Nederlands roekeloze weigering van het Sputnik vaccin

Vaccine Against European Integration: How Coronavirus Became Part of the Information War | UACRISIS.ORG
SpoetnikV of SputnikV, het Russiche vaccin, wordt door de EU als een geopolitiek wapen gebruikt, als er echt een pandemie is dan zou het niet mogen uitmaken waar het vaccin vandaan komt toch? Dit zegt iets over de pandemie en hoe het westen een pandemie gebruikt voor politieke doeleinden, anders zouden landen hun politieke voorkeuren aan de kant schuiven als de mensheid in gevaar was, zou je denken, maar het blijkt uit alles dat het niet zo is! Sterker mensen worden steeds acherdochtiger, bij een echte pandemie gaat het om mensen levens te redden en niet om geopolitiek!

Een bijdrage van Maria Heemskerk

Het is inmiddels februari en het Nederlandse vaccinatieprogramma begaat de ene blunder na de ander. We bungelen onderaan in de Europese lijstjes en het ene GGD-datalek volgt het andere in rap tempo op. Daarnaast verschijnen er bijna dagelijks nieuwsberichten over mensen die voor een coronatest kwamen en per ongeluk gevaccineerd werden, of mensen met overgewicht die met de verkeerde naalden geprikt zijn. Er zijn niet genoeg vaccins, er is amper beleid en allerlei groepen dringen voor. Er is een oplossing. Maar die wil de Nederlandse regering niet horen.

Die oplossing is heel simpel: Sputnik V (áls je vaccineren een goed idee vind, ik persoonlijk vertrouw het niet maar laten we even de gedachtegang van de overheid volgen). Rusland heeft een vaccin ontwikkeld dat minstens net zo effectief en betrouwbaar is als Moderna en Pfizer en is ontzettend soepel en behulpzaam in het aanbieden van het vaccin in andere landen. In veel Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen word er allang mee gevaccineerd. Ook andere Europese landen zijn inmiddels overstag gegaan. Maar Nederland weigert.

Want in het achterlijke Rusland kunnen ze natuurlijk nooit zo’n goed vaccin maken als in Amerika of in Oxford. Daar zijn vervallen ziekenhuizen en werken wetenschappers in gedateerde labs. Zo’n vaccin kan nooit deugen. De feiten en resultaten? Die doen er niet toe.

Als de Nederlandse overheid denkt dat ze met vaccineren de pandemie kunnen stoppen, verspelen ze dus mensenlevens met kinderachtige politieke spelletjes. Rusland slecht, Sputnik slecht, dus opa en oma moeten maar doodgaan. Mensen laten sterven vanwege politieke motieven is kwaadaardig. Precies waar de regering Rusland altijd van beschuldigd. Het is een grof schandaal waar veel meer aandacht voor zou moeten zijn. Ondertussen blijft Rusland het vaccin aanbieden. De werkelijkheid blijkt weer eens precies het tegenovergestelde te zijn van wat we in de media lezen.

[dntplgn] 

Loading

One thought on “Nederlands roekeloze weigering van het Sputnik vaccin

 1. Het Russische vaccin is gebaseerd op eerdere griepvaccins en daarom ook zo snel ontwikkeld.
  Het enige voordeel van Sputnik ten opzichte van Pfizer en Moderna is dat het geen GMO/DNA troep bevat waardoor het een pak minder bijwerkingen heeft . Met 60% (echte) werking behoort het tot de betere vaccins. Pfizer mag blij zijn met 30%werking. Die geclaimde 95% is ronduit gelogen.
  Maar zoals ieder griepvaccin moet ook Sputnik ieder jaar opnieuw worden ingespoten omdat het virus ieder jaar muteert.
  Impliciet houd dit dus in dat sommige maatregelingen die nu al “het nieuwe normaal” worden genoemd reeds in wetten zijn vastgelegd en dus nooit meer weggaan:
  De muilkorf blijft
  De 1,5m. blijft
  De bubbels blijven beperkt.

  DUS OOK AL BEN JE GEVACCINEERD!

  Kijk voor gratis protest cartoons op:

  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *