Heel Nederland wordt een Amerikaanse-NAVO wapen opslagplaats voor de oorlog met Rusland en Gideon Markuszower de Mossad spion door de mand gevallen

Twee vliegen in één klap, nu de nieuwe regering (bijna) bekend is, lekken de plannen en schandalen uit. De nieuwe regering zal van Nederland een ‘defensiepakhuis’ maken en de Mossad is geïnfiltreerd in de ‘nieuwe’ Nederlandse regering. Foto’s: Shutterstock, VVD, LTO, bewerking: Mirjam©Photo

Er gebeuren te veel vreemde dingen in het kleine Nederland, vreemd is misschien het verkeerde woord, het zijn dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Spionnen en Nederland komen centraal te staan ​​bij de oorlog met Rusland, uiteraard geeft dit een extra dimensie aan het feit dat oud-premier Mark Rutte secretaris-generaal van de NAVO wordt en zijn uiterste best moet doen om Amerika en de rest van Europa te ‘beschermen’ zoals zij dat noemen en als ‘vriend’ te houden. Het is in ieder geval duidelijk, zoals ik al schreef, dat Nederland zich voorbereidt op de oorlog (en de rest van Europa). Een Derde Wereldoorlog is aantocht of reeds begonnen!

De zaak Gideon Markuszower

Onlangs werd bekend dat Gideon Markuszower vice-premier zou worden in het onofficiële kabinet-Wilders. Na veel geruchten en bevestigingen (ook van mij) over het verleden en de bedoelingen van deze ‘louche’ persoon is zijn kandidatuur ingetrokken.

Markuszower is/was de belangrijkste woordvoerder van de PVV voor hervormingen op het gebied van veiligheid en justitie. Markuszower was lid, adviseur en bewaker van de Nederlandse afdeling van de Israëlische politieke partij Likud. Hij werd in 2008 in Amsterdam gearresteerd wegens het onrechtmatig dragen van een vuurwapen terwijl hij daar werkte en Israëlische Likud-leden beschermde.

Hij trok zich terug uit de Nederlandse parlementsverkiezingen van 2010 nadat aftredend minister Ernst Hirsch Ballin een brief met belastende informatie over hem naar partijleider Geert Wilders had gestuurd met informatie van de inlichtingendienst AIVD. Markuszower erkende later in een interview met NRC Handelsblad dat de AIVD-brief de reden was voor zijn vertrek. In de brief werd Markuszower bestempeld als een “risico voor de integriteit” van Nederland. Hij zou betrokken zijn geweest bij een organisatie die ‘informatie overdroeg’ aan ‘een buitenlandse macht’. Ook had hij contact met medewerkers van een buitenlandse inlichtingendienst, zo blijkt uit de brief. De brief gaf geen details, maar bronnen van de krant vermoedden dat Israël en de Mossad erbij betrokken waren.

Met andere woorden: hij is een Mossad-spion en vooraanstaand lid van de Israëlische Likud-partij. Hij heeft twee paspoorten, de Israëlische en de Nederlandse, en werkt net als Geert Wilders (ook twee paspoorten en lid van diverse Israëlische organisaties) voor twee landen, waar Markuszower Israël op nummer één heeft staan, hij is immers geboren in Tel Aviv en volkomen in dienst van Israël. Bovendien noemen Israëlische kranten hem zelfs een ‘hardliner’ en hij kan worden vergeleken (net als Wilders) met de Joodse kolonisten. Hoezeer Wilders probeert te draaien hij blijft een Zionist een extreemrechtse Jood, waar zelfs kranten in Israël hun afkeuring over spreken!

De in Tel Aviv geboren extreemrechtse hardliner wordt minister van immigratie in Nederland. Gidi Markuszower, die sommige joden ‘verraders’ heeft genoemd vanwege hun kritiek op Israël, is een prominent maar verdeeldheid zaaiend lid van de joodse gemeenschap in Amsterdam. Bron: Tel Aviv-born far-right hardliner to serve as Dutch immigration minister | The Times of Israel

Een leider van het Rights Forum, een pro-Palestijnse organisatie opgericht door voormalig premier Dries van Agt (+), die door het Nederlandse jodendom is beschuldigd van antisemitisme, noemde Markuszower woensdag “de meest verontrustende” benoeming tot nu toe door de vier -partijcoalitie leidde van Wilders en de Partij voor vrijheid”.

De stichting (het is geen politieke partij) PVV van Geert Wilders is een bedreiging voor het Nederlandse volk en zal alleen maar verdeeldheid en onrust zaaien tussen verschillende groepen, zonder het echte immigratieprobleem op te lossen, de focus ligt op Arabieren en hun geloof, dat volgens de partij van Wilders allemaal jihadisten zijn en andere vreselijke dingen zoals het verbieden van de Koran en ‘kopvodde belasting’ ook diverse scheldwoorden en beledegingen de hij in het verleden gebruikt heeft tegenover de hele Arabische bevolking, zonder uitzonderingen, een gevaarlijk radicaal standpunt te vergelijken met jihadisten!

Dat zal het immigratieprobleem niet oplossen. Ook blijkt dat hij en zijn stichting al aan het ’terugkrabbelen’ zijn als het om Oekraïne gaat, er is al een ‘bezoek’ gebracht van de Oekraïense ambassadeur in Nederland , gesprekken gevoerd over voortgaande wapenleveranties en de oorlog tegen Rusland uiteraard! Wilders is geen vriend van Rusland, maar ook geen vriend van Nederland, sterker nog, hij is alleen maar een vriend van Israël, waar hij naar mijn mening beter ‘premier’ zou kunnen worden, dan kan hij met de huidige criminele regering van Israël, Palestijnen afschieten. Wat een vreselijke man om de ‘schaduw’-premier van Nederland te zijn. Dat is hij, omdat hij zoals ik al schreef, geen premier mocht worden van Mark Rutte, is er een stille staatsgreep gepleegd en een AIVD man naar voren geschoven als premier!

Nederland wordt de opslagplaats voor wapens voor de komende Wereldoorlog

Na het lezen van bovenstaande dacht je alles gehad te hebben, maar het wordt nog erger, het Nederlandse volk is zó voor de gek gehouden, met de staatsgreep van Rutte en Wilders nu Rutte de nieuwe NAVO ‘baas’ gaat worden. Hij heeft Nederland uitverkocht aan ja aan wat? Aan de oorlogsindustrie, aan de hardliners die oorlog willen met Rusland. Je dacht waarschijnlijk dat de boeren hun land moesten opgeven voor het zogenaamde klimaat, toch? Het zou natuur worden, nietwaar, en die kwaadaardige campagne (net als trouwens de COVID-19 campagne) tegen boeren vanwege hun CO2-uitstoot, alles voor de natuur en de ondergang van wereld en al die ‘arme’ kinderen en tieners die geïndoctrineerd zijn (Fridays for Future) met de indoctrinatie dat de wereld vergaat, allemaal misleidend.

Het is duidelijk dat het land van de uitgekochte boeren wordt gebruikt om ‘defensiepakhuizen’ te bouwen. Bekokstoofd door Rutte samen met Wilders en natuurlijk de nieuwe AIVD premier Dick Schoof en zijn ambtenaren apparaat, die al die ‘geheimen’ moeten bewaren! Maar ze verraden zich , de VVD (die simpelweg via Rutte regeert) schrijft op haar website; de nieuwe beoogde minister van Defensie Ruben Brekelmans (VVD) is ‘verheugd’! Hij is een ‘oorlogshitser’ eerste klasse (gelukkig een beetje dom) en is uiteraard blij met al dat Amerikaanse wapentuig dat die ‘boze’ Russen moet verslaan en dan is het de beurt aan de Chinezen. Ze lijken in hun grootheidswaanzin en radicale oorlogstaal steeds meer op jihadisten. De VVD schrijft verder..

“Vrede en veiligheid zijn niet meer vanzelfsprekend. Door Poetins inval in Oekraïne heerst er oorlog op ons continent en een potentieel conflict komt met de dag dichterbij. NAVO-commandanten waarschuwen dat een Russische inval op NAVO-grondgebied binnen vijf jaar een feit kan zijn. En terwijl onze veiligheid op het spel staat, krijgt defensie bij grootschalige oefeningen te maken met bezwaren van omwonenden en gemeenten omdat zij te veel geluidsoverlast ervaren. Deze decadente houding kunnen we ons niet veroorloven, want er is geen tijd te verliezen. We zijn decadent als we geloven dat we hier jaren over kunnen vergaderen. Defensie heeft meer ruimte nodig om te oefenen, om militairen te huisvesten, en meer”.

https://twitter.com/SilvioErkens/status/1801147783954514388?ref_src=twsrc%5Etfw

Ze zijn al druk bezig met hun oorlog. In het landelijke Overijssel ligt de plaats Dalfsen (ik ben er in het verleden al een paar keer geweest, een prachtig dorp) waar veel boeren en agrarische bedrijven zijn (waren) gevestigd. De inwoners van het prachtige dorp waren verrast om het nog mild uit te drukken. Op 11 juni j.l., woonden bewoners, nietsvermoedende boeren, burgers en gemeenteambtenaren uit Overijssel een zorgvuldig georganiseerde bijeenkomst bij in Zwolle . De bijeenkomst, georganiseerd door het Ministerie van Defensie, ging over de ruimtelijke voornemens van Defensie om in Overijssel (en de rest van het land) wapendepots te bouwen, wapenpakhuizen en daarom moet er gesloopt worden.

Defensie heeft, uit een onbekend aantal mogelijke opties, zo’n acht locaties in Nederland aangewezen voor grootschalige munitieopslag. Dat wil zeggen heel erg veel munitie, van allerlei soorten en maten munitie en explosieven voor alle afdelingen van defensie én het Amerikaanse leger. Ineens beseften de mensen in de zaal in Dalfsen dat ze op de nominatie staan om gedwongen hun bedrijf of woning moeten gaan verlaten omdat ze op de sloopnominatie van Defensie terecht waren gekomen. In totaal 312 bedrijven en woningen. Voor de aankomende oorlog tegen Rusland

Een andere plek in Nederland die gekozen is voor een ‘superkazerne’ voor Defensie en grootschalige opslag van munitie is Flevoland. Voor de opslag van munitie in Flevoland zijn maar liefst zeven locaties geselecteerd, waarvan twee in de gemeente Dronten, nabij Biddinghuizen en Roggebot. Heel Flevoland wordt vrijwel onbewoonbaar. Weg het prachtige project Flevoland. De inpoldering van Flevoland begon in 1924 met de afsluiting van de 2,5 km lange Amsteldiepdijk tussen het vasteland van Noord-Holland en het eiland Wieringen. Daarna was de Afsluitdijk, een dijk tussen Wieringen en het vasteland van Fryslân, aan de beurt. Dat waren nog de dagen van de vooruitgang voor Nederland, nu is er achteruitgang op ieder gebied, wetenschap, maatschappij en politiek, erg triest!

Defensie wil de komende jaren de munitievoorraad flink vergroten, ook om indien nodig munitie aan bondgenoten te kunnen aanbieden. Bij het zoeken naar opslagplaatsen kijkt Defensie expliciet naar landbouwgronden, daar gaat de klimaatagenda en de CO2-stikstofagenda, weer een ideologie achterhaald, deze ideologie waren ordinaire leugens en bedoeld om land van boeren te krijgen voor OORLOG en WAPENS. LTO kritisch over mogelijke munitieopslag in Flevoland: ‘Bizar als boeren daarvoor moeten wijken’ | Dronten | destentor.nl

Een nieuw oefenterrein voor training met explosieven. Het zuidelijke deel van Noordoostpolder ligt in één van de gebieden voor een nieuwe
trainingslocatie met explosieven. Het gaat om een terrein van ca 3 km2
D07-02-Bijlage-2-bij-Nota-Overzicht-van-zoekgebieden-in-Noordoostpolder.pdf

De volgende (onderstaande) oefenpunten zullen in Nederland, worden gebruikt, Nederland dat het middelpunt zal zijn van de komende oorlog, want denk niet dat Rusland of Wit-Rusland geen aanvallen kunnen uitvoeren op wapendepots in Nederland, één raket en boem, half Nederland is ontploft. Defensie zal komende tijd (en snel) deze natuurgebieden en landbouwgrond wat op illigale manieren is verkregen, voor haar NATVO munitie en Amerikaans wapentuig gaan gebruiken, met alle ellende voor bewoners en burgers van Nederland.

  • Nieuw oefenterrein voor training met explosieven
  • Oefen- en stationeringslocaties cargodrones
  • Nieuwe laagvlieggebieden helikopters
  • Helikopterlandingsplaatsen
  • Nieuwe munitieopslag depots

De volgende plaats(en) voor defensie is Staphorst, bekend als een ultra-gereformeerde gemeente, waar de burgers gewoonlijk doen wat de overheid hen zegt. Wapens in Staphorst? Defensie doet onderzoek naar een tweede munitieopslagplaats in de gemeente, één is er al volgens de uitspraken van defensie? De exacte locatie is niet bekend, Staphorst en zes andere gemeenten moeten ter verdediging dienen voor de oorlog tegen Rusland!

Staphorst is een ultra-gereformeerde gemeente, vol met SGP-stemmers maar sinds kort ook PVV (niet in lijn met het geloof zionisten en gereformeerde), het lieftallige dorp krijgt maar liefst twee wapenopslagplaatsen! ‘Als iemand u op de ene wang slaat, keer hem dan ook de andere toe’ (Luc. 6,29) zegt de bijbel! Nu zijn ze spil van defensie en doelwit voor Rusland. Foto: AD

Het volgende doelwit wat eventueel in de lucht kan vliegen is de Eemshaven in Grongingen. Defensie beschikt sinds begin oktober 2023 over een vaste militaire plek in de Eemshaven. Het zogenoemde Permanent Militair Object (PMO) werd geopend door luitenant-generaal Mario Verbeek. De nieuwbouw biedt onderdak aan verkeers- en vervoersspecialisten van Defensie. Zij plannen, coördineren en zijn verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtschepen met militair materieel.

Het Defensie Ondersteuningscommando (Dosco) een ondersteunend commando. Het telt 43 verschillende bedrijven en meer dan 9.000 werknemers: militairen en burgers. Zaken als de Covid-pandemie en de oorlog in Oekraïne hebben in de afgelopen jaren veel gevraagd van het commando. “Het Dosco levert zaken waar vaak pas aandacht voor is, als het nodig is. 43 bedrijven van Defensie Ondersteuningscommando in handen van luitenant-generaal Maas | Nieuwsbericht | Defensie.nl

De Europese Unie gebruikt Nederland steeds meer als doorvoerland. Voor deze zogenoemde Host Nation Support is de Eemshaven, naast Rotterdam en Vlissingen, een belangrijke in- en uitgangshaven voor NAVO-wapens. Ook hier was er in de Russische media veel discussie over Rotterdam. President Poetin zei onlangs ook nog dat vooral ‘de lage landen’ een doelwit zijn. Aanvallen op NAVO-DEPOTS en steunpunten worden hier in Rusland ook besproken.

Nederland is het eerste doelwit, of zal dat binnenkort zijn, met de geradicaliseerde nieuwe minister van Defensie Ruben Brekelmans (VVD) en de geradicaliseerde oud-premier Mark Rutte, aantredend secretaris-generaal van de NAVO (oktober), zijn nominatie zal in juli bekend worden gemaakt, zegt de mainstream media, de media samen met de geradicaliseerde politici die Nederland in de ondergang en verdoemenis zullen helpen! Wees gewaarschuwd, het is bijna onvermijdelijk dat Nederland valt, of er moet een wonder gebeuren, bij de PVV en VVD zie ik geen wonderen maar meer escalatie, de koers is een ramkoers met oorlog en vernietiging! Tenzij ze bereid zijn te onderhandelen en te de-escaleren met Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.euDEVEND.ONLINESonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *