Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou

Het onderwerp van de vergadering zal zijn het verbod op biologische en toxine wapens over de kwestie van het niet-naleven van het verdrag door de Verenigde Staten en Oekraïne volgens de verplichtingen van het bovengenoemde internationale verdrag.

Tijdens de vergadering zullen documenten als bewijs worden geleverd over de schendingen van de artikelen I en IV van het verdrag. Rusland zegt: “we willen dat de organisaties die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het verdrag en de wereldgemeenschap aandacht besteden aan de biologische bedreigingen”.

Aan de aan de grenzen van de Russische Federatie, in o.a. Oekraïne en Georgië staan meer dan 50 gemoderniseerde, gefinancierd door het Pentagon, biologische laboratoria die ook door het Pentagon (VS) worden gecontroleerd. In totaal zijn er ​​volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, die onlangs een onderzoek uitvoerde, 336 biologische laboratoria in 30 landen ter wereld, zij staan onder controle van het Amerikaanse leger en daardoor van de Amerikaanse staat.

Tegelijkertijd gaan hun activiteiten gepaard met een verslechtering van de epidemische situatie voor bijzonder gevaarlijke en economisch significante infecties, evenals de opkomst van infectieziekten die atypisch zijn voor een bepaalde regio. Dit is volgens de Russische Federatie te wijten aan de experimenten die door deze laboratoria, wereldwijd worden uitgevoerd!

De Russische Federatie heeft sinds 2010 in de aan Oekraïne grenzende gebieden een toename van Tuberculose, de Krim-Congo-koorts, de West-Nijl pest, de Afrikaanse varkenspest en een ongebruikelijke uitbreiding van het bereik van besmettingen geregistreerd.

De Russische Federatie is zich, als verantwoordelijke partij bij het verdrag inzake Biologische en Toxin Wapens Convention (BTWC), volledig bewust van het volledige scala aan bedreigingen die verband houden met met de mogelijke gevolgen van de schending ervan tijdens het werk in Oekraïense biologische laboratoria.

We zijn op de hoogte van informatie over het door de VS gefinancierd biologisch onderzoek in Oekraïne.

Lees meer in deel 1 en 2 van het onderzoek naar deze biologische wapens

Op bevel van het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne werd op 24 februari 2022 de vernietiging van de verzamelingen pathogene micro-organismen in werking gezet. “Dit deed onze bezorgdheid toenemen over een mogelijke schending van artikelen I en IV van het BTWC”. Deze vernietiging was in opdracht van het Pentagon.

De resterende in beslag genomen materialen, verkregen door de speciale operatie, dienden als basis voor de Russische Federatie om onderzoek te doen naar de biologische activiteiten van de Verenigde Staten op het grondgebied van Oekraïne.

Er werden studies uitgevoerd in Oekraïense biologische laboratoria “Over samenwerking” op het gebied en het voorkomen van de verspreiding van ziekteverwekkers, technologieën en kennis die kunnen worden gebruikt bij de ontwikkeling van biologische wapens”. Vanaf 2005 tussen het Amerikaanse militaire departement en het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne. De totale Amerikaanse uitgaven aan biologische programma’s in Oekraïne bedroegen meer dan $ 250 miljoen dollar.

Het werk werd gecoördineerd door het US Department of Defense Threat Reduction Directorate (DITRA), er werden studies uitgevoerd onder geheimhouding met beperkte toegang van Oekraïense specialisten tot informatie en gebouwen.

Momenteel zijn we getuige van een verandering in de tactiek van de Amerikaanse regering in een poging om de gespecificeerde afdelingen, wiens activiteiten het onderwerp zijn geworden van internationale procedures, te ontmantelen.

In 2017 en 2018 werden er volgens de Organization on the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) gevestigd in Nederland gifgas aanvallen uitgevoerd in Douma en in 2018 een nog nooit in het nieuws geweest gifgasaanval in Aleppo. Syrië zegt dat dit gedaan is door de ‘zogenaamde’ rebellen (lees Jihadisten). Onderzoek is er nooit naar gedaan! De Syrische regering werd direct beschuldigd van de gifgasaanval in Douma in 2017.

Volgens de nu de beschikbare informatie van Rusland, zijn de militaire biologische programma’s in de Centraal-Aziatische regio overgedragen aan civiele gespecialiseerde organisaties, hun werk staat onder de controle ​​van de Amerikaanse marine.

Bovendien is het Pentagon van plan om de programma’s die niet zijn voltooid in Oekraïne, vanwege de speciale operatie, snel over te dragen naar andere landen van het voormalig Oostblok, de staten van Oost-Europa zoals Bulgarije, Tsjechië en de Baltische landen .

De uitbreiding van het netwerk van biologische laboratoria, vormt een gevaar voor de mensheid en kan het begin (of misschien al begonnen) om biologische wapens te creëren en op te slaan, ook vormt het een bedreiging voor de militaire veiligheid van de Russische Federatie.

In tegenstelling tot kernwapens, die de Verenigde Staten op het grondgebied van de NAVO-partnerlanden heeft geplaatst, kan de NAVO i.s.m. de VS een biologische oorlog uitlokken met Rusland en China.

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

11 thoughts on “Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *