De VS en Israël bombarderen Syrië, na de zogenaamde gifgas “aanval, lees hoe de “nep-aanval” tot stand komt!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Vannacht hebben het Israelische en VS regime een aanval uitgevoerd op een luchtmacht basis nabij de stad Homs, Sana bericht het volgende:

De Syrische luchtverdediging heeft een raketaanval op de luchthaven HOMS (T-4) afgeslagen en acht raketten neergeschoten, volgens een militaire bron. Die bron voegde eraan toe dat er bij de aanval doden en gewonden zijn gevallen.

Dit is niet de eerste keer en niet nieuw. Het Israelische regime probeert samen met de VS en in samenwerking met NATO (EU) haar positie te behouden. De positie om het van Syrië een chaos te maken, net als Irak, Libië en Palestina zoveel mogelijk verdeeldheid en de steun aan islamisten. Bij Irak en Libië lukte het omdat Rusland niet betrokken was. Nu niet, daarom de “demonisering” van Rusland, de westerse wereld probeert van alles om Rusland in diskrediet te brengen.

Oost-Ghouta is zo goed als bevrijd en hun geliefde “terroristen”, waar het westen en de VS veel geld, heel veel geld, in gepomp hebben druipen nu af, in bussen met hun familie, de Syrische regering o.l.v. Assad is zo “netjes”, om hen niet allemaal te vermoorden, maar aftocht te bieden, naar Idlib. Dit keer naar Jarablus, strategisch gezien de beste plek (zoals ik al eerder schreef).

Jays al-Islam, de terreur groep van Mohammed Alloush verdreven uit Douma en de VS stuurt meer troepen naar Syrië

Hoe werkt de chemische gas aanval hoax

Het begint standaard met een bericht van het zogenaamde Syrische Observatorium voor de mensenrechten. Een éénmans stichting in Coventry-Londen. Gerund door de moslim broeder (IS en Al-Queda aanhanger)!

Hier een beschrijving van deze terrorist

Het bureau (SOHR), de belangrijkste bron voor de westerse MSM, waaronder NU.nl, NRC, Volkskrant en NOS, wordt vanuit een tweekamerappartement in het Engelse Coventry gerund door één persoon, Rami Abdulrahman, een Syrische soenni-moslim, die daarnaast een kledingwinkel runt. Zijn geboortenaam is Osama Suleiman  pseudoniem Rami Abdul Rahman. dat  hij heeft aangenomen heeft tijdens zijn activisme voor Syrië. Na drie jaar gevangenisstraf (voor banden met de moslimbroeders, salafistische wahabi islam verspreiden en het beramen van aanslagen in Syrië) vluchtte Abdulrahman in het jaar 2000 naar het Verenigd Koninkrijk om een nieuwe, langere celstraf te vermijden.

In 2015 zei Abdulrahman in een interview met Russia Today, dat hij sinds 2000 niet meer in Syrië is geweest. In 2011 zei Abdulrahman in een interview met Reuters dat het observatorium in Syrië een netwerk van 200 mensen was. De New York Times schreef in april 2013, dat hij de hele dag aan de telefoon zat met zijn contacten in Syrië en alle informatie zelf controleert. In een artikel in The Guardian in 2012 is Abdulrahman door de journalist Charlie Skelton beschreven als een bron die feitelijk niet meer is dan een eenzelvige kledingverkoper, die zich voordoet als een organisatie met een “grootse” naam.

 http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/02/10/rami-abdul-rahman-de-enigste-bron-van-het-westen-ontmaskerd

Verder met de gifgashoax: Het begint dus standaard met een bericht van het zogenaamde Syrische Observatorium voor de mensenrechten. Die staat in nauw contact met de terroristische beweging al-Queda, afsplitsing zijn de zogenaamde “Witte Helmen” die geven volgende berichten door aan deze moslimbroeder:

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten liet weten dat op zaterdag ten minste 80 mensen zijn gedood in Douma, waaronder ongeveer 40 mensen die zijn gestorven aan verstikking. Maar het zei dat de verstikkingen het gevolg waren van schuilplaatsen die instortten op mensen binnenin. “Tot op dit moment is niemand in staat geweest om uit te vinden welk gif er gebruikt is zegt Mahmoud, de woordvoerder van de witte helmen,  in een videoverslag vanuit Douma aan Rami Abdul Rahman, nu wij weten dat wel.

Nieuwe gifgasaanval komt eraan, i.s.m. de Witte Helmen, Assad zal de schuld krijgen!

Afbeeldingsresultaat voor nep witte helmen

Duitsland is een jarenlange fabrikant en verkoper van Chloor (op zich niet verboden) maar de terroristen gebruiken dit om in hun chemische wapens.

foto van Sam Bitar.

foto genomen in Oost Ghouta, gevonden in tunnels, na de aftocht van Jays-al-Islam. Made in GERMANY..bron: Sam Bittar, met dank aand Dörthe Lüder, adres leverancier: 

Merck Schuchardt OHG
Eduard-Buchner-Strasse 14-20
85662 Hohenbrunn, Germany

De westerse media en politiek krijgen geen genoeg van “chemische bommen”en vergiftging soaps!

Hieronder is een Facebook video (gisteren opgenomen) van deze beruchte witte helmen:

De witte helmen via een (live)-uitzending),  zei dat de doelgroep van de giftige aanval de burgers in Douma waren, volgens zijn claim gisterenavond.
Live link

https://www.facebook.com/SCDrifdimashq/videos/2186279348064029/

 Iedereen die het niews over Syrië weet dat er in de afgelopen twee dagen een uittocht is  geweest van burgers, die vastgehouden werden en gebruikt als menselijk schild. Er zijn al zoveel bewijzen geleverd door bronnen aan de grond in Oost-Ghouta, Douma, via Facebook profielen zijn de witte helmen door de mand gevallen, het zijn stuk voor stuk aanhangers van Al-Queda, gesponsord door het westen, m.n. Nederland, waar zij kantoor houden met hun Mayday-Foundation in Amsterdam (en gebruik maken van de brievenbus constructie), dit allemaal onder Rutte en zijn toenmalige minister van Buitenlandse zaken Bert Koenders, een geslepen diplomaat, die dit nep-verhaal goed verkocht heeft aan het Nederlandse publiek.

Video-link
https://www.facebook.com/Douma.Revolution.2011/videos/1739176659496575/
Het is ook  de juiste timing van de publicatie over het nieuws van de aanval!

De woordvoerder in de video’s  zei dat de Syrische regering huizen, klinieken en faciliteiten voor eerstehulpverleners bombardeerde met conventionele explosieven en loopbommen.

Op de online geposte video’s van de witte helmen staan slachtoffers, altijd kinderen, peuters in luiers, ademhalend door zuurstofmaskers in geïmproviseerde ziekenhuizen. Het is namelijk erg makkelijk om kinderen te gebruiken in video’s en in oorlog. Denk aan Bana, Omran en vele andere kindern die het slachtoffer zijn en gebruikt worden voor oorlogspropaganda!

De Syrische regering ontkent elke beschuldigingen, in een verklaring . De claims zijn “verzinsels” van Jays-al-Islam en noemen het een “mislukte poging” om de overwinning van de regering in Ghouta en de bevrijding van burgers te belemmeren.

“Het leger, dat snel en vastberaden verder gaat, hoeft geen chemische wapens te gebruiken”, aldus de verklaring. De burgers zijn bijna bevrijd en het zou dom zijn hen te “vergassen en te vergiftigen”nu zij vrijhed hebben!

De Syrische regeringstroepen (ism het Russiche leger) hervatten hun offensief tegen de bewapende terrirsten in Douma afgelopen vrijdagmiddag nadat een wapenstilstand van tien dagen was geschonden door de terroristen over onenigheid over de evacuatie van Jays-al-Islam. Het geweld begom dagen nadat honderden strijders van Jays-al-islam en hun familieleden Douma verlieten richting Idlib, de laatste terroristen gebieden in het noorden van Syrië. Douma was het laatste bolwerk in Oost-Ghouta.

De vermeende gifgasaanval in Douma komt bijna precies een jaar na een zogenaamde chemische aanval in de noordelijke Syrische stad Khan Sheikhoun waar tientallen mensen zouden zijn  gedood. Die aanval leidde ertoe dat  de V.S.  Tomahawk-kruisraketten afschoot op een Syrische luchtmachtbasis. President Donald Trump zei dat de aanval bedoeld was om Syrisch gebruik van illegale wapens verder te ontmoedigen.

Hetzelfde patroon zien we weer terug, een zogenaamde gifgasaanval, in elkaar gezet door de Witte Helmen, Jays-al-Islam en Al-Queda), de gasmaskers net als in Khan Sheikoun liggen al klaar, kindern op video”s, een bericht aan de moslimbroeders in Coventry en hupla de westerse MSM en politici smullen weer van een nieuw gifgasverhaal van de het “dier”Assad! Voor Poetin hebben ze nog geen naam verzonnen!

Douma ligt in de buitenwijken van Damascus, bekend als oostelijk Ghouta. Een chemische aanval in het oosten van Ghouta in 2013,  natuurlijk kreeg Assad de schuld, Rusland was nog net niet in beeld, die ging op verzoek van de Syrische en President meehelpen op 30 september 2013 en heeft sindsdien ook last van “vergiftigings” complotten!

Brief aan de Politiek en Media – Terrorist te zien in het journaal als zijnde dokter – heeft de vermoorde Jeroen Oerlemans gekidnapped

Bron: FB, Sam Bittar, Dörthe Lüder, Freesuriay, SOHR, SANA, UK MAIL, Youtube, Facebook, Twitter.

Loading

One thought on “De VS en Israël bombarderen Syrië, na de zogenaamde gifgas “aanval, lees hoe de “nep-aanval” tot stand komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *