Nederlandse elite en politici bereiden zich voor op oorlog met Rusland

Alles wijst erop dat de Nederlandse politici (en elite) zich voorbereiden op oorlog met Rusland (net als de rest van Europa/Westen), nieuwe gelekte informatie wijst daarop. Foto’s: Ministerie van Defensie, Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Natuurlijk schrijf ik er al een tijdje over en andere ‘wakkere’ mensen en alternatieve media ook, tot nu toe is er niets gebeurd, zou je zeggen, alleen maar propaganda en radicalisering van westerse politici en hun spreekbuis de mainstream media.

Maar wie ‘achter de schermen’ onderzoek doet, weet dat ze druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een oorlog met Rusland. Je kunt stellen dat het eigenlijk al begonnen is met de wapenleveringen aan Oekraïne en de vele NAVO-instructeurs, NAVO-personeel die sinds 24 februari 2022 (zelfs daarvoor) in Oekraïne aanwezig zijn en nu nog zijn. Zoals ik weet na de bevrijding van de AZOV-staalfabriek was ik in deze fabriek, in Marioepol, waar NAVO-handleidingen en namen van instructeurs gevonden zijn.

De onzin dat Europa zich moet voorbereiden op een oorlog met Rusland is dus achterhaald. Europa zelf bereidt zich al jaren voor op een oorlog tegen Rusland. Dit blijkt uit een paar feiten.

Volgens de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel diende het akkoord van Minsk om tijd te kopen voor de herbewapening van Oekraïne. “Het akkoord van Minsk uit 2014 was een poging om voor Oekraïne tijd te kopen”, vertelde Merkel in een interview in december 2022 aan het weekblad Die Zeit.

Het gebruikte deze tijd ook om sterker te worden, zoals je vandaag kunt zien. Het akkoord van Minsk dient om tijd te winnen voor de herbewapening van Oekraïne. Het was voor ons allemaal duidelijk dat dit een bevroren conflict was, dat het probleem nog niet was opgelost, maar dat is precies wat Oekraïne kostbare tijd opleverde”, zei Merkel tegen Die Zeit.

Tijdens een NAVO-top in 2014 spraken de toenmalige Franse president Hollande, de Amerikaanse president Barack Obama, de Britse premier David Cameron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Italiaanse premier Matteo Renzi met de toenmalige Oekraïense president Petro Porosjenko.

“De leiders herhaalden hun veroordeling van de voortdurende flagrante schending door Rusland van de Oekraïense soevereiniteit en territoriale integriteit, en waren het erover eens en zeiden ook dat het ‘nieuwe’ sancties van Amerika (later ook EU) tegen Rusland aan het voorbereiden was”.

De oorlog tegen Rusland is begonnen onder de Amerikaanse president Barack Obama, die in de mainstream media wordt verheerlijkt als ‘vredestichter voor wit en zwart’, deze Barack Obama, die nu achter de schermen aan de touwtjes trekt en regeert door middel van de seniele president Joe Biden, die op D-Day in Normandië, Frankrijk, opnieuw de internationale gemeenschap te schande heeft gemaakt met zijn ‘poep-neigingen’.

President Biden wordt vergezeld door andere wereldleiders om de 80ste verjaardag van D-Day te vieren. Deze video is breed gedeeld op verschillende nieuwsmedia over de hele wereld, het is beschamend, maar het maakt ze niet uit. Barack Obama trekt aan de touwtjes, Biden is er gewoon omdat Obama na zijn tweede termijn geen president meer kon zijn.

Als ‘beste’ jongen van de klas veranderde Nederland het NEE in een JA toen in 2016 de uitslag van de stemming over het associatieverdrag met Oekraïne bekend was. Nadat de Nederlandse bevolking in een referendum volmondig NEE had gestemd, werd de referendumwet enkele weken later ingetrokken. Oud-premier Mark Rutte (die zich nog steeds gedraagt ​​alsof hij premier is) heeft waarschijnlijk met zijn partijgenoten en de Nederlandse elites te veel belangen in Oekraïne.

In 2022 rapporteerde ik in een artikel over de staalfabriek van Azov, onmiddellijk (een week) na de verovering van deze fabriek in Mariupol, DPR (NovoRusland), werd deze fabriek gerund door de Oekraïense oligarch Rinat Akhmetov, die, zoals ik ontdekte, of Met andere woorden: zijn bedrijf wast zijn geld wit in Nederland. Via allerlei constructies zoals lege vennootschappen en holdings ontstaat er een ingewikkeld systeem voor buitenstaanders die niet op de hoogte zijn van het Nederlandse belastingstelsel niet te begrijpen. Maar Nederland (Amsterdam) staat bekend als het Europese witwasparadijs, na de Kaaimaneilanden en andere bekende witwasparadijzen voor de rijken. Nou ja, er zijn te veel belangen, ook voor de Amerikanen trouwens (Nederland is een soort kolonie van de VS). Onlangs gaf de meest gestoorde en oorlogsgekke Amerikaanse senator Lindsay Graham toe dat er te veel financiële belangen zijn in Oekraïne, met andere woorden ze willen de grondstoffen etc stelen en die bevinden zich uitgerekend in de Donbass, je voelt het al aankomen dit zijn de werekelijke redenen voor oorlog, hieronder staat de beschamende video van deze criminele ‘cowboy’ Lindsay Graham.

Terug naar Nederland, dat, zoals ik al meerdere malen heb gezegd en nog steeds zeg, een soort kolonie van Amerika is; sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft Amerika de facto West-Europa bezet. Duitsland is deze ketens nu langzaam aan het afbouwen. In het voormalige Oost-Duitsland heeft 90% gekozen voor de politieke partij Alternatieve Für Deutschland (AFD), wat niet verwonderlijk is, aangezien zij tot 1989 onder invloed stonden van de voormalige Sovjet-Unie. Maar Nederland niet natuurlijk, dat, als we de reguliere media mogen geloven, ze massaal voor GroenLinks en PvdA gekozen tijdens de Europese verkiezingen. De PVV van zionist Wilders is ook groot geworden, maar niet de grootste. De conservatieven CSU/CDU/CDA/EP partij (en) blijven de grootste van Europa. Dat wil zeggen: de destructieve oorlogsagenda gaat door en die al sinds 2014 in werking is gezet en gaan ze gewoon door met de voorbereidingen.

Zoals ik al eerder schreef is er in Nederland een staatsgreep gepleegd door Mark Rutte en Wilders, die de hoge AIVD, ‘baas’ terrorismebestrijding als nieuwe premier introduceerden, illegaal zou je zeggen, niemand stemde op de man en niet veel Nederlanders weten wie deze Dick Schoof eigenlijk is!

Dit alles moet gebeuren om de NAVO-baan van Mark Rutte veilig te stellen en de Nederlanders de illusie te geven dat zij door de PVV zullen worden geregeerd. Onzin natuurlijk, het is een opmaat naar de oorlog met Rusland, die ze willen. Een ‘gelekt’ filmpje is hieronder via X of hieronder op deze site te beluisteren, het bewijs, ze roepen hier op tot een ‘versnelde’ oorlogsbereidheid met oorlog tegen Rusland.

Rusland heeft vele malen gezegd dat zij GEEN oorlog willen met EUROPA/NAVO. Onlangs zei president Poetin tijdens het St. Petersburg Economic Forum (SPIEF) opnieuw dat zij geen oorlog willen en zeker geen nucleaire oorlog. Iets waar de reguliere media in Europa en het Westen heel gemakkelijk over praten: zijn ze zich eigenlijk bewust van de gevolgen van een nucleaire oorlog met Rusland? Of een conventionele oorlog? Miljoenen mensen zullen sterven, maar ze presenteren het alsof Rusland er niets om geeft en dit wil en daarom moeten ze zichzelf verdedigen en Rusland wil de oorlog.

“Kijk, zeggen ze, Rusland is Oekraïne binnengevallen en kan dus Europa binnenvallen.”

Zo provoceren ze eenvoudigweg een oorlog en het is de verdienste van president Poetin en de Russische regering dat ze relatief kalm blijven ondanks de vele ‘rode lijnen’ die al zijn overschreden; Als Rusland werkelijk zo ‘slecht’ zou zijn, was de Rotterdamse haven of de ‘Tweede Kamer’ al lang geleden platgelegd. Het is te hopen dat politici en elites in Nederland en de rest van Europa zullen deradicaliseren, net als jihadisten, maar ik vrees van niet! Nederlandse politici zijn extreem radicaal en die radicale oorlogsboodschap is hier in Rusland aangekomen. Niet voor niets sprak president Poetin over de ‘kleinere landen’.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *