Het wordt een eenzaam bestaan voor de Westerse mens in haar digitale, groene wereld!

Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Ze is gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *