Omvolking en een nieuwe regering in Nederland

Omvolking door vergrijzing en zogenaamde vluchtelingen, de poorten van Nederland stonden wagenwijd open en de nieuwe regering zal waarschijnlijk niet in staat zijn het onheil af te wenden. Foto’s: National Geographic, Adobe Stock, NOS, bewerking: Mirjam©Photo

Vanuit Rusland, dat ver weg en afgesloten is voor Nederland, volg ik op de voet wat er in het kleine kikkerlandje Nederland gebeurt en het is precies dat, wat ik jaren geleden voorspelde, namelijk in 2015 tijdens de zogenaamde vluchtelingencrisis. Europa is zo goed als verloren.

De toenmalige politieke partijen, onder leiding van (nu weer) de VVD (toen Rutte) samen met de toenmalige coalitiepartners PvdA en D’66, zette simpelweg de poorten van Nederland open zonder te checken wie er binnenkwam, waarom? Er zijn veel oorzaken en die ik zal benoemen. De geest was uit de fles en het lijkt erop dat de geest niet meer terug in de fles gaat, ook niet door de PVV, het is te laat, veel te laat.

Allereerst volgde de Nederlandse regering, zoals altijd, het beleid van de Duitsers. Frau Angela Merkel, de voormalige bondskanselier van Duitsland die ofwel leed aan een schuldcomplex of, zoals velen in Duitsland beweren, een ex-Stasi-agent was genaamd Erica en vergelding wilde voor de val van de DDR. We zullen de exacte oorzaak niet weten, maar zij heeft haar land volledig geruïneerd, met meer dan twee miljoen zogenaamde vluchtelingen die in 2015 kwamen, met de stroom kwamen veel ISIS en andere strijders van andere terroristische groeperingen (Al-Qaeda, Hayat-Tahrisr-as Sham etc) binnen. Herinneren we ons al die alleenstaande mannen nog? Ja juist dat zijn ze, in ieder geval de meerderheid.

Hoe weet ik dat? Ik kwam met het vliegtuig uit Syrië in 2015, het land waar ik jaren heb gewoond en waar in 2011 tot nu, een bloedige oorlog werd uitgevochten tussen de VS en haar handlangers met de Syrische regering en haar bewoners, ze moesten vechten om te overleven. Het Westen steunde terroristische groeperingen om Assad te verwijderen, wat niet werkte want het Syrische volk, de meerderheid, woont nog steeds in Syrië, die zijn trouw gebleven aan de regering, hun cultuur en land. In 2015 op deze Al-Italia vlucht via Rome naar Amsterdam zaten er bijna alleen maar terroristen (ik kon hen verstaan) in het vliegtuig, jihadisten die naar Europa vluchtte met VN tasjes gingen ze het vliegtuig in. Duizenden Syriërs kwamen om in de strijd tegen deze (Westerse gesponsorde) terroristen. De meerderheid van deze terroristen vluchtte naar Europa, na de val van Aleppo in 2015 en 2016, ze werden door de VN gesponsord met visa en creditcards en VN kantoren in de verwoeste steden van Syrië gaven hen dit, zoals ik zag. Nederland heeft o.a. tweeëntwintig groepen gefinancierd, niet alleen in Syrië maar ook in Irak. Deze jihadisten probeerden in opdracht van het Westen Irak en Syrië te vernietigen, maar faalden.

In het Westen werden ze met veel tamtam verwelkomd, vooral in Duitsland, waar de meerderheid van de echte Duitse bevolking zwaar geïndoctrineerd is (ik herinner me ook Covid), behalve in het Oosten, waar ze er na hun verschrikkelijke ervaring niet veel mee op hadden. Dat komt door de verkoop van het toenmalige Oost-Duitsland (DDR) door de Treuhand en ze zagen ze de ramp al aankomen en dat is precies waar Duitsland nu ervaart. Elke dag terreur in de grote steden, zoals ik al zei, de meeste gevluchte ex-terroristen (als je dat zo kan noemen) zijn nog steeds geradicaliseerd. Het is niet verwonderlijk ze hebben de meest barbaarse dingen uitgevoerd, waaronder onthoofdingen (onder invloed van onder meer andere de in Nederland geproduceerde Captagon-tabletten) en andere barbaarse dingen. In Duitsland zijn verkrachtingen, mesaanvallen en zwembadterreur aan de orde van de dag, ook in Nederland in iets mindere mate vanwege de omvang van het land. Na een bezoek aan een zogenaamde opvang in Twente in 2016 ontdekte ik waar deze vluchtelingen het over hadden (ik begrijp Arabisch) en de meesten waren volledig geradicaliseerd en spraken over de val van o.a. Aleppo.

Dit is de grootste oorzaak van de ellende die we nu zien in Europa, waarom lieten ze dat toe? Zoals ik al aangaf was de grote boosdoener Angela Merkel, net als nu met Rusland heeft zij de afspraken van Minsk (vredesonderhandelingen) in 2015 en 2016 verraden, dit heeft zij in een interview in de Duitse krant “Die Zeit” eenvoudigweg toegegeven. Ze zei letterlijk: ‘om tijd te kopen en Oekraïne te bewapenen onderhandelde ik ‘.

Dus in feite is zij schuldig aan het binnenlaten van zoveel vluchtelingen? Kan één mens zoveel alleen beslissen?Angela Merkel: “Hatten Sie gedacht, ich komme mit Pferdeschwanz?” | ZEIT ONLINE

Natuurlijk kan één persoon dit niet alleen beslissen, maar in het geval van Angela Merkel werd in een over haar gemaakte film duidelijk dat zij de drijvende kracht was achter het vluchtelingenbeleid met desastreuze gevolgen. De Nederlandse regering o.l.v. Mark Rutte, die haar als zijn grote voorbeeld zag volgde dit beleid op en de gevolgen zijn ook duidelijk in Nederland. Kan de nieuwe regering dit oplossen?

Nee, omdat er in Nederland een staatsgreep heeft plaatsgevonden door onder andere Rutte en Wilders heb ik hier al uitvoerig over geschreven, en ook door de invloed van Pieter Omtzigt (NSC) zien we nu een soort regering die de meeste Nederlanders niet hebben gekozen. De gekozen partijen met woordvoerders en leider zoals Wilders, Omtzigt of van der Plas, staan ​​zelf (leiders) aan de zijlijn en regeren officieel niet, er zijn enkel ‘marionetten’ naar voren geschoven en zij noemen dit een buitenparlementaire regering, met een man aan het roer die niet was gekozen door Nederland, sterker nog de meeste kennen hem niet. Er is nu een marionettenregering, terwijl Rutte de grote man bij de NAVO gaat worden en Wilders achter de schermen nog steeds vol haat zijn anti-islamcampagne voert en het prima vindt dat er zoveel Palestijnen gedood worden, zal hij zich verder aan het dictaat van Rutte houden en zal niets doen voor de vrede met Rusland. Ook zal er geen exit bij de Europese Unie zijn en de wapenleveranties, de ‘wapens voor vrede’ zullen gewoon doorgaan. De Rusland haat is groot in Europa.

Alles moest plaatsmaken voor de nieuwe NAVO-baan van Rutte omdat de elites (in de VS de wapenlobby, de joodse lobby AIPAC, Pentagon etc.) besloten hebben de confrontatie met Rusland aan te gaan, voor deze (VS) elites is het vluchtelingenprobleem in Europa niet belangrijk. Europa is helemaal niet belangrijk voor de VS, het dient alleen als wapenopslag en militaire bases zoals Ramstein en nu het Amerikaanse-Europese hoofdkwartier in Stuttgart waar de oorlog tegen Rusland gecoördineerd zal worden en de nieuwe dronebasis in Leeuwarden (kleine broertje van Ramstein voorheen vliegbasis) . De cultuur of interne problemen zijn niet belangrijk voor Amerikanen.

Vliegbasis Leeuwarden
Vliegbasis Leeuwarden is een Nederlandse F-35-basis. 31 oktober 2019 arriveerde de eerste F-35 op de vliegbasis. De F-35 vervangt op den duur alle F-16’s. Vliegbasis Leeuwarden is vanaf begin 2022 ook de thuisbasis van het onbemande vliegtuig (drones) MQ-9 Reaper.
Vliegbasis Leeuwarden is samen met Vliegbasis Volkel en het Air Operations Control Station in Nieuw Milligen onderdeel van het Air Combat Command.

Nu is er, direct na de door COVID-19 opgelegde crisis, een nieuwe stroom Oekraïense vluchtelingen ontstaan, en Europa overgeleverd aan de goden maar kan of kon politici als Rutte, Merkel of Macron blijkbaar niets schelen dat hun landen naar de verdoemenis gaan. Macron heeft verloren in de officiële peilingen in Frankrijk, maar dat betekent niet dat hij niet als president zal regeren en dat hij, net als de anderen genoemd, hun project de oorlog met Rusland zal uitvoeren. Het zijn maar marionetten, de regeringen in de EU volgen de dictaten en regels van de VS op, de echte ‘bazen’ zitten in de VS (lobbies en millionairen) en in allerlei schimmige grote organisaties zoals het WEF of internationale organisaties zoals de VN die al lang zijn overgenomen door westerse landen.

Macron maakt deel uit van de elite die ik bewust niet linkse of rechtse politiek noem, dat bestaat niet meer. Hij maakt deel uit van hen uit, en in feite bijna alle, EU-leiders, die oorlog tegen Rusland propageren. Foto: AP France

Kunnen we dus praten over omvolking? Een woord, net als vele woorden in Nederland en het Westen, dat je niet mag gebruiken. Ik denk het is aan een ieder om woorden te gebruiken die men wil. Maar is er sprake van omvolking in Europa? Er is vergrijzing en vervanging van de Europese bevolking door vluchtelingen en emmigranten, dat is wat er aan de hand is.

Helaas wordt het woord omvolking uitgelegd als zou het een rechts radicaal woord zijn en omschrijft men het als volgt ‘Omvolking, omvolkingstheorie of vervangingstheorie is een extreemrechtse complottheorie en wordt door gedefinieerd bedoeld als “het idee dat het ‘eigen’ (witte) volk en de ‘ eigen’ (witte) cultuur worden verdrongen door degenen die als ‘vreemd’ worden beschouwd’.

Wat we in Europa zien, in bijna alle landen, is een vergrijzende bevolking, waar de regeringen niets aan hebben gedaan, integendeel, ze hebben de bevolking niet verteld dat er meer kinderen zouden moeten komen, het tegenovergestelde is gebeurd, er was en is een regelrechte campagne aan de gang om geen kinderen te krijgen, de wereld zou immers vergaan, zeggen klimaatgekken en de LGBT sekte, die kunnen in principe geen kinderen krijgen. Maar in andere landen buiten het Westen bestaat deze propaganda niet en is zelfs in sommige landen verboden (Rusland en Afrika) en hebben ze veel kinderen, een wijs besluit zo bouw je, je land op voor de toekomst. Vanwege dit vergrijzings probleem zal het Europese ras uiteindelijk uitsterven en zal de bevolking van Europa worden overgenomen door het ‘mondiale Zuiden’, wat voorheen de ‘Derde Wereld’ werd genoemd. Daar is niets rechtsradicaal aan, maar het zijn de feiten.

Het vluchtelingenbeleid van de afgelopen jaren heeft de poorten geopend voor criminelen (onder de goede zaten veel kwaden), er was geen controle aan de grenzen of deze vluchtelingen zich in het Westen konden aanpassen was niet aan de orde, niet eens of ze wel echt vluchteling waren, niets van dat alles en dat is het probleem dat nu bestaat. Zogenaamde ‘linksen’ ontkennen dit, maar het is de realiteit. Foto: HRMagazine

We zien nu hoe Europa langzaam ten onder gaat en met alle macht probeert uit deze malaise te komen, ervan uitgaande dat het zijn problemen met oorlogen kan oplossen, zoals ze al eeuwenlang doen. Na de vernietiging van het Midden-Oosten en veel landen in Afrika is nu Rusland aan de beurt, de rijkdommen in Oekraïne lagen voor het oprapen, maar helaas voor Europa is het nu Rusland dat de Donbass heeft veroverd en dat nog steeds doet, het vecht daar tegen de NATO. De Donbass is belangrijk onlangs zei Lindsay Graham (zie artikel hieronder), een geradicaliseerde criminele cowboy en Amerikaanse senator, ‘daar ligt de rijkdom in de Donbass’. Het maakt niet uit, democraat of republikein, het zijn maar marionetten, net als in Europa. Biden of Trump, het zal niet veranderen, het is allemaal show voor geld en macht in de VS.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *