Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid!

Onlangs was er een nieuwe briefing door de Russische chef van de nucleaire, chemische en biologische beschermingstroepen, luitenant-generaal Igor Kirillov, over Amerikaanse militaire en biologische activiteiten. Foto: Russische Ministerie of Defensie (MOD) en DEFCON (US), bewerking: Mirjam©Photo

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO). (Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met Van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.

Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV

Red: Dit is een vervolgartikel van uw complottheoreticus en Poetin-supporter, zoals de o zo betrouwbare westerse pers mij portretteert. Maar lees het goed en vraag je af waar al die pandemieën klimaatverandering en Mind Control vandaan komen!

De informatie die in dit artikel gepubliceerd wordt is nu ook opgepikt door de eigen VS media, ondanks strenge westerse censuur. Gezaghebbende internationale (vroeger) kranten zoals The Times, The Guardian, The New York Post en Sky News publiceerden de informatie over de meest spraakmakende onderwerpen:

“Veiligheidsschendingen in Amerikaanse biolaboratoria, de verbetering van de functies van ziekteverwekkers aan de Boston University en de overdracht van onvoltooide Oekraïense projecten naar het grondgebied van andere landen”.

Tegelijkertijd lanceerde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken een actieve campagne om Russische beschuldigingen te neutraliseren om de bewering van Rusland dat Amerikaanse militaire biologen de bepalingen van het Verdrag inzake biologische wapens hadden geschonden, allemaal leugens zijn. Een belangrijke rol speelt het International Science and Technology Centre (ISTC) centrum, dat onder Amerikaanse controle staat.

De Amerikaanse presidentskandidaat Robert Kennedy Jr. heeft scherpe kritiek op de militaire biologische activiteiten van de Amerikaanse regering.

Volgens zijn verklaring verklaarde de voormalige Amerikaanse president Nixon in 1969 eenzijdig de beëindiging van het programma voor biologische wapens, maar werden de bestaande ontwikkelingen niet vernietigd. Om het Amerikaanse leger buiten beeld te houden, werden alle beschikbare informatie en materialen overgedragen aan het National Institute of Health. Toen al dus, stel je voor hoe het nu gesteld is met deze laboratoria! Foto: MOD

Kennedy benadrukte de rol van de Central Intelligence Agency bij biologische wapenoperaties, waarvan Operatie Paperclip de eerste was. Zo werden na de Tweede Wereldoorlog specialisten uit nazi-Duitsland naar de Verenigde Staten gehaald om “hun expertise over te dragen” in militair biologisch onderzoek. Het doel van het project was, “om een experimenteel wapenprogramma te ontwikkelen”.

Ik heb hier uitvoerig over geschreven (mijn Engelse site Devend.online) en zal ook de video (Engels) over Operatie Paperclip hier delen.

Na de Tweede Wereldoorlog zijn veel senior SS-wetenschappers, die (massa)moorden op hun geweten hadden door het uitvoeren van experimenten in vernietigingskampen zoals Auschwitz, via Operatie Paperclip naar de VS gehaald en daar verder onderzoek kunnen doen naar bijvoorbeeld dodelijke experimenten die misschien resulteerden in de nieuwe biologische laboratoria die het Russische leger vond in de bevrijde gebieden van Oekraïne, tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO). De ideologie van het hebben van extreem gevaarlijke laboratoria over de hele wereld, is een erfenis van de NAZI-wetenschappers die naar de VS konden gaan en jarenlang hun “werk” in de “vrije” Verenigde Staten van Amerika uitvoerden!

Het meest erge onderdeel, of nalatenschap, van Operatie Paperclip. is “mind control”, de psychiatrische staf van de nazi’s die via Operatie Paperclip naar de VS werden gestuurd (deze operatie kreeg zijn naam ‘Operation Paperclip’ omdat de methode was om de dossiers van individuen discreet te markeren door een paperclip op de bovenkant van het dossier te plaatsen, dit leidde er vervolgens toe dat ze, discreet door de geallieerden, naar de VS werden toegelaten) daarom de naam van deze operatie. Het is algemeen bekend dat deze mensen (criminelen) door de CIA zijn binnengehaald om onder de deze codenaam MK-Ultra mind control-experimenten voort te zetten.

Het is een algemeen bekende feit dat dit mind control-experiment, dat gruwelijk wrede experimenten heeft uitgevoerd op burgers van Canada en sommige Amerikanen gedurende 1945-1950, tot aan de openbare stopzetting van het MK-Ultra-experiment. Maar nu blijkt dat MK-Ultra nog steeds doorgaat en veel nieuwe manipulatietechnieken heeft voortgebracht over de jaren die tegenwoordig in het geheim worden gebruikt tegen de menselijke bevolking over in ieder geval de hele Westerse wereld.

Uit een geheim rapport dat in 2010 in handen kwam van The New York Times blijkt dat Amerika na de oorlog een groot aantal nazi’s onderdak heeft geboden, waaronder de raketwetenschapper Arthur Rudolph en Wernher von Braun. In ruil voor hun wetenschappelijke expertise en kennis, die het Amerikaanse leger en de geheime diensten goed konden gebruiken, zouden ze niet worden ‘lastiggevallen’ met vragen over hun naziverleden en regelde de CIA voor hen verblijfspapieren en een baan. Foto: NASA Fort Bliss, Texas, USA

Dengue (knokkelkoorts), West-Nijlkoorts, Rift Valley-koorts en Bill Gates

Het is geen toeval dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie geïnteresseerd is in het bestuderen van de belangrijkste soorten muggen en teken die epidemisch de meest belangrijke infecties bij zich dragen, zoals de Rift Valley-koorts, West-Nijlkoorts en Dengue-koorts.

Onderzoeken naar deze infecties worden uitgevoerd door (onder contract van de VS) gespecialiseerde organisaties, zowel in de Verenigde Staten maar veelal in biolaboratoria in het buitenland, waar meer dan 100 soorten muggen en teken worden bestudeerd. Productiefaciliteiten voor tweeërlei gebruik, zoals het biotechnologiebedrijf Oxitec, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, zouden kunnen worden gebruikt voor massaproductie van (vectoren genoemd in de biologie ) dragers van besmetting. M.a.w. er kan een biologisch wapen van gemaakt worden, immers is het in samenwerking met het ministerie van defensie van de VS.

Waarschijnlijk is er bij de experimenten in de VS iets misgegaan, alleen met de muggen, natuurlijk zal de betrouwbare westerse pers dit ontkennen en afdoen als een complot!

A Bill Gates-tied mosquito project is not responsible for recent US malaria cases | AP News

Amerikaanse militaire specialisten zijn erin geslaagd vectoren (dragers van besmetting) die uit hun natuurlijke habitat zijn verzameld, aan te passen, dus te veranderen, m.a.w. meer dodelijk of een ernstiger ziekteverloop. De door hen ontwikkelde methoden maken het mogelijk om in het laboratorium met deze supervirussen geïnfecteerde muggen en teken te produceren.

Zo is er in Zuid- en Midden-Europa al een toename geconstateerd van het aantal Aziatische tijgermuggen. In Duitsland hebben zich populaties van deze soort gevestigd in vijf federale Bundeslander. Een andere muggensoort (Culex Modestus), een drager van het West-Nijlkoorts, is geïdentificeerd in Zweden en Finland. Dat geeft je te denken, zouden die complotten over het loslaten van muggen dan toch geen complot zijn?

In de landen van de Europese Unie (EU) is er een toename vastgesteld van de gevalen van ongebruikelijke door dragers van bovengenoemde infecties. Volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding zijn er in 2022 in Europa meer mensen met Dengue (knokkelkoorts) geregistreerd dan in het voorgaande decennium. West-Nijlkoorts bereikte ook een hoogtepunt met meer dan 1.000 gevallen, waarvan 92 met dodelijke afloop. De van Zika-koortsinfectie ook geassocieerd met muggenbeten werden voor het eerst geregistreerd in Frankrijk, voorheen allen in zuid-amerika.

Het werk van Amerikaanse militaire biologen is dus gericht op de vorming van ‘kunstmatig epidemieën’ en wordt niet gecontroleerd binnen het kader van de BWC en het mechanisme van de secretaris-generaal van de VN voor onderzoek naar het gebruik van biologische wapens.

Foto: MOD

Tijdens de speciale militaire operatie zijn documenten ontdekt die de activiteit van de onderzoeksinstellingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie in Oekraïne bewijzen.

Bioloaboratoria in Oekraïne en andere landen

In een ander artikel in deze reeks zijn de activiteiten van het Walter Reed Army Institute of Research beschreven.

” Volgens de documenten die in bezit zijn van het Russische MOD, was het Amerikaanse Walter Reed Institute actief betrokken bij het conflict van 2014-2020 in Donbas. Zij bestudeerde de antibiotica resistentie van de militaire troepen van het Oekraïense leger. Dit is te lezen op de website van de US Army Medical Research Directorate-Georgia (USAMRD-G), haar activiteiten in Georgië beschrijven ze zeer duideijk! Persoonlijk vind ik de taal nogal dreigend het gaat namelijk over de gellieerde troepen binnen het Amerikaans-Europees commando centrum, wie zijn de vijand? Natuurlijk sinds 2014 (en daarvoor) Rusland!”

In landen buiten de VS en Oekraïne is er samenwerking van de laboratoria van de Amerikaanse marine (de U.S. Naval Medical Research Unit of NAMRU) met het Walter Reed Institute. Drie van de zeven laboratoria van de Amerikaanse marine bevinden zich namelijk ook buiten het Amerikaanse territorium, namelijk in Italië, Сambodia en Peru.

De Cambodiaanse tak van de NAMRU-2 in Phnom Penh analyseert meer dan 5.000 monsters van ziekteverwekkers, maar ook hetzelfde aantal wordt verzameld in Zuid-Afrika.

Sinds april 2023 werken medewerkers van de Afrikaanse tak (NAMRU-6) undercover, zogenaamd zijn ze een civiele organisatie maar ook – de Latijns-Amerikaanse tak van de Centers for Disease Control and Prevention NAMRU-6 is van plan haar activiteiten uit te breiden op het grondgebied van Argentinië, waar een laboratorium zal worden gemoderniseerd. M.a.w. het militaire complex heeft overal haar uiterst gevaarlijke biologische laboratoria, waar ze kunstmatige virussen maken, die zoals we weten met het COVID-19 virus een bedreiging voor de mensheid zijn.

HIeronder documenten/bewijzen van het Amerikaanse ministerie van Defensie , verkregen tijdens operatieve acties in de bevrijde Oekraïense/Donbas gebieden. Het document uit 2015 beschrijft klinische proeven voor geneesmiddelen tegen deze bovengenoemde viruskoorts infecties. De auteurs van het document zijn leden van het United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, in het proces om een mobiele snelle-reactie-eenheid op te richten om nieuwe medicijnen te testen op Amerikaanse militaire bases over de hele wereld.

Foto: MOD

Het Pentagon was dus van plan om het Amerikaanse leger te gebruiken om niet-geregistreerde medische producten op lokale bevolkingsgroepen te laten testen en ze vervolgens te laten goedkeuren door regelgevende instanties in het belang van de zogenaamde Big Pharma. Zie je hoe erg de VS en Westerse wereld met hun eigen mensen en andere omgaan?

Het Oekraïense volk was proefkonijn voor het Amerikaanse leger

Hiervoor zou gebruik worden gemaakt van een netwerk van intermediaire organisaties zoals Metabiota. Oh, gaat er al een belletje rinkelen? Metabiota? Hunter Biden? De criminele familie Biden regeert de VS en heeft het Westen in haar greep! Natuurlijk weer een complottheorie volgens het westen, maar het bewijs voor het complot is overweldigend!

Concluderend kunnen we stellen dat we ons ook in een biologische oorlogsvoering bevinden, de VS heeft de halve wereld bezet door haar militaire bases en voert allerlei experimenten uit op “gewone” burgers in de landen die zij bezet houden. Het woord bezetting zullen ze nooit in de mond nemen, ze opereren onder het mom van democratie en hulp aan de lokale bevolking!

Stop de militaire bezetting en sluit de militaire laboratoria van de VS

Lees hieronder de hele reeks over de gevonden documenten en ook over Pfizer/Biden etc..

Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1 – FREESURIYAH

Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken – FREESURIYAH

Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update – FREESURIYAH

Documenten gevonden van de Amerikaanse militaire en biologische activiteiten in Oekraïne Update over de Pfizer en Moderna vaccins – FREESURIYAH

Update over de biologische wapens en laboratoria van de VS-EU in Oekraïne – FREESURIYAH

Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne – FREESURIYAH

De voorbereiding voor vergaderingen

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Briefing over de 9e Biologische Wapens Verdrag Conferentie en vervolg artikel over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de VS Biologische laboratoria in Oekraïne – FREESURIYAH

Update over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de Bio laboratoria in Oekraïne door de Russische strijdkrachten – FREESURIYAH

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *