Hongaarse regering is in oorlog met George Soros

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor george soros cartoon

De regering van Hongarije is vrijwel in een open oorlog met een van de meest gehate zonen: de miljardair en ontwerper van de “Color revolutions”  George Soros en zijn politieke bondgenoten in de Europese Unie.

Zoltan Kovacs, de woordvoerder van de Hongaarse premier Viktor Orban, gaf ter verdediging over het Hongaarse taaie migrantenbeleid voor het Europees Parlement, een speech waarin hij precies zei waarom.

Kovacs speech over het beleid van  “linkse en liberale politici die zichzelf progressief noemen”  en het bevorderen van massale migratie in de Eu, sloeg in als een “bom”, deze politici hebben heftige kritiek op Hongarije’s poging om zijn grenzen te verdedigen.

George Soros is een belangrijke financier van de  vluchtelingen in Europa en ligt  onder vuur in Hongarije, deze George Soros (https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros) , een Hongaarse-Jood, tijdens de 2e wereldoorlog gevlucht naar de VS, is met oneerlijke praktijken erg rijk geworden en de grootse promoter en uitvoerder van “color revoluties” in de wereld.

Kovacs hekelde het feit (tijdens zijn speech in Straatsburg) dat “liberale, Europese politici en internationale organisaties,  een achterliggende geheime agenda hebben om vergrijzing tegen te gaan, het agendapunt die ze ten uitvoer brengen is de illegale immigratie, zij (de andere EU landen met agenda) bundelen hun krachten om de Hongaarse regering te bekritiseren als reactie op migratie, verzinnen van alles, van NAZI, racist, nep-nieuws, net als zij doen bij alle politici die geen massa-immigratie willen.

Met radicale islamitische terreuraanslagen die nu als “gewoon” ervaren worden en normaal in Frankrijk en Duitsland zijn, verklaren de Hongaren het huidige vluchtelingenbeleid van de EU  als “krankzinnig.

Europa’s voorgestelde oplossing? “In plaats de Grieken en Italianen  te dwingen  hun eigen grenzen te beschermen en ons werk te waarderen ,” zei premier Orbán in een interview afgelopen vrijdag,  “laten ze voortdurend  illegale migranten in de EU [en]  eisen volledige controle over paspoortcontrole en luisteren ze, gezagsgetrouwe burgers af.

De Hongaarse premier Viktor Orban en zijn regerende partij Fidesz verzetten zich met man en macht tegen het open grenzen beleid van de Europese Unie, wat vooral omarmd door Duitsland onder Angela Merkel, die Europa heeft overspoeld met miljoenen islamitische mannen van militaire leeftijd.

Wandaden zoals de massale verkrachting van Duitse vrouwen door duizenden allochtone mannen in Keulen tijdens de Nieuwjaar viering van 2016 en de terroristische aanslag in Nice,  juli vorig jaar, waarbij 80 doden vielen, hebben het continent geschokt.

Fake. How the liberal media manipulated PM ’s remarks and turned him into a racist overnight

Hongarije behoort tot een groep van Midden-Europese landen: de “Visegrad-groep”, die Polen, Tsjechië en Slowakije omvat, en  zijn allemaal actief tegen het vluchtelingenbeleid van de EU.

Bron: Duran, bouthungary.hu/blog/heres-how-the-liberal-media-manipulated-the-pms-remarks-and-turned-him-into-a-racist-overnight/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *