Nep nieuws van de politiek en reguliere media, NOS, NRC, der Spiegel over Syrië en Rusland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor nep nieuws reguliere media over syrie
Nieuwsuur doktor Shajul Islam vertelt dat Assad de “chemische”aanval gedaan heeft in Idlib.

Afbeeldingsresultaat voor fake hospitals in idlib cartoon


Eindelijk komt het aan het licht, het nep-nieuws van de gevestigde media, die een spreekbuis zijn van  diverse politieke partijen.In het verleden heb ik er al over  bericht, het nepnieuws van de NOS,waar zij terroristen aan  het woord laten en hen als “rebellen”,in Syrië beschouwen.  De  bron van het NOS nieuws en de politiek het SOHR  (Syrian Observatorium for Human Rights), één man in Coventry – Rami AbdulRahman, een moslim broeder en later  Al-Queda aanhanger, die vanuit zijn luie stoel in in Coventry  gebruikt werd als bron voor al het nieuws uit Syrië en de  bevolking trapte er zeven jaar lang in, in deze horror-sprookjes.

De bron van het westen, deze man was dagelijks 7 jaar lang in het nieuws, NRC, NU, NOS en alle andere zogenaamde kwaliteitkranten, die nu moord en brand schreeuwen, omdat de “oorlog” in Syrië verloren is en de wapenindustrie verlies draait, ook de Nederlandse politiek heeft verloren, maar dat betekent nog niet dat “wij” het vergeten zijn, zij zullen op een dag zich moeten verantwoorden voor hun misdaden tegen de menselijkheid in Syrië!

Afbeeldingsresultaat voor rami abdul rahman

Het bureau wordt vanuit een tweekamer appartement in het Engelse Coventry gerund door één persoon, Rami Abdulrahman, een Syrische soenni-moslim, die daarnaast een kledingwinkel runt. Zijn geboortenaam is Osama Suleiman  pseudoniem Rami Abdul Rahman. dat  hij heeft aangenomen heeft tijdens zijn activisme voor Syrië. Na drie jaar gevangenisstraf (voor banden met de moslimbroeders, salafistische wahabi islam verspreiden en het beramen van aanslagen in Syrië) vluchtte Abdulrahman in het jaar 2000 naar het Verenigd Koninkrijk om een nieuwe, langere celstraf te vermijden.
In 2015 zei Abdulrahman in een interview met Russia Today, dat hij sinds 2000 niet meer in Syrië is geweest. In 2011 zei Abdulrahman in een interview met Reuters dat het observatorium in Syrië een netwerk van 200 mensen was. De New York Times schreef in april 2013, dat hij de hele dag aan de telefoon zat met zijn contacten in Syrië en alle informatie zelf controleert. In een artikel in The Guardian in 2012 is Abdulrahman door de journalist Charlie Skelton beschreven als een bron die feitelijk niet meer is dan een eenzelvige kledingverkoper, die zich voordoet als een organisatie met een “grootse” naam.

Deze vond ik zelf het meest “erge”, omdat het direct een vermoorde Nederlandse journalist betrof: https://freesuriyah.eu/?p=524

Brief aan de Politiek en Media – Terrorist te zien in het journaal als zijnde dokter – heeft de vermoorde Jeroen Oerlemans gekidnapped

Beste Politiek en NPO media,

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam

Ik en met mij vele anderen, zijn echt het vertrouwen in de politiek en media kwijt. Het is echt ernstig, deze leugens of domheid.

De gifgasaanval op Idlib, waar direct de vinger naar Assad en Poetin werd gewezen, is of “fake” of nog erger, de chemische wapens lagen gewoon daar opgeslagen, door de rebellen, die ik maar weer eens terroristen noem!

Nu hebben we de “harde” bewijzen, de dokter die in beeld kwam bij het 6 en 8 uur journaal is Shahul Islam. Lekkere jongen, aangeklaagd wegens terrorisme in het VK, hij zou namelijk medeplichtig zijn aan de moord (onthoofding) van James Foley, de journalist, weten jullie nog?

Daarnaast heeft hij, de in Libië vermoorde, Jeroen Oerlemans, in 2013, Oerlemans werd samen met zijn Britse collega John Cantlie gekidnapped door  Sjahul en zijn broer Najuh, die allebei geradicaliseerd zijn en eerst in Aleppo (oost) bij Al-Queda, Al-Nusra en later ISIS waren aangesloten, daar vele onschuldige burgers vermoord hebben en hen als “menselijk schild” gebruikt hebben. Deze worden als dokter op nota bene het 6 en 8 uur journaal getoond als zijnde dokters die Assad en Poetin beschuldigen van een gifgas aanval!

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam
Jeroen Oerlemans, vermoord in Libië, waar dezelfde Al-Queda terroristen zich bevonden, deze zijn naderhand door de VS en NATO naar Syrië verscheept om zo de zogenaamde “burgeroorlog” verder uit te vechten!

Hieronder nog wat links, over wat ik eerder schreef over nep-nieuws in Nederland:

https://freesuriyah.wordpress.com/2016/12/04/de-fakemedia-en-de-oorlog-in-syrie/ 

Afbeeldingsresultaat voor westerse media propaganda tegen syrie

De propaganda van de “westerse reguliere”media, die nu al 6 jaar duurt, over het Syrië conflict, sterft langzaam een zekere pijnlijke dood. Aleppo is bijna gevallen en veel leugens kunnen er niet meer vertelt worden, af en toe een reportage over een “verdwaalde”Syrische danser, die asiel gekregen heeft, zijn de laatste strohalmen van een “westerse leugen”die aan zijn  einde gekomen is.

De Syrisch-Jordaanse grens stad Daraa op 17 maart 2011 was de plaats waar de eerste uitbarsting van geweld begon:

De media schilderde ten  onrechte, het geweld af, als een volksopstand tegen Assad, die vervolgens op brute wijze werd onderdrukt door regeringstroepen het moest  een voortzetting zijn van de revoluties (de meeste waren “regime changes” gemaakt door George Soros en zijn geld) die door grote delen van de Arabische wereld leken te  verspreiden, in de maanden die eraan voorafgingen. Echter, het aantal politieagenten die waren gedood (zeven) was meer dan het aantal demonstranten gedood (vier). Dit is nauwelijks een indicatie van het brute optreden van een regering die de opzet heeft om   zijn eigen bevolking te onderdrukken.

https://freesuriyah.eu/?p=1457  Nepnieuws uit Idlib – Idlib is bezet door terroristen !

Afbeeldingsresultaat voor fake hospitals in idlib cartoon

Saraqib, een stad in de oostelijke provincie Idlib bevindt zich nu in het vizier  van het Syrische leger na het innemen van Abu Duhur. Alle ontwikkelingen op het slagveld in de afgelopen dagen wijzen erop dat de Syrische regerings troepen, waarvan velen behoren tot de elite brigades zoals de Tiger Forces Division,  Saraqib binnenkort binnen marcheren.
Bombardementen vinden momenteel plaats op de  bolwerken van de terroristen, de burgers zijn lang geleden massaal weggevlucht, de propaganda machine MSM schrijft al weer haar dagelijkse portie propaganda, er zouden ziekenhuizen worden gebombardeerd. Echter zijn het geïmproviseerde ziekenhuizen, geen echte ziekenhuizen, opgezet door de terroristen, om hun gewonde strijders te behandelen, niet de burgers.  Afgelopen maandag hebben twee luchtaanvallen de schade aangericht aan deze opgezette veld hospitalen (gemaakt voor de behandeling van Al-Queda, Nusra en anderen brigade terroristische strijders), o.a. het  18-bed Owdai-veld hospitaal  in Saraqib-stad, ondersteund door artsen zonder grenzen en geld uit EU-landen.

https://freesuriyah.eu/?p=2655 De zionisten en deep-state draaien op “volle”toeren !

Afbeeldingsresultaat voor zionisten en deep state in trouble cartoon

De Amerikaanse “deep-state”, bestaat voor een groot deel (net als Europa), uit de wapenhandel fabrikanten, die verkopen wapens aan vriend en vijand en veroorzaken de oorlogen, waarbij miljoenen mensen om het leven komen! Zover is het gekomen met de mensheid, zij zullen zichzelf inderdaad vernietigen, de trend is gezet, robot en kunstmatige intelligentie!

Wij, de burgers van de EU hebben letterlijk “niets”meer te willen of zeggen. Of het nu om geld gaat, of vrijheid van meningsuiting, stemmen en referendum is een “vies”woord geworden. De pers is inhanden van (o.a.) het ANP (John de Mol groep), die naar verluid kleine “bloggers”afperst, als je hen aanvalt of in het verleden een foto gebruikt hebt! De DDR, in een andere vorm is geboren, nu nog de camera’s overal en het we hebben onze totale vrijheid opgegeven!


https://freesuriyah.eu/?p=1285 De Nederlandse “Russiagate”gaat verder

Afbeeldingsresultaat voor russiagate in the Netherlands Cartoon

Dachten we dat het zou stoppen? Nee het gaat gewoon verder. Het NRC en de NOS zijn de grootste verspreiders van propaganda over Rusland.
Gaat het niet om “schimmige”bewijzen bij de NOS over de MH-17, waar opeens de stem herkent is van een ex-generaal, toevallig was hij ook nog in Syrië, dat maakt het plaatje compleet natuurlijk. Nu zou zijn stem te horen zijn op “toonbanden”.
Één van de militairen die wordt gezocht in het onderzoek naar de ramp met de MH17 is waarschijnlijk de Russische generaal Nikolaj Fjodorovitsj Tkatsjov.
Tot die conclusie komt onderzoekscollectief Bellingcat na het beluisteren van opgenomen gesprekken en een analyse van zijn stem.

Dit is zomaar een greep, over wat ik afgelopen jaren over “nepnieuws”geschreven heb, het toont de absurditeit aan van deze westerse maatschappij, haar uitwassen en de grove leugens, waarvan miljoenen mensen op de wereld de dupe zijn, er worden beschuldigingen geuit, zonder bewijzen, alleen om oorlog te voeren en het Kalgeri plan en de plannen van de “deep-state”, uit te voeren, over de lijken van miljoenen mensen!

Nu is er een schandaal ontstaan nadat er eindelijk een medewerker (journalist is een verkeerde benaming) aan de bel trok bij “der Spiegel”, sowieso de sensatiekrant van Duitsland. Claas Relotius, die allerlei ingewikkelde prijzen gewonnen heeft, verzonnen door dezelfe “leugenkranten”, heeft 7 jaar lang nepnieuws geschreven, m.n. over Syrië.

Het is teveel om er allemaal uitgebreid over te berichten hieronder een greep uit zijn “nep” nieuwsberichten:

European Purgatory: Migrant Smugglers Helping Refugees Return to Turkey (06/30/2016)
‘We’ll Be Back’: Islamic State Losses Could Fuel Sectarian Warfare (06/23/2016)
Unimaginable Horrors: The War-Crimes Lawyer Hunting Syrian War Criminals (06/06/2016)
‘Waiting for the World’: An Interview with One of Aleppo’s Last Doctors (05/25/2016)

Deze is vind ik persoonlijk, het ergste, hij heeft namelijk geld opgehaald, om zo deze “nepkinderen”te ondersteunen: http://www.spiegel.de/international/world/refugees-syrian-orphans-toil-away-in-factories-in-turkey-a-1102610.html

Maar we wisten vanaf het begin, zo ook diverse Nederlandse politici, die ik niet bij naam ga noemen, dat de zogenaamde revolutie in Syrië, een vooropgezet plan van de VS, i.s.m. met haar bondgenoten de EU/NATO was, net als Libië, Irak, Joegoslavië en Afghanistan. Echter by Syrië ging het mis en nu zitten deze “lieden”met de gebakken peren, een onderschatting van het Syrische volk, die niet opgegeven heeft!

Ook de witte helmen was een “doorzichtig” plan van de westerse criminele regeringen, een ordinaire troep criminelen, die zelfs aan orgaanhandel deed, is nu bewezen in onderstaande video van het Russische VN onderzoek.


Afbeeldingsresultaat voor staatsgeheim Syrië
Rutte met Maiwand Afghani, een terrorist eerste soort, die later de dood vond in Syrië.

Afbeeldingsresultaat voor pvda bert koenders sponsor van oorlog in SyriE

Koenders op een conferentie over terrorisme..Deze Koenders wist vanaf het begin over de “snode”plannen om Syrië, net als Libië, Irak en Afghanistan in het verderf te storten, hij is als zwaargewicht ingezet, o.l.v. kabinet Rutte en Samson (PvdA-VVD kabinet).

Afbeeldingsresultaat voor the netherlands support for terrorist in syria

Bron:http://www.spiegel.de/international/world/refugees-syrian-orphans-toil-away-in-factories-in-turkey-a-1102610-2.html, Freesuriyah, NOS, NRC

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *