Let op een bericht van uw Poetin-propagandatrol die probeert U te beinvloeden over het “Voice of Europe” – schandaal – lol

Het is een propaganda-operatie van een omvang waar zelfs experts zich over verbazen: de Russische desinformatiecampagne gevoerd via de nieuwssite Voice of Europe en via de Russische nieuwszender RT, aldus onder meer de zogenaamde nieuwssite Nu.nl -gerenommeerde media genoemd, op zo’n kinderlijke manier gebracht, dat je je moet afvragen wat er met het niveau van Nederland is gebeurd! foto: Getty Images, RT, redactie: Mirjam©Photo

Hoewel het serieus bedoeld is, moeten jij en ik erom lachen, wat ze proberen te doen is mensen beïnvloeden, op de site site nu.nl de ‘domme mensen’, de jongeren die helemaal niet geïnteresseerd zijn in politiek of dit soort desinformatie campagnes. Het wordt zo kinderachtig gepresenteerd dat ik er wel grapjes over moet maken met bovenstaande (bewerkte) foto!

Alsof ik hier (in Rusland) als een marionet aan touwtjes wordt getrokken en moet zeggen wat mij wordt opgedragen. De conclusies die ik schrijf, de feiten, worden ondersteund door het feit dat ik naar de Donbass ben geweest en daar nog steeds naartoe ga en het leven hier in Moskou ervaar zoals het ECHT is.

Dag na dag, deze week is het overal ‘boze Poetin’, ze spelen het nog steeds tegen de man (sorry voor de LHBT-doctrine, het is een man), geld geven aan wellicht Baudet en zijn partij, na eerst een felle campagne tegen mij in allerlei media gevoerd te hebben, zoals de Telegraaf (krant gelieerd aan Wilders), de KRO en zeventien andere kranten die vorig jaar allemaal dezelfde kop over mij hadden, ben ik nu (nog) met rust gelaten. Dat komt na de Europese verkiezingen, denk ik wel weer. Natuurlijk vinden zij (de politici en de media) het verschrikkelijk dat ik vaak op de nieuwszender RT verschijn om mijn commentaar te geven en dit bereikt via omwegen (types hebben in mijn Wikipedia dat geschreven) ook de Nederlandse ‘huiskamers’,te zien is, immers in de totalitaire staat der Nederlanden mag of kan dit niet mogen gebeuren!

Het trieste is dat veel mensen bang zijn om contact met mij op te nemen, omdat ik in Rusland woon en als iemand uit de politiek, de media of zelfs vrienden en familie contact met mij opneemt, kan deze al als verdachte worden beschouwd, zelfs de politie of de AIVD kunnen langskomen . Zo ver gaat de waanzin!

Voice of Europe schandaal

Eerlijk gezegd had ik zelf nog nooit van deze nieuwssite gehoord, en veel Russen en het handjevol Europese buitenlanders die hier wonen ook niet! Volgens een Tsjechische krant gaat het om zogenoemde ‘rechtse radicalen’ uit Europese landen. Nu is iedereen in Europa die niet links is, alsof dat nog bestaat, rechts en radicaal! Maar uiteraard is het allemaal “een storm in een glas water” en als je de artikelen leest kun je spreken van een regelrechte “desinformatie”-campagne van de Nederlandse staat, en de EU, die in de media uitdragen wordt!

De site Voice of Europe werd in Nederland opgericht. In 2020 werd de site verkocht.
In de jaren na de Tsjechische overname verschoof de focus van en op Voice of Europe volgens NOS naar Centraal- en Oost-Europa. “Wat hetzelfde bleef: interviews met rechtse politici zoals de Belg Filip Dewinter van Vlaams Belang, de Duitser Maximilian Krah van Alternative für Deutschland en Thierry Baudet van Forum voor Democratie.” Dinsdag onthulde een Tsjechische krant, op basis van gesprekken met inlichtingenbronnen, dat de website ook Europese politici betaalde. Met geld uit Rusland. Namen zijn nog niet genoemd. “Ook Nederlandse politici namen volgens contra-inlichtingen geld van Rusland aan om een pro-Russisch narratief te verspreiden”, zegt de Tsjechische onderzoeksjournalist Zdislava Pokorná. “Het belangrijkste doel is om de komende verkiezingen voor het Europees Parlement te beïnvloeden.” Oh er zijn nog geen namen bekend zegt het artikel, wow! Ach dan verzinnen ze er wel een paar!

Daarnaast kun je in allerlei media lezen of het echt waar is, kan ik vanaf hier uiteraard niet helemaal beoordelen, dat er allerlei invallen zijn gedaan in Polen, de Baltische staten en Duitsland. Ik kan me goed voorstellen dat de Baltische staten en Polen de grootste Ruslandfoben en fascisten van de 21e eeuw zijn, dit echt gebeurd is. The Baltic States – Lithuania – the Most Fascist states of Europe Tracing back to World War Two – DEVEND.ONLINE

Sommige nieuwssites sluiten af met ” Inlichtingenexperts zeggen dat ook de Nederlandse inlichtingendiensten de Russische beïnvloeding in de gaten houden. Ze roepen Nederlanders op om ook zelf stil te staan bij die Russische inmenging. “Kies een aantal favoriete nieuwssites waarvan je weet dat er gedegen onderzoek wordt gedaan door journalisten. En vraag je bij andere media af waarom ze bepaalde dingen opschrijven. Probeer er steeds kritisch naar te kijken.” Wat ik kan ik op zoveel domheid en beinvloeding nog zeggen, niets eigenlijk is het triest wat daar staat!

De echt belangrijke kwesties worden natuurlijk nooit genoemd, zoals de werkelijke situatie in de Donbass, of de invloed van westerse NAVO-landen (uiteraard eerst de VS en Nederland) op internationale organisaties zoals recentelijk de OHCHR, die rapporteerde dat Russische krijgesgevangen soldaten en burgers gemarteld en gedood worden in de Donbass.

Russische krijgsgevangenen hebben melding gemaakt van martelingen in Oekraïne, aldus de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN (OHCHR) in een rapport over de periode van december 2023 tot februari 2024. Daarna kwam er echter geen reactie van het Westen. Een nieuw VN-mensenrechtenrapport maakt melding van de marteling van Russische soldaten door Oekraïense strijdkrachten. De bondgenoten van Oekraïne zwijgen hierover en praten over Rusland. Mijn interview over dit onderwerp wordt natuurlijk afgedaan als propaganda, maar de Westerse media en politici vergeten iets heel belangrijk: Ik was en ben vaak in de Donbass en in Rusland, dus ik doe onderzoek, ter plekke, indien mogelijk!

https://just-now.news/de/deutschland/ein-treffen-mit-ukrainischen-kriegsgefangenen/

Waarom produceren die zogenaamde ‘linkse’ politici in heel Europa (inclusief de VS) zoveel onzin? Creëren ze bewust een vijandbeeld? Het ideaal van het Westen is oorlog voeren tegen Rusland, en niet andersom, zoals de media en politici in Nederland beweren. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van deze ‘oorlogs’-agenda en de boodschap van de zogenaamde ‘linkse’ partijen en hebben zij, net als in Nederland, massaal op Wilders gestemd, een trend die ook in andere EU-landen voorkomt. Daarom zou Wilders volgens hen niet moeten regeren. Hij verstoort de agenda van de oorlog tegen Rusland. Hoe slecht het ook loopt, succes zal het niet hebben, zo schreef ik direct na de verkiezingen in Nederland al dat Wilders nooit premier gaat worden.

Ze beweren overigens dat Baudet betaald wordt door Rusland, hoe zit het met Wilders? Dat is niet eens, een ‘echte’ politieke partij, maar een stichting die geld ontvangt van Israël en de Amerikaanse lobby in de VS – veel geld!

Veel zogenaamde ‘linkse’ parlementariërs in Nederland en de EU ontvangen geld via de stichtingen van George Soros, de zogenaamde ‘Open Society Foundations’, zoals de nieuwe partij VOLT.

Tot zover de boodschap uit het verre Rusland van de Nederlandse Poetin-trol. Ik wens u wijsheid en succes bij uw streven naar vrede, vooral bij het verslaan van de Russofobe houding van politici en media. Blijf mij volgen op RT (via mijn Rumble-kanaal) en natuurlijk deze site en anderen, zie de links hieronder!
Gegroet!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *