De VS geven weer miljoenen dollars aan de Witte Helmen – Al-Queda!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

De oorlog in Syrië is zo goed als verloren, dus de VS en haar vazalstaten/ bondgenoten, kunnen geen gezichtsverlies gebruiken en proberen Al-Queda weer nieuw leven in te blazen, zogenaamd voor het grote publiek in het westen gaan zij, na de financiering een tijd lang “bevroren”te hebben, wederom geld geven aan de Witte Helmen, die eigenlijk Al-Queda zijn!

 

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat president Donald Trump ermee instemt (de schaduwregering Trump zelf heeft geen keus, hij moet alleen tekenen en de clown uithangen) om 6,6 miljoen dollar beschikbaar te stellen voor de financiering van de zogenaamde “Witte Helmen” een organisatie die verbonden is met de terroristische organisatie genoemd Al-Queda.

Trump kondigde onlangs, de opschorting van de financiering aan omdat bekend gemaakt was dat Al-Queda ook gefinancierd wordt door Turkije en Qatar, beide voorstanders van terrorisme in Syrië (Afrin etc etc..). Maar dat mag de pret niet drukken, wat zij kunnen kan de VS ook en nog beter, gezien haar historie afgelopen decennia’s!

Heather Nauert, woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse zaken van de VS, zei in haar verklaring van afgelopen donderdag in het Witte Huis dat “de VS de witte helmen weer gaat steunen.”

De steun van de VS bevestigt de band met de terroristische organisatie die wordt gebruikt als hulpmiddel om de plannen van Washington te implementeren. Het sponsoren van Jihadisten om zo de macht en bezetting van Syrië te bewerkstelligen. Wie dacht dat het spel over is nu Syrië zo goed als bevrijd is, heeft het mis! De VS, d.w.z. de “Deep State – schaduwregering”, wil de wereld veroveren, het ultieme doel is de één-regering-heerschappij (punt 7 van de agenda zie onder). Natuurlijk zijn er nieuwe plannen gesmeed, afgelopen week op de Bilderberg vergadering, waar deze dingen op de agenda stonden!

TURIJN, 5 JUNI 2018 – De 66e Bilderberg Meeting zal plaatsvinden van 7 – 10 juni 2018 in Turijn, Italië.  131 deelnemers uit 23 landen zullen aanwezig zijn. Zoals altijd is een diverse groep politieke leiders en experts uit de industrie, financiën, de academische wereld en de media (MSM) uitgenodigd. De lijst met deelnemers  en de agenda zoals hieronder is gepubliceerd is beschikbaar op

http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2018.html.

http://www.bilderbergmeetings.org/participants2018.html

Agenda

  1. Populism in Europe
  2. The inequality challenge
  3. The future of work
  4. Artificial intelligence
  5. The US before midterms
  6. Free trade
  7. US world leadership 
  8. Russia
  9. Quantum computing
  10. Saudi Arabia and Iran
  11. The “post-truth” world
  12. Current events

https://www.youtube.com/watch?v=06a13YpaKkI

Verder met Syrië: het Syrische Arabische (SAA) leger heeft veel documenten in de  bevrijde gebieden gevonden, van de Witte Helmen en daaruit blijkt dat zij gekoppeld zijn aan Jabhat al-Nusra en Al-Queda.

Ook zijn er ingrediënten voor chemische aanvallen en de voorbereiding ervan gevondenen, die ingezet zouden worden tegen de burgerbevolking met als doel het beschuldigen van de Syrische regering  onthulde het Syrische Arabische leger.

Bron: SANA, SPUTNIK, RT, Bilderberg, Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *