De totalitaire EU-staat is gefocust op oorlog en er is geen vrijheid van pers of meningsuiting meer

De voormalige Griekse minister van Financiën Yannis Varoufakis, de Palestijnse chirurg (Brits staatsburgerschap) Gahasan Abu Sittah zijn de toegang geweigerd in Duitsland en werden beiden lang vastgehouden op de luchthaven van Berlijn, ook de Amerikaans/Russische Russia Today (RT) correspondent Donald Courtier is de toegang geweigerd en werd vastgehouden op de luchthaven van Tbilisi (Georgië). Foto’s: ND, RT, the Guardian en Getty Images, bewerking: Mirjam©Photo

Het Europese continent, een heel oud continent, is in korte tijd volledig ontworteld, gesloopt door domme, slinkse politici, rijp gemaakt voor oorlog. Om de ineenstorting te voorkomen nemen ze hun toevlucht tot totalitaire maatregelen. Als je niet anders wist, zou je denken dat ze bang zijn voor hun posities of misschien voor een beerput die zich zou kunnen openen, de leugens over de pandemie en de oorlogen die ze de afgelopen decennia tegen verschillende landen hebben gevoerd als lid van de NAVO hebben ze overal oorlog gevoerd en totalitaire maatregelen opgelegd aan hun eigen burgers in de EU.

Sommigen betogen, dat deze maatregelen (tegen COVID19) tijdens de pandemie, van kracht waren in bijna alle landen van de hele wereld? Ja, maar hier wederom leugens, dit kwam door Kunstmatige Intelligentie (KI), volgens wat nu bewezen is zijn (westerse) techbedrijven, zoals bijvoorbeeld Meta enorm rijk geworden tijdens de pandemie. Het Westen (en vooral de EU-landen) had zich hiertegen kunnen verzetten, de mens staat immers nog steeds boven KI en zou dat moeten blijven, anders is de mensheid verloren.

Inmiddels is bewezen dat het een soort staatsgreep was van (beide) de Tech- en farmaceutische bedrijven die hun vaccins (biowapen) aan politici verkochten (denk maar aan het Ursula von der Leyen-schandaal)! Waarschuwden artsen voor de nieuwe zogenaamde vaccins (die monddood werden gemaakt), het was een experiment dat al veel doden heeft opgeleverd en in de toekomst nog veel sterfgevallen zal veroorzaken. KI heeft dus voet aan de grond gekregen en de farmaceutische bedrijven zijn oppermachtig en zal mensen tot slaaf maken van het systeem dat al heeft geleid tot een totalitair blok dat de Europese Unie wordt genoemd.

Deze politici kunnen dus niet meer zelf nadenken en blijkbaar is de grens tussen goed en kwaad verdwenen (veel zijn gekochte politici), ze sloten mensen op tijdens zogenaamde lockdowns alsof het oorlog was, daarna bleven ze zelf oorlog voeren, COVID was weg en de Derde Wereldoorlog is begonnen. Er is een nieuwe (oude) vijand Rusland en nu ook de Palestijnen (opnieuw) en iedereen die daar kritiek op heeft of zich er bewust tegen uitspreekt wordt verbannen, geweigerd en met gevangenisstraf bedreigd en dat noemen ze natuurlijk democratisch.

Volgens de Nederlandse oud-premier Mark Rutte, de ‘bijna’ nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, hij had nog de moed om miljarden aan Oekraïne te geven. Hij zei in een antwoord op de vraag van een Kamerlid (in een debat), de vraag of hij beseft dat de De BRICS landen nu groot zijn en Europa letterlijk is geïsoleerd? Zijn reactie was dat het gewoon een ‘rommelig’ clubje is met alleen China, India en Rusland van belang, wat niets betekent! In godsnaam, snuift hij cocaïne, of is hij misschien schizofreen geworden? Levensbedreigende uitspraak, voor Nederland en de wereld! China, India en Rusland zijn de grootste landen ter wereld! foto: Cartoon Stock

Politici en journalisten worden vastgehouden of geweigerd

De Europese verkiezingen komen eraan en de politici die nu aan de macht zijn, zijn bang hun positie te verliezen en doen er alles aan om de oppositie, journalisten en dissidenten het zwijgen op te leggen en dat gaat heel ver! Sommige landen zoals Duitsland en Nederland verbergen hun totalitaire maatregelen niet langer. Mensen wordt de toegang geweigerd, nota bene Europeanen en geen terroristen of zo, zoals ik hierboven bij de hoofdfoto al heb aangegeven. Hun misdaad? De genocide in Gaza op een congres bespreken en de chirurg wilde het bewijsmateriaal laten zien in Berlijn, of een journalist die gewoon verslag wilde doen.

Zoals onlangs de zaak van Donald Courter die door Georgische grenswachten werd aangehouden RT-correspondent Donald Courter op de internationale luchthaven van Tbilisi vastgehouden. De journalist, die zowel Russisch als Amerikaans staatsburger is, werd ongeveer vier uur vastgehouden in de transitzone van de luchthaven. Georgische functionarissen beweren dat zijn documenten niet door hun systeem werden herkend. De grensfunctionarissen hebben het Russische paspoort van de journalist in beslag genomen. Courter was naar Georgië gevlogen om verslag te doen van de aanhoudende protesten tegen de regering.

Georgië heeft afgelopen december ja gestemd om lid te worden van de EU. Georgië ligt dan wel deels in oost-Europa, maar echt een Europees land is het natuurlijk niet. Maar de EU doet er alles aan om Rusland te omsingelen, zodat ze, wanneer de ‘hete’ oorlog begint, vele fronten kunnen openen!

Een X post: @mari_nikuradze

Many journalists didn’t get a pass to get inside the parliament, including OC Media. Those who have passes or accreditation are currently not let in. They claim there is some “technical issue”. Slava Ukraine is now playing at the protest while people chant “No to Russian law”.

Dit zijn slechts drie voorbeelden er zijn er natuurlijk veel meer, denk maar aan bijvoorbeeld David Icke (of je hem goed vindt of niet, doet er niet terzake) die geen toegang meer heeft tot de hele EU. Geweigerd en gedemoniseerd!

Of de laatste actie in België, waar de Belgische politie urenlang de toegang tot een conferentie van nationale conservatieven barricadeerde, wat door de deelnemers werd omschreven als censuur en politieke repressie. Het evenement, genaamd NatCon, lokte rechtse populisten uit zowel Europa als de VS naar Claridge, een locatie in het centrum van Brussel. Terwijl Brexit-architect Nigel Farage dinsdag sprak, blokkeerde de politie de ingang en verhinderde dat de Franse hoofdspreker Eric Zemmour – een voormalige Franse presidentskandidaat – binnenkwam.

De Brusselse elite is dan ook erg bang voor zogenaamde linkse en rechtse politici en doet er alles aan om ze te boycotten, het zwijgen op te leggen en misschien zelfs meer dan dat, eng en totalitair zijn ze geworden, zoiets zagen we eerder in Europa gebeuren net voor de Tweede Wereldoorlog toen het fascisme en nazisme heette, nu zou ik het totalitarisme met fascistische trekken willen noemen. Of wat mij onlangs is zelf is overkomen: mij wordt waarschijnlijk nu al de toegang tot Europa geweigerd en dat heeft allemaal te maken met de nieuwe EU-wetgeving. Zoals hieronder is gebeurd;

“We recently identified a link to our website on your page: https://freesuriyah.eu/2023/08/02/een-nieuw-europees-reisinformatie-en-autorisatiesysteem-het-totale-totalitaire-surveillance-blok-eu-2024/.

We kindly request the immediate removal of the link to SchengenVisaInfo.com from your page because SchengenVisaInfo maintains strict editorial control over the information it provides.  As such, we do not endorse the linking of our website without our prior consent. Thank you for your prompt attention to this matter.Sincerely,
Fjollë Avdijaj
Brand Ambassador & Link Approval Specialist
Bron: Email

Na deze mail kreeg ik nog een aantal mails waarin ze dreigden, ik moest het verwijderen, anders… Na wat googlen bleek dat de persoon of het bedrijf in Kosovo gelokaliseerd is, wat op zich heel vreemd is, maar niet als je bedenkt dat Kosovo onderdeel van de EU wil worden en dat het grootste NAVO-commandocentrum ‘Camp Bondsteel’ daar gevestigd is. Voorheen stond het bekend als een Amerikaanse basis, die daar illegaal terroristen vasthield. Volgens geruchten werden terroristen (rebellen) getraind voor de oorlog in het Midden-Oosten, net als in ‘Camp Bucca’. Ook werden er vergelijkingen gemaakt met Guantanamo Bay!

De Mykolaiv 79e Oekraïense Luchtaanvalbrigade is een formatie van de Oekraïense luchtmacht. Soldaten van deze brigade hebben gediend als zogenaamde vredeshandhavers in Joegoslavië, Irak, Kosovo en Sierra Leone. Vanaf 2014 nam de brigade deel aan de oorlog in Donbas. De brigade vocht in de Tweede Slag om de luchthaven van Donetsk, waar zij en andere Oekraïense militaire eenheden bekend werden als de “cyborgs” vanwege hun koppige verdediging van de luchthaven van Donetsk. Zoals ik heb ervaren, ik was daar op vliegveld in Donetsk, werden daar mensen gemarteld en vermoord in wat in Donbass bekend staat als de “Biblioteka”. Foto: Wikipedia

Tot slot en terug naar de EU. Na twee wereldoorlogen en miljoenen slachtoffers klonk in Europa de roep om duurzame vrede. Daarom besloten Frankrijk, West-Duitsland, Italië, België, Nederland en Luxemburg in 1958 economisch samen te werken. Al snel sloten verschillende landen zich bij hen aan. Nu zijn er plannen om nog meer uit te breiden (er zijn er al 27) met negen landen. Deze keer bestaat echter de indruk dat niet vrede en economische belangen de drijvende kracht achter de expansie zijn, maar geopolitieke belangen. Met andere woorden: de oorlog en de vredesboodschap van die tijd zijn vergeten, de diplomatie is op het oude continent ten onder gegaan, de waarden van de menselijkheid ‘leven en laten leven’ zijn dood en het ergste is dat de nieuwe generatie politici en de de bevolking dit zelf niet beseft en zo stevenen zij af op een zoveelste oorlog , met dood en verderf, bovendien, met een extra dimensie, een samenleving geregeerd door domme politici en AI! Een verschrikking voor de mensheid!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter) : sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

freesuriyah.eu 

DEVEND.ONLINE

freesuriyah (odysee.com)

All Videos (rumble.com)

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *