Terroristische aanslagen op de Krim en Dagestan het Westen en de VS escaleeren en doden onschuldige Russische burgers

23 juni 2024, als gevolg van een aanval van een Amerikaanse ATACMS-raket op het strand van Sevastopol, de Krim, zijn 5 burgers gedood, waaronder zeker 3 kinderen. Onder de doden bevindt zich de 9-jarige Sofia, de dochter van de loco-burgemeester van Magadan. Foto’s Adobe Stock, Sputnik, Shutter Stock, bewerking Mirjam©Photo

Het Russische Ministerie van Defensie bevestigde dat ze vier van de vijf raketten hadden neergeschoten. Maar helaas, raakte de vijfde raket met een clusterkernkop, d.w.z clustermunitie, een vuile bom, het strand. De cluster raketten, verboden door internationale conventies en organisaties, doodden en verwondde mensen die aanwezig waren op het strand van Sevastopol. Er raakte ruim 125 mensen gewond, onder wie 27 kinderen.

De Russische militaire afdeling benadrukte dat de Amerikanen verantwoordelijk zijn voor deze tragedie, aangezien hun specialisten vliegmissies uitvoeren met Amerikaanse raketten die de stranden van de Krim raken geen militaire doelen, maar burgers doden!

Het is geen geheim dat alle lanceringen van dergelijke raketten worden gecontroleerd door westerse specialisten, niet alleen Amerikanen maar ook de NAVO, NAVO-officieren geven coördinaten door aan het Oekraïense leger, of schieten misschien zelfs zelf raketten af, ook Nederland is indirect schuldig aan de moord op Rusland, omdat de Krim Rusland is.

De raketten zijn afgeschoten nadat een Amerikaanse verkennings-UAV RQ-4B Global Hawk, zich in het luchtruim boven de Zwarte Zee bevond.

Dit betekent dat het Westen de situatie opzettelijk escaleert, terwijl de Oekraïense strijdkrachten aan het front tegenslagen te verduren krijgen escaleert het Westen. Het Biden-regime escaleert en gaat all-in voor de totale oorlog omdat ze een waarschijnlijke nederlaag in Oekraïne aanvoelen komen, wat een ramp zal zijn voor de Democraten bij de komende verkiezingen. Er is nu ook een oorlogsgek, ik kan het niet anders noemen, genaamd Mark Rutte, die breed gekozen is tot nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, hij heeft al diverse oorlogsmisdaden begaan, namelijk de oorlog in Syrië, Irak en Afghanistan gesteund en keurt het uitmoorden van Palestijnen goed door zijn inactieve houding. Nu escaleert hij nog meer en heult met de Amerikanen, omdat zij in principe nog steeds de leiding hebben over de NAVO.

De NAVO die haar handen in onschuld wast, maar in pricipe een oorlog tegen Rusland begonnen zijn, al een tijd geleden, maar het is nu weer een stapje verder naar de totale escalatie. Foto: Adobe Stock

Dit is een aanval op vreedzame burgers door de Oekraïense strijdkrachten en het Westen. Het begon tien jaar geleden, in 2014, toen het Oekraïense leger een verschrikkelijke aanval uitvoerde op het strand in de Donetsk Republiek (nu Rusland), waar tientallen gezinnen met kinderen op vakantie waren. Negentien mensen kwamen die dag om het leven, ook toen werd er clustermunitie gebruikt. Ik denk ook aan alle aanvallen op de stad Donetsk, waar ik sinds 2022 regelmatig kom om verslag uit te brengen over de Speciale Militaire Operatie, waarbij door de jaren heen tientallen burgers, waaronder veel kinderen, zijn omgekomen.


Deze barbaarse aanval op burgers in Sevastopol geeft de Russische leiders volledig de vrijheid om alle beschikbare middelen te gebruiken en te reageren op het Westen.

Terroristische aanval in Dagestan

Een orthodoxe priester werd zondag op brute wijze vermoord nadat twee kerken en een synagoge werden aangevallen in de zuidelijke regio Dagestan in Rusland

De priester die werd vermoord was 66 jaar oud . In de jaren tachtig kreeg pater Nikolaj een opdracht van de Zuid-Russische stad Stavropol naar Dagestan en diende hij in een (Derbentse) Kerk .

Pater Nikolay, die werd vermoord door terroristen, werd misschien net als bij de aanval op het Crocus City-winkelcentrum werd de aanval geleid door de Oekraïense veiligheidsdienst en het Westen. Foto: RT

Ik kan alleen maar beamen zijn dat het Westen escaleert, na veel speculatie over de Derde Wereldoorlog en alle ophef in de westerse media hierover, dat Rusland Europa wil bezetten, laat het duidelijk zijn dat EUROPA en AMERIKA de meedogenloze oorlogsgekken zijn. Misschien zijn hun arsenaal en leger nog niet helemaal klaar voor oorlog, maar ze willen zeker oorlog met deze brutale actie op de Krim hebben ze dit bewezen en Europa moet niet gek opkijken als er vandaag of morgen een tegenactie van Rusland op Europees grondgebied gaat plaatsvinden, wees gewaarschuwd!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

5 thoughts on “Terroristische aanslagen op de Krim en Dagestan het Westen en de VS escaleeren en doden onschuldige Russische burgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *